Drausmas.

Aizsāka enfuego 

aberz
Re: Drausmas.
12.01.2012 01:17
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ņečivo padelatj.

nu vesels

čučet
Re: Drausmas.
12.01.2012 15:38
Nu nevarēju Tev Enfuego neko neuzrakstit - sorry :)

Tu rakstīji savus simptomus:

Tad gribu pastāstīt par saviem, un nejau, lai (kā tu noteikti nodomāsi, lai palielītos), bet gan, lai Tev paskaidrotu, ka ja grib tad var:

Mani simptomi drīzāk ikdiena bija:

Glavas reiboņi+ģībšana - ikdienā izej ārā uz ielas un ģībsti, tramvajā, veikalā, kafejnīcā, uz ielas!
Acu sāpes - katru dienu acis sāpēja tā, kad daudziem sāp pie 40 grādu temperatūras!
Nerealitātes sajūta - visu laiku likās, ka skatos uz pasauli no malas, ka tas viss ir kā sapnī!
Bailes, panikas, nereālas galvas sāpes, sprandas sāpes, vēdera sāpes, acu priekšā mirgošana - visu laiku acu priekšā mirgoja punktiņi!
Domas par nāvi - visu laiku domā par nāvi, savu, tuvinieku, izej ārā uz balkona un tev bail tur stāvēt, jo liekas ka tava zemapziņa tev saka lec, lec...ak dievs to nav iespejams aprakstiit!sajūta ka tev kāds iekšā ļaunais prāts.Tas pārspēja pat ģīboņus!
Sirdsāpes, elpas trūkumi, vakarā ej gulēt un iemigt nevar jo tu jūti ka mirsti - un tiešām tā liekas, 22 gados man mamma kā mazam bērnam sēdēja blakus kamēr no mokām atslēdzos 3 naktī!
Arī es neticēju, ka var ar to tikt galā, negāju ārā no mājas, pārvietojos tikai mašīnā, mana dzīve bija tā paralizējusies, ka negāju pat uz darbu...u.t.t
Slimnīca, ārsti tā bija mana ikdiena..... un es pat nezināju ka man ir VD, man ārsti neko pat lāga neteica, tik ej pie psihiatra, recepšu izrakstīšana u.t.t paldies dievam, ka mana iekšējā balss man pateica priekšā nedzer tās žales, kamēr nezināsi kas tev ir! Nezinu no kurienes man bija'tāda doma!

Kad uzzināju kas ir kas....sapratu vai nu mirsti vai cīnies!!! Gāju ārā pa ielu ģību, cēlos un gāju tālāk...tu saproti cīnījos!
Bet tu tā vietā lai iztērētu 20 Ls psihoterapeitam nopērc ripas un domā nu viss būs ok. Nekā.... man liekas, ka tiem kam ir VD kaut kas šai dzīvē ir jāsaprot, ka jāmaina kaut kas savā dzīvē, domāšana, attiecības, darbs vai vēl kaut kas, bet jāmainās!
Atceros kā gāju ap ielu un ņaturāli pie sevis runāju ar VD, jūtu ka varētu ģībt, sažmiedzu kulakus un teicu, nē tu neģībsi, bez panikas būs labi...skrēju no ielas malā jo bija kauns ka ģībšu.............ai tā es varētu te stāstīt savus "piedzīvojumus"

ENFUEGO!
Es neapšaubu ka tev ir ļoti slikti, ka tev ir grūti, ka spēka nav, bet ir jāinās un to var, ja grib! ej pie psihoterapeita, bet nevis ar domu dabūt devu, bet ar domu risināt kaut kādu problēmu. Atmetas ripas, jā pirmais pusgads būs pakaļā, bet pēc tam viss var mainīties! Sports, pāsiedvesma, pozitīvisms u.t.t CĪNIES!!!

P.s. Diemžēl arī mani pusaudžu gadi bija diezgan traki, alko lielā daudzumā, vieglās narkotikas 1.5 gads, kas domāju ir atstājušas sekas manā organismā, bet tas nenozīmē ka var padoties!
Re: Drausmas.
12.01.2012 16:04
Man nav spēka. Sāpes man atņem visu spēku. Man vis sāp, spranda, kājas, kuņģis, ai picta jau man ir, ilgi vairs jau nav palicis dzīvot. Es zinu tikai to ka man sāp un to ka es sūdīgi jūtos, es nevaru novirzīt domas, no savām sajūtām. Sāpes īstenībā neviens nevar paciest.

Arsara tev manu situāciju nesaprast, iedomājies arsara tu esi ģimenes galva ar trijiem maziem bērniem. Un plus vēl darbs un atbildība. Diemžēl tāda situācija man ir, un psihoterapeitsm, man tikai ļečīs, ka man nesāp, bet es zinu ka man sāp.



Edited 2 time(s). Last edit at 12.01.2012 16:10 by enfuego.
Re: Drausmas.
12.01.2012 16:13
Pizdec un tagad atkal izrādās esmu vīrusu noķēris, tā pateica ģ.ārste, sāp viss, nu ir vispār tirsā, esmu viens pats mājās ar mazo, kad tik es kātu neatlieku. Jo tagad plosās gripa, un es zinu, ka ja organisms ir novājināts, tad var arī atdot galus.



Edited 1 time(s). Last edit at 12.01.2012 16:13 by enfuego.
fox
Re: Drausmas.
12.01.2012 16:55
Arsara, pilnībā piekrītu Tavam viedoklim. Un ir tiešām daudz tādu un līdzīgu stāstu. Un ir prieks, ka ir daudz "laimīgo". Lai izkļūtu no elles, dažreiz nākas uz laiku nokļūt vēl lielākā ellē, un pacietīgi gaidīt.
Enfugo: Tu savu situāciju raksturo tā, it kā Tev būtu kaut kāda īpaša situācija pasaulē. Visiem atbildīgiem pieaugušajiem ir grūti. Tu piedod, bet tā ir tipiska atkarīga cilvēka filozofija-mana situācija ir ar kaut ko īpaši smaga, simptomi ir smagāki kā citiem, ciešanas ir lielākas, pagatne ir briesmīgāka utt... Šeit Tev cilvēki raksta, personīgi Tev, ka viņiem ir bijis grūti, kā vini cīnījušies, kas iznācis, kas nē. Bet Tu nemaz neklausies. Vai Tavs izmisums vel nav tik liels? Es par sevi varu pateikt to, ka man ir dzīvē bijis tik slikti, ka es biju gatava zemi ēst, lai tikai man būtu jelkada jēga dzīvot talāk. Un jastrādā ar sevi ir visu mūžu, līdz ar to nav tāda jēdziena-ilgi. Pamēģini ieklausīties, paļauties. Palīdzība ir ļoti tuvu, tikai Tu pats to nemāki paņemt. Redzi, Tev pašam ir jāgrib , un tur nav sarežģītas formulas, vai sarežģītas zāļu kombinācijas. Tur ir vienkārši, vēlme, griba, pacietība, izturība...Es Tev novēlu atrast to PAREIZO mēķi, un izturību to realizēt.
fox
Re: Drausmas.
12.01.2012 17:03
Un vēl, Tev nav uzreiz jāuzvar karā, ir jāizcīna no sākuma maza uzvara. Un tā uzvara ir jau tad, ja Tu spēj pilnīgas bezcerības situācijā pateikt sev - nomierinies.
Re: Drausmas.
12.01.2012 17:08
bez zālēm es pat gulēt nevaru, a ja es neguļu tas nozīmē, ka es arī nestrādāju un nepelnu naudu, a ja es nepelnu naudu tad nah j es tāds tēvs jau 25 gadus vecumā esmu vajadzīgs.

He zvanīju psihiatram, tie neko tie teica, ka jānāk uz tvaika ielu 2 uz ambulātoro, es pateicu la iiet tad dirst, man vaig bezmaksas psihiatru, a viņi saka ka tāda nēsot.
Re: Drausmas.
12.01.2012 17:11
Es pat nēsmu nostabilizējis savu nervu sistēmu, vismaz 1 gadu palitot zāles kas noņem tās sasodītas blaknes, lai es kautcik varu nostāties uz kājām, tad jau man būs pašam vieglāk, ar šītādām svārstīgām garastāvokļa maiņām, es neko nevaru vairs saprast, pat padomāt normāli, kā ieurbjos savās domās, tā ārā nevaru izlīst.
Re: Drausmas.
12.01.2012 17:56
Nu tagad Enfuego man atkal gribas uz Tevi kliegt!!!!!!!!!!

BEIDZ VNR ČĪKSTĒT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu negulēsi nedēļu, nakošajā atslēgsies kā mīļais! Nu negulēsi, galva sāpēs, būs grūti strādāt.....nu būs, bet pāries ja saņemsies!!!! Nafig Tev psihiatrs........ Ai tu jau sāc tiešām likties bezcerīgs, tu nevienā neklausies tik žēlojies cik slikti u.t.t
Tev vajag psihoterapeitu!!!! Kurš meklēs problēmu, kāpēc tas viss sācies, nevis kāpēc tev sāp kauli vai vēl kas!!!!
Tu domā rijot ripas tu nostabilizēsi savu nervu sistēmu!
Tas ir kā 5cm lielai brūcei kura ir jāsašuj, likt plāksteri virsū!
Tu esi vecis vai lupata!!! Tad saņemies savu bērnu dēļ! Viegli ir pateikt man slikti, sāp nav spēka, rīšu ripas, bet grūti ir pateikt man sāp, man ir slikti, bet es cīnīsos un nedzeršu tās ripas!!! Un zinu tas ir manis un Manu bērnu labā! Tu man liecies ļoti vājš cilvēks, garīgi, morāli vājš...un ne jau dēļ VD vai narkām, bet pēc būtības vājš vīrietis! Piedod, bet man tā liekas! Tev nav rakstura - spēcīga rakstura! Tev armiju vajadzētu! Tādu strikto, Alūksne 4 mēneši!Tur tev nebūtu laika domāt par sliktām sajūtām....labi beigšu muldēt...LAI TEV VEICAS!
Re: Drausmas.
12.01.2012 17:56
Tā aizdomājos ka piemirsu pateikt:

__________
Be happy :)
Re: Drausmas.
12.01.2012 17:57
Enfuego tu ar sportu nodarbojies?
Re: Drausmas.
12.01.2012 18:41
Ar kādu sportu man kājas sāp ja pa daudz staigāju. Es strādāju fizisku darbu, kāds sports. man sīkie jāpieskata!



Edited 1 time(s). Last edit at 12.01.2012 18:51 by Runcene.
Re: Drausmas.
12.01.2012 18:42
Esmu palicis par bābieti diemžēl.
Kāds es esmu vecis sveru jau zem 60Kg vecis, šīs pasakas tu vari iet stāstīt citam losim.



Edited 3 time(s). Last edit at 12.01.2012 18:50 by Runcene.
.
Re: Drausmas.
12.01.2012 18:47
es gan enfuego situāciju saprotu, jo, lai arī esmu sieviete, tomēr, arī man bija jāspēj finansēt sevi un savu bērnu (arī biju atkarīgā) + mans bērns neko par to nedrīkstēja uzzināt ne toreiz, ne tagad.
Naudas visam nepietika!!!
Kā es apmaksāju psihoterapiju - elementāri! Iegādājos "mīļāko", kas man par sex pakalpojumiem maksāja (arī to mans bērns nedrīkstēja uzzināt)!
Tagad, ar atpakaļskatu varu 100% droši teikt - jā, ar to nelepojos, bet, jā, MAN NEBIJA CITU VARIANTU!!!
Es nevarēju pasūdzēties mammai, kura man sēdētu pie gultas, man arī nebija neviena, kas palīdzētu ar bērna pieskatīšanu utt...
Enfuego neapskaužu un no sirds novēlu izturību (jo Tu vēl tomēr esi jauns!) un VEIKSMI!!!

Šo cīņu viens pats bez atbalsta un palīdzības NEUZVARĒSI (ja vien Tev nav krusttēvs miljonārs) !
aberz
Re: Drausmas.
12.01.2012 18:49
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Esmu palicis par bābieti diemžēl.
> Kāds es esmu vecis sveru jau zem 60Kg vecis, ko
> tu murgo vecis, šīs pasakas tu vari iet
> stāstīt citam losim.

nu ko tu mani neklausi?
ko tu esi dzēris no ta ko es saku?
psihiatrija ir sieviete kas visu salīdzina ar sevi :-)
ko tad tu gribi

ēd auzas vismaz nu būs spēks
gaļu olas tikai kauko holesterīna bremzēšanai
no linsēklām vai kādām tur tējām klāt

pumpē cigoriņus skalo ārā visu ko, viršu tēju utt
;-P

ej pupas
pats neklausi un še tēv
Re: Drausmas.
12.01.2012 18:52
Noteikumi: www.dr.lv neatbild par portāla lietotāju ievietotajiem komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot atsauksmes, ievērot morālās un pieklājības normas, nekurinot rasu vai sociālu naidu, neaizskart personas godu un cieņu. Komerciāla rakstura paziņojumi jāsaskaņo ar administrāciju. Lūguma neievērošanas gadījumā www.dr.lv patur tiesības liegt rakstu komentēšanas iespēju un dzēst personu aizskarošus un rupjības saturošus komentārus.

enfuego, šeit nav atļauts rakstīt rupjības.
Re: Drausmas.
12.01.2012 18:53
aberz Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> enfuego Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Esmu palicis par bābieti diemžēl.
> > Kāds es esmu vecis sveru jau zem 60Kg vecis,
> ko
> > tu murgo vecis, šīs pasakas tu vari iet
> > stāstīt citam losim.
>
> nu ko tu mani neklausi?
> ko tu esi dzēris no ta ko es saku?
> psihiatrija ir sieviete kas visu salīdzina ar
> sevi :-)
> ko tad tu gribi
>
> ēd auzas vismaz nu būs spēks
> gaļu olas tikai kauko holesterīna bremzēšanai
> no linsēklām vai kādām tur tējām klāt
>
> pumpē cigoriņus skalo ārā visu ko, viršu
> tēju utt
> ;-P
>
> ej pupas
> pats neklausi un še tēv


Paldies, jūs pateicāt tieši to ko es gribēju dzirdēt. Bērni vēl ir mazi un nezina manas problēmas, es viņas tikai aprakstu šeit forumā, bet ārēji es neko neizrādu jo baidos, no tā ka zinās ka esmu vājš palicis.

Diemžēl mēs ar sievu nākam no nabadzīgām ģimenēm, paši ņemamies kā mākam. Sievai vispār nebija vecāki, man atkal tēva nebija, mama viena pati 4 dēliem ja uneko nevarēja iedot, pat pieskatīt nevarēja. Tanos laikos visi domāja, ka strādās mūžīgi kolhozā. Bet nē te pekšņi Latvijas neatkarība un viss tika izspostīts.

P.S. Runcen vis ņemšu vērā.



Edited 2 time(s). Last edit at 12.01.2012 18:58 by enfuego.
Re: Drausmas.
12.01.2012 19:00
Tagad arī esmu viens pats mājās, vienā sīkā prasa ēst, otra prasa uzmanības, pašam viss sāp, slikta dūša, jāraujās uz 3 pusēm.
.
Re: Drausmas.
12.01.2012 19:11
es saprotu un cenšos kaut ko izdomāt, ko lai Tev iesaku, bet arī neko izdomāt (pagaidām) nevaru. Ja kaut ko uzdomāšu, ierakstīšu!

Vienīgais, ko varu Tev, enfuego, teikt, ir, ka esi MALACIS, nevis, kā Tu saki, bābietis! Tu esi malacis, jo arī šī ir cīņa, Tava cīņa, tāda, kādu Tu patreiz saskati iespēju.
Skumji, ka pat bijušie atkarīgie Tevi nesaprot..., bet nu jā..., ko var saprast cilvēki, kuriem nav bērnu??? Neko daudz..., diemžēl...

Turies!!! Galvenais, nekrīti atpakaļ!!!
Ehh, joprojām nezinu, ko lai Tev iesaka, jo..., man palīdzēja tikai un vienīgi psihoterapija, bet..., arī es zinu, ko nozīmē naudas grūtības!
aberz
Re: Drausmas.
12.01.2012 19:55
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Tagad arī esmu viens pats mājās, vienā sīkā
> prasa ēst, otra prasa uzmanības, pašam viss
> sāp, slikta dūša, jāraujās uz 3 pusēm.

nu katrā ziņa tu esi krutais džēks
tas ko tu dari tādā stāvoklī kādā tu esi ir vienkārši varoņdarbs
un tavām dāmam ar to ir jālepojās aŗi tev protams

es nezinu kā tev palīdzēt tikt galā ar tām sāpēm un moralām
paģirām pastāvīgām

vienīgais ko varu ir stāstit savu pieredzi
slikti ir tas ka tev labak nepaliek

bet kā tikt gal ar to... tu lien un tevi grūž arvien dziļāk tajās sāpēs
no pieredzes zinu ka nekas šausmīgs nenotiek tikai pieros pie tām sāpēm

bet tas nav labi
vēļ pie visa ka čakarē smadzenes

a par vīrišķību neuztraucies vienkārši ir sievietes kuras principā nevar ciest vīriešūs
un ir otrādi, ja tu tā jūties tad tev kautkādas grūž to sajūtu, nu ka tu nevari ka citiem tur
vai kā, tu esi varonis strādā cīnies un tev vēļ pietam sanāk

domā kā izlīst pie labām sajutāmun veselības
es savu stāstu un tas strādā
Re: Drausmas.
12.01.2012 20:07
Nu neko tagad temperatūra uzskāpa 37. lauž visus kaulus kopā, gaidu ātrāk sievu kad atnezīs zāles.
A pretgribas jeb pretsaukstēšanās zāles drīkst dzert paralēli, Ad un lexotanilam?



Edited 2 time(s). Last edit at 12.01.2012 20:20 by enfuego.
aberz
Re: Drausmas.
12.01.2012 20:19
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nu neko tagad temperatūra uzskāpa 37. lauž
> visus kaulus kopā, gaidu ātrāk sievu kad
> atnezīs zāles.

nu nezinu
katrā ziņa ja tev ir gripa vai kas tās AD dramatiski samazina imunitāti utt
temperatūra ir normāla padarīšana, ķermenis cīnās ar baciīem
es parasti ļauju kāpt lidz 38 grādiem pirms kautko sviedrainu dzert

īštenūba man temperatūra riebjās net kodaŗīt
Re: Drausmas.
12.01.2012 21:11
Tikko izlasiju-jauzraksta!
Par VD...
Lai tiktu galā ar slimību, šie stresi pa vienam jāsķetina vaļā, jāizprot. Diemžēl ne visi gatavi risināt problēmas, mainīt attieksmi pret dzīvi, gaida tulītēju rezultātu. Viņiem patīk upura loma. It kā žēlojas, ka citi dara pāri, viņiem ir grūti, smagi, bet nav gatavi strādāt ar sevi un, tiklīdz uznāk nākamā lēkme, labāk lieto zāles.

Enfuego saskati līdzību! Droši kā nē, jo tev jau ir "grūtāk un sliktāk" nekā citiem!!!

Visu cieņu, ka esi labs tēvs, vīrs, gādā par savu ģimeni!!! Bet.....

Enfuego, bet vai tev ir vēl kādas kaites, diagnozes iznemot VD!????
Re: Drausmas.
12.01.2012 21:22
Jā hronisks, gastrīts, un aknu kalcināts. Ēst nevaru daudzko bet ēdu. Aknas akmens, nedrīkst daudzko lietot. varbūt vēl esmu slims ar kautko, pilnīgu pārbaudi nēsmu veicis jo nevaru atļauties.
Re: Drausmas.
12.01.2012 22:05
Kāpēc uzdevu Tev šo jautājumu..., jo Tev pašam nešķiet ka visas tās sāpes ir iedomātas? Jā viņas Tev liekas reālas, bet patiesībā vi
nu nav! Tāpat kā man pie VD bija...likās ka sāp, ka nav ko elpot, tas un vēl tas..., bet beigās saproti, ka viss tas ir paurītī sadomāts!!!!
Nu nezinu, gribētos kā palīdzēt....., bet kā?!
Jā ...nauda šajā dzīvē ir ļoti svarīga, bet domāju tu daudz ko varētu darīt lietas labā arī bez tā!!!
Pavadi vairāk laika pēc darba svaigā gaisā pastaigājoties, paņem līdzi bērnus! Brīvā laikā pamēģini pasportot, tiem kam ir VD sports ļoti palīdz, un ne tikai tiem kam VD! :)

Labi, cīnies....padumu būtu daudz....,bet laikam tie nav tiek, kurus tu esi gatavs uzsākt! Varbūt tev līdz tam vēl jānobriest!

_________
Be happy :)
.
Re: Drausmas.
12.01.2012 22:14
Arsara - bet vai Tu, kas, domājams, ir apmeklējusi psihoterapiju, nespēj saskatīt kaut ko citu - proti, ka enfuego šajā forumā ir atradis sava veida sarunas..., proti, to, kas cilvēkam arī ir ļoti nepieciešams - iespēju runāt!
Jā, viņš joprojām runā it kā par vienu un to pašu, bet..., ļoti iespējams, ka reizēm tomēr viņš atrod kaut ko derīgu priekš sevis..., un process tomēr nestāv uz vietas, tas virzās, kaut arī ļoti lēnām un smagi, tomēr tas virzās tālāk...

Kāpēc Tu, Arsara, kas ir gājusi pie psihoterapeitiem, esi tik šauri domājoša???
Kāpēc Tu gribi atņemt enfuego varbūt VIENĪGO iespēju komunicēt un tapt uzklausītam???
Kas Tu esi, lai kritizētu un nosodītu enfuego??? Vai Tu viņam esi palīdzējusi kau ar VĒRĀ ŅEMAMU PADOMU?????
Ej ka labāk paturpini pati savu psihoterapiju!
Cerēsim, ka šeit ieskatīsies kādi citi cilvēki, kas sadzirdēs enfuego SOS saucienus!!!
Cerēsim, ka ieskatīsies arī kādi, kas spēs palīdzēt enfuego!!!
Re: Drausmas.
12.01.2012 22:22
Ak dievs es takš spēju atšķirt, sāpes. Par ko tu Arsara mani uzskati par šizofrēniķi, man nav halucināciju, man galvā neviens nerunā. Es jūtu ka sāp tātad sāp, es jau sākumā arsara sapratu ka ar tevi kautkas neiet kopā. Kā tu iedomājies Arsara, ka es iedomājos, ka man sāpēs un man sāk sāpēt, tev bišku kauns nav?? Man sāk sāpēt un tad es domāju, nevis pretēji!!!! Tad kad kautkas notiek, tad arī es reaģēju, a ja vis ir kārtībā, ta des par to nedomāju, kā tu to n4evari saprast.

Arsara tu kautko te murgo, kādā svaigā gaisā, es takš saku man jāpalīdz sievai tikt galā ar bērniem, jo mazākā ir pamperniece, un vecākā iet no rāmjiem ārā, es esmu ģimene tas nozīmē ka es un sieva nozīmē kopā. Man nav laika iet ārā sportot, un elpot svaigu gaisu, es ceļos 6:00 no rīta un eju uz darbu. Sieva arī ceļās 6 un ved uz bērnu dārzu sīkos, a es tikmēr pieskatu pampernieci kamēr sieva atnāk, tev Arsara nav nemazākās saprašanas par ģimenes dzīvi un bērna auklēšanos, bet protams tu jau vari atļauties auklīti kas sēdēs mājās.

Es no rīta darbā jau pietiekami svaiga gaisa saelpojos.



Edited 2 time(s). Last edit at 12.01.2012 22:27 by enfuego.
aberz
Re: Drausmas.
12.01.2012 22:39
eu
man ir dusmas
neaju tas ka tu neko nedari kā te domā daži
es šito zinu ka tu esi zem mākoņa iekšēji tu celies bet
tālāk par domu ideju līdz dzivei to nevar dabut

bet jo es saku ka es sevi nogrūdu nu ļavu nolaist ties vai kā līdz kliņkim
un tas citas izejas nebija kā dzīvot

bet šito lēnā var daubūt nost

bet kā lai tevi piespiž kautko daŗīt, jo ja tev saka dzert to un to, tev bramze atkal man te visi māca
es pats, bet pats nevaru nezinu kas ar man ira utt

klikšķī vaig, dzer tēju piemāram piparmētru un domā to es daru sev sievai tēvzemei un visai pasaulei
tu pieros ka tu dari sev labu, nu

tad tu atskārt ka ta tēja ir tikai ūdens bet tu aju domā sev par labu tad japameklē kautkas loģiskāks
piemēram tur asinszāle vai kas, beigās redzi ka tas nepalīdz tu meģīni omest pīpēt, nēnevar
ok un tu lēnām pierodi iet uz augšu, ta doma tevi velk ārā, un tu maldies bet meklē

nu klikšķis, atslēgu pālī nevari tŗāpit durvīs, ko dari
apkakātis un nedzīvot? nē, baksti kamēr trāpi, nunesanāk ok, skaties kāds iet garām palīdz
bet tu tiec iekšā nevis sēdi un doma ak es idiots nevaru trāpīt atslēu caurumā, tas tak nevienam
nerada nekādas emocijas, bat ja redz ka tu centies un centies un centies tad gribas palidzēt
ko tas tak neko nemaksā, a ja tikai skaties un atslēgu tad saka nu tu piecelies varbūt
pamēģini utt..

tā kautkā
Re: Drausmas.
12.01.2012 22:43
Aberz šitais salīdzinājums neder. Es esmu jau šitam eksperimentam ticis garām, sāpes tas nenoņems un sliktu garastāvokli arī neizmainīs, ja es jūtos labi, tad es spēju novirzīt domas ļoti perfekti, bet ja man ir slikti, tad es esmu iesprūdis domās par to ka man ir sūdīgi un vaig ātri kādam uzstādīt diagnozi, lai es nemeklētu kāpēc, man ir tā un kāpēc man sāp tur. Tas apmēram izklausās pēc psihoterapeita palīdzības.
Re: Drausmas.
12.01.2012 22:43
. Manis pēc lai viņš te runā, bet es mēģinu cilvēkam paskaidrot, ka no plikas runāšanas labāk nepaliks....ka ir JĀRĪKOJAS!!! Ja viņš te raksta tikai tāpēc, lai sevi mierinātu, izkratītu sirdi, tas ir viens, bet viņš uzdod jautājumus, kas, ko, kā?????!!!! tātad viņš grib atbildes, viņš meklē, bet kad viņam dod atbildes....viņš tik brēc ka to nevar, to arī nē, var tik ripas rīt, bet ar ne riktīgi, jo atkal kaut kas nav labi! Tas būtu tas pats, kad kāds ar lielu lieko svaru jautātu, klau kā man notievēt?? un viņam teiktu, ieturi diētu, sāc sportot, bet viņš teiktu, nē es nevaru, man nav laika, bērni, darbs, esmu piekusis....un ēstu tālāk savu picu!!!

No kurienes esi izravis ka esmu gajusi pie psihoterapeita!!!!!!!!!Neesmu gajusi ne vienu reizi pie psihoterapeita...esmu ievakusi gana daudz informacijas kas un ka, bet man nebija naudas par ko iet, tapec cinojos pati!
Domāju ka esmu devusi padomus, varbut nesmu auklejusies ar vinju, ka vins to gribētu!...Ah tu nabadzins, cik tev dzīvē ir grūti gājis! Jaaaa... tev ir looti smagi...nevienam saja pasaulee nav tik smagi kaa tev....bla, bla, bla....
es palieku tagad kašķīga, tāpēc labāk neturpināšu..... gribu tik pateikt vēl, ka daudza slietas ko mēs cilvēki minam kā lietas dēļ kā mēs kaut ko nevaram izdarīt ir mūsu slinkuma, vājuma...un vēl kaut kādu ne parāk labu rakstura īpašību dēļ! Ir jāstrādā ar sevi!!! Domā ka es tagad esmu laimīgi tikusi vaļā no VD un dzīvoju cepuri kuldama...???? Nē.....tas ir darbs ar sevi līdz mūža galam laikam!

Un domāju man ir tiesības izteikt savas domas un varbūt kritizēt....esmu tiešām smagi strādājusi, lai izcīnītu to kur esmu tagad.....

Es šeit iegriežos pa laikam, lai paskatītos varbūt varu ko ieteikt uzrakstīt....
3x jau apdedzinājos - nav vērts!

________
I try to be happy :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 16?
Ziņa: