nedaudz padoma jo negribas vairs dziivot

Aizsāka :P 

Tipisks pashmiilja sindroms -
forumaa pajautaaja padomu. Cilveeki arii to deva. Galvenais, ka neviens padoms nebija radikaali atskiriigs no citiem, tas taccu par kaut ko liecina, ne?
Un , kad izteiktaas domas gan atskiiraas no saveejaam - tad nu saakaas!!!!!
Jaajautaa, ko vinjsh te gribeeja dzirdeet? Kaarteejos slavinaajumus EGO?
Nez vai sanaaks ...

Pasnaavnieciskaas idejas vien ir mulkiigas. Kam no tavas naaves buus labaak - nevienam. Kam tu ko mainiisi - ne kam!

Ja ir taa, ka cilveekam depresija peec tuvaa cilveeka zaudeesanas un gribas pie vinja ... nu, tad labaak P aizej pie psihologa. Parunaaties. Vienkaarsi taapat. Par dziivi. Varbuut kadu saulstaru tomeer atradiisi.
Re: nedaudz padoma jo negribas vairs dziivot
09.08.2005 13:00
Pacelt roku pret sevi ir taads pats noziegums kaa pret otru... taa tas ir. :P tev nav jaacenshas tiekties peec kaut kaadiem ideaaliem... Tu esi personiiba un ar to unikaala, savaadaak iedziisi sevi galiigos stresos, kas jau laikam notiek.
Lai veicas! :)
Re: nedaudz padoma jo negribas vairs dziivot
09.08.2005 13:25
:P
Nu, kur Tu esi? Dusmas pârgâja? Jeb vçl sapûties?
Pasaki, kâdas ðíirnes tas mâjlops ir?

to: ess
starp citu, man ir gandrîz 40 un es mçdzu lçkât no prieka. Un tad ? Lai man kâds pasaka, kas tajâ slikts ?
Sveicinâti!
Nezinu kâdi Jûs esat psih-ârsti,bet par izmisuða cilvçka kritizçðanu jums pienâkas licenzes atòemðana.
Bet tâ jau nav mana darîðana protams.
Maira, es neesmu psih-aarsts, bet: kur tu redzi ka sho kaads paarmeeru kritizee? Visi dod kaut kaadus padomus un padominjus - bet P tikai lej savu.
Kaads izmisums? Ka nesaprot, ja citi arii saka - beeidz egoistoties?
Puisim nav probleema attieciibaas ar sievieteem, vinjam taa probleema ar sevii, un taa ir jaavelk aaraa, gaismaa - tikai tad buus ok.
bet vinjsh to problemu tikai audzee un, galvenais, neieklausaas ne savaa meiccaa, ne citos ... Ieklausiities reizeem vajag ne tikai ar ausiim, bet arii ar sirdi.
Nu, bïin, gan topiks atvçries!
P.: Tev ir ðinî pasaulç dota tikai viena dzîve - pirms tam bija melna tumsa, pçc tam bûs tas pats! Tad nespçlçjies ar to - otrâs iespçjas nebûs!
Cik es nopratu no visa augstâk sarakstîtâ, esi iekritis uz visai parastu variantu: mîlestîba bez pretçjâm jûtâm. Un tu izmisîgi atceries to otro, kuras vairs nav un nekad nebûs. Un brînies, kâdçï patreizçjo neizdodas pârtaisît pçc viòas ìîmja un lîdzîbas. Un neizdosies arî! Un nenopirksi tu pretmîlestîbu ar jaunu dzîvokli vai citu ko. Ðâdas lietas nepârdodas.
Izeja ir tikai viena - pârtraukt ðîs attiecîbas un sâkt kautko jaunu. Vari nogaidît kâdu brîdi un pârtraukt izmisîgos mçìinâjumus kautko mainît. Dzîve pati parâdîs tâlâko. Atrod sev vçl kâdu nodarbi: vçl vienu darbu, sporta veidu, hobiju - viss viens, ko, tikai lai nebûtu jâdomâ par esoðo situâciju un jânervozç. Un paskaties, kas notiks tâlâk! Vari arî izrâdît aktivitâti no savas puses: zini tak, kas sievietei patîk - kâda mûzika, ceïojumi, piedzîvojumi - tad saòemies un piedâvâ kautko no tâ visa! Tiksi pie viena arî prom no tâ smirdoðâ suòa. Maðîna un tiesîbas ir? Tad uztaisi pârtraukumu ikdienas rutînâ (atvaïinâjumu laiks tak pilnâ plaukumâ) un dodieties paklejot pa ðo pasauli, kur acis râda! Ja arî pçc tam nekas nemainâs, attiecîbas ir jâpârtrauc: neizkausçsi aisbergu, lai kâ tu censtos!
Vispâr esi kaut reizi interesçjies par savas dâmas pagâtni? Iespçjams, ka tieði tur slçpjas daudz interesantu lietu, kas varçtu palîdzçt jums labâk izprast vienam otru. Varçtu tev pastâstît arî par krîzçm paða dzîvç, taèu tas izvçrsîsies par pârâk garu sarunu ðeit.
Juri, tieði to paðu tikai citiem vârdiem mçìinâju ieteikt cien. :P , bet laikam bez rezultâtiem, jo viòð turpinâja savâ garâ.... Ja cilvçks negrib mainît savu dzîvi un mainîties pats, tad nevajag ar'!
mans miruðais vîrs arî visus biedçja ar paðnâvîbu, laikam uzmanîbas trûkums bija, bet bija nelaimes gadîjums...
Ja rakstîtâja bûtu tâ meitene, tad teiktu - noteikti pârtrauc ðîs attiecîbas un mûc, esmu ar tâdu gadîjumu nodzîvojusi ilgi kopâ, tas ir briesmîgi, un jo vecâks paliek, jo visas ðîs negatîvisms tikai pieaug.
To Varvara - mans gadîjums tieðâm ir vçzis, un man liekas, ka autors arî varçtu bût.
Ak Dievs, var tak redzçt, ka cilvçkam ir patiesi nopietnas problçmas!
Viòam noteikti jâvçrðas pie psihiatra. Es pilnîgi ar muguras nerviem to jûtu.

Viòâ ir kaut kas maniakâls, kad viòð runâ, ka viòð neatkâpsies no tâs meitenes. Ar varu mîïð nebûsi - ir tâds patiess sakâmvârds!

Te lieta ir ïoti nopietna, visvairâk taisnîbas ir Plantam. Viòam pilnîgi trûkst iekðçjâs brîvîbas.
Kad biju jauna, pat vçl gados 30, ja uzzinâju ko priecîgu, sâku uz ielas skriet. Nu, ir tas pajocîgi, bet nekas liels. Vismaz nekas tâds , par ko manam vîram bûtu jâkaunas. Bet tas jau ''seit nav galvenais.
To LG - vispâr jau :P tâ arî neatzinâs :)
Bet nopietni runâjot, egocentriíi ar grûtîbâm objektîvi izprast savas problçmas saskarsmçs ar apkârtçjiem cilvçkiem droði vien sastopami visu horoskopa zîmju pârstâvjos...
:P
Es Tevi saprotu un nedomaaju kritizeet, jo man NAV taadu tiesiibu...un es arii negribu to dariit. Man domaat, ''Tava'' meitene maina savu smirdosho suni pret Tevi, atstaaj vinju kopaa ar vinjas chetrkaajaino draugu un lai dziivo laimiigi...Shaubos, ka jebkursh normaali domaajoshs cilveeks var tureet pilseetas(!) dziivoklii(!) vienu lopinju aiz ''miilestiibas''...mociit vinju...jo ja vinjsh smird, tad nu ir iemesli - slimiiba(audzeeji...) vai elementaaraas higieenas truukums(sho nemazgaa)... + traucee guleet...-))) Driizaak jau draudzenei ir probleemas ar psihi... Pilniigi Tev piekriitu, ka labs risinaajums buutu to nabaga suni aizvest uz laukiem, varbuut kaa vinjsh tur atkoptos...svaigs gaiss + briiviiba... jo suns NAV kakjis, kaut arii kakjiem pilseetaa nebuut nav viegla taa dziiviite...
Vinja ir taa egoiste, kas domaa tikai un vieniigi par sevi...par suni un par tusiem... Nebojaa savu dziivi, pashnaaviibu izmet no galvas, aizej uz X laiku no vinjas prom, redzees, ko vinja teiks; ja neko negribees mainiit, vinja Tevi vienkaarshi nemiil... Un arii taa leekaashana uz ielas...Nu piedod Tu man, varv jau par kaut ko priecaaties, bet tik un taa pastaav uzvediibas normas...KUR un KAA leekaat... 20+, 30+, 40+, 50+ g.vecumaa... P.S. ''Doktoriem-prof.'' es gribeetu uzdot vienu jautaajumu - vai nu juus neesiet saskaarushies ar smirdosho sunju probleemaam, vai jums vienkaarshi NAV kur izliet savu zhulti... Fuiiiii jums visiem!!! :(-
Domaajiet, KO rakstiet... !
Mani vairaak paarsteidza astrologjes amatieres apgalvojumi. Liidz shim i aprakstos i dzivee veezhi vairaak bijushi ka aljoti gjimeniski cilveeki, nevis itentaadi te chiiksteetaaji pieprasiitaaji :-)
Nu tagad apspljaudiet mani, tad atkal naakamo.., ar kuru juusu domas, viedoklis nesakritiis...
To ...
Ko tad cilveeks(autors) prasa, peec kaa chiikst...???
Vai Tev pashai patiktu smirdiigs gaiss + miega deficiits = NEIROZE -) ?!?
Pirmkaart, es par astrologjes amatieres mineeto veezhu kaa horoskopu ziimes aprakstu, nevis autoru

P.S. Mna ir liels suns, pieljauju, ka reizeem ozh- nekas dziiva un pret shaadu iibli savu suni nemainiitu (ja nu par teemu)

Neiroze jamam bijusi jau ilgi pirms smirdonjas un miega bada (manas domas)
nopeerc Lule Vilmas graamatu '' Debesis cilveekaa'' Ls5,-

1.nodarbinaasi sevi graamatu mekleejot
2.ja nopirksi buus ko dariit, buus jaalasa
3.ja vareesi palasiit, tad pavisam jauki, arii so to sapratiisi
To ...
Un kur redzi pretrunu? Ka nav iespçjams ïoti ìimenisks èîkstçtâjs-pieprasîtâjs? ;)
Tici man, maskçjoties ar ìimeniskuma karogu, daudzâs mâjâs ir neveselîga gaisotne. Bieþi tâ ir banâla patriarhâla diktatûra, un tur nu "vçþiem"nav lîdzinieku! Sâkumâ aizrâda par lçkâðanu aiz prieka uz ielas, pçc gadiem - par visu, kas neiekïaujas diktatora Pareizuma Kodeksâ...
to ...>Un KO Tu teiktu, ja autors buutu Tavs deels... Vai to pashu...?
Bet, ja vinjam arii pirms bija neiroze, tad ko...to vajadzeetu dubultot!?
Man domaat, shii 24g. sieviete ir slima, jo vinja ir vienaldziiga...
to Paula

Vai tad es liedzu Tev taa domaat?

VAi shii sieviete buutu vesela, ja nosuutiitu uz laukiem suni, neleekaatu zu ielas kaut ljoti gribaas, kaa ute uzpliitos PIEAUGUSHAM cilvekam, kursh skaidri ir pateicis, ka tusinjsh vinju neinteresee? Atljaushos apshaubiit.

A savus beernus vecaaki gandriiz vienmeer idealizee, taa kaa tas nav raadiitaajs.

Un veel- nevajag uzdot jautaajumus atbildes uz kuriem negribi dzirdeet. Peace.
to ...
Peace. ;)
:P
Kur paliki???
Tu tachu taas glupjiibas...ar savu dziivi... nedariisi?!? ;)
Lîdz galam neizlasîju, bet nu ðíiet, ka puisis ir egositiòð un mîl tikai sevi vienu un vçlas, lai visa pasaule ap viòu grozîtos un meitene tai paðâ laikâ ap viòu vien lçkâtu. Un, ja tâ nenotiek, tad nu manai dzîvei vairs nav jçgas. Nu ko tad vaidi, ka lielais suns ir slims - izrâdi to savu forumâ pausto mîïotajai meitenei mîlestîbu praktiskâ veidâ - aizved suni pie ârsta, lai nokonstatç, kas nabagam par problçmu un var izârstçt. Meitene tad redzçs, ka Tu esi cilvçks, kuram dârgas tâs vçrtîbas, kuras viòai mîïas (konkrçti - suns:) un mainîs savu attieksmi pret tevim. Nevis ka tu katru reizi puksti par viòas suni - vâcies prom no meitenes mâjas, ja nespçj sadzîvot ar viòas suni un negribi dalît kâdu atbildîbu. Un, ja tu katru reizi, kad viòa tevi kâdreiz kaut kur aicinâjusi, esi pateicis, ka labâk tupi mâjâs vai arî aizejot, neïauj viòai papriecâties un èîksti pîksti, ka jâiet uzreiz mâjâs, - nu tad nav ko brînîties, ka tevi vairâk viòa nekur neòem lîdz un labâk iet viena. Un, kas tur slikts, ja jauna sieviete lçkâ uz ielas - nav taèu veèiòa ar spieíiti rokâs. paskaties uz to no citas puses un priecâjies, ka tev ir vitâla un priecâties spçjîga draudzene nevis sagumusi bçdu èupa ar grumbâs sarauktu domîgu pierç, ieíçrsusies rokâ, tipina lîdz. Pasmaidi pats lîdz ar draudzeni nevis, vçl nedod Dies', uzliec viòai atbildîbu par to, ka viòa tevi noved lîdz paðnâvîbai, jo lûk - neþçlo tevi un kopâ ar tevim nerâda sapîkuðu ìîmi. Þçlo labâk lielo suni - viòam tieðâm vajadzîga profesionâla mediía palîdzîba nevis tev, kuram liekas, ka ja nolçksi no jumta, tad visi raudâs tavâs bçrçs par to, ka bijuði tik ïauni pret tevi. Skarbi pateicu, bet nu tâ tas ir. nepietiek mîïumu tikai gribçt, tas ir jâdod un ne tikai tam cilvçciòam, ar kuru pats gribi bût kopâ, bet arî tâm dzîvajâm bûtnçm, kuras ir mîïas un tuvas ðim mîïotajam cilvçciòam (vai nu bçrnam vai sunim)
miljaka
09.08.2005 22:18
Kaads niks, taads arii komentaars.............
Nabadziite.
Kaapeec tad vinja pati neruupeejaas par SAVU suni SAVAA dziivoklii...
Neruupeejaas par suni, neruupeesies arii par beerniem...
Piekrîtu Paulai.
Es esmu daïçji no ârstu zortes.Tapçc neieteiktu ðeit meklçt vietu izsistajiem no sliedçm.Ðajâ forumâ reizçm ieeju kâdu vârdu pateikt,bet jau kâ gadu ðeit nâk tikai slimi cilvçki un kritizee citus.
Nu, Brrrrrrrrrrrrr, nekomentç manu niku, Tev neviens to nav lûdzis un pârdomas mana nika sakarâ paturi pie sevis.

Bet, ja proti lasît, VIÒA nevaid forumâ par SAVU suni SAVÂ dzîvoklî. Par suni vaid VIÒÐ, dzîvojot VIÒAS dzîvoklî. Ar varu viòð tai dzîvoklî nav piesiets un var iet, kur acis râda - un meitene to arî pateica. Un ne jau meitene domâ par bçrniem, par bçrniem fantazç autors. Bet diez vai ðis autorpuisis, bûs spçjîgs parûpçties par savu bçrnu, kad tas bûs apkakâjies. Droði vien aiz ðausmâm, ka meitene nav bçrnu nomazgâjusi, jo tajâ brîdî bûs izgâjusi uz veikalu, vai kad bûs izgâjusi ar bçrnu staigât un nebûs pielûgusies ðo nâkt lîdz, skries lçkt Daugavâ.
kâpçcîte
Re: nedaudz padoma jo negribas vairs dziivot
10.08.2005 02:36
...izlasîju gan ;)))

27.gadîgs pieaudzis jauns vîrietis pat nekaunâs manipulçt ar cilvçkiem, kas, kâ nu katrs sapratis, pauda savu vuedokli vai centâs dot padomus...

to :P :

personîgi pazîstu kâdus simts (vismaz, neesmu skaitîjusi) cilvçkus, kas izauguði bez vecâkiem..., protams, kâ kurð, cits nodzeras, cits sievu un bçrnu spîdzina un iekaust, kamçr sieva pati ziðíiras, cits cietumâ nonâk, cits aizbrauc uz ârzemçm labu naudu sapelnît dzîvei utt. Jâ, starp viòiem viena daïa ir normâli cilvçki, otra daïa - tâdi kâ tu, kam nepiecieðama psihoterapija!
Atceries, neviens nav vainîgs, ka tev nebija vecâku mîlestîbas, bet tâpçc jau nevajag savas problçmas risinât uz tâs meitenes âdas!

Un, zini, ir ïoti daudz tâdu cilvçku, kuri auguði vçl sliktâkos apstâkïos - piem., pie vecâkiem, kuri ir alkoholiíi un citâdi slikti vecâki...
Parasti grûtîbas cilvçku vai nu norûda vai...iznîcina, bet iznîcina tieði tâdus, kas paði nav iemâcîjuðies mîlçt sevi, priecâties par visu jauko, kas ir visapkârt...
Ja jûti, ka tavâ dzîvç tâds tukðums, beidz tak mocît to meiteni, kura pati vçl pietiekami jauna... Gan jau arî viòai nebût nav viegli ar tevi... Tev, nenoliedzami ir vajadzîga profesionâla ps-terapeita palîdzîba, kas meklçjama citur, ne ðajâ forumâ, kaut vai tâpçc, ka tavas problçmas ir pârâk komplicçtas, ko tâ uzreiz, vienâ "râvienâ" nevar atrisinât...

Ja tev nepietiek naudiòas ps-terap. konsultâcijâm, ieskaties piem. ðeit: http://www.psihologu-prakse.info vai arî http://www.attiecibas.lv (tas gan ir par maksu, bet arî nav nekas nesamaksâjams, ja iemaksâ 15.Ls un veselu mçnesi katru dienu varçsi saòemt profesionâla atbildi/viedokli... Gan jau vçl ðis tas ir, ja pameklç, nevis padodâs tâdâm krîzçm...

Bez tam grâmatnîcas arî ir visâdas vçrtîgas grâmatas, bet, jâ, tas darbs vienatnç ar sevi nav tas vieglâkais un, vismaz iesâkumâ var jau bût, ka neizdodas ðî cîòa, kas tomçr ir paðam ar sevi vien jâizcîna...


Tad vçl... Arî es izaugu bez ìimenes, bet esmu bijusi gudrâka ;))) jo vienmçr atradu sev izdomâtos vecâkus... Parasti tie bija kâdi gados krietni vecâki, bet dzîvç pieredzçjuði un ïoti gudri un man mîïi cilvçciòi, kas labprât ar manîm parunâjâs... Arî tagad es atrodu ðos cilvçkus... Viòi ir visur... ;)))

p.s. Naidz izveidojies tikai pret alkoholiíiem, jo nevaru attaisnot tos, kas paði sev bedri rakuði... Skatos un redzu, kâ citi cilvçki cînâs ar savâm dzîves grûtîbâm - kâ mirst bçrni no vçþa, kâ cînâs paralizçtie, kas iemâcâs zîmçt ar kâju pirkstiem vai muti, kâ cînâs vientuïâs mâmiòas, kurâm mazi zîdainîði jâizaudzina vienâm, bez morâla un materiâla atbalsta... Tâdu, kam grûti, tieðâm daudz, bet cilvçki cînâs un dara to ar patiesu sirsnîbu un prieku, ka, lai arî ir kaut kas zaudçts, vçl jau ir tik daudz kas palicis...

Jâ, neesi tu vçl no dzîves neko sapratis... Ceru, ka mâcçsi savu dzîvi neizniekot un pilnveidot devi kâ personîbu... Vçl jau nav par vçlu...

Bet, nespçlçjies ar sçrkociòiem! ;))) (joks)
Nez kur palicis pats topika autors? Gribçtos tak uzzinât, kâdus secinâjumus viòð no ðitâ visa ir izlobîjis!
Kâpçc jûs visi gribat viòu mâcît tâ vietâ lai ieteiktu kâdu padomu.Ir likums ka nevesalam jeb sabrukuðam cilvçkam nedrîkst teikt NÇ.Bet Jûs visu laiku centieties viòa teiktajâ atrast paðu sliktâko un to viòam iebâst tieði sejâ.Piedevâm jûs viòu nepazîstat.Un no pâris teikumiem ko viòð uzrakstîjis nevar ne vienu sliktu îpaðîbu secinât.Tas ir pamatîgs psihes ârstu darbs.Nevis jûsu.Atvainojiet bet jûs nezinat ko runâjat.
Cik es atceros agrâk te apgrozîjâs ârsti un deva visai nozîmîgus padomus.Ðî foruma vairs te nav.Un man þçl tâ cilvçka,jo ir iespçja ka viòa vairs nav starp mums.Padomâjiet par to.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 16?
Ziņa: