Pumpas uz kaajaam!

Aizsāka Gustavs 

Pumpas uz kaajaam!
18.08.2005 20:42
Labdien. Stilbi ir no vienas vietas pumpaini,taadas mazas pumpinjas ar baltiem galiem(ne visas). biju pie aarsta,aarsts teica lai vienkaarshi lietoju ziepes pret pumpaam. taa nu es gadu mazgaaju kaajas ar taam ziepes. un tagad taas saak paraadiities uz kaaju muskuljiem arii. esmu meegjinaajis zaales alergjijai,bet nekaa.
Re: Pumpas uz kaajaam!
18.08.2005 21:03
nav efekts pec vaksaacijas/epilaacijas??
neesmu meegjinaajis. man jau taa spalvu daudz,tad nebuus vairaak? un ja tas var paliidzeet,tad ar ko labaak taisiit epilaaciju?
mazaa miiljaa
Re: Pumpas uz kaajaam!
19.08.2005 00:20
gustav, ja noepileesi spalvas no kaajaam, tad tev toch sametiisies pumpas :)
med med
Re: Pumpas uz kaajaam!
20.08.2005 11:04
Nçsât vieglu apìçrbu. Ðortus,plânas lina,kokvilnas bikses. Bieþi viòas mainît.Nekâdas epilâcijas pumpu laikâ. Nelietot bakteriocîdâs ziepes.Izslçgt no uztura asas vielas,piparus,etiíi,þâvçjumus jebkâdâ veidâ. Daudz lietot tîru dzeramo ûdeni.Nekâdas kolas. Duðâ lietot cietu ðvami(vîkðíi) Pçc tam kâjas apstrâdât ar furacilîna spirtu,bet 1x nedçïâ. Pumpu iekaisuma laikâ spirtot var 1x dienâ bet ne biþâk. Pirtis var procesu paasinât. Jâmazgâjas siltâ bet ne karstâ ûdenî. peldes sâïâ jûrâ vai sâls vannâ.Kâjas pastâvîgi râdît saulei bet neapdedzinât tâs. Regulâri nodarboties ar dzimumdzîvi.Tâ ir pastâvîga cîòa ilgam laikam. Pçc 35 -45 tas beigsies.Regulâra vçdera izeja. Daudz lietot salâtus,augïus. Izslçgt treknus çdienus.Veiksmi.
Paldies lielais med med! uh,gruuti buus!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 18?
Ziņa: