analais sex

Aizsāka meitene, kurai to gribas 

meitene, kurai to gribas
analais sex
27.02.2002 16:56
Ar savu puisi esam to vairaakkaart meegjinaajushi uzsaakt . Nekur taalu neesam tikushi, jo neraugoties uz to, ka arii man to ljoti gribas taadaa veidaa dariit, izjuutas nav nekaadas patiikamaas un saak likties, ka tur viss ir paaraak mazs, lai kaads tiktu iekshaa. Turklaat, naakamreiz meegjinaat saak palikt mazliet bail un tad arii visas kjibeles saakas.
Njemot veeraa to informaaciju, kas ir pieejama, saprotu, ka tas nekas labs sievietes veseliibai nav, tachu neapstriidams ir arii fakts, ka viirieshiem tas patiik, jo izraisa citaadas izjuutas. Vai shaadaa situaacijaa ir kaads risinaajums, vai arii man no taa ir jaatsakaas uz visiem laikiem?
Re: analais sex
28.02.2002 09:01
Katrs dara ko grib. Bet es kâdâ TV raidîjumâ dzirdçju par homoseksuâlistu (tie taèu dara to paðu) tûpïiem, kuri kïûstot lîdz 6 cm diametrâ . Tad var tikai iedomâties par viòu problçmâm !!! Nekad negribçtu to piedzîvot !
Re: analais sex
28.02.2002 10:47
Vai tieðâm Jûs nekad nçsat dzirdçjuði par to ka tas nav normâli ne arî
dabîgi.Daba protams arî soda par ðîm izdarîbâm .Tâ ir Jûsu darîðana.
Nita
Re: analais sex
28.02.2002 14:20
Ak, kungs! Diemþçl nevaru palîdzçt meitenei, jo neesmu mçìinâjusi un nezinu arî teorçtiski par anâlo seksu, bet komentârs ir par Tantes un Aijas(kurai gan arî pareizâk bija saukties par Tanti) komentâriem.
Tâ jau var aiziet lîdz galçjîbai, ka arî sekss ir nepiecieðams tikai bçrnu radîðanai un baudas gûðanai tas ir tulkojams kâ grçks. Murgs!
Tâ turçt, meitene!!!
Tante
Re: analais sex
04.03.2002 10:09
Mîïâ Nita !
Ne jau sekss ir galçjîba, bet tâ perversâs izpausmes.
Varbû esmu vecmodîga, bet, manuprât ausis ir dzirdçðanai, acis- redzçðanai, bet anâlâ atvere ..... Un es vienmçr gribçðu çst ar muti, nevis dibenu, bet katrs dara kâ grib.
Sâra
Re: analais sex
04.03.2002 13:17
NU gan tumsonîba. Nekas ârprâtîgs vai nedabîgs tas nu nav.
Ja ir interese, palasi Delfos sievieðu sadaïâ, tur par anâlo seksu aprakstîts daudz un dikti. Katrâ ziòâ tas vir tikai apsveicami, ka cilvçks pats grib to izmçìinât un saprast vai tas ir viòam piemçrots vai nç.
Re: Sârai
04.03.2002 13:36
To tieðâm var redzçt ,ka neko citu izòemot delfus Tu nelasi!
Sâra
Re: analais sex
04.03.2002 13:47
Atðíirîbâ no citiem es par anâlo seksu teicu no pieredzes nevis no sçrijas viena tante teica... es vismaz zinu vai man tas ir piemçrots vai nç. Un Tu tad bûtu tâ pçdçjâ instance, kura varçtu noteikt, par ko soda daba. Un kur Tu vispâr râvi, ka tieði daba soda par anâlo seksu.
Katrâ ziòâ neviens Tev neliedz tâ domât, bet nevejag te moralizçt, ja meitene jautâja pavisam par citu.
Re: Sarai
04.03.2002 14:59
Negribçju nevienu apvainot þçl ,ka neizsakâs neviens no mediíiem,
kuriem bûtu kârtîgi jaizskaidro kâdu nopietnu kaitçjumu veselîbai
nodara ðî lieta.Pati esmu par to daudz lasîjusi ,kâ arî privâtâs sarunâs par
to ir teiíuði ârsti.Tur jau ir tâ daba,ja Tu nodari pâri pats sev.
Runâjot par morâlo aspektu tâ bûtu pavisam cita saruna.
Nita
Re:Aijai
06.03.2002 16:20
Ja arî JÛS sadusmo kâda cilvçka atðíirîgi uzskati, tas nebût nedot tiesîbas vispârinâti râties atpakaï. Dzîve ir skaista visâs tâs daþâdajâs ðíautnçs. Gan anâlajâ seksâ, dan delfos, gan....

Mçs taèu esam tik daþâdi. Un sâkotnçjais jautâjums tieðâm bija par kaut ko citu. Es kâ jau rakstîju nevaru palîdzçt, bet moralizçt man neviens nav devis tiesîbas. JÛS rakstiet, ka mute ir çðanai,..., vçlrezi atkârtoðu, ka tâ var aiziet lîdz vispârinâjumam, kâ arî sekss ir tikai bçrna radîðanas dçl, bet tas tâ vairs nav.
Re:Nitai
07.03.2002 10:31
Ja Jûs nepamanîjât ,tad pçdçjâ savâ vçstulç es runâju tikai par veselîbai
nodarîto kaitçjumu,ja jums ir vçlçðanâs bojât savu veselîbu tâ ir Jûsu
darîðana ,bet man tieðâm ir ïoti þçl ,ka savas nezinâðanas dçï,jaunieði
bojâ savu dzîvi.Þçl ka nevienu ârstu tas neuztrauc.Tâ taèu ir sabiedrîbas
problçma,ka mçs esam visâdâ ziòâ slimi savas nezinâðanas dçï.
Dr.G.Spots
Re:Nitai
15.03.2002 11:11
Sex ir labs, sex ir labs - pareizi ja darît mâk:)))
Re: analais sex
16.06.2009 10:32
nju c'mon tas tak ir tik sapigi un ja saubis vai veseligi ari un ja sievietem baudas no taaaa ir visai maz
Re: analais sex
16.06.2009 13:32
Ja visu dara pareizi un lēnām, nekas sāpīgs ne Tev, ne Tavam draugam nav. Galvenais princips ir nesteigties un viss būs labi. Principā analā sex gaitu diktē meitene, ja nepatīk tā arī jāpasaka un darbības jāpārtrauc. Šī ir tā reize, kad nerīkst kautrēties un ciesties, jo sekas tiešām var būt nepatīkamas. An. s. abiem jābūt gataviem, nevar būt tā ka viens grib otrs nē.
Starpcitu, arī sieviete no a.s. gūst baudu, ne vienmēr, un ne tik lielu kā vag.s., bet gūst.
Sekvoja1
Re: analais sex
16.06.2009 16:19
Meitenes tuuplis jaaiesmeeree ar vazelinu vai lubrikantu,tad nesaap. Pa sauso jau nevajag!
daikts
Re: analais sex
21.06.2009 02:18
nu vajag atslaabt un sakumaa tiesham obligati izmantot kaadu lubrikantu.galvenais neaizmirst pirms tam uztaisiit klizmu :D es esmu dzirdejis,ka homo dzekiem pec ilgu gadu dupseshanas tas dibena muskulis,kas savelk to vietu ir tik taalu izstaipiits,ka rodas problemas ar taas vietas stingrumu un varot pat buut taa ,ka tu nevari vairs notureet,kad tev gribas pa lielo nokaartoties.
bosiks
Re: analais sex
21.06.2009 23:49
daiktam.

anālais sekss varētu būt kaitīgs ja to piekopj katru dienu nez cik reizes.

bet patiesībā no pēcpuses krīt ārā arī ja ar anālo nenodarbojas. vecums paliek vecums un tajā laikā viss atrofējas.
Re: analais sex
24.06.2009 23:54
Es jau nu vīrietim neļaušu to prieku, mani dupsī paņemt tikai tāpēc, ka lūk viņam būs tās nebijušās izjūtas. Man arī tad sekotu nebijušas izjūtas izmīlēt vīrieti dibenā ar mākslīgo fallu. =) Tā tik būtu izklaide, vai ne meitenes?
me
Re: analais sex
26.06.2009 15:29
mazliet tev piekrītu serea, ja džeks sagrib nebijušas izjūtas - ok, lai tā būtu, ņem dupsī, bet attiecīgi, lai meičai arī tiek nebijušas sajūtas ar puikiņu (kāda nu kurai fantāzija un iztēles pakāpe) !!! dots devējam atdodas,HA!
me
Re: analais sex
26.06.2009 15:30
un no anālā sexa baudas nekādas, tad jau labāk pašai nomasturbēt un iztikt bez dupsētājiem!!!
bosiks
Re: analais sex
27.06.2009 19:34
2 me - a moš tu savilkies kā ezis čokurā tajā laikā? ja tā, tad pati vainīga. ja dupsētājs dragā kā tvaika āmurs, tad tev to vajadzēja viņam aizrādīt
ja bija sauss, tad lubrikantu vajag nopirkt ar uzrakstu - FOR ANAL SEX

2 serea - ja džeks un tu neesi nav klosterī audzināti, un būsiet sagatavojušies, bauda būs abiem. jāprot to izbaudīt. tikai diemžēl latvieši ir TIK puritāniski ka riebjas.
Soso
Re: analais sex
29.06.2009 17:26
Nu kā jūs nesaprotat parastu lietu-veči grib anālo sex ar lielu cerību, ka meitene ar viņu izdarīs to pašu. Visi veči ir nedaudz apslāpēti geji, bet es to nesaku sliktā nozīmē:)))
bosiks
Re: analais sex
01.07.2009 00:19
no par sievietēm var teikt tāpat, kā viņas lūr viena uz otru, un smaidās, luncinās. pārsvarā visas lezbietes
Sekvoja3
Re: analais sex
03.07.2009 15:22
Galvenais meitenei jaatbrivo tuplja muskulatura,lai nesapetu.
Re: analais sex
12.07.2009 01:00
Pēc gadiem izkritīs taisnā zarna un dabūsi lielus hemoroīdus... :))) NEATBALSTU!!!!
Re: analais sex
12.07.2009 11:49
sopranos1944: Tu pats sajeedz ko runaa? Zarnas izsliideeshana notiek PAVISAM citu iemeslu deelj un hemoroiidi tieshi nebuus, jo hemoroiidu aarsteeshana arii ir to masaazha. Pashas smeeres utt neko tur neaarstee, bet pamatsastaavs ir laikam vazeliins vnk un viss. Bet var visaadas citas traumas dabuut anaala sexa laikaa, ja to neuzmaniigi dara.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Dorka
Re: analais sex
13.07.2009 15:51
:D precizs raksturojums. Tiesam!
mairitis
Re: analais sex
17.07.2009 00:45
man šad tad ar draugu ir analais sekss. parak daudz manuprat biedē par to. protams, ir pamatigi jasagatavojas, lai negutu traumas. ieteicams veikt mikroklizmu pirms akta. dzimumaktam lietot noteikti prezervativu, lai urinizvadkanala neieklutu zarnu nujinas utml. mikroorganismi, kas varetu izraisit iekaisumu. tapat noteikti jalieto lubrikants, lai izvairitos no traumam. pirmajas reizes labi ir lietot lubrikantu ar anestezējošām piedevām. to nosaukumos parasti ir daļa no vārda anal. pie tam, tiem ir arī ārstnieciskas vielas sastāvā , kas dziedē mikroplaisas, ja nu tādas gadās. un noteikti ir jāatslābinās, kad to dara, savādāk nekādu baudu negūs, tikai sāpes. kad iemācās sevi kontrolēt, tad tas kļūst patīkami.
Re: analais sex
17.07.2009 20:10
būs sāpīgi ,ja nelietosi speciālos lubrikantus un neatslābsi,galvenais neuztraucies un ATSLĀBINI tur visus muskuljus-nebaidies!!! :)
Re: analais sex
11.08.2010 19:34
Tante Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Mîïâ Nita !
> Ne jau sekss ir galçjîba, bet tâ perversâs
> izpausmes.
> Varbû esmu vecmodîga, bet, manuprât ausis ir
> dzirdçðanai, acis- redzçðanai, bet anâlâ
> atvere ..... Un es vienmçr gribçðu çst ar
> muti, nevis dibenu, bet katrs dara kâ grib.


Nju ko tadte taada pareizaa TANTE un LIdziigaas dara shaadaa portaalaa kuraam nepatiik un kuras neko negrib par to dzirdeet! Man zheel ka juusuu dziive paiet tik garlaiciigi!!! Un zini ne tikai ausis un acis un dibens ir domaats tam kam tu tur teici bet arii p....a un mute ka arii rokas nav domaatas tam ko nereti ar vinjaam dara!!! Zini kas priecee ka jaunaa paaudze nebuut taa nedoomaa kaaa taadas tantes! Un veel mazaak pa taadaam lietaam nedomaa atiistitajaas valstiis kas nav taadas kaa Gaizinsh ir augstaakais punkts un vis paareejais ir bedre! Tur cilveeki priecaajas par dziivi nevis niid saitos ka anaalais ir slikti!!!



Edited 1 time(s). Last edit at 12.08.2010 09:28 by puce.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 24?
Ziņa: