Jûsu prakse ar precçtajiem...

Aizsāka Aija2 

Aija2
Re: Jûsu prakse ar precçtajiem...
07.08.2006 16:46
Drosî vein tâ arî ir,nju ko,,j'maina man kaut aks manâ dzûivç!paldies!Mçìina''su tâ arî darît!Bûs grûti,bet turçðos un darîðu
Re: Jūsu prakse ar precētajiem...
07.08.2006 17:17
...jā...ja jau nav aizgājis-neies,jo gājējam bērni nav nekāds šķērslis,kaut tur būtu 10gab....esmu bijusi šajā situācijā,bet abi bijām precēti...viss vilkās pāris gadus-skaisti,bet grūti...tagad esam abi kopā-viss O.K...par to laimes celšanu uz citu nelaimes?Ja jau sāk meklēt ko citu tad laime visbiežāk jau ir lielā gabalā...ja vecis sāk vazāties(ko iepriekš nav darījis) diemžēl vaina jāmeklē sievietē un otrādāk...
Aija2
Re: Jûsu prakse ar precçtajiem...
07.08.2006 17:22
Tieði tâ,skaisti,bet grûti,un vai ir vçrts sevi tâ mocît!Bet,ziniet,vismaz kaut kas ekstrçms dzîvç,jo tas jau nav viss,ka viòð ir precçts,bet tas tâ!pladies visie,rîkoðos!
Gha. Kas tad bus ka piekers cietuma bazis ? cik tev gadu 17 - 18 ?
Lab biki sadusmojos. Nekad nespetu piedot savai sievai ja vina mani kraptu. drizak atnemtu dzivibu vinai. protams ka ta ir tikai mana fantazija. Bet iznakums butu skaidrs lai ka es vinu miletu noteikti ar vinu kopa vairs nedzivotu. Panaktu ari to ka vina savus bernus vairs neredzetu.
Tatad secini pati kada ir sieva tavam sexa partnerim kura dzivi tu grasies postit. Tas butu ka ar dunci sirdi un ne jau iedurt bet leeeeeeeni iestumt. Tu pat dzirdetu ka tev starp ribam asmenis kauc lenam lauzot celu.

Zel to bernu kuru dzivi tu saeed. Tiesam trukst jauku puisu? Pilna latvija ar viniem. Vai ari doma ka tadu nav? Cik nu tu aprobezojies ar iespejm vinus atrast. Protams diskotekas labus neatradisi.

Var jau but ka parak asi reageju. Stados tikai prieksa ka tas man buutu. Ja uzinatu ka otra puse mni krapj.
Aija2
Re: Jûsu prakse ar precçtajiem...
07.08.2006 18:10
Saprotu Tevi,Mârtiò,bet nevienmçr daram tâ,kâ vajag un gribam.Bet zinu,negribu postît viòas sievas un bçrnu dzîvi,tâtad jâdara viens!
Protams prâtîgâk bûtu no viòa ðíirties,bet jâatceras arî tas,ka ðajâ dzîvç vairâk vai mazâk katrs ir par sevi.
Re: Jûsu prakse ar precçtajiem...
07.08.2006 19:29
...ai, kâdi visi aizskarti!!!...mana...mans...iaklausieties - MANS!!!...kâds kretînisms...mana var bût kurpe...roka...pimpis...bet ne otrs cilvçks...no tâ jau arî ceïas visas nelaimes...mans !!!...tâtad ar viòu vai pie viòa var kâ grib - 'dzeks smirdoðâs zeíçs vai sievele viegli apmîztâ naktslreklâ :))
zanda
Re: Jûsu prakse ar precçtajiem...
07.08.2006 19:30
Re: Jûsu prakse ar precçtajiem...
07.08.2006 20:07
madcynic mja. nenemsos analizet bet liekas ka tev nav ne sievas ne draudzenes. Dzivo viens pie savas mammas kuru tu ar neuzdriksties saukt par savu.

Ja neesi pamanijis tad 90% atiecibas otrais dzimums ar lielako prieku dzird ka vina otra pusite vinu sauc par savu. tatad mana sieva mana draudzene nevis iepazistieties shi ir sieva, kada sieva? Es ar vinu esmu precejies bet vina nav mana ... nu ko tagad skan logiski ? Nedomaju gan.
katrs cilvçks ir egoists un cenðas dzîvot tâ, lai viòam bûtu vieglâk(kurð to neatzîst melo),bet reizç cenðoties sadzîvot-jebðu tu madcynics joprojâm dzîvo ar filozofiju-MÛSU KOPÇJAIS
Re: Jûsu prakse ar precçtajiem...
07.08.2006 20:22
...ha...es tieðâm esmu privileìçtâ stâvoklî...tâpçc ka man ðî problçma neeksistç...verbâli varbût jâ. bet ne jçdzieniski..mûsu kopçjais??..kas tas par tizlumu...bet par otru teikt - mans, arî ieliekot jçgu - mana mçbele, mana sieva (vîrs), mans privâtîpaðums - man liekas vçl tizlâk...pçc komentiem var izsecinât tieði tâ...
Re: Jûsu prakse ar precçtajiem...
07.08.2006 20:28
lady, un taadaa stilaa dziivojot - lai pasham buutu vieglaak, iekuljaas kjezaas, ka jaaliek cilpa kaklaa, vai jaavaino valdiiba visaas savaas (ne)izdariibaas.

mana nelielaa pieredze raada - dari otram taa, kaa tu gribi, lai tev dariitu, un nedari taa, kaa tu negribi, lai tev dariitu.

un pats tu buusi laimiigaaks, ja visi citi tev apkaart arii buus laimiigi. nevis tu viens vieniigais laimiigais, citu nelaimee peldoties.

paskaties apkaart, cik daudz nelaimiigu cilveeku! un kaapeec?
varbuut labaak pameeginaat dziivot citus laimiigus darot, nevis nelaimiigus...?

un kas tad tieshaam sievietes un viirieshi tik garaa vaaji palikushi, ka savu miesu savaldiit nevar??? oi, iemiileejos preceetaa- ko nu lai dara? ak vai! nu jaajauc shim gjimene, jo es tak vinju taaa miilu.. :/
Piekrîtu dacei par tiem garâ vâjajiem ìimenes jaucçjiem-nu man gan nav bijuðas tâds problçmas,bet nu kas ta sevi kontrolçs ja ne pats.
varbût ar uzrakstîju diezgan neveikli.
dacît piekrîtu,ka jâdzîvo pçc principa dari otram tâ kâ tu gribi,lai tev darîtu-bet vai tad tâ nav sava veida dzîvoðana,lai paðam bûtu vieglâk???
Re: Jûsu prakse ar precçtajiem...
07.08.2006 21:35
lady, tâ ir, to arî gribçju pateikt, ka vislabâkâ dzîvoðana sev paðam, ir dzîvoðana citiem, as well.

diemþçl, daudziem tas prâts ir 'pa îsu', lai to saprastu.

bet nu neviens jau nav perfekts.
Re: Jûsu prakse ar precçtajiem...
07.08.2006 23:12
a tâ iepriekðçjâ èiksene kas te gaudâs (neatceros niku) ar dârgas dâvanas neòçma, tikai puíes un konèas - ak laimîgais vecis, cik izdevîgi - lçta.. hmm.. mîïâkâ?
Re: Jûsu prakse ar precçtajiem...
07.08.2006 23:14
...nu Noela, indes zobs...
...dace....
tu dziivo prieksh citiem,dziivo...un tad attopies,ka nezini,kas tev vajadziigs.Un viiram tâ kâ sâc apnikt,uz skatâs vai nav kâda svaigâka asins:)...
....vairâk tomçr mums,mçs...man ðíiet ir jâbût...
Madcynics....Un mans....tas ir loìiski...prîvâtîpaðnieciskums cilvçkam ir diezgan piemîtoða lieta...,tikai to nevajag bâzt acîs dzîvojot kopâ...Mans tas ir kâ termins....mans pulkstens,manas apenes,mans vîrs,mans darbs....Kâ tad savâdâk bûtu jâsaka,ja runâ ar treðo personu...?
Re: Jûsu prakse ar precçtajiem...
08.08.2006 16:27
...jâsaka...jçga cita...bet ta panesâs - es varu staigât apmîztâ naktskreklâ, bet viòam mani ir jâmîl...par ko??...par to, ka tavs??
super.....miiljaakais kruumos, viirs gultaa.Pret vienu juutas, bret to kas gultaa, sen aizmirstas juutas.Kaa no kruumiem aaraa taa gultaa ieksaa.Klau, man arii taada dziive patiktu...buus jaapameegina.
":D:D:D......hi...tu iesi vispâr laulâties ar tâdu,kas staigâs apmîztâ naktskreklâ...Vai aiz lielâs mîlestîbas nepanîsi lietas,kuras varçtu riebties...
..Te kaut kas jau ir sviestâ...
Runa ðíiet gâja par mîïâkajâm,to pieíerðanu.tai sievai jau nav jâstaigâ noðòurkuðai,skâbu ìîmi,vai kâ citâdai...Tas tikpat labi varbût nepeitiekami apmierin''ats,jo daþâdas prasîbas,prasâs pârmaiòas...,bet lielâkoties ðíiet ...aizraujoði,ka kâds tevi slavç un ceï vai debesîs tâpat vien...nav pârmetumu...nav pienâkumu...kâdu laiku tas var ðíist aizraujoði.
es arî nenosodu cilvçkus,kuri ðíiras apzinoties raksturu nsaderîbu vai kopçjo intereðu zudums.Nav jâdzîvo tâpat vien...Bet ne jau tikai tâdos gadîjumos parâdâs mîïâkâs.
Ja tev lalinâs ausîs patîkamus vârdus,èukstçs austiòâ un mîcîsies pa klçpi...kurð tad atteiksies...sieva jau neredzçs:))
Bet vispâr man þçl,ka daþreiz cilvçkus vada dzîvnieciski instinkti
Re: Jûsu prakse ar precçtajiem...
10.08.2006 00:53
....nja...maziòâ murrâ, kâ tâds kaíçns...nadziòi arî ir???
Nu jaa
Re: Jûsu prakse ar precçtajiem...
10.08.2006 17:19
Es gan nesaprotu, kaadeel sieviete, kas ieguust taa saucamo "miilaakaas" statusu ir viennoziimiigi uzskataama par vainiigo maitu, gimenes izpostiitaaju.. Biezi vien tieshi viirieshi ir tie, kas taadu meklee, taatad savu gimeni posta vinji pashi.. Un ja autore piemeeram atkaapsies gimenes labaa, vecis peec meenesha sameklees citu, un tad jau autores labaa griba veltiiga.. Nedomaaju, ka miilaakaas pasas ar varu uzbaazas preceetajiem.. Vinji meklee, kad sievas ir apnikushas (un arii sievas meklee, kad viiri apnikushi).. treshaas personas nav vieniigaas pie visa vainiigaas..reizeem taas ir tieshi upuri..cieteeji..

Iz pieredzes mans staasts..

Uz ielas (pieturaa) pienaaca klaat puisis, izskatiigs, gliits, kopts..mmm...tieshi manaa gaumee.. Jautaa - vai es neveeleetos iepaziities.. (Es kaa reiz briiva..) tomeer atturiigi reageeju..un taa negribiigi runaajos..pie atvadaam piekritu iedot savu telefona numuru.. Puisis staastiija, kaa blakus straadaajot esot mani veerojis garaam ejot kaadus 2 meeneshus, kad beidzot saduusojies pienaakt klaat..esmu vinjam traki iepatikusies.. Nu labi.. Turpmaakaas dienas mums ir sms chats.. iepaziistamies un man vinjsh saak simpatizeet arvien vairaak..
Pienaak pirmais randinjsh.. aizejam uz kafeiniicu.. iepaziistamies, runaajamies un vinjsh man pastaasta, ka ir preceejies un vinjam ir beerns.. Godiigs - nodomaaju, labi ka pashaa saakumaa vismaz pasaka..
Es vinjam jautaaju - ko tad tu veelies no manis, tev ir gimene.. Vinjsh izstaasta savu dziives staastu, ka ar sievu kopaa nedziivo jau vairaakus gadus, beerns dziivo pie sievas..skirsanaas iemesls - sieva vinju kraapusi ar labaako draugu.., vinjsh to zinaajis labu laiku, tomeer uzreiz nesaraavis attieciibas, liidz beidzot gadiem ejot sapratis, ka juutas pazudushas un beerna deel vien taakaa dziivot kopaa nevar..
Nu lab..ja taads tas staasts, nodomaaju, varbuut varam arii kaut ko paturpinaat.. cilveekam jau tomeer ir tiesiibas dziivot arii taalaak, par spiiti tam, ka ir bijis preceejies..tomeer mani turpinaaja tirdiit doma, kaadeel td nav pa sho laiku izskiiries..
taa turpinaajaam tikties vairaakus meeneshus, braukaajaam ar vinja mashiinu pa vakariem pa kafeneem, ne pie manis ne pie vinja nekad negaajaam, pie manis vietas nav, a pie sevis neaicinaaja, jo nedziivoja Riigaa.. Taakaa samiileejaamies.. Pat ljoti, miilestiibaa atzinaamies, tomeer aizvien man nepatika, ka muusu kopaa pabuushaa ir tik reta un turklaat nav iisti kur likties, jaaseez pa kafeneem un mashiinu..
Ar laiku piedabuuju arvien vairaak vinju runaat par savu dziivi, un tad naaca gaismaa naakamaas patiesiibas... Mashiina..ir sievas..taapeec tik biezi vinjsh nevar pie manis atbraukt.. Izraadaas dziivo...veel kopaa ar sievu.. "it kaa"atsevishkjaas istabaas" es prasiiju - Kaapeec tu neej prom? Beerna deelj...muuziigaa atruna...Otrkaart - sieva ljoti turiiga, vinjam dziive nodroshinaata..pats pelna saliidzinoshi maz.. Ar to tad man saaka apteceeties duusha un es saaku nobriest tam, ka taa es negribu..es sapratu, ka taa vinjsh nekad neaizies no vinjas, pat ja juutu nav un miilestiibas ar ne, VINJI NEIET prom no savaam tik eertajaam dziiveem pie sievas azotee...

Protams, sen vairs netiekamis. Viss.

Es nekad vairs neielaistos ar preceetu, jo es nemekleeju nekaadu pliku sexu bet nopietnas attieciibas, tachu ar preceetajiem to nesaghaidiit... NESAGAIDIIT>> taapeec sevi nav veerts izniekot un saapinaat.
Protams....:D..Kâ tad bez tiem:D
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 12?
Ziņa: