Apsvērumi (depresija/pašnāvība)

Aizsāka I. R. Harding 

Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 00:16
Tas ir tavs skatiens no malas, man ir savs viedoklis par to neiešu strīdēties! Tici man tu par mani nēsi lietojis vairāk mēslu kā jebkad savā dzīvē, neliets man stāstīt penteru veco aukšā!
mad atklāti ņirgdams
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 00:57
...bmw, Tu noteikti neesi izšņaucis tik daudz veļas pulvera, cik enfuego...Tu noteikti neesi tik slims uz galvinu, cik viņš...Tev noteikti ūdens ceļgalā ir mazāk, kā enfuego...Tu noteikti esi mazāks razbainieks par enfuego...nja...

...tomēr pareizi, ka enfuego iedeva invaliditāti...:)
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 00:59
njā,ko lai saka-ko grib to dabū,man invaliditāti prognozēja,un pamatoti,ja nelikt muguras skriemeļa inplantu,a es piekāsu-gan inplantu,gan invaliditāti un invalīds nekad nebūšu.
A vot par veļas pulveri-jāapdomā,moš laba lieta,agrāk,ja negribēja krievos iet,tad zeķīti uzpīpēja,enfu,neesi mēginājis?Runā,ka īsā laikā palīdz pret pilnīgi visu,un iestājas tāds svēts miers:)
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 01:14
Es arī gribēju un to tabūju, i xui snjim. Pox tā grupa lieka nauda un transports par velti man slikti nenāk!



Edited 1 time(s). Last edit at 12.03.2013 01:15 by enfuego.
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 01:18
bmw, no kurienes Tev tāda ticība, ka viss būs ok un piekāst visu un visus dakterus? Parastam cilvēkam nav tādas ticības.
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 01:23
eksitenciāli kad jau to lietu nolemsi, ka jādara paķer līdzi enfuego. vel viena lieka nodokļu rijēja mazāk būs :))
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 01:28
Nē es zogu likumīgi, tāpat kā to dara valsts, iegaumē to pusīt! Šinī situācīja, man to vajadzēja un es zināju ka dabūšu. Kā, ko kāpēc, uz to es neatbildēšu! Atradies te godīgais nodokļu maksātājs, gribi parunāt par zagšana, es tev daudz ko varu pastāstīt. Tikai ir vēls un ir jāiet gulēt. Adios Amigos



Edited 1 time(s). Last edit at 12.03.2013 01:30 by enfuego.
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 01:30
enfuego ir meitas jāaudzina, bet Tevi es varu paķert līdzi! :)
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 01:30
*Atvainojos par pareizrakstības kļūdām, bet slikums meklēt visas un labot.

Pirmais padoms ņemts vērā - reģistrējos.

Paldies visiem par vairāk vai mazāk konstruktīvajiem komentāriem! Mēģināšu kaut cik sakarīgi atbildēt.

1. bmw

Par mīlēšanos - tā jau atkal problēma pati par sevi. Fiziski neesmu nekā baigi atšķirīgs - heteroseksuāls, bez īpašām novirzēm/fetišiem, nav potences problēmu... jā, vismaz ne fizisku. Pats pieaugu, bet pašapziņa tā arī nekad līdzi netika. Dzīvoju ar smagiem mazvēr'tibas kompleksiem attiecībā uz jebkuru apzināto indivīdu, kas neesmu es pats (kas ļoti jauki kontrastē ar manu uzpūstu ego. kognitīvā disonanse jebkurā jautājumā - uztveri sevi kā intelektuāli attīstītu, un, paralēli - kā bezmazvai garīgi atpalikušu, utt.) Tā rezultātā bieži ir emocionālas potences problēmas, problēmas ar tuvību (tiecos pēc tās, baidos no tās. izraisa riebumu pret sevi), pārlieku agra "beigšana", jo kļūsrtu nervos un pārstimulēts, vai, pretēji - neko nejūtu vispār, jo libido izdomā atslēgties.

Sekss ir forši, bet brīžiem gribētos sevi izkastrēt, lai nav ar visām šīm šausmām sevi jākonfrontē, tādēļ grūti iedomāties sevi dzīvojam no orgasma līdz orgasmam.

Viss pārējais, izņemot meditāciju, ir kaut kā mēģināts. Pēdējā laikā esmu gan pasācis Alana Vata (Alan Watts) darbus lasīt, kas, domājams, mani līdz tam novedīs kaut kad. Varbūt.

Pameklēšu arī Tevis iepriekšminēto izklāstu par sevi.

2. normālis

Saturīgi, un interesanti bija to lasīt, varu vilkt vairākas paralēles ar to, kā uztveru savu situāciju.

Esmu iepriekš arī aizdomājis, vai pats kādā mērā neciešu no VD. Protams, pašanalīze ir pārāk "ērta", lai uz to paļautos, bet, daži simptomi no lasīta par slimību krit acīs kā pārāk pazīstami, kaut nespēja izdarīt svarīgas izvēles (vai pat nesvarīgas); pat ne nespēja, drīzāk psihiskas mokas, adrenalīna viļņi, viegla panika, tāds kā sasalums viscaur. Jā. Būs varbūt jāpainteresējas sīkāk.

3. enfuego

Par vecumu - 21, pāris nedēļas, un būs 22.

"Un priekš bmw, narkomāni ir un paliek narkomāni, viņiem dzīves uzstvere ir savādāka, un to izmainīt nav iespējams. galvenā problēma, ir pielaikošanās, šai pasaulei, būt iekļautam sabiedrībā. Daudzi psihiatri narkomānus jau uzskata par šizofrēniķiem, jo mēs daudz filozofējam, un gribam kautko pateikt, bet normāls cilvēks nesaprot, ko viņš ar to gribēja teitk, psihiatram tas liekas, ka viņš nav normāls, primārais ir uzlikts uz to ka vot es redz lietoju tik un tik, un to un to. Un vot i rezultāts neatgrezienisks."

Šis Tevis teiktas man ir pazīstams, jā. Vēl pirms pusgada vai tā nonācu sarkandaugavas Minesotas programma ar savu "marihuānas atkarību", jo psihiatrs neņēmās spriest, kas ar mani nav labi, kamēr nebeigšu tās narkotikas lietot. Jā, tas par spīti tam, ka šizofrēniskas iezīmes man tika diagnosticētas gadu/pusotru pirms vispār ar to saskāros. Šķiet, ka post-padomju psihiatrijā tik un tā ir padomju uztvere par narkotikām, jo īpaši to ietekmes gradācijām, atkarībā no substances.

(starp citu, papīru arī vienmēr esmu metis podā. vienmēr likās baigā mistika, ka citi tā nedara x-x)

4. Runcene

Šodienas vilšanās - vakarā piezvanīju, un pateicu, ka tomēr rīt nebraukšu parakstīt līgumu, un strādāt. Doma, ka 8 - 12 stundas vairākas dienas nedēļa pavadīšu darot kaut ko tik bezsakarīgu, kā apkalpot vidēji pārtikušus slaucamobjektus (pircējus), izmantojot programmētas frāzes un aktīvi represējot visu savu riebumu un apnikumu... Neizturēju, nobijos, izvairījos. Story of my life. Mamma raudāja, tētis kliedza, labs vakars visiem.
Tagad ar dziļu vainas apziņu mēģinu uzrakstīt motivācijas vēstuli citai vakancei. Nez, kur lai to motivāciju tik ņem?

Par zālēm teikšu tā - CIk nu man ir nācies to izbaudīt (Seroquels, Zalasta, Wellbutrins, vēl tur kaut kādi bija, un Hipnogēnu dzēru, kad nespēju gulēt, no marihuānas atturēdamies, ka man ieteica), visas panāk vienu - "izslēdz skaņu" galvā. viss, kas tur bija, tur joprojām ir, viss slimais, pretīgais, apnikušais, tikai kā aiztādas stikla sienas - dzirdēt nevar, redzēt var. ja dzēru AD un "neskatījos sevi", bet kaut ko monotoni darīju, tad bija labāk. Tikko laiks padomāt, sāk iet uz īso, tad depresija vienmēr padziļinājās. Pazuda arī jebkāda seksuāla iekāre, kas vēlvairāk apgrūtināja attiecības ar draudzeni.

Šie iemesli + "ja zāles, tad nekāda alkohola", tas mani vienmēr atveda atpakaļ pie zālītes. Skaidrā dzīve ar visiem AD likās pretīga, bet pāris kāši, un mans "jūtīgums" izslēdzas, un ir miers. Protams, apzinos, cik slidena taciņa tā ir, pats esmu brīžiem "uzkāpis uz korķa" - dienas 3 - 4 no vietas pīpētpīpētpīpēt, labākajā gadījumā vēl paēst, un tik spēlēt basu un nedomāt... Un nekad negribas beigt, tikai kad attiecības/citas atbildības spiež. Vainas apziņa nekad nezūd.

5. mad apcerīgs

Viss Tevis teiktais, lai arī lika pasmīnēt, jau ir darīts un darīts un domāts un darīts līdz nelabumam. Varētu teikt, ka žults gāzšana (tvaika nolaišana) ir cik hobijs, tik vajadzība, jo, kā minēju - kritizēt un nīst man vienmēr ir paticis. Nelīdz gan, tikai rada riebumu pret sevi.

Negribu izklausīties tizli, bet pats bieži esmu nonācis piesecinājuma, ka mans naids pret visu/visiem ceļas no manas patiesībā miermīlīgās/ pacifistiskās dabas,kas, saskaroties ar sabiedrības nenovīdību, egoismu un vispārējo kretīnismu, ir noslēgusies aiz tik pat neglītas fasādes, ar kādu saskārās visapkārt. Neesmu no dabas naidīgs, tikai aizvainots sen un dikti, kā mazs bērns.

Par nihilismu var teikt ko līdzīgu - lielas cerības, saberztas pīšļos, kļuvušas par testamentu tam, ka viss iet uz galu, entropija, nāve, nekam nav jēgas, et cetera.

Jā. nezinu, ko vēl rakstīt, tāpēc apstāšos.



Edited 1 time(s). Last edit at 12.03.2013 01:43 by I.R.Harding.
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 01:33
Pareiz exestensial, redz tu te burbuļo visādas pašnāvības un citas paralēles, bet tanī pašā laikā apzinājies Tēva pienākumu, vot kā to tu zināji atbildēt?? Tev ir savāda diagnoze, kura pat vēl nav iezīmēta likumā!

I.E. harding, redzēji kādi mums te ir viedokļi, dažnedažādi, un katrs grib pierādīt savu, bet uzskatu ka nevaig neko pierādīt tikai diskutēt, kā apmaiņas programma, ar rezultātiem un sasniegumiem, kā arī kritumiem un kāpumiem. Bet dažiem, patīk teikt, ka viņi ir SUPERMEŅI, te ir 1000 vai nevairāk, simptomi un traucējumi, kas katram savs, un tu pats izvēlies kas tev patika no šīs mūsu sniegtās informācijas un kas nē, un tu sāts kautko secināt, vairāk iepazīt sevi.

Es arī izgāju minnesssotas programmu, bet vienalga meloju ka nelietoju, bet nu tur ir cits stāsts, kāpēc man bija jāiet uz minessotas programmu!



Edited 1 time(s). Last edit at 12.03.2013 01:40 by enfuego.
Nē,nu visu pilnīgi nedrīkst piekāst,ja ir konkrēti sūdīgi šajā brīdī,tad zāles jādzer.
No kurienes man? redzi,ar to muguru bij tā-tā operācija toreiz bij krietni dārga,bez tam-Stradiņu ārsti neieteica operēt uzreiz,jo-to inplantu nevarot skrūvet pie sadragāta skriemeļa.Traumās gribēja pierunāt.
Nu i izlēmu-tāpat būs labi.Variantu nebij.Nu ,es praktizēju šadas tādas audio meditācijas,nupat noklausījos ārsta psihiatra-psihoterapeita skaidrojumu kā iziet no depresijas.Un tas sakrīt ar to,ko stāsta ezotēriķi.Tad bij tas gadījums ko aprakstīju-kā sāku gulēt bez jebkādām zālēm,nu-bij man pašam baigā pārliecība,ka gulēšu.
Bez tam-man pašam-kad domāju sūdīgi,tad gāja sūdīgi,mainu domāšanu,mainās viss,tas ir-atskatoties uz visu dzīvi.Un es pilnīgi noteikti turpināšu.Nafig pērties pa sūdiem?Vispār stāstīt varētu vēl....
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 01:38
enfuego, ja reiz Tu kādam esi devis dzīvību, tad esi atbildīgs par to līdz galam.
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 01:43
existential fool Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> enfuego, ja reiz Tu kādam esi devis dzīvību,
> tad esi atbildīgs par to līdz galam.


Tātad no tevis lasītā un visa sapraatā, tu esi nekam, nederīgs, smirdīgs, pag noklausies līdz galam, nestrādājoš, dzīvo viens pats, nav ne rada ne drauga. Nu tad man ir jautājumi.

1. Kāpēc tev nav neviena drauga, paziņas, rotstviņņiki?
2. Tad tev ir jātrod tādu pašu smirdīgu, nestrādājošu alkoholiķi?
3. Jo no tevis paustā, nevar izsprast, tad tu zini, tad tu nezini, tad kā īsti ira tu zini kas notiek apkārt vai nezini?
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 01:44
Enfuego, marihuānas pīpmaņi nav narkomāni. Ka uzsēdies uz amfetamīna, citi nav vainīgi.
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 01:53
bmw Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nē,nu visu pilnīgi nedrīkst piekāst,ja ir
> konkrēti sūdīgi šajā brīdī,tad zāles
> jādzer.
> No kurienes man? redzi,ar to muguru bij tā-tā
> operācija toreiz bij krietni dārga,bez
> tam-Stradiņu ārsti neieteica operēt
> uzreiz,jo-to inplantu nevarot skrūvet pie
> sadragāta skriemeļa.Traumās gribēja
> pierunāt.
> Nu i izlēmu-tāpat būs labi.Variantu nebij.Nu
> ,es praktizēju šadas tādas audio
> meditācijas,nupat noklausījos ārsta
> psihiatra-psihoterapeita skaidrojumu kā iziet no
> depresijas.Un tas sakrīt ar to,ko stāsta
> ezotēriķi.Tad bij tas gadījums ko
> aprakstīju-kā sāku gulēt bez jebkādām
> zālēm,nu-bij man pašam baigā pārliecība,ka
> gulēšu.
> Bez tam-man pašam-kad domāju sūdīgi,tad gāja
> sūdīgi,mainu domāšanu,mainās viss,tas
> ir-atskatoties uz visu dzīvi.Un es pilnīgi
> noteikti turpināšu.Nafig pērties pa
> sūdiem?Vispār stāstīt varētu vēl....

Nu redz, pārliecībai kaut kur ir jārodas. Bija ārsti, kas neieteica operēt. Vai Tu pats būtu tā izdomājis, ka nevajag un viss?

Tāpat ir ar domāšanu. Nepietiek pateikt- domā pozitīvi. Tie ir tikai tukši vārdi.
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 01:54
Gvdk Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Enfuego, marihuānas pīpmaņi nav narkomāni. Ka
> uzsēdies uz amfetamīna, citi nav vainīgi.

Nē vecīt šo tavu teikto, saka tie parasti kuri grib pīpēt marihuānu, un tie ir tie paši narkomāni, es negribu strīdēties jo tu
gribēsi man pierādīt pretējo es jau to zinu. tavas smadzenes agri vai vēlu notrulināsies, un ņemot vērā mūs Latvijas ekonomisko situāciju, tā tava marihuāna nelegālā tirgošana, ir tieši izdevīga tādiem narkotirgoņiem, tu vienkārši shēmu nezini, viņu tev es varu uzzīmēt kā viss notiek, bet protams es to nedarīšu!



Edited 2 time(s). Last edit at 12.03.2013 01:55 by enfuego.
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 01:56
Enfuego, dod vienu iemeslu kapēc būtu jāņem vērā kaut viens vārds no visiem taviem 2000 un cik tur postiem ?! ak jel...3300 posti...iedomājies cik sev un citiem esi izniekojis laiku ?



Edited 1 time(s). Last edit at 12.03.2013 01:57 by normālis.
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 02:09
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Gvdk Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Enfuego, marihuānas pīpmaņi nav narkomāni.
> Ka
> > uzsēdies uz amfetamīna, citi nav vainīgi.
>
> Nē vecīt šo tavu teikto, saka tie parasti kuri
> grib pīpēt marihuānu, un tie ir tie paši
> narkomāni, es negribu strīdēties jo tu
> gribēsi man pierādīt pretējo es jau to zinu.
> tavas smadzenes agri vai vēlu notrulināsies, un
> ņemot vērā mūs Latvijas ekonomisko situāciju,
> tā tava marihuāna nelegālā tirgošana, ir
> tieši izdevīga tādiem narkotirgoņiem, tu
> vienkārši shēmu nezini, viņu tev es varu
> uzzīmēt kā viss notiek, bet protams es to
> nedarīšu!

Enfuego lielākā nelaime, ka Tu pārāk ņem vērā sabiedrības viedokli. Visas tās morāles un noteikumus. Bet tas viss ir kpilnīgā pretrunā ar to, ko Tevis paša ķermenis un prāts vēlas (un viņi to apzinās), bet Tu tik centies turēties pie šīm normām, spēlēt savu nožēlojamo marionetes lomu. Tu tagad tiecies pēc tā, no kā Tev būtu jābēg prom.

P.S. Starp citu, ja Tu zinātu, cik es maz esmu smēķējis marihuānu, Tu ņemtu savus vārdus atpakaļ.



Edited 2 time(s). Last edit at 12.03.2013 02:17 by Gvdk.
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 08:10
Nu ja maz tad okei! Un ja pereodiski un ir stipri nervi makacis.
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 10:55
existential fool Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> enfuego, ja reiz Tu kādam esi devis dzīvību,
> tad esi atbildīgs par to līdz galam.


:DDD

Es, kad esmu sadzēries, runāju gluži kā mācītājs. Varētu mierīgi iet un piestrādāt kādā draudzē.
eksistennciāli

Redzi,par operēšanu domas stipri dalījās,un daudz lielāks spiediens bij no to puses kas ieteica operēt,draudot ar 100% invaliditāti.
Bet kaut kā tas viss iet tukšgaitā-es taču neesmu teicis,ka vnk pietiek domāt pozitīvi,pats zinu,ka tas nav iespējams.
Tā laikam ir-viens atrod ideju,citi neatrod,un tur neko neizdarīsi.
Re: Apsvērumi (depresija/pašnāvība)
12.03.2013 21:44
Lāsēns♥
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 16?
Ziņa: