Darba piedâvâjums

Aizsāka Raivis 

Darba piedâvâjums
22.08.2005 16:26
Darba piedavajums medmasam Lielbritanija. Darbs PILNIBA LEGALS, ar visiem nodokliem, pat socialais nodoklis savai pensijai tiek maksats, darba alga SAKOT ar Ls 1200 menesi.

STEIDZAMI !!!

Interesentiem ludzu sutit CV uz raivis@cef.lv vai zvanit 7803355 vai 7803354.

Ar cienu,

Raivis
...
Re: Darba piedâvâjums
22.08.2005 16:42
Uz rokas?
Pie reizes ieteiktu shaados gadijumos pastaastiit, ka normaals dziivoklis izmaksaas ap 1000Ls meenesii ;) (ja iet runa par Londonu un arii tad tas nebuus pashaa centraa un tas buus vienistabas)

Mukt jau ir ok... peec tam taapat labaak kaa te nedziivos, tik vien kaa Anglija.... nee nu ok, ja rokas pa liikaam izdomaat ko LV dariit... ekk... ja naudaa vien taa lieta ir farmaacijas firmas un ne tikai, bet ja ne nauda, bet profesija, tad kapeec no LV jaamuuk?

Tas taa..pafilosofeeju :)
...
Re: Darba piedâvâjums
22.08.2005 20:26
Blekjis. Pa ruukstoti meenesii Uk var dziivot labaak kaa LV, tas nu ir fakts. Ne nu shiki, bet labaak.
Es vispaar briinos, kas te veel par medmaasaam straadaa.
Re: Darba piedâvâjums
22.08.2005 20:31
Londonaa dziivoklis maksaa no 320 latiem meenesii par iiri, nevajag paarspiileet. Buutiibaa daudz neatskjiras ni Riigas cenaam, kas ir paarsteidzoshi...
Es(a)
Re: Darba piedâvâjums
22.08.2005 20:44
un kaa ar reìistru? Un angïu valodas zinâðanâm?
no 320Ls? :)))
zini... es biju ciemos pie draugiem Londonaa, kas tur jau gadiem dziivo un straadaa. Bet nu piem man 1 no tiem chomiem iiree 2 istabu dziivokli Londonaa pa 1200 maarcinjaam... protams dziivoklis ar sleegtu kaapnju telpu, labi izremonteets, ar labaam meebeleem.

Vai tieshaam ar 1000Ls var UK dziivot labaak nekaa LV... nu nu... iesaku paveerot daargaako pilseetu TOPu.
...
Re: Darba piedâvâjums
22.08.2005 22:29
ar 1000 latiem UK pret 100 latiem LV noteikti.
Arii LV var samekleet dziivokli pa 1000 latiem, ja ljoti gribaas.
Kur Tu Lv esi redzeejis medmaasai dziivokli ar labu remontu, sleedzamu kaapnjutelpu un ko veel ne? (par pashas medmaasas darbaa nopelniitiem liidzekljiem). Turklaat- tur IR iespeeja attistiities, augt profesionali un arii materiaali, te NAV.
Re: Darba piedâvâjums
22.08.2005 22:34
mateus
aizbrauc labâk un paskaties kâ dzîvo medmâsas Latvijâ, viòâm vissûd....., Britu salas dzîvoklis liksies sapnis vasaras naktî.
Un parasti ðie darbi netiek piedâvâti Londonâ
Speaker
Re: Darba piedâvâjums
22.08.2005 22:43
Ja tas ir reâls piedâvâjums, ir jâbrauc prom no ðîs noþçlojamâs Valsts. Ðeit labi dzîvo tikai bandîti un deputâti, pârçjiem, tai skaitâ medmâsâm, dzîve ir viena vienîga eksistence. Tâdçï, ja ir iespçja - brauciet!
dina
Re: Darba piedâvâjums
22.08.2005 22:47
Mateus
ja Tu sac runat par dargako pilsetu topiem, tad varu teikt tikai vienu - tas nenozime, ka viduveji jebkuram cilvekam, kas dzivo kada no sim "dargakajam" valstim ir gruta dzive! Es dzivoju Norvegija (jau ceturto gadu), 2 gadus dzivoju Oslo un nebut nevaru teikt, ka te domaju ka galus savilkt! Gluzi preteji, konta peksni saka uzrasties skaidra nauda! Arzemes visa sistema ir gluzi savadaka neka latvija!
Re: Darba piedâvâjums
22.08.2005 23:20
Ja saliidzina algas un dziives daardziibu Riigaa, tad Riiga ir ljoti daarga pilseeta. Kaut vai par piemeeru njemot dzzivokla cenas, kas ir liidziigas Pariizes dziivoklu cenaam...
Sveiki visi veelreiz.

Sis tiesam ir reals piedavajums. Bija paaris jautaajumi par algaam - augstaak mineetaa alga ir alga no kuras saakas viss ... :). Tas noziimee ka augstaakas kvalifikaacijas medikkiem alga ir stipri lielaaka, kaa arii taa atkariiga no angllu valodas zinaassanu liimenna, protams.

Alga ir oficiaala, tiek maksaati nodoklli, no kuriem visi tiek atgriezti, kad cilveeks atgriezzas Latvijaa, iznemot sociaalo nodokli, kas 9% apmeeraa tiek iemaksaats cilveeka pensijas fondaa Latvijaa !!! Taatad, straadaajot tur, juus veidojat sev pensiju sseit.

Taa ir taa lielaa priekssrociiba straadaajot oficiaali Eiropas Savieniibaa ...

Ar ciennu,

Raivis

Arii es savaa laikaa straadaaju Anglijaa par aarsta paliigu.Protams, ka brauciet un nedomaajiet.!Nevar saliidzinaat - ne atalgojumu, ne attieksmi, ne dziives apstaaklus.
"Ðeit labi dzîvo tikai bandîti un deputâti"
hms... neesmu ne bandiits ne deputaats... bet ja godiigi, tad neuzskatu, ka dziivoju suudiigi... nekaada shika jau nav, bet varu atljauties gan uztureet 3istabu dziivokli, gan savu sievu, gan arii izklaideeties un palutinaat gan sevi gan sievu un driizumaa domaaju, ka buus arii gjimenes pieaugums...

manupraat(!) potenciaals sleepjas galvaa un luuzers buus luuzers arii Anglijaa.

P.S.
manas subjektiivaas domas.
...
Re: Darba piedâvâjums
23.08.2005 22:51
Bet NORMALI dziivot tur ir vieglaak.
Kaadeelj man buutu jaapleesh sava pakalja pushu ceelu meerkju vaardaa (a la celsim LV naakotni) par 160 latiem, ja visu cieniitie, sorry, bet savaadaak nosaukt meele negriezhas, taukmuulji, uzskata, ka 2 shtukas tas ir maz. Man domaat, labaak 26 maarcinjas stundaa (ar manu 2 gadu darba pieredzi) tur, nekaa te. Un izaugsme tur labaaka iespeejama, pie nosaciijuma, ka pats to gribi un uz to tiecies. Te ir BEDRE. Un man domaat buus taada veel afigenna ilgi.
no londonas
Re: Darba piedâvâjums
24.08.2005 03:00
klausaties daargie.dziivoju londonaa jau 3 gadus.

dziivoklis normaals 2 istabu 3 zonaa pie metro un pareejaa ir dabuunams pa 750 maarcinjaam meenesii.vajag tikai pamekleet.ja sametaas divas medmaaasas dziivot 2 istabu dziivoklii tad vispaar nieka 400! ideaals variants.

sheit ar shiim algaam var dziivot DAUDZ labaak nekaa latvijaa ar minimaalo.sheit pat stroikaa straadaajot par shestaku un sanjemot 250 maarcinjas nedeeljaa var atlauties dziivot,braukt ar mashiinu,liet benziinu,izklaideeties un riit ko gribi.

var atlauties nesaliidzinaami vairaak.

ja ir iespeeja brauciet pie velna prom,dziivosies sheit normaali + iespeeja sheit izsisties ir 9999x lielaaka.un medmaasu darbu tieshaam domaaju reti kas piedaavasas pashaa londonaa,driizaak kautkur aiz londonas kaadaa citaa lielaa pilseetaa.

ja kaadam kaadi jautaajumi par shejienes dziivi,jautaajiet,atbildeeshu ar lielaako prieku.
Tikko tika kaa reiz mineets tas ko es gribeeju mineet...var veidot kopmiitnes...2,3 maasas, straadnieki, auglju pakotaaji utm vienaa dziivoklii. Es to neuzskatu par NORMAALU dziivoshanu. Manaa skatijumaa NORMAALA dziivoshana ir sirdij tiikami izremonteets 3-4istabu dziivoklis uz gjimeni.

Straadaat par shestaku stroikaa... tas jau nu gan buutu zem mana goda. Arii es esmu sanjeemis 2 darba piedaavaajumus Anglijaa. Viens bija sen un toreiz es izgaazos valodas testaa. Otrs bija ljoti nesen, bet no taa es momentaa atteicos, jo algas piedaavaajums bija 12000 maarcinju gadaa peec nodoklju nomaksas), bet peec gada iespeejams algas paaugstinaajums. Piedoties tautieshi, bet LV man ir meenesshi, kad sanjemu vairaak un neredzu nekaadu jeegu braukt vergot un buut kaada algots darbinieks, shestaks stroikaa vai kaa liidziigi.

Jaa piekriitu, par 160Ls es arii negribu straadaat, jo reaali ar to nepietiek nemaz par dziivokli samaksaat, bet tai pat laikaa... cik daudz ir taadu, kas reaali kautko dara, domaa, biida uz priekshu... lielaakaa dalja suudzas ka te ir slikti, bet tur kur muusu nav tur i debess ir zilaaka i zaale ir zaljaaka...
...
Re: Darba piedâvâjums
24.08.2005 11:01
Un kas gan medmaasai TAADS buutu jaasabiida? vai ar ti, ka vinja ir ieguvusi izgliitiibu un apzuniigi straadaa ir par maz? Visi nekad nebuss uznjeemeeji un ta arii nav jaabuut. Arii par medmaasu kaadam ir jaatsraadaa un par savu darbu jaaanjem kaut cik dziivei pietiekoshs atalgojums. Un nav normaali, ka medmasai buutu kaut kas jaadomaa un jaakrikjaas, lai briivajaa laikaa vareetu slimiicaa pastraadaat!
eli
Re: Darba piedâvâjums
24.08.2005 11:26
Mateus, dîvaini gan jûs runâjat. Vai tad jûs strâdâjat par medmâsu un vai jûs esat tas, kam jâizðíiras, vai palikt Latvijâ, kur mçnesî maksâ tik daudz, cik es par pavisam normâlu uzskatu notçrçt vienâ dienâ, jeb tomçr braukt projâm, vismaz uz laiku - iegût jaunu pieredzi, iemâcîties valodu, izrauties no bezcerîbas? Un ðinî gadîjumâ medmâsâm netiek piedâvâta iespçja pamest savu profesiju un braukt strâdât par "augïu pakotâju" vai "ðestaku", bet gan, strâdâjot savâ specialitâtç, ievçrojami uzlabot dzîves kvalitâti. Un dîvaini mâjieni par "ðestakiem stroikâ"... Ja esat ieguvis labu izglîtîbu, sasniedzis dzîvç zinâmu statusu, jums ir labs un ineteresants darbs, varat apgâdât savu ìimeni - tas ir cienîjami, bet ja pie tiem apstâkïiem, kâdus aprakstîjât (kas nav nemaz tik spoþi, lai ar tiem îpaði plâtîtos...), esat kïuvis par iedomîgu pûsli, kam pârçjie liekas "ðestaki" un kas uzsver, ka par tik noþçlojamu samaksu kâ 12000 mârciòas - kas jebkurai medmâsai un diemþçl vçl daudziem Latvijas iedzîvotâjiem ir tieðâm liela nauda - jau nu nestrâdâtu, tad ar to vairs nebûtu jâlepojas.
Savukârt visâm medmâsâm, ârstiem, zinâtniekiem un visiem inteliìentajiem, talantîgajiem strâdîgajiem cilvçkiem, kam Latvijâ jâdzîvo noþçlojamos apstâkïos, novçlu drosmi un veiksmi - es jûsu vietâ noteikti brauktu projâm, strâdâtu, pilnveidotos un kad pienâktu îstais laiks- atgrieztos.
eli:
matukraasa blonda?
Es teicu ka taa ir maza nauda 1000maarcinjas meenesii? Tikai kaada gan jeega braukt prom, ja LV es nenopelnu mazaak par sho summu.

Par medmaasaam... es kaa reiz tikko diskuteeju ar savu koleegji, kursh peec izgliitiibas ir aarsts, kursh ir arii labu laiku praktizeejis, bet nu pieveersies uznjeemeejdarbiibai... abi nonaacaam pie secinaajuma: medmaasa jau pirms studijaam zin cik vinja sanjems algu... un ja taa, tad kaada velna peec tagad jaabreec??? Ja bija meerkjis braukt prom un straadaat savaa profesijaa citaa valstii OK!!! Nekaadu pretenziju un respect (lai gan es biju LV patriots arii ar algu 120Ls meenesii), bet ja cilveeks ir izmaaciijies, nezinot ko un kapeec un tikai peec studijaam atjeedzas, kaada buus vinja alga... ko lai te piebilst...

Iedomiigs puuslis? :D lai nu taa buutu...
Par to maajienu uz shestaku jau iisteniibaa ne es maaju :DDD palasi kaartiigaak, jo es tikai citeeju... par to vai nav jaalepojas...nezinu, bet es nemaz nelepojos: es vienkaarshi dziivoju un esmu :) Lepojos es tikai ar savu maasu un sievu. Kad pabeigshu maajas celtnieciibu, leposhos varbuut ar savu maurinju, kur pagaidaam ir aizaudzis lauks, ar kuru nav jeegas lepoties...

Iisteniibaa es atziistu, ka iespeejams manii vel darbijas jauniibas maximaalisms, jo kaa nekaa tikai 25gadi, bet... heh... ja tic peedeejaam zinjaam TVnetaa, tad arii LV mediciinas personaalam vairs jau nemaz tik suudiigi neklaajas 8-)
...
Re: Darba piedâvâjums
24.08.2005 12:00
1) TVnet klaji dirsh
2) Tavs gudrais pazinja aarsts tachu arii nestudeeja mediciinu, lai darboto suznjeemeejdarbiibaa, vai ne?
3) Nu, tad jau Tu iacini valdiibai neticeet vispaar, jo taa ik pa 5 gadiem sola, ka veel pec 5 gadiem nu gan buus leiputrija. Kaadeelj lai 18 gadiigs censonis tam nenoticeetu?
:)
Bet ja cilveeks studee naudas deelj, kaadeelj studeet? ;)

Ja godiigi tad jaa, mans koleegjis studeeja ceelu meerkju deelj, bet taa kaa arii bija tendeets uz naudu...kaa jau daudzi... pieveersaas citaam lietaam. Visiem zinaamais miljonaars Muusa motors korporaacijas un Bentley prezidents Boris... uzvaardu piemirsu arii ir peec izgliitiibas ginekologs :)

Es vairaak gan runaaju par to, ka kaadeelj lai 18 gadiigs censonis studeetu mediciinu, ja vinjam nav arii garantijas, ka tiks prom uz aarvalstiim un ja tiks, ka vinjsh buus viens no tiek, kas atljausies braukt ar sporta auto (ar kaadiem domaajams arii Anglijaa medmaasas nepaarvietojas).

Ja cilveeks maacaas ar meerkji aizlaisties, tad nav jeegas kjengaat neko un vienkaarshi jaabrauc prom un viss. Es gan nepaaraak labi domaaju par shiem cilveekiem, bet taa jau ir mana probleema.

Es izveeleejos profesiju, kas man ir tuva sirdij. Un ja godiigi, man bija nepiecieshami 7 gadi lai ar savu sirdslietu saaktu pelniit tik, cik jaanopelna, lai normaali vareetu dziivot. Un 18 gados es sanjeemu 74Ls peec nodoklju nomaksas. Attieciigi... nu nevajag gaidiit desas no debesiim =)

Vai tad ne taa? :)
...
Re: Darba piedâvâjums
24.08.2005 13:20
Es 18 gados pelniiju 33 latus par pilnu darba laiku. tas bija 95. gads un straadaaju par sanitaari.
Runa ir par to, ka nav muusu valstii sameeriigas algas.
piekriitu otto- var straadaat par aarstu latvijaa par 200 latiem, ja ministram buutu alga 250. Bet kaa tagad- nav godiigi. Un nebuus.
dina
Re: Mateusam
24.08.2005 16:58
pârâkums pâri visiem un visam spraucas âra no M rakstiem. kâpçc visiem cilvçkiem jâbût vienâdiem? manuprât sabiedrîbâ valda nepareizi uzskati, ka tikai tas, kurð spçjîgs delas krutit ir cilvçks.(jo nauda diemþçl nosaka visu, arî netîra) tâdi nodara vairâk ïaunu pasaulei nekâ medmâsa ar savu cilvçcîbu. tieði ar savu nekaunîbu un spçju apkrâpt citus. nelaimç jau tâds nepalîdzçs citiem , jo liels egoists. es medmâsas cienu daudz vairâk nekâ biznesmaòus.
dina
Re: Darba piedâvâjums
24.08.2005 18:46
Mateus,
a ja nu kadai tiesam medmasas profesija skitusi tik pievilciga, ka gribejas to apgut?? Ne jau visi iet macities tikai biznesu ar domu - pelnisu lielo piki un busu patriots!!! Es dzivodama Norvegija nebut nejutos mazaka latvijas patriote! Un ta nebut nav tiesa, ka laudis latvija pelna pietiekami, lai varetu buveties, pirkt 3-4 istabu dzivoklus...uttt .... Tiras mulkibas!!
Es studiju gados braucu no LU vasaras menesos uz Vaciju stradat. Dzivojam vairakas meitenes istabina, stradajam daudz un smagi, bet zini, tas ari rada rudijumu cilvekam un paveras pavisam cits skats uz dzivi!! Tu sapelnijis savu lielo naudinu (tagad latvija dzivodams un stradadams) aizbrauksi atpusties uz arzemem un pavisam noteikti to valsti neiepazisi un valodu neapgusi, ka tur dzivojot kaut paris menesus!! Ta ka ir tikai apsveicami, ka cilveki uzdrikstas paskatities pari robezam un meginat kaut ko jaunu, uzdriksteties!
Luuk tas man patiik!!! Izjust ljaunumu no itkaa tik ceelajiem cilveekiem :D
Kursh ir teicis, ka es nezinu valodas? (es zinu 3 neskaitot savu dzimto un pashlaik apguustu 4. bet tas taa...) Un kur jau ir izrakts tas, ka uznjeemeejdarbiiba noziime apkraapt citus un atnjemt naudu citam?
Kamoon... noliet citu ar kakaam bez pamatojuma ir gana smiekliigi... nezinu kaadeelj, bet neuzskatu par LV patriotu to latvieti, kas pamet valsti. Tad jau labaak tie kas to dara lai atziist, ka NAV patrioti LV, bet ir patrioti tai zemei, kura vinju praat kaadreiz te buus ;)

Par to ka neiepaziishu valsti??? Smiekli naak... vareetu dereet uz visu savu kapitaalu, ka nezini pat pusi no taa, ko es zinu par LV, par taas veesturi, apskates vietaam utt, lai gan Tu noteikti zini visu par Norveegjijas fjordiem...

"tieði ar savu nekaunîbu un spçju apkrâpt citus. nelaimç jau tâds nepalîdzçs citiem , jo liels egoists" ...sorii, bet tas jau izskataas peec klasiskaa latvieshu teiciena: latvietis latvietim latvietis... Jo pieljauju domu, ka Tu neesi 2 gadus liidzdarbojusies "Apeironam" un bez maksas veikusi IT un audiovizuaalos pakalpojumus...vienkaarshi taapat, lai paliidzetu un saprastu, lai rastu speeju komuniceet plashaak, nekaa peleeks cilveeks to speej... es nekad necenshos kljuut paaraak cilveeks, bet tai pat laikaa es izprotu gan kristieshus, gan saatanistus, gan mazturiigos, gan invaliidus...

Ok... tuliit jau atkal dina vai kaads cits pateiks... nu jaa palielijies, bet nee... ja godiigi, tad shii ir godiiga atbilde/pretreakcija pret reaaliem nomelnojumiem, jo nedz es nedz arii kaads no maniem koleegjiem ir atnjeemis kaadam kaut ko/jeb ko... bizness IR nezheeliigs PROTAMS, bet neviens nevienam neko neatnjem-taa ir ciinja/konkurence, kuraa izdziivo stipraakais... un ne mirkli neesmu teicis, ka visiem buutu kautkas pashiem jaabiida... tieshi taa pat kaa ir labi vadiitaaji ir arii labi izpildiitaaji un ja godiigi... tie cilveeki, kas straadaa manaa laba arii nevareetu zuudzeeties, ka vinji ir nabadziigi...

es nerunaaju par naudu kaa taadu...es runaaju par attieksmi un par domu... ja cilveeks ir Latvietis un studee mediciinu, mediciinas deelj, tad jau studeejot apzinas, ka vai nu buus beeglis, vai nu sanjems nelielu algu.

Situaacija arii nemainiisies liidz briidim, kameer valstii neieviesiis normaalu veseliibas apdroshinaashanu, bet ja taa notiktu (peec taas sisteemas kaadu es iedomaajos), diemzheel buus cilveeki kuri vienkaarshi nomirs, jo nespees atljauties mediciinas pakalpojumus... :(

Ja gribam lielaakas algas medikjiem varam vel arii meegjinaat visi, peekshnji nenjemt konvertu algas un godpraatiigi nomaksaat VISUS nodokljus no katra aldzinjas... kursh uz to paraxtaas??? (tagad laikam buus bars kas teiks ka nekad nav njeemushi konvertus?) :)
Briga
Re: Darba piedâvâjums
24.08.2005 23:15
Mateus, tas patieðâm ir ïoti jauki, ka Tev tik labi dzîvç klâjas, ka bez pûlçm esi ticis pie 3-istabu dzîvokïa, vari uzturçt sieviòu un dzîvot bez raizçm. Bet ne jau visiem Latvijâ iet tik brîniðíîgi kâ Tev. Lielâkâ tautas daïa dzîvo no "rokas mutç". Nav jau viss tik vienkârði kâ Tu te runâ... Ja jau visi ðeit pelnîtu tûkstoðus, tad neviens uz ârzemçm nemaz netaisîtos braukt.
dina
Re: Darba piedâvâjums
25.08.2005 18:35
ehh, isteniba nemaz i nenaca prata brukt virsu Tev! ne jau tads bija si raksta merkis...paskaties tematu.. Tu aizbrauci dzilas auzas. Kadel lai cilvekiem butu jazin par taviem dzvokliem, aldzinam..
Es runaju par to iespeju, kas cilvekam paveras padzivojot kaut paris menesus kada cita valsti! Iepazistot citu lauzu dzivi, paradumus uttt.. Si ari ir iespeja tiem, kam nekad nebus gana daudz naudas, apskatit arzemes!! Nolaidies no makoniem. Ne jau, ka tu nepazisti latviju! Es domaju, ka cilveks stradajot anglija iegus iespeju ari pacelot, apskatit zemes un patiesi dzivot reiz nedomajot par to vai baltmaizei pietisk naudas vai ne!!! Un ne jau par kadiem putna pieniem vel varetu sapnot cilveks latvija ar normalu aldzinu! Ari ne par jogurtiem ik dienu!!!
Un isteniba man ir vienalga Tava nostaja pret to visu...
Gribeju tikai teikt lauziem, ka vajag braukt un uzdriksteties!!!
Bet es savukaart atkaartoshu ko es jau pashaa saakumaa ar to visu teicu, ka gan ar algu 74Ls meenesii gan tagad es shaadus prombrauceejus uzskatu par nelatvieshiem-migrantiem...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 14?
Ziņa: