5.Februārī izlidoju uz Īriju

Aizsāka enfuego 

5.Februārī izlidoju uz Īriju
20.01.2013 13:21
Nu ko novēliet man veiksmi. Darbs sākumā sēnes lasīt, 9 euro stundā. Kopā ar brāli dzīvosim pie viņas draudzenes. Esmu beidzot pats saņēmies un izlēmis. Ceru ka tā vide un jauni dzīves skati mani novirzīs no personīgajām problēmām. Ģimene protams negrib lai es bērnus pametu, bet finansiāla apstākļa dēļ, esmu spiests beidzot kautko mainīt, jo te Latvijā man nav iespējas nodrošināt ģimeni. Pirms braukšu uz turieni iešu izsūdzēšu savus grēkus, Jēkaba katoļa baznīcā, esmu tik daudz sagrēkojies, ka baigi nožēloju to visu. Tur man līdzās būs vecākais brālis kuram nav tieksme uz alkoholu un tusiņiem,domāju tas man arī turēs pie grožiem.

Kā ar zālēm, jo drošības pēc es gribu paņemt līdzi zāles, jo sākumā es nezinu kā tur psihiatri, izrakstīs vai neizrakstīs zāles. vai Latvijā var tabūt kādu lapu ka man ir psih problēmas???



Edited 1 time(s). Last edit at 20.01.2013 13:22 by enfuego.
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
20.01.2013 14:40
Es tieši tāpēc galvenokārt atturos no braukšanas uz kaut kurieni, ka palikšu bez zālēm un totāli nojūgšos. Pie tam man jau nevajag tikai psihotropās, bet arī sirdij un asinsspiedienam.
Bet ārzemēs, kur nevienam par mani nebūs nekādas zināšanas un darīšanas, būs par bargu naudu pie kaut kāda ārsta jāiet un gan jau par pilnu cenu viss jāpērk. ne jau kā tagad, kad es zāles dabūju par velti.
Noteikti jau to visu var atrisināt utt., bet personīgi mani tas attur kaut kur braukt, lai gan finansiālā situācija ir briesmīga, pie tam nejūtos spējīgs vispār strādāt kādu intelektuālu darbu te, Latvijā, jo man atmiņa un koncentrēšanās vienkārši nulle. Nu nekādi nevaru saņemties, pilnīgi fiziski nevaru.
Jā, un vēl man nav tāda laba brāļa, pie kā tur ārzemēs dzīvot. Kaut vai no sākuma.



Edited 1 time(s). Last edit at 20.01.2013 14:42 by Adam Gontier.
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
20.01.2013 14:50
Uztaisi recepšu kopijas ,paprasi apzīmogiot un ārsts izrakstīs uz vietas,bet vēlams līdz arī paņemt,vispār-tā lieta nav īsti sakārtota,bet-recepšu kopijas ļauj tev vest zāles,neviens neko neteiks,lai gan-turi tās pie sevis,jo bagāža var arī pazust,lai zāles toč būtu.

jekabs19@inbox.lv
aberz
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
20.01.2013 15:29
malacis
rekā tomēr viss iet uz labu
facebooks saka ka tev nākot dzimšanas diena
ar ko arī apsveicu ja nav kada kļuda
ja ir tikunta veiksmi tev

īstenībā jau jau kustībā ir taisīnba ja kautko dara
kautkas arī sanāk

ar to jau mēs te cīnamies
lai izkustinātos no inertā viensuntaspats stāvokļa
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
20.01.2013 18:46
Nu es dom'aju, papras'it uzreiz lai man izraksta vair'akas receptes uz prieksu, lai nav jaapeerk tur Irijaa.
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
20.01.2013 21:51
Ja tu brauc uz īsāku laiku,tad mierīgi,bet-recepšu kopijas uztaisi,bez tām var ziepes sanākt vedot zāles.

jekabs19@inbox.lv
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
20.01.2013 23:26
un tāpēc doks nevarēs izrakstīt ilgākam laikam, jo viņi var izrakstīt tikai tik un tik daudz... ir noteikts daudzums, cik drīkst.

"bīstamie" ir tikai trankvilizatori. antidepresanti nevienu neinteresē, tos var diviem mēn. rakstīt.

jāmeklē fiksi tur psihiatrs, bet jāzina, kādas zāles bija, ķīmiskais nosaukums.

noteikti, enfuego, ja ved trankvilizatorus, noskaidro, kādi tagad ir noteikumi, un sakārto papīrus.



Edited 1 time(s). Last edit at 20.01.2013 23:27 by Runcene.
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
21.01.2013 02:09
'Jautājums vai tie psihiatri tā vnk man dos recepti kuru es vēlēšos?? Jo viņai jau ziņas par mani datu bāzē ja nemaldos neuzrādīsies????

Vienu tāfelīti jau es varētu paņemt līdzi, un ar ko tad tie trankvilizātori pēc likuma skaitās bīstamie??
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
21.01.2013 12:55
Par kādiem psihiatriem Tu runā? Īrijas? Varbūt viņiem nemaz nav datubāzes, tas jau tikai Latvijā po sovetski. Rietumeiropā katram dakterim parasti ir savs pacientu arhīvs, tas arī viss. Ja Tev būs līdzi recepšu kopijas, doks jau redzēs, ko lieto. Var būt tā, ka Īrijā kādu zāļu nav, tad dos aizstājēju.

Trankvilizatori jeb kā Tu saki nomierinošie rada atkarību, tos lieto narkomāni, tāpēc tur obligāti jābūt vismaz recepšu kopijām, bet es precīzi nezinu likumdošanu, to varētu pateikt muitā vai vēl kaut kur. Vajag piezvanīt uz muitu vai robežsardzi. Citas vietas nevaru iedomāties, jo viņi jau ir tie, kas kontrolē.

Nesankcionēta trankvilizatoru lietošana ir pielīdzināma nelegālo narkotiku lietošanai. Ja ir ārsta recepte, tad viss ok.
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
21.01.2013 13:56
Nu skaidrs to es noskaidrošu.
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
21.01.2013 14:13
enfuego
Kad noskaidrosi, kas jādara, ja ņem zāles līdzi, ieraksti, lūdzu, šeit. Martā uz ilgāku laiku braucam atpūsties saulītē, arī trankvilizatorus vajag līdzi.
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
21.01.2013 14:37
http://www.travelnews.lv/index.php?m_id=18320&i_id=5&pub_id=58165

http://www.sapforums.lv/index.php?t=92737

Netā visai skopa info. Bet var saprast, ka jārēķinās arī ar tās zemes noteikumiem, uz kuru dodies; tā jānoskaidro.
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
21.01.2013 15:41
Alstere Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> enfuego
> Kad noskaidrosi, kas jādara, ja ņem zāles
> līdzi, ieraksti, lūdzu, šeit. Martā uz ilgāku
> laiku braucam atpūsties saulītē, arī
> trankvilizatorus vajag līdzi.

Jā labi.
Anglijā viņi vispār skatās uz benzodiazepīniem gandrīz kā uz heroīnu un parasti izraksta tikai uz vienu mēnesi un uz vairāk var necerēt. Un pat gadās aptiekās noklausīties lekciju no farmaceita par šausmonīgo atkarību u.t.t.
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
21.01.2013 20:22
Es tāpēc speciāli paņemšu līdzi vairākas zāles, lai nebūtu tur psihiatriem jāubago zāles. nezskāpēc tur AD viņiem ir baigā topā iraksta visiem kuriem kautkas kaiš.
Visiem ir pie vienas vietas tās fufeļripas AD, kurām nav ne efekta ne kāda toksiskuma. Tu vari nopirkt legāli kaut vai tonnu internetā un nekādas receptes nav vajadzīgas.
Atšķirība ir tajā, ka benzodiazepīni skaitās kontrolējama substance, tāpat kā kokaīns un morfijs, bet AD un neiroleptiķi- nē.
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
21.01.2013 21:41
Nu a ko man tie neiroleptiķui nenomierina manu nervu sistēu, jēga ta no viņiem.
Tieši tā! :) Tāpēc jau tās ir nekas vairāk kā fufeļripas un nav iekļautas kontrolējamo vielu sarakstā. AD un neiroleptiķi ir mārketinga triks. Bizness, nekas vairāk. Dumiķīši uzķerās un naudiņa plūst un galvenais, ka daļai vientiesīšu palīdz ar- placebo efekts ir gana stiprs kā ne kā.
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
21.01.2013 22:08
neiroleptiķiem nav nekāds placebo efekts, apēdiet kādus 200 mg kvetiapīna, no malas esmu redzējusi, kā tas izskatās, vai tizercīna tabletīti, piemēram...

vai leponex... gribu redzēt brašuli, kas pēc tam lēkās.

enfuego, iespējams, ir deva par mazu.
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
21.01.2013 22:24
Es palielināju to kvetiapīnu līdz 5 tabletēm, 25, no rīta sausa mute kalst, un nekā nebija, sākumā kvetiapīns slimnīcā ļoti labi palīdzēja bet tagadmancaureja sākās unslikts iegs. Tagad dzeru uz nakti AD, un klonazepānu 1 tableti, pagaidām ir labi. Jo Saproti no tām zāļu čupām, kvetiapins, betamax, trankvilis, AD, mani padarīja par dārzeni.
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
21.01.2013 22:28
Nu tad elementāri; dzer to, kas palīdz.
Neiroleptiķiem un AD ir sākotnējais efekts. Apēd 200mg kvetiapīna pirmo reizi un tev būs lielas problēmas neatslēgties. Pat 100mg pietiks sākotnēji, lai tu atlūztu uz stundām 14.

Iedzer 4mg risperidona un uz stundām 8 visticamāk, ka tu būsi ellē. Tā saucās akatīzija.

Bet tas nav kā šīs vielas tiek marketētas- iedzer pa reizei kvetiapīnu un izbaudi jauku nakts miegu. Nē, efekts tiek propogandēts pavisam cits- sākot no šizofrēnijas ārstēšanas līdz bipolāriem traucējumiem un trauksmei, un vispārējai labsajūtas uzlabošnai.

Bet zini ko, padzer to kvetiapīnu pāris nedēļas un no tiem 200mg tev vairs nav ne silts, ne auksts. Organisms ātri adaptējas. Miegs tev vairs nenāk un kas nu ir pilnīgi skaidrs- trauksmi neiroleptiķi nu nekādi nesamazina. Varbūt tikai sāktnēji, kamēr tu jūties kā zombijs. Kāda tur trauksme, kad tu jūties ka tūlīt nosprāgsi? Tālāk vien ir placebo.

Un pētījumos ir pierādīts, ka cilvēkiem pietiek iedot zāles, kas izraisa tikai sausu muti, lai viņiem mazinātos depresijas vai trauksmes simtomi, ja viņi no tiesas tic, ka tiek ārstēti un, ka viņiem jāpaliek labāk.
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
22.01.2013 13:52
enfuego

Varbūt pamēģini klonazepamu kopā ar kvetiapīnu, teiksim 2 tabletes, 50 mg, klonazepamu veselu vai pusi.
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
22.01.2013 13:57
nuja

Katrs pētījums ar psihotropajiem ir citāds, jāņem vērā iesaistīto personības traucējumi arīdzan, kas bieži ir stiprāki par visām zālēm.

Bet citādi bija baigi interesanta diskusija ;)

Man pašai ļoti mazās devās ir palīdzējuši neiroleptiķi, zinu arī citus tādus; būtībā Tu esi vienīgais, ko nācies tīmeklī manīt, kam nelīdz nekas. Vienkārši nekam un nevienam netici varbūt.

Skatieties, kungi, ka Jūs kaut ko nenoklusējat, piemēram, diezgan niknu alkohola lietošanu pa laikam, jo tas var pamatīgi izsist no ierindas, un tā nav medikamentu vaina.
mad no malas
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
22.01.2013 15:13
...JezzusMarja...
enuego
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
23.01.2013 03:54
Ne man tagad Ad un klonazepans ir labi.
Nezin kapēc neiroleptiķi pret trauksmi palīdz tikai sievietēm, sevišķi pusmūža, kurām arī patīk dalīt klonazepama tableti 8 daļās un visādi citādi māžoties.
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
23.01.2013 15:14
Jo viņas ir gana nobriedušas, lai turpinātu dumpi; ir kaut kas sevis labā jādara. Dzīve ir viena, un gribas to baudīt.

Vīriešiem arī palīdz, ja vien viņi attīsta savu sievišķo daļu, lai sev palīdzētu, nevis trakās dusmās piedzeras, kad kārtējās zāles it kā nepalīdz.

Za to var dr.lv zem visādiem nikiem gadiem cept sūdzības, ka AD ir fufeļzāles... Vot brangi :)
Re: 5.Februārī izlidoju uz Īriju
23.01.2013 15:36
nuja
Balta taisnība. Klonazepāms man stāv īpašiem gadījumiem un apmēram 1/8 no tabletes es arī noknibinu. Palīdz:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 20?
Ziņa: