Sievietes un vîrieða draudzîba - vai tas ir iespçjams?

Aizsāka kvazi 

Starp precçtu vîrieti un neprecçtu sievieti?
tîri teorçtiski - jâ.
praksç gan parasti ir citâdi
Apshaubaami, jo vienmeer vinam no taa saucamajiem draugiem pret otru ir vairaak juutas un simpaatijas nekaa tam otram, kurs domaa, ka ir tikai draugi... taa ir
Re: Sievietes un vîrieða draudzîba - vai tas ir iespçjams?
04.08.2005 12:14
Labaaka draudziiba var veidoties starp preceetu sievieti un preceetu viirieti, kuru gjimenes ir draugi....
Iff.. pilnîgi parakstos zem taviem vârdiem. Ir pârbaudîts praksç.
ja tas preceetais viirietis ir pedinjsh, kaapeec ne ;D
NETUVOJIES MANAM VIIRAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uzdodot shaadu jautaajumu jau pashaa pamataa liec sevi apshaubiit, un nestaasti te ka tu ar to biji domaajusi viirieti
Nç, nu ja, mçs jau domâjam tikai par potenciâlo seksa iespçju starp divu dzimumu bûtnçm, atmetot visas pârçjâs cilvçka îpaðîbas, hobijus u.t.t. Tâpçc, draudzçjieties puikas tikai ar puikâm un meitenes tikai ar meitençm, citâdi varianti jau neesot iespçjami – tas tûdaï vienâds ar sekss. Stulbums.
Ar vîrieðiem, kas neðíiet seksuâli pievilcîgi, ir iespçjama draudzîba:)
Re: Sievietes un vîrieða draudzîba - vai tas ir iespçjams?
04.08.2005 19:06
Nu kas par draudziibu starp viirieti un sievieti. Tam tikai sievietes var noticeet.
bet, ja sievietes tic, ka viòas tikai draudzçjas, arî vîrietim nekas cits neatliek, kâ tikai draudzçties:-)))
Vîrietis varbût arî mâk izrâdît, ka "draudzçjâs", bet vienmçr klusîbâ sievieti iekâros, un pilnîgi iespçjams, ka kâdâ izdevîgâkâ piemçrotâ brîdî arî izmantos momentu. :)
Re: Sievietes un vîrieða draudzîba - vai tas ir iespçjams?
05.08.2005 00:23
Vai arii sievietes "draudzeejas" tikai ar taadiem viirieshiem, kas vinjas iekaaro... Jo patiikami tachu paspeeleeties :)
Lauma, bet , ja sieviete tikai draudzçjas, tâda momenta nebûs. Nepazîsti tâdu sajûtu, kad kâds vîrietis ir pilnîgi vienaldzîgs?
Mellenei. Nu ja vîrietis ir pilnîgi vienaldzîgs, tad visticamâk, ka nekâda diþâ "draudzîba" tur arî nepastâv. Starp vârdu "paziòas" un "draugi" vienlîdzîbas zîmi likt nevar.
Re: Sievietes un vîrieða draudzîba - vai tas ir iespçjams?
05.08.2005 01:37
Ar tiem kas ir vienaldziigi nedraudzeejas:)
Es domâju - vienaldzîgs seksuâlâ ziòâ. Visâdâ citâdâ ziòâ ðis vîrietis var bût interesants. Un man bija tâds draugs- tâ kâ draudzîba ir iespçjama:)
Es esmu precçta un man ir precçti draugi un draudzenes, gan neprecçti. Ja ir tâ kâ jûs sakât, tad man glaimo, ka bez mana vîra vismaz vçl trîs vîrieði mani iekâro. Bet reâli ïoti smagi apðaubu tâdu faktu.
Nevar gan buut draudziiba,es tam neticu..Biju reiz smagi viilusies."Draudzeejos" ar viirieti gadiem,uzticeeju vinjam savus noslepumus,man tad bija ap 20,vinjam ap 30.Kopaa tuseejaam,reiz vinjhs taads ieraavis peec 5 gadu tiklas draudziibas pazinjoja,cik stipri mani vienmeer miileejis un cik nenormaali grib utt.Veeeee......man palika nelabi,jo uz vinju,kaa chali nekad neskatiijos.Un ...draudziibai beigas gan..Vienmeer bija jaadomaa,ka vinjsh mani apmaaniijis ar savu gribeeshanu un izlikdamies par braali....
Varbuut vareetu draudzeeties ar kaadu opiiti-tam es ticu.:))
Man ðíiet, ka nereâli. Ar laiku var iepazît viens otru labâk un var sâkt rasties iekâre. Protams, to neizrâdîs un noslâpçs, ja svarîga draudzîba. Bet kâda tur draudzîba vairs.
redz, Teevi glaimo, ka tevi vçl 3 vîrieði iekâro, protams. bet ja tavs vîrs pateiktu, ka viòð iekâro vçl 3 sievietes, tas Tev patiktu?
Kad lîdz kaulam iepazîts- kâda tur iekâre vairs?
Krii, tâpat zinâms, ka iekâro:-)))...vârdi ðeit ir lieki:-)))
vispirms defineejiet vaardu draudziiba...
tad, kad to buusiet izdariijushi, zinaasiet arii atbildi.
Gh, tad jau laikam atbildes bûs daþâdas, kâ jau tas te redzams:-)))
jaa ja viiirietis ir pumpains asexuaals tizleniS ar apshaubaamaam praata speejaam.
Draudzîba starp vîrieti un sievieti? Pastâstîðu ðo to no personîgâs dzîves. Mûsu ìimenei ir labi paziòas jeb pareizâk bûtu teikt - draugi. Jauns pâris, ar kuriem kopâ mums bijuði daudzi un daþâdi piedzîvojumi. Esam pat kopîgi pçruðies lauku pirtiòâs (tur peldkostîmos neiet!). Es varu ar drauga sievu brîvi runât par jebkuru tçmu, arî par intîmâm lietâm, taèu mûsu attiecîbâm nekad nav bijis un arî nebûs ne mazâkâ seksuâlâ zemteksta. Tâ vienkârði bûtu izcili liela mçroga cûcîba no manas puses, tâdçï ðâdas idejas pat nekad nav nâkuðas prâtâ. Varbût man ir tâda aipagâjuðâ gadu simteòa morâle, bet ðie ir mani principi un pie tiem es esmu turçjies visu mûþu.
Man uprât tâ robeþa starp draudzîbu un kaut ko vairâk ( ja runa par vîriti un sievieti) ir ïoti trausla.Kamçr jûs viens otram izpalîdzat kaut kâdâs saimnieciskâs un materiâlâs lietâs, viss varçtu bût ok, bet tiklîdz sâkas dvçselisku lietu cilâðana un jûs atklâjat, ka jums daudz kas kopîgs... var vairs nebût tik viegli ðo robeþu novilkt.
Re: Sievietes un vîrieða draudzîba - vai tas ir iespçjams?
05.08.2005 14:56
Re!
Tavs pirmais teikums man savukârt izraisa ðaubas par Tavas ìimenes stabilitâti..
Re: Sievietes un vîrieða draudzîba - vai tas ir iespçjams?
05.08.2005 14:56
Kïûdîjos, tas bija domâts RA
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 15?
Ziņa: