ko zinat par amway?

Aizsāka laniite 

Re: ko zinat par amway?
24.08.2010 23:59
Eu jūs pārgudrie amvejisti... kad KAUT VIENS no Jums man apskaidros, kā Jums izdodas darīt visu (pēc Jūsu vārdiem) likumīgi, bet ne reizi niesniedzot SOC, UIN, IIN atskaites un maksājumus (nu tur ari URN un visi pārējie sīkumi). Jūs nodarbojaties ar nelegālu uzņēmējdarbību.
Jā zinu otmazku - pārstāvniecība ...un tagad marš lasīt komerclikumu par pārstāvniecībām un fileālēm ;)

Neviens no Jums ne likumus zina, ne ievēro. Lai tirgotu JEBKO Latvijas teritorijā ir jāizsniedz EKA čeks, vai stingrās uzskaites kvīts, ja strādājat bez EKA - tas viss dabūnams tikai caur VID. Lai Latvijas teritorijā tirgotu kādu ķīmiju vai ub utt.. viss jāsaskaņo ar PVD... vai amveijs ir sertificēts?

es tā vel ilgi varētu turpināt... tāpat Jums visiem ir tikai otmazkas, bet zināšanas nulle... pseidouzņēmēji...

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Dacuks
Re: ko zinat par amway?
26.08.2010 15:41
Arii es lietoju Amway... Neko sliktu nevaru teikt. Ir arii Amway uudens filtrs(kurs ir LOOOOTI daargs) un uudens atskiriibu no akas vai no filtra VAR just. Esmu arii Herbalifaa...un arii par to nevaru teikt neko sliktu.
Cilveeki miilie!!!! Ja pasi neesat saskaarushies ar siem produktiem...nu kaa varat vispaar seit kaut ko rakstiit,cik labi vai cik slikti??!!! Palasot te dazus komentaarus,naak praataa cik cilveeki tomeer ir dazaadi un diivaini.Neviens neko nevienam nevar piespiest dariit.
Par to smadzenu chakareesanu...... Ja gribi nopelniit KAARTIIGI,tad Tev taadam arii jaabuut un par to vien jaadomaa,kaa nopelniit vairaak un kaa piesaistiit cilveekus.Ja negribi nopelniit,tad arii paklusee un nesaki neko. Es pati uz to nepelnu.taapeec man ar taada veida cilv.,kuri mani grib pierunaat nopelniit,vienmeer atrodas citas teemas par ko runaat.Uz seminaariem nebraucu.
Daargi??????? NETEIKTU GAN.Neteiktu,ka man naudas buutu pietiekami un arii galiigi nabadziiga neesmu,bet varu atlauties meenesii reizi iegaadaaties Herbalife un 3 reizes gadaa Amway.
Re: ko zinat par amway?
26.08.2010 22:33
Kāds ir amway šampūns matu apjoma palielināšanai? Man ir katalogs, tik daudz preču, bet kaut ko gribētos nomēģināt:)
Re: ko zinat par amway?
27.08.2010 03:07
...vispirms pati saka, ka ljoooooti daargs, tad atkal, ka ne... mosh opredeljisj?... amweju sho to esmu lietojusi, ja uzdaavina, par savu naudu nepirktu... herbalaifu??? ir tak veel diivainji...
trr
Re: ko zinat par amway?
27.08.2010 13:54
strawberry, labākā lieta matu apjomam ir saule + jūras ūdens, pārbaudīts uz saviem personīgiem un vēl dažu citu personu matiem.. kuplums bezbožnijs .. :)) jā, un pavisam par velti.. :)
Re: ko zinat par amway?
27.08.2010 17:54
Nē, nu man vajag tādu smuku kuplumu :) Un tuvumā man ir tikai krāna ūdens:)
amway ir ok
Re: ko zinat par amway?
27.08.2010 22:01
Amway ir ļoti laba produkcija, Drogās reti iegriežos! Cilvēku tumsonībai nav gala - viņiem jau ir savs "vienīgais pareizais" viedoklis, nemaz pat nepamēģinot produktu un neiepazīstoties ar tā sastāvu! Katram savs - tur nav ko stīdēties- ja tev patīk Fairy, Domestos u.c. TV plashi reklamētie līdzekļi - lieto!
Re: ko zinat par amway?
28.08.2010 15:16
viņiem jau ir savs "vienīgais pareizais" <--> amvejs ir vienigais iistais pareizais


pielnībā piekrītu, ka amvejistiem ir shii domaashana. Man ir neizlietota trauku mazgaajamaa pudele. Pilniigs suuds. Labāk lietoju MiniRisk vai to pašu Fairy. Shampunu ari uzdāvināja tas pats kas mazgajamo līdzekli... sorry... :) Ticat vien tālāk... runa ka nakotnē amvejs ūdeni vīna pārvērtīs.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: ko zinat par amway?
28.08.2010 18:21
Man arī iedāvināja trauku mazgājamo. Tas ir šķaidīts un nav saprotams , cik daudz laistīt. Fairy zinu, cik, amway vajag vairāk.
Šodien iepirkos Es saulē un secināju, ka patiesībā ir tik daudz fantastisku mūsējo dabas produktu, nafigam man ēst un lietot amerikānismus.
Re: ko zinat par amway?
28.08.2010 22:39
Tev ir tai amway speciaalajaa shkjaidaamajaa pudelee?
Re: ko zinat par amway?
29.08.2010 10:35
Jā. Manu acu priekšā iešķaidīja.
Re: ko zinat par amway?
29.08.2010 11:25
uzspied biku uz suuklja; pa to tievo cauruminju jau nekas daudz arii aaraa netek, vairaak nevajadzees. ja vien Tu mazgaa traukus zem tekosha uudens. 1:4 vai 1:5 parasti shkjaida.
vikii
Re: ko zinat par amway?
03.09.2010 11:17
Par to cik tie pulveri ir videi draudziigi es nezinu, bet noteikti varu teikt, ka mazgaa tie daudz efektiivaak par parastajiem pulveriem, kas nopeerkami veikalos...es parasti centos pirkt tos daargaakos pulverus, bet taapat ar laiku mazgaajot baltu velju taa kljuva peleeciiga, bet ar amway pulveri visa sii peleekaa velja atkal kljuva daudz baltaaka... nezinu, varbuut tur ir kaads balinaataajs ieksaa vai kkas tml, bet man patiik...
Un kas tur labs?
Mendeļejeva tabula visiem viena, ari veļaspulveri nevar tikai no skaidām uzražot, tiem VISIEM ir pilnīgi vienāds sastāvs. Neticiet blefiem!!!
Tagad visiem Amway izplatitajiem ir vienotass cenas kas nelau maksat par vienu un to pasu produktu dazadas cena.
un kvalitate ir Vnk super....
Tas,ko juus visi rakstat ir beernu liimenis,,,jo neko no taa visa nesaprotat,,,tie kas to produkciju lieto,jau gadiem,,tiem par jums ir zeel,un naak smiekli,,,,,,,,,,,,Pati lietoju jau 6- gadu,un esam lloti apmierinaati,,,jaaa bijaam ar biznesaaa,,bet ar taadu neizgliitotu tautu,kaa juus ne kaaada tolka,,jo veel ilgi jaaaskolojas,,ko un kas dziivee svariigaaks,un pareizaaks,,,,taa,kaa katrs dziivo,kaa grib...........Un ssaadus komentaarus var sagaidiit tikai no Latviessa,diemzzeel,,,atgrieziisimies pie ssiis sarunas peec gadiem 20,,jo aatraak,Juus neklluusiet gudraaki,......................
Re: ko zinat par amway?
25.01.2011 00:51
...jezzzusmarja...un pie tam sešus gadus lieto...
K.
Re: ko zinat par amway?
31.01.2011 10:12
Я давно пользуюсь Amway. средством для посуды и универсальным читсящим средством. у них натуральные ингридиенты, можно даже цветы удобрять. будут дети - буду стиральный порошок покупать. а пока только для себя - дороговато выходит.
Lietojam http://www.amway-veikals.lv pirktos mazgāšanas līdzekļus - alerģijas nav, drēbes smaržīgas un tīras - kā jau te citi norāda, tad amway produkti ir koncentrēti, līdz ar to jālieto mazāk un cenas ziņā neatšķiras no ķīmijas
Re: ko zinat par amway?
02.02.2011 00:13
kas šai pasaulē NAV ķīmija? pat H20 ir ķīmija, bet amvejs, redz, nav :)
Re: ko zinat par amway?
02.02.2011 20:15
eh, ko tu saproti....


:D
Re: ko zinat par amway?
02.02.2011 22:52
...arī ziņkāre knieš???...

...un katrs amvejists uzskata par svētu pienākumu atzīmēties - redz, kāds es labāks un gudrāks par citiem...

...vispār smieklīgi...:)
Susur, es kaut kā neatceros, ka Mendelejeva tabulā būtu organika, izņemot šķīdības tabulā CH3COO jonu ;)
Nu tātad tā. Lielākā daļa no šeit klātesošajiem nav sapratuši galveno amway domu. Tā nav preču tirgošana, bet gan pirkšana savām vajadzībām pa taisno no rūpnīcas. Veidojot draugu tīklu, kuri arī pērk savām vajadzībām, tu tāpat kā starpnieks saņem noteiktus %, ikdiena šos procentus savāc veikali un piegādātāji. Sākumā varbūt tā liekas dārga produkcija, bet kad ir izveidojies jau tavs tīkls tad tas vairs nav tik dārgi, bet samēra pieņemami.

Ja tu esi bijis čakls un mēnesī piesaistījis pietiekamu skaitu aktīvu klientu savā tīklā tā ka zem tevis stāvošais saņem pēdējos 3% tad tev tiek piešķirts attiecīgs status un turpmāk tu saņem 4% no visa sava zara apgrozījuma. Šo naudu ir iespējams tev skaitīt skaidrā veidā, ne tikai punktos, un tad ir jāreģistrē uzņēmējdarbība, kā tu to darīsi, kā noformēsi tas ir atkarīgs cik labi pārzini likumus, un kurš variants ir izdevīgāks tev, vai kā pašnodarbinātais, vai kā mazais uzņēmums utt. Un kad tev tiek ieskaitīta šī summa TU MAKSA NO VIŅAS NODOKĻUS!

Pati darbojos šai tīklā un esmu vairāk kā apmierināts, kurš gan atteiktos no papildienākuma pensijas gados, kad pa nožēlojamajiem pensijas 80 Ls tu pat rēķinus samaksāt nevari. Bet no viena zara veidotā ikmēneša peļņa svārstās ~ 400 -800 Ls.

Vienkārši vajag painteresēties pie attiecīgajiem cilvēkiem un apmeklēt pāris seminārus, lai gūtu patieso priekšstatu.
Re: ko zinat par amway?
29.03.2011 00:24
"Nu tātad tā. Lielākā daļa no šeit klātesošajiem nav sapratuši galveno amway domu. Tā nav preču tirgošana, bet gan pirkšana savām vajadzībām pa taisno no rūpnīcas."


un tad 95% no rakstiitaa aiziet aprakstot piramiidu :D
mad smīkņādams
Re: ko zinat par amway?
29.03.2011 17:57
...un tie, kuri nebrūķē amveju, ir loši...
...pa taisno no rūpnīcas...
...nja...
Re: ko zinat par amway?
29.03.2011 23:46
ailisha Rakstīja:
-------------------------------------------------------

> Pati darbojos šai tīklā un esmu vairāk kā
> apmierināts,

hmmm... personības dalīšanās?
Re: ko zinat par amway?
13.04.2011 22:07
Patiesības nav(katram sava). Ir tikai pozitīvs un negatīvs domāšanas veids.

Pie kā man griezties, lai tiktu pie licenzes? Kad tuvākajā laikā būs kāds Open pasākums Rīgā? :)
Tie, kas te noliek Amway ir kā ginekologi-meklē problēmu tur, kur citi laimi!
Un Amway nav pie vainas, ka tas krāpnieks izvēlējās tieši Amway vitamīnus, lai piečakarētu omi.
Tapēc, ja gribat staipīt ūdens spaiņus katru dienu, nevis neilgu laiku pasēdēt bez ūdens, lai uzbūvētu ūdens apgādes sistēmu, tad droši turpiniet... Un nekur nav teikts, ka nevari jebkurā laikā aiziet pie akas padzerties, kamēr būvē!
Un šis bizness, kā jebkuras autortiesības var atstāt mantojumā. Kurš atstās saviem bērniem spaiņus, kurš sistēmu ir no katra paša atkarīgs. ;)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 6?
Ziņa: