Jaunais gads 2012.

Aizsāka brokenwings 

Jaunais gads 2012.
30.12.2011 11:10
sveiki... vēlējos uzzināt, kāda ir jūsu apņemšanās jaunajā 2012. gadā? ko esat plānojis uzsākt, vai mainīt savā dzīvē?
vai arī esat ko plānojis beigt, ko esat līdz šim darījis?
paldies :-)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Laimīgu jauno 2012. gadu! :-)
Re: Jaunais gads 2012.
30.12.2011 21:14
Baigi sarežģīts jautājums. Mūsdienu cilvēkam vajag jautāt kaut ko vienkāršāku. Tā lai var atbildēt ar jā vai nē...

Manuprāt nākamais gads nebūs visai labvēlīgs lai kaut ko darītu. Gada beigās vispār būs lieli haosa draudi. Daudzi atbildīgi un vajadzīgi cilvēki nebūs sastopami jo būs devušies ceļojumā uz kādām drošākām vietām...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Jaunais gads 2012.
30.12.2011 23:00
Es principā, neielaižos sarunā,kamēr nezinu par jautatāju kaut minimumu:) Vecums,augums,svars,dzimums. Vēl varētu nodarbošanos un aizraušanos. Kam ticam?
Laimīgu jauno 2012 .gadu.
Re: Jaunais gads 2012.
31.12.2011 16:36
Mazdakteris1 Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Es principā, neielaižos sarunā,kamēr nezinu
> par jautatāju kaut minimumu:)
> Vecums,augums,svars,dzimums. Vēl varētu
> nodarbošanos un aizraušanos. Kam ticam?

no comments :D

__________________
dr.puce@gmail.com
Re: Jaunais gads 2012.
31.12.2011 18:01
Es gan neesmu tik principiāls... bet nākamgad gribētu iegūt ieroča nēsāšanas atļauju...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Jaunais gads 2012.
01.01.2012 16:11
Mana apnēmšanās neizmainās līdz ar nākamā gada iestāšanos. Es varu apņemties izdarīt un mainīt neatkarājas no jaunā gada iestāšanos!
Re: Jaunais gads 2012.
02.01.2012 11:22
Ku, Tu esi vardarbīgs un līdz ar to sabiedrībai potenciāli bīstams cilvēks. Pat, ja par sieviešu sišanu Tu pats esi tikai safantazējis, tad arī tas liecina, ka Tava psihe nav vesela un ieroci Tev uzticēt nevar. Es nosūtīšu e pastu gan portāla administrācijai, gan policijai, lai eksperti izvērtē, bet manā skatījumā Tev ieroci uzticēt nevar.
Un nekāds haoss nav gaidāms. Nevajag kladzināt kā vistai uz miršanu.
Manā sapratnē nekas būtisks šajā gadā nemainīsies. Dabas katastrofas ir bijušas vienmēr un būs, to mēs nespējam ietekmēt. Bet mēs spējam tām sagatavoties un organizēties to pārvarēšanā. Mani daudz vairāk uztrauc visādi trakie , viņu neprognozējamība un nenovēršamība.
Es apņemos būt sabiedriski aktīvāka, atbildīgāka , godīgāka.
Inka@
Re: Jaunais gads 2012.
02.01.2012 11:56
manā dzīvē? da es tik šauri neprotu domāt :))
Bērziņa runa patika, it kā es būtu rakstījusi, :), tikai akcentus saliktu citādāk - cilvji beigas atceras - par ekonomisko formāciju maiņu runātu beigās.

par haosu, Kailumiņ, - pašlaik vadāmā haosa periods, nevadāmais haoss sākšoties ap 2018.gadu, principā šogad vēl diezgan mierīgi :)
tā ka pagaidām būsim seksīgas....a kas cits mums atliek :)))

par Ku, - depresīvs tipiņš, lai viņam laba veselība Jaunajā!

pārējiem īgņām - lai Jaunais priecīgāks un gaisīgāks! :)
Re: Jaunais gads 2012.
02.01.2012 12:11
kailā, Tev kaut ko nomierinošu vajadzētu palietot...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Jaunais gads 2012.
02.01.2012 12:48
Vai administrācijas epasts ir info@dr.lv ?
Re: Jaunais gads 2012.
02.01.2012 13:58
Droši vien būs īstais...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Jaunais gads 2012.
02.01.2012 17:36
SākumlapaSievieteViņš un Viņa
Katra trešā sieviete cietusi no vardarbības ģimenē

«Apollo» dzive@apollo.lv

Ceturtdiena, 24. novembris (2011) 11:25 | Komentāri: (175)

Drukāt Nosūtīt draugam

Pērn katra trešā sieviete cietusi no vardarbības ģimenē, liecina statistikas dati, tuvojoties 25.novembrim, kad visā pasaulē tiek atzīmēta starptautiskā vardarbības pret sievieti izskaušanas diena, informē Marika Kupče, Labklājības ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītāja.
kakhun.wart

Foto: CC Licence

Analizējot datus par cilvēkiem, kas guvuši traumas un vērsušies pēc palīdzības medicīnas iestādēs, tieši sievietes ir tās, kas lielākoties no vardarbības cietušas ģimenē, no tuviniekiem, galvenokārt no laulātā drauga vai partnera. Tā, piemēram, 2008.gadā no vardarbības cietušas aptuveni 35% sievietes, 2009.gadā - 34%, bet 2010.gadā - 44%. Savukārt vīrieši no tuviniekiem cietuši mazāk - apmēram 5% 2008.gadā, 4% 2009.gadā un 5% 2010.gadā.

Pētījumi liecina, ka lielākā daļa sieviešu vardarbību piedzīvo savā ģimenē, turpretī vīrieši visbiežāk sastopas ar vardarbību ārpus mājas, no cita vīrieša puses. Piemēram, no vardarbības ģimenē vismaz reizi ir cietušas 20-30% sieviešu. Biežākie vardarbības veidi ģimenē - emocionāla, fiziska, seksuāla un ekonomiska vardarbība no partnera puses.

Bet policijai par tevi, ku uzrakstīšu rīt, šodien sanāca svinēt atkal un tad nopietnas lietas nedaru.
Re: Jaunais gads 2012.
03.01.2012 15:45
Kaila raksta:Bet policijai par tevi, ku uzrakstīšu rīt, šodien sanāca svinēt atkal un tad nopietnas lietas nedaru
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tad jau pie viena par pārējiem arī uzraksti. Katrs no mums ir savā veida agresīvs.Es arī šad īgņojos un pat dusmojos. Vīriešos ir divi vai pat vairāki hormoni,kas veicina agresiju. Testosterons-vīrišķais hormons. Adrenalīns-rīcības hormons. Vazopresīns ir ne tikai nieru darbības hormons. Viņam piedevē spēju pastiprināt greizsirdību.
Sievietes bieži nerēķinās ar šo vīriešu īpatnību. Un ilgstoši provacē tos uz agresiju. Kad vīriešu asinīs ir augsts testosterona līmenis un adrenalīns,tad panākt agresiju no viņa puses ir viegli. Ar to vajadzetu rēķināties tiesnešiem,psihologiem,izmeklētājiem.
Ar šo es neataisnoju vīriešu agresiju pret sievietēm. Bet malka nekad nedeg viena.
Kailā ,tev ir talants uz vīriešu ķircināšanu,pazemošanu un provacēšanu. . Varbūt pašlaik tevi glābj jaunība,šarms, piemīlība. Bet atceries, tu esi bīstama sev.Vīrietis ,īsts vīrietis ir ļoti viegli ievainojams.
Lai veicas!



Edited 1 time(s). Last edit at 03.01.2012 15:45 by Mazdakteris1.
Re: Jaunais gads 2012.
03.01.2012 23:35
labi ruukts
Re: Jaunais gads 2012.
04.01.2012 09:35
...un tad Viņš paņēma cirvi un sacirta Viņu gabalos...

vīrieši- pavāri ir potenciāli bīstami!
Re: Jaunais gads 2012.
04.01.2012 10:49
Labrītiņ, palīdziet man atrast visus varmākas ku ierakstus par sievu sišanu. Es atradu tikai vienu, bet bija taču vairāki. Es taču nevaru rakstīt iesniegumu ar "man šķiet " pamatojumu. Man vajag citātus. Ku, esi godīgs.
Mazdakteri, piekrītu - nekas nav viennozīmīgs, viss kaut kādā viedā ir savstarpēji saistīts. Vīriešus dzemdē, audzina , skolo pamatā sievietes. Līdz šim tikai vienā valstī esmu redzējusi, ka zēni vairāk kopā ir ar tēviem nekā ar mammām un tā bija Izraēla. Atcerieties, kā sabiedrība šausminājās par mammu, kas ākstoties saķēra savu 6 gadīgo dēlu aiz kājām un kādas minūtes paturēja pustukšā šašlikspainī un pēc tam draudzene filmēja un abas smējās par raudošo, netīro un pazemoto puisīti. Es biju šokā. Solīja, jau , ka to mammu sodīs, bet vai sodīja un vai ar sodu tādu cilvēku var izmācīt ?
Mazdakteris , protams, pats grib tikai kasīties, aiz gara laika un aiz mīlestības trūkuma. Jo apgalvojums , ka sievietes pašas provocē agresīvus vīriešus ir kā pateikt pusvārdu. Mans viedoklis ir, ka ar vīriešiem modernajā sabiedrībā ir daudz daudz lielākas problēmas kā ar sievietēm. Teiksim veselība - sievietes sēž pie ārstiem, dzer zāles, ievēro diētas, iet vingrot un ko visu tikai nedara savā labā. Vīriešu vairums nespēj atmest ne smēķēšanu , ne iedzeršanu, ne piespiesties iet pie ārsta. Rietumu pasaule ir pilna ar vīriešiem , kuri cieš no seksuālās disfunkcijas. Diemžēl. Visi pedofīli , tie taču pirmkārt, ir seksuālu traucējumu slimnieki. Un tad tie mačo gājieni - dāvināt sievietēm dārgas dāvanas un tad žēloties, ka viņas grib tikai naudu. Teiksim - Latvijā - sieviešu - vīriešu attiecības būtiski ietekmē sabiedrības vispārējais zemais inteliģences līmenis. Savstarpējo attiecību zemais kultūras līmenis.
Lūk, Mazdakteri, ņemsim. Tā vietā, lai izjautātu ku par svaru, augumu, ieradumiem, attiecībām ar tēvu, māti, laulības problēmām, pakonsultētu viņu, palīdzētu viņam, Mazdakteris uzbrūk man , piedraudot, ka ar savu uzvedību agrāk vai vēlāk no kādas varmākas es cietīšot. Tas ir adekvāti ? Mazdakteri ! Es ar vīriešiem ļoti uzmanīgi veidoju savas attiecības. Mūžīgi lai slavēti visi Debesu Spēki, ka dzīvoju laikā un vietā, kur pati spēju nodrošināt savu neatkarību. Es Tev nedraudu , kāpēc Tu mani baidi ? Bet es uz to neatbildēšu ar agresiju. Atgādinu, ka no vardarbības cieš katra trešā !!! sieviete !!! , nevis vīrietis. Es problēmas nerisinu ar vardarbību.
Re: Jaunais gads 2012.
04.01.2012 11:32
kailā, Tu neņem līdzu ļaunā bet man liekas, ka ar Tev kaut kas nav kārtībā. Es vispār neesmu varmācīgs cilvēks pēc būtības. Un nenotiek nekas tamlīdzīgs, ka es pārnākot mājās sliktā garastāvoklī sāktu sporta pēc sist savu sievu. Tās, ka daži strīdi mūsu ģimenē ir nonākuši līdz kautiņam pilnīgi nenozīmē to, ka kāds tagad cieš no vardarbības. Dzīvojam mēs ļoti mīļi un saticīgi un ne viens ne otrs neesam tādā stāvoklī, ka nevarētu aizbraukt prom ja kas nepatiktu. Tās ir pilnīgas muļķības ko Tu te raksti. Tu vienkārši izmanto manus vaļsirdīgi izteiktos komentārus lai pītu kaut kādas intrigas un tracinātu foruma publiku.

Ja Tu turpināsi uzkurināt forumu, es sākšu dzēst Tavus bezjēdzīgos komentārus.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Jaunais gads 2012.
04.01.2012 11:39
ku, vari protams, dzēst manus komentārus. Manis pēc, liegt ieejas iespēju . Internetā pļāpāšanas iespējas ir neierobežotas. Nejutīšos īpaši ierobežota.
Cits jautājums ir par Tevi. Izlasi pats , ko un kā Tu raksti un izlasi interneta lietošanas noteikumus. Ir lietas, ar kurām un par kurām nekoķetē. Vispirms izvērtē sevi, paša rakstīto.
Re: Jaunais gads 2012.
04.01.2012 11:53
Ok. Pameklēšu un palasīšu. Varbūt pa šmigai rakstiju un salielijos... Es netaisos pret Tevi vērsties ar kaut kādām represijām ponta pēc. Man vienkārši nepatīk, ka Tu no manis te taisi pēdjo noziedznieku un pilnīgi neaprēķināmu bīstamu cilvēku. Es to uztveru kā nopietnu apmelošanu un tas ir pretrunā ar foruma noteikumiem.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Jaunais gads 2012.
04.01.2012 12:02
Zini, ku - es atkal neesmu gatava samierināties, ka tu raksti, ka siti savu pirmo sievu un tagadējo arī sit un ka tas tiek uztverts kā normāla parādība. Visi klusē. Nekā nebūs ! Un beidz man pārmest apmelošanu ! Es spriežu pēc tā, ko tu raksti. neko neizdomāju.
Man iepriekšējā darbā kolēģe ik pa laikam nāca uz darbu ar sasistu seju. Visi bijām ar augstāko izglītību, it kā inteliģenti, bet visi izlikāmies, ka nekas nenotiek. Ar savu tagadējo dzīves pieredzi - es iejauktos. Kaut gan policijai iesniegums ir jāraksta pašai cietušajai, bet galu galā - mums nav šumeru laiki, kad likumus cirta akmenī un nemainīja.
Re: Jaunais gads 2012.
04.01.2012 12:16
Nu nezinu, Tev ir kaut kāda sakāpināta uztvere. Tik vērienīgi kautiņi pie mums nekad nav notikuši un ar zilām acīm neviens nkad nav staigājis. Starp citu, jaunā sieva ir uzkačājusi musīšus un normāli sit pretī. Es smejos, ka man būs jāmeklē no vardarbības cietušo vīru biedrība :)

Bet Tu nelasi visas muļķības ko raksta internetā. Nav katra trešā sieviete cietusi no vardarbības. Pat ne tuvu tam. Tas viss vienkārši tiek darīts lai novērstu cilvēku uzmanību no problēmām valstī...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
fox
Re: Jaunais gads 2012.
04.01.2012 12:25
Es drīzāk domāju, ka Ku vispār nav iesitis nu vai nu sievai, vai kadam citam. Bet viņam ir diezgan liela fantaziju pasaule:)
Nu jā, Laimīgu Jauno gadu!
Inka@
Re: Jaunais gads 2012.
04.01.2012 12:51
Varbūt pa šmigai rakstiju un salielijos...


es domāju šis būs tas variants.
Inka@
Re: Jaunais gads 2012.
04.01.2012 12:54
Nav katra trešā sieviete cietusi no vardarbības. Pat ne tuvu tam. Tas viss vienkārši tiek darīts lai novērstu cilvēku uzmanību no problēmām valstī...
(c)


naivais, Tu pat nevari iedomāties, cik sievietes ir cietušas no vardarbības!
Re: Jaunais gads 2012.
04.01.2012 13:20
Neesmu es nemaz tik naivs. Mana vecākā meita cieta no vardarbības. Reālas. Jo vīrs izrādijās īsts dzīvnieks. Tas bija garš un nepatīkams process kas laimīgā kārtā ir jau aiz muguras... Bet nekas tāds vai tamlīdzīgs tuvākos vai tālākos paziņu lokos nav manīts. Bet kad žurnālisti un visādas tur biedrības sāk manipulēt ar datiem tad jau jebkuru saimniecisko pienākumu kuru vajag veikt bet negribas var pasludināt par vardarbību. Varbūt es ne tajās aprindās apgrozos un varbūt ir reģioni kur kādā daudzstāvu mājā katrā dzīvoklī sit sievu bet manā apkārtnē nekas tāds nenotiek. Tāpēc diezgan droši varu teikt, ka reāla vardarbība ir varbūt vienā no 15 vai 20 ģimenēm. Maksimums. Kaut gan tas arī daudz ja patiešām tā ir...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Inka@
Re: Jaunais gads 2012.
04.01.2012 14:10
es nerakstīju tikai par ģimenēm.
Re: Jaunais gads 2012.
04.01.2012 14:14
Enigma - Almost Full Moon (Beautiful video) - noskatieties šo.
Ku, mēs vismaz varētu izjust cieņu pret vardarbībā bojāgājušām sievietēm un bērniem. Nevajag pārspīlēt , protams, bet nevajag noliegt un izlikties, ka nekas tāds vai gandrīz nekas tāds nenotiek. Un nevajag tev šauteni, jo ja tā tev būs , gribēsi šaut - un kam tev tas ...

Lūk es lasīju, ka garīgums ir iespējams tikai atsakoties no pasaulīgā.
Kā jūs to saprotiet ? Tad iznāk , ka par garīgu būtni var kļūt atsakoties no emocijām, baudām, tā teikt - pašas dzīves? Tad kam man tādu garīgumu ?
delta
Re: Jaunais gads 2012.
04.01.2012 14:25
Lai nu kā tur nebūtu ar ku!, bet aktīvās pozīcijas piekritējiem jāapzinās, ka diemžēl pat gadījumā, ja iegadies vardarbības aculiecinieks, ziņošana policijai būs 0 vērtībā, ja, policijai ierodoties, pārītis, rokās sadevies, laimīgi smaidīs un, plikšķinot svaigi iezilinātās acis, stāstīs, ka viss ir kārtībā. Vēršanās policijā pēc postiem forumā būtu vnk smieklīga. Droši vien jau Kailā pati to apzinās, tā drīzāk ir tāda metafora, lai parādītu, cik ļoti nicina cilvēkus, kas spējīgi uz vardarbību pret otru cilvēku, īpaši vājāku, kam lielos vilcienos pilnībā piekrītu.
Re: Jaunais gads 2012.
04.01.2012 14:42
Ok. Kā jau rakstiju, ar problēmu es esmu pazīstams. Un ne tikai pēc nostāstiem... Runājot par ieročiem, es neesmu cilvēks kam patīk spēlties ar pisķikiem. Bet es dzīvoju pietiekoši tālu no policijas un latvijas varas lai sāktu izjust zināmu nedrošību par savu ģimeni kura man ir ļoti dārga. Procesi valstī un ekonomiskā situācija policijā neiet uz labo pusi. Tā kā kaut ko jādomā...

Par to garīgumu runājot, uzskatu, ka zināmu garīguma pakāpi var sasniegt arī neatsakoties no pasaulīgā. Bet ja grib sasniegt augstu līmeni garīgās lietās tad būs no daudz kā pasaulīga jāatsakās. Es tikai gribu teikt, ka to visu bieži vien pārspīlē un mēģina iestāstīt, ka lai sasniegu garīgumu ir jākļūst par mocekli... Nu kādu garīgumu var sasniegt ja Tu visu laiku mokies...?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Jaunais gads 2012.
05.01.2012 11:48
Par 18.februāra referendumu. Es esmu sākusi aktīvu aģitāciju savējo vidū , lai viņi neiet uz šo referendumu, es arī neiešu.
Ko jūs domājiet ?

Te svarīgi būs tas, cik balsis būs atdotas PAR izmaiņām Satversmē un punkts. Tieši šādā veidā, starp citu, balsis skaitīs Centrālā Vēlēšanu komisija. Tas ir - tehniski saskaitītas tiks arī balsis pret, tehniski būs zināms, cik atnākušo ir nobalsojuši pret. Bet vienīgais aprēķins, kas noteiks referenduma iznākumu būs šāds: cik procentu no KOPĒJĀ balsstiesīgo skaita būs atbalstījuši Satversmes grozījumus. Tātad pēc būtības visi - gan tie, kas atnāca un nobalsoja pret, gan arī tie, kas neatnāca, tiks saskaitīti kopā un nozīmēs tieši to: ka viņi neatbalsta Satversmes grozījumus.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 22?
Ziņa: