vairs nevaru izturēt

Aizsāka existential fool 

vairs nevaru izturēt
07.03.2013 02:38
Es vairs nevaru izturēt šo eksistenci. Ir plāns izbeigt šo visu. Kāršanās kā viens no veidiem, varbūt slīcināšanās. Nekas vairs mani nesaista šanī dimensijā, ja nu vienīgi alkohols u.c. Esmu bijis vientuļš daudzus daudzus gadus, vairāk kā desmit. Kāda jēga? Visi tāpat nomirsim. Indivīds ir nekas, tukša vieta. Kāpēc mocīties tālāk, kad pat nav iespējams komunicēt ar līdzcilvēkiem.

Es domāju darīšu šo pavasar, varbūt vasarā.

Veiksmi visiem pārējiem, lai ko tas arī nozīmētu!
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 02:42
Nu tad meklē otru pusīti. Veinam pašam, un janav mērķa, tad ir jāpakarād, un ja nav tuvinieku un ja vispār tev nekā nav n ggribi mirt un uzzināt vai nomirstot tu kļusi nevientuļš vari mēģināt. Bet domā nomirstot tu kļūsi nevinetuļš?
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 05:10
Nu ko, lai Tev izdodas...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 05:13
Starp citu, lasot Tavus komentārus forumā nerodas tāds iespaids, ka nav iespējams komunicēt ar līdzcilvēkiem. Jeb Tu rakstīšanu forumā neuzskati par komunikāciju?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 05:46
komunikāciju internetā es neuztveru par reālu, jūs visi man liekaties tik vien kā virtuāli vārdiņi, burtu savirknējumi, es nespēju redzēt personu cauri tiem.



Edited 1 time(s). Last edit at 10.03.2013 19:00 by existential fool.
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 05:50
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nu ko, lai Tev izdodas...


paldies!
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 05:52
šobrīd es esmu gandrīz vai- hikikomori
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 06:29
Kas ir hikikomori?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 07:29
padarbini gūgeli
Varam tikties aprunaties Rigas centra shodien,atsuti savu tel. uz lasens111@inbox.lv
Pūkaine
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 13:53
existential fool Rakstīja:
-------------------------------------------------------
Esmu bijis vientuļš daudzus
> daudzus gadus, vairāk kā desmit.
Kāpēc mocīties tālāk, kad pat nav
> iespējams komunicēt ar līdzcilvēkiem.
>
> Es domāju darīšu šo pavasar, varbūt vasarā.
>
Bišķi nesaproti, vai tad to cilvēki kaut kā īpaši pat ieplāno? :( :( :( ??

Par pārējo. Nezinu, vai tas Tevi nomierinās, bet objektīvi paskatoties atpakaļ, izskaitīju, ka man arī vairāk kā desmit gadi diezgan vientuļi. Vismaz dzīvesveids sanāk kā vientuļniecei. Apm. 1-2 reizes gadā ir kāds pasākums, tad 1-4 reizes gadā satieku kādu pie sevis mājās. Pēdējā gada laikā tikai viens paziņa. Visi prom Rīgā no sava loka, uz vietas nav palicis neviens. Ja satiekamies, tad tikai oblig. darīšanu laikā Rīgā uz vietas (bet ļoti ļoti reti).

Vai Tev nav neviena, kaut sīka lieta, kas Tevi aizrauj? Es viena pati eju gan slēpot, gan ar riteni viena braucu, gan ''dabas izbraucienus'' taisu sev vienai vai ar bērnu (nu jau arī tas ir tik liels, ka labāk sēž pie datora, nekā izkustās no mājas). Un strādāju arī viena (bet tas gan ir labākais manā situācijā un piemērotākais)

Gan pat uz kursa salidojumu braucu viena dikti tālu.

Un vēl ļoti stingri turos pie tā, lai ik pa laikam varu gūt kādu gandarījumu darba ziņā. No manis varētu sanākt lielisks darbaholiķis (bet tikai savā specialitātē, nemīļajos darbos nē...). :)))) :) :))))) Ja tik tiktu pie tādām iespējām vairāk. Kad tieku, tad tā ir teju kā garīgā bauda un viss kopā. Kaifs. :) Gandrīz lidoju no labsajūtas.

Jo pieņēmu kā domu, ka tas ir relatīvi visdrošākais iepriecinājums sev. Ikdienā praktiski cilvēkus nesatieku. Ja nu vien nejauši, bet tas ir reti. Un jā, nododot darbu, bet tā pat īsti nav komunikācija. Labdien, ''re šitais ir kārtībā'', paldies, apmainamies dokumentiem un čau! Bet tas arī ir reti....

Ko gribēju teikt, pakārties negribu, tāpēc ka esmu pieredzējusi, ka pavisam negaidot, gadās kāds pavērsiens,, kas ir priekš sevis labs. Lai cik arī nav īpaši pilnasinīga patreiz dzīve, tomēr šādus tādus prieka niekus var dabūt psiholoģiskam gandarījumam. Kaut arī 1-2 reizes gadā tikai. Bet no tā mēģinu baroties.
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 13:58
Es aizsūtīju Tev PM, existential fool. Kaut kā jūtos, ka man ir tādas pašas problēmas, izņemot pašnāvnieciskās tieksmes. Varbūt varam iepazīties?
Pūkaine
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 14:29
Un vēl gribu izteikt kādu savu domu. Kaut kas man liek domāt (vērotais, pieredzētais?), ka pilnīgs interešu zudums sākās tad, kad ir tikai pienākumi. Vai kāds ierobežo no malas kādu sev svarīgu interesi, un tad pazūd pēdējais pavediens, pie kā turējies cilvēks un vairs negribās neko. Jo veicot tikai pienākumus, dzīvesprieks neveidojās. Kamēr domas neaizved līdz jaunam pavedienam, ko vēl varētu darīt. Visefektīvāk ir izdarīt pavisam ko jaunu. Ja vien tas nav galīgā pretrunā ar sevi.

Starp citu, nesen izdarīju kaut ko (pozitīvu), ko nebūtu agrāk uzdrošinājusies. Un tad, neskatoties uz citu protestiem (gribēja mani piespiest vecajā pozīcijā). Izdarīju!!! Nekad nebiju domājusi, ka var tāds gandarījums no savas izvēles būt. Vēl tagad priecājos. Bet manā gadījumā, tas ir tikai sākums.

Autoram! Vai ārpus mājas esi mēģinājis kādu uzrunāt? Nu tā burtiski? Kaut vai pasakot, ''Jums cimds nokrita'' (ja nokrīt pa īstam0?
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 14:34
Neesi nu tik naiva Pūkaine! Tā iepazīties ar cimdu nav iespējams, ja vien neesi kaut kāds ūberkruts iepazīšanās un komunicēšanas speciālists.
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 14:42
Zinot Pūkaini kā senu šī foruma apmeklētāju, es teiktu, ka viņa ir braši mainījusies. Un tikai darot; oi, baigais malacis, prieks par Tevi!!! Nudien! Ļoti noderīgi komentāri!

Tikai tā, pamazām sākot, bez dīkšanas un īdēšanas, ar uzņēmību, ejot pāri bailēm, nevarēšanām, tam, ko citi domā; kaut piecas tantes Annas domātu, ka to nekad nevarēšu, tik un tā uz priekšu!
minija
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 14:48
Ex. fool! Rakstot tu esi bijis gana asprātīgs un atjautīgs, tāds droši vien esi arī dzīvē, tik bailes no komunikācijas un negatīvisms tevi bremzē!
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 15:08
No savas pieredzes varu pateikt, ka, ja nav paziņu, tad ir gandrīz neiespējami atrast jaunus. Jo atsvešinātāks kļūsti no sabiedrības, jo vairāk arī komunikācija notrulinās un tās prasmes kļust vājākas. Parastie cilvēki ir pieraduši komunicēt nedomājot, bet vientuļie cilveki ļoti piedomā, ko saka citiem, kas vēl vairāk apgrūtina komunikāciju. Parastajiem cilvēkiem pie tam nemaz jaunas paziņas vai draugi nav vajadzīgi, jo nevar tikt galā ar vecajiem. Savukārt vientuļiem cilvēkam, dzīvojot vienam, loģiski, ka rodas psiholoģiski traucējumi un mazvērtības kompleksi. Ir cilvēki, kas izvēlas vientulību, bet ir cilvēki, kas spiesti tā dzīvot. Tā kā cilvēks ir sociāla būtne, ir ļoti grūti dzīvot bez citiem cilvēkiem.
Es ļoti ceru, ka ja kādam tiešām trūkst komunikācijas iespēju un paziņu loka, tad viņš man kādu privātu ziņu varētu atsūtīt un varētu ar mani aprunāties. Ceru arī uz existential fool atbildi. :)
Pūkaine
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 15:33
Gvdk Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Neesi nu tik naiva Pūkaine! Tā iepazīties ar
> cimdu nav iespējams, ja vien neesi kaut kāds
> ūberkruts iepazīšanās un komunicēšanas
> speciālists.
Tas bija domāts nevis kā padoms vai veids kā iepazīties. Bet tests sev. Ja var cilvēkam, kam nokritis kaut kas zemē (svešam) pateikt to, tad var arī mēģināt tālāk iet. Bet, esmu sastapusi cilvēkus, kas arī to kaunās pateikt.. Nu tā bija domāts.
Pūkaine
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 15:53
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------

braši mainījusies.
Runcene, beidz, man kauns palika.... Kaut arī mēģinu iet u zpriekšu. Tā tikai tāda ilūzija. Un citus ''mācīt'' vienmēr ir vieglāk. Lai gan tie bija reāli piemēri no savas dzīves. Nedomāju, ka kaut viens paziņa no malas, saskatītu kaut ko manā situācijā uz priekšu ejošu! :)))

Tās vairāk iekšējas sajūtas...

Stipri pārslavēji mani.... Mēdzu jau arī īdēt. Bet tā īdēšana arī ir nepieciešama (un izjūta (atbalsts), ka izdomātā ideja dzīves uzlabošanai, nav nemaz tik stulba un muļķīga kā apkārtējiem šķiet, lai gan uz ''ātru aci'' paskatoties, rada neradikālu rīcības iespaidu). Jo tad ir sajūta, ka iestājās kāds klusums (kā lasīju vienā astropseidopsih. portālā, ka arī kādu laiku ''nedarīt neko'', ir patiesībā darīt), pēc kura uzrodās tā nākamā doma, kā vēl ķepuroties. Un man tie ''nedara neko'' ir vajadzīgi. Ja to ignorē, tad ir sliktāk, ja ļauj tam 1-2 dienas būt, tad rodās kāds sīks risinājums.

Man iepriekš laikam traucēja vairāk tas, ka tās ''piecas tantes Annas'', līdz ko darīju ko sev un dzīvei pozitīvu, bija totāli sagrāvušas manu reputāciju,. Un vēl mēģina to darīt, līdz ko nav pa prātam viņu. Un pat diezgan brutālām metodēm.

Savukārt es izdomāju, ka jau jau ir tik slikti, ka tāpat neko labu un normālu par mani vairs nedomā neviens, tad arī nav vērts par to iespringt. Un varu nesaspringstot nospraust (ne tikai nospraust, bet darīt ) jaunus un vecus mērķus. :))) Un ''Annām'' morāli un psiholoģiski pozicionēt, ko tad var gaidīt no tāda cilvēka kā es. Nu tā ķecerīgi neganti bišķi, ar sadistiku smiekliņu pie sevīm. Tad tas palīdz.
aberz
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 16:08
existential fool Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Es vairs nevaru izturēt šo eksistenci. Ir plāns
> izbeigt šo visu. Kāršanās kā viens no
> veidiem, varbūt slīcināšanās. Nekas vairs
> mani nesaista šanī dimensijā, ja nu vienīgi
> alkohols u.c

varbūt ļauns prieks var tev palīdzēt paskaties statistiku par
pasnavibam nozāļotajiem un vientuļos vispār ...
manliekas kak tikai vientuļie vien ir

kas nagrib kārties iet par psihitru

tā ka pa lielam mērķis šita pievērst uzmanību nez... neba kāda tev metīsies klāt uzreiz
nu alkohols , ir tk daudz cilvēku kas jūtās tapat , var tak dzert kopā

citi piem iet pie psihiatra tur dzer zāles bet tikai lai atrastu līdzīgus
kapec bez zālem nevar tusēt tjipa diabēta biedrībās vai vienk kāršu klubos
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 16:12
Nujā, protams, ka citus vieglāk mācīt :) Kurš gan to nezina.

Bet nu nesakautrējies par daudz!

Tas, ko Tu raksti, ir pa īstam jūtams, ka ir piedzīvots. Man jau tāpat ir gājis, tāpēc pazīstu.

Es vairāk gribēju iebilst pret to, ka te kāds iepriekš teica, ka esi naiva... ja jau pats piedzīvo, tad kāds tur naivums: tā ir pieredze, kaut kas iztaustīts, sajusts.

Un, kad viereiz esi to varējis, tad nākamreiz ir vieglāk :) To es no sevis saku; tas taču paliek atmiņā.

Bet man šķiet, ka te cilvēki šausmīgi daudz laika un enerģijas tērē, lai pierādītu, ka viņi nevar. Hm... tātad enerģija ir, varbūt to novirzīt citur. Un tas var šķist smieklīgi – viens tāds vienkāršs mēģinājums sākt komunicēt var izskatīties smieklīgs, bet tas nav tiesa.

Kur tad sāks, ja nekur nesāks?

Un kur un kāpēc lai kaut kas mainītos, ja ir tūkstošiem argumentu, ka neko nevar?

Pats no sevis jau nekas nemainās.

Vajag kaut ko pamēģināt, un tad būs pieredze, kaut maza, bet tomēr. Un no tās var izdarīt secinājumus.

Žēl, protams, ka eksistenciālis grib mirt jau kuro reizi.
mad no malas
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 16:35
...ja eksistenciālis nokļūtu ekskursijā tur, kur savācās tie, kuri neitiek Stiksai pāri, fiksi pārietu domas par pirmstermiņa aiziešanu.:)
Kasparsk
Re: vairs nevaru izturēt
07.03.2013 22:37
Es no savas puses ieteiktu palasiit eksistenciaalistus saac ar Kamii vai arii absurda romaanus piemeeram Kafku
Re: vairs nevaru izturēt
08.03.2013 02:11
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
>
> Žēl, protams, ka eksistenciālis grib mirt jau
> kuro reizi.


Nav jau tā, ka man grūta diena nu es atkal gribu mirt. Es vnk ienīstu šo eksistenci un esmu gribējis nomirt gandrīz vai katru savu apzinīgo dzīves dienu pēdējo 15 gadu garumā.

Šī pasaule ir sūda bedre un tu kā indivīds esi nekas vairāk kā instruments. Kur ir patiesās cilvēciskās attiecības? Cilvēks ir kļuvis par preci, par apgrozāmo līdzekli, visur tikai peļņa, peļņa, peļņa. Ānusā visu to peļņu!

Visis tie debīlie TV šovi, kas pataisa masas par braindead zombijiem, iestāsta kā tev dzīvot, kā izturēties. Paveraties uz ASV uz kurieni viss tas ved.



Edited 1 time(s). Last edit at 24.03.2013 02:29 by existential fool.
Re: vairs nevaru izturēt
08.03.2013 02:12
mad no malas Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ...ja eksistenciālis nokļūtu ekskursijā tur,
> kur savācās tie, kuri neitiek Stiksai pāri,
> fiksi pārietu domas par pirmstermiņa
> aiziešanu.:)

redz tie ir lūzeri, ja tu ko dari, tad izplāno to kārtīgi, lai nenākās palikt šajā pusē :)
Re: vairs nevaru izturēt
08.03.2013 02:39
existential fool Rakstīja:
-------------------------------------------------------
Ir plāns
> izbeigt šo visu.
>
> Es domāju darīšu šo pavasar, varbūt vasarā.
>
> , lai ko tas arī
> nozīmētu!


better luck next time :))
Re: vairs nevaru izturēt
08.03.2013 02:43
normāli, atzīsties, Tu esi gejs? Es dodu 85%, ka jā :))
Re: vairs nevaru izturēt
08.03.2013 03:43
existential fool Rakstīja:
-------------------------------------------------------

> Visis tie debīlie TV šovi, kas pataisa masas par
> braindead zombijiem, iestāsta kā tev dzīvot,
> kā izturēties. Paveraties uz ASV uz kurieni viss
> tas ved.

Pilnīga taisnība. Bet kas liek tajā sūdā piedalīties? Es piemēram nepiedalos. Piemēram sēžu un risinu jautājumu kā pdf failu pārtaisīt dwg failu. Varbūt man par to pat kaut ko samaksās. Bet galvenais, ka kaimiņam vajag un man ir interesanti. Mācos un nav nekādus šovus vai tizlus seriālus jāskatās. Un vispār šķiet ka šogad TV vēl neesmu slēdzis...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: vairs nevaru izturēt
08.03.2013 03:52
Fool,
why do you think so,dude? :))



Edited 1 time(s). Last edit at 08.03.2013 03:53 by normālis.
Re: vairs nevaru izturēt
08.03.2013 07:17
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 9?
Ziņa: