vai es izskatos resna?

Aizsāka grr 

grr
vai es izskatos resna?
09.08.2005 19:11
laiku pa laikam mana draudzene groziidamaas spogulja priekshaa, peetiidama savu viduklii, peeksnji uzjautaa: " vai es izskatos resna?
sarkanie karodzinji saak pliivot manu acu priekshaa un smaidiidams kaa pilnmeenees atbildu: "vai tev praats miiljaa, tu izskaties burviigi" nu un tad man jaadzird ka es neesmu godiigs savaas domaas, ka nesaku kaa ir un ja es buutu labs tad pateiktu ka shamai ir kaads liekais kilograms un tas nebuut jaadzird no citiem utt, utt. citiem vaardiem sakot diena pagalam.
naakamreiz uz sho jautaajumu pieeju nedaudz filozofiskaak, sakot apmeeram ka ja kopaa saaksim regulaari iet uz sporta zaali, shamai nebuus jaasatraucaas ar shaadiem jautaajumiem... un tad viss saakas no gala - vinja man vairs nepatiikot, es tikai izvirtis tevinsh uz kjermeni vien skatos un nevis dveeseles spogulii, piesienos katram gramam utt utt. Diena atkal pagalam.
Ko pie velna lai saka? nekaadi nav labi...... grrrr
Harz
Re: vai es izskatos resna?
09.08.2005 19:21
nakoshreiz kad vina prasa , neko nesaki , izgerb vinu un izdupsç , labs majiens vinai bûs....
Marisssa
Re: vai es izskatos resna?
09.08.2005 19:36
Risinajums vienkârðs - pasaki, nu jâ, mîïâ, ir tev nedaudz lieki 9ja patieðâm ir, ja tâs nav slimas anoreksietes domaas- www.anad.com ), un saki, ka jau esot nopircis 2 abonomentus uz sporta zâli.


Jeb pretjautâ- un ko tavas draudzenes saka???atbildçs,ka saka,ka nekâ lieka nva, tad atbildi - nu viòâm ir taisnîba( nu ja nav +100kg,,)
grr
Re: vai es izskatos resna?
09.08.2005 19:45
tur jau tas cipars marisssa, ka ja pasaku ka ir lieks kilo un ka sporta zaale gaida, tad es piesienos katram gramam, vinja man nepatiik, utt...
shamaa nav anoreksikje un godiigi sakot tur ir kaads lieks kilograms kurhs mani nesatrauc kameer netieku par to izlamaats.....
Nomierinies~
Saki vinjai, kad shii buus staavoklii un peec dzemdiibaam, tad Tu atbildeesi uz vinjas jautaajumiem par resnumu...;)
puisis
Re: vai es izskatos resna?
09.08.2005 21:00
pasaki ka patiik vinja taada ka ir bet ja kas pashai neapmierina sevii lai pati tiek ar to galaa jo tas ir vinjas kjermenis
Re: vai es izskatos resna?
09.08.2005 21:36
:)))
Negaidi, kad viòa pajautâs kârtçjo stulbo jautâjumu, bet gan piemçram no rîta pasaki pats - labrît, smukâ meitene.
Ejot garâm piemçram - valðíîgi ieknieb dibenâ un saki - mmmmm.....debeðíîgi

Nu palutini savu pelîti ar komplimentiem, tikai nesaki neko jçlu, salkanu vai samâkslotu un viss bûs oki!
Miljaka
Re: vai es izskatos resna?
09.08.2005 21:37
Saki vinjai labak, ka nekadu lieko kg nav, ko lieki tracinasi meiteni. tad kad spoguli vairs neierumesies, pati sapratis:)Bet nu, isteniba, parasti jau shita prasishanas kaite ir tam sievietem, kuras ir gandriz tievas bet kuram ir kadi 2 kg par daudz (agrak to nebija un tagad ir ne no ðâ ne no tâ uzraduðies un tos redz tikai viòa) tapec ari tagad satraucas un riebigi jau ir, ka paðai liekas, ka to 2 kg nav, bet îstenîba saprot, ka ir gan un tâdçï patiesîbas noskaidroðanai jâprasa savam vîrietim ir vai nav. ja saka ka nav - netic, jo pati saprot, ka ir. ja saka, ka ir - apvainojas, jo vai tad tik tieðâm tik traki redzami tie 2 kg, ka no malas var jau pamanit. tadçï, mîïâ miera labad, saki, ka nav, bet ka tev vienam uz sporta zâli iet garlaicîgi, lai viòa nâk lîdz.
Re: vai es izskatos resna?
09.08.2005 21:50
Nekas nelîdzçs. Bezceris. Vari izstiepties vai sarauties, bet tas nu reiz bûs temats pçc kura cilâðanas vai nu diena sabojâta, vai diena sabojâta. Vari samierinies, nevari ej ârâ no istabas tikko viòa pienâk pie spoguïa. Kad viòa aptvers, ka izvairies, atradîs citu vietu, citu lietu vai tematu. Tas ir Tavs liktenis. Apsveicu.
grr
Re: vai es izskatos resna?
09.08.2005 22:45
plants - man jau ar taa saak likties. gribeejaas tik redzeet vai tieshaam nav kaads salminsh pie kaa piekjerties....


miiljaakaa - meegjinaashu noliegt visu liidz galam - skiet ka tas ir labaak...

dusma, un visi paareejie - paldies;)

skiet ka shaads ir viirieshu liktenis :)
Miljaka
Re: vai es izskatos resna?
09.08.2005 22:56
Noliedz gan. Tici man - meitenei bus prieks un kolîdz pati sieviete sev iestâsta, ka viòa paliek tievâka un citi to apliecina, tad viòa tieðâm paliek tievâka arî patiesîbâ. tâ laikam ir sava íermeòa veidoðanas mâksla ar iedvesmas palîdzîbu:)))
lampiòa
Re: vai es izskatos resna?
10.08.2005 09:32
negaidi, kamçr viòa tev uzdod to jautâjumu - pasaki pats - "cik tu skaista, slaida uttt...."
Gata
Re: vai es izskatos resna?
10.08.2005 12:38
Pameegjini pateikt kaut ko uz taadu shniti : paklau, miiljaa, vai tik tu nepaliec tievaaka? Vai arii slaveno : tu eed arii?
Un tad redzesi, ko teiks!
Marijjj
Re: vai es izskatos resna?
10.08.2005 15:31
Vot, Gatas ieteikums labs
Lo
Re: vai es izskatos resna?
10.08.2005 17:55
Pasaki, ka pîlîtei piestâv taukumiòð;))))
Re: vai es izskatos resna?
10.08.2005 18:08
tas ir jâuztver kâ
- nu paskaties cik es esmu jauka, formîga u.t.t. un varçji jau to pats kâdreiz pamanît un pateikt
Man ir bijis lîdzîgs gadijums, tikai ne ar mîïioto sievieti, bet ar kolçìi. Man bij apnikuði mûþîgie jautâjumi un apsolijos palîdzçt. Ieteicu piespraust pie spoguïa zîmîti "Paskaties kâda tu izskaties- resna kâ cûka nobarojusies" Protams paskaidrojot ka tâs nav manas domas, bet palîdzot. Kolçìe protams apvainojâs, kâdas daþas dienas nerunâja, bet tagad ir pagâjis pusgads un viòa saka man paldies, jo kompleksi par savu lieko svaru vinai vairs nav. Neesmu centies notikuðajam rast kâdu izskaidrojumu, bet dzîvç gadâs visâdi
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 3?
Ziņa: