miruðo_gari

Aizsāka Lukreecija 

Re: miruðo_gari
06.02.2006 11:54
Vai, cik daþiem jautri, var reâli ierçkt vai ne? Es arî rçcu lîdz ðm rudenim, kamçr fakti mani nenolika pie vietas. Par laimi, man, lîdzîgi kâ Lukrçcijai "vienmçr ieslçdzas kritiskais prâts.", tomçr pat ar kritisko prâtu notikuðo nevaru izskaidrot. Bet lai nu paliek. Es Lukrçcijas vietâ aizietu uz baznîcu, palûgtu aizlûgumu mammas dvçselei.
Ezitis
Re: miruðo_gari
06.02.2006 11:54
Es neticu ne kam pardabiskam un dievam, un mamma teica, ka taa jukshana nak ar gadiem. Ja man istabaa paraditos spoks, es ietu pie Dr. Kupchas:)
zinu
Re: miruðo_gari
06.02.2006 12:02
Pas\uti pareizticîgo vai katoïu baznîcâ aizlûgumu par miruðo, redzçsi-palîdzçs. Vçl aizved kâdu no mâcîtâjiem pasvçtît miruðâs kapa vietu!!!!!!
Lukreecija
Re: miruðo_gari
06.02.2006 12:02
Jukðana nenâk kâ obligâta piedeva pie gadiem. Tie kas sajûk jaunâki tik ilgus gadus un lîdz totâlajam sabrukumam, kas ir smago gara slimîbu beigu stadija, nenonâk. Tas diemþçl ir arî ârstçðanâs, no kuras mana mamma sekmîgi izvairîjâs, rezultâts. Tagat mûsu valstî kamçr neapdraud sevi un citus var neârstçties un kad jau ir sabrukums, tas ir tikai nelaimîgo radinieku ja tâdi ir problçma. Parvçrðot viòu dzîvi par elli jau tepat uz zemes.
Re: miruðo_gari
06.02.2006 12:14
vot taa... shito jeezus neparezeeja :/
Re: miruðo_gari
06.02.2006 12:26
Lukreecija
Pçc manâm domâ Tu biji spiesta tik daudz domât par savu mammu, ka tas Tev ir pârvçrties par tâdu kâ "punktiòu" . Es domâju, ka savus "garus" mçs audzçjam un piesaistam paði. Paðlaik Tavs prâts ir atvçrts ðâdâm domâm un jebkas neapzinâti tiek uztverts kâ esamîbas pierâdîjuma fakts. Vai tad mammas dzîves laikâ neplîsa trauki? Mançjais fikuss arî met lapas un izskatâs pçc þagara. Var jau bût, ka kaut kas irracionâls ir. Un lai viòð ir, tikai lai netraucç mums dzîvot. Padzer kâdas tçjiòas mieram. Notici tai domai, ka Tu esi rîkojusies pareizi, aizvezdama viòu uz aprûpes iestâdi. Nebija Tev citas izejas. Protams, ja ir pieòemams, aprunâjies ar mâcîtâju. Nevis tâpçc, ka tâ vajagot, bet lai bûtu notikusi kâda konkrçta rîcîba, lai mainîtu esoðo situâciju. Kâdreiz tieði bezdarbîba nomâc, bet pretdarbîba dot spçkus. Vçl jau arî mâsas klâtbûtne. Man ðíiet saskare ar jebkuru nelîdzsvarotu/garîgi slimu cilvçku izsit no lîdzsvara. Tev tas ir dien dienâ. Dzîvo savu dzîvi.
Lukreecija
Re: miruðo_gari
06.02.2006 12:37
Pirms tikai savas dzîves uzsâkðanas man vçl priekðâ karð ar sociâliem dienestiem par mâsas aizvâkðanu, ja uzzinâðu ka projekts par grupu dzîvokïiem kas viòai ir pieòemams, atkal apstâjies. Mûsu valstî katram ir tiesîbas izvçlçties kur dzîvot un ja viòa ir deklarejusies manâ dzîvoklî viòai tiesîbas tur dzîvot. Viens no maniem stresa reduceriem ir kasîties ar sociâlo dienestu, esu izstudçjusi visus likumus un viòi vairs mani nevar apmânît. Mana pçdçjâ ideja ir uzrakstît pieteikumu par viòas rîcîbas nespçju un atbildi pârsûtît kâdai starptautiskai organizâcijai - kâ mûsu valstî nerûpçjas par cilvçkiem ar garîgâs attîstîbas traucejumiem kad viòi palikuði bez aizgâdòa. Jo to es varu darît bez maksas par tiesu, bûtu jâmaksâ viòiem ja reaìçtu. Kad bûs attiecîgais noskaòojums, piezvanîðu kârtçjo reizi uz Baznîcas ielu un iepazîstinâðu priekðniecîbu.
Re: miruðo_gari
06.02.2006 12:42
Un Tu gribi, lai uz tâda fona Tev gari nerçgojâs?! Padomâ, kâdu laiku Tev aizòem domas par ðo situâciju!! Nu ko, cînies. Cits jau nekas neatliek. Un lai izdodas atrast risinâjumu, kas pieòemams gan Tev, gan mâsai.
Re: miruðo_gari
06.02.2006 13:04
to liza
Jaa dzive nav filma, bet filmas rodas no dziives... (ok ok + fantazija)

Bet vai tad sheit neiet runa par fantaaziju? Vai varbuut fantaazija arii nav dziive??? ;)
Re: miruðo_gari
06.02.2006 18:08
.



Edited 1 time(s). Last edit at 25.08.2006 16:42 by Runcene.
Re: miruðo_gari
06.02.2006 21:25
Lukreecija

Nu kaa lai saka. Es neesmu visaadu mistisku lietu cieniitaajs bet es ticu ka cilveekaa var iemaajot ljaunais gars un redzu ka tavaa ghimenee vinjsh ir speeciigi padarbojies. Var buut probleema tur ka juusu ghimenee visu laiku ir taa kaa tu rakstiji "Es nekam nekad dzîvç neticu lîdz galam". Domaaju ka ticiiba dievam "lîdz galam" labi vareetu paliidzeet shajaa situaacijaa. Es ieteiktu tev iesaistiities kaadaa no progresiivajaam draudzeem, taadaam kaa Rika Renera misija "Labaa veests" vai vieteejaa "Prieka veests".
Re: miruðo_gari
06.02.2006 21:53
.



Edited 1 time(s). Last edit at 25.08.2006 16:42 by Runcene.
med med>KU
Re: miruðo_gari
07.02.2006 00:06
Tikai ne jaunâs kustîbas. Mana otrâ puse iesaistîjâs jaunâ paaudzç. Ðito murgu,kas sâkâs.
Atcerçties negribas.
Es.paldies Dievam, nekad ar to aizpasauli neesmu sadûries.
Diemþçl ,dzîve likusi saprast cik cilvçks ir niecîgs.
Ja mûsu sabiedrîba (valsts) nevar palîdzçt atrisinât problçmu.paliek tikai Dievs.
Manî arî darbojas bremzes, bet izlasot Bhagavat-Gîtu,daudz kas kïuva skaidrs un tika nolikts savâ vietâ.
Es dabûju daudzas atbildes uz lielâko daïu jautâjumu.
Lûkrçcija. Tav ir jâgrieþas pie tâda mâcîtâja, kam tu tici. Tad nâks palîdzîba.Ja netici tu mocîsies.
Es visos gadîjumos grieþos pie Bhagavat-Gîtas un garîgiem skolotâjiem,kas pârstâv ðo kustîbu.Vîòa ir senâkâ reliìiski-fiosofiskâ kustîba,kas nonâkusi lîdz mûsu dienâm.
Ticîba tas ir lielâkais spçks uz zemes.
Re: miruðo_gari
07.02.2006 00:53
med med>KU

"Jauno paaudzi" es nenosaucu. Un apzinaati. Jo kaut gan Aleksejs Ljedjajevs ir lielisks sludinaataajs kaut kas vinjiem tur ir greizi. Tas ir fakts.



Ziòojums rediìçts (07-02-2006 00:56)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Lukreecija
Re: miruðo_gari
07.02.2006 09:21
Paldies par labajâm idejâm - tieðâm palîdz atrast spçku sevî. Lai saprastu ðo pasauli, kas un kâpçc tâ notiek esmu lasjusi Lazarevu un citas grâmatas kas pastâv ðâdu pasaules uzskatu. Manâ grâmatu plauktâ ir arî Bhagavat-Gîta kurâ esmu ieskatîjusies. Ar kristietîbu man ir îpaðas attiecîbas, jo manu dzîvi bçrnîbâ sabojâja patçvs kurð bija ïoti fanâtisks kristietis, bet kuram tomçr nebija pieticis spçka kïût par mâcîtâju. Tikai tagat apjçdzu ka viòð atbilda ðizofrçnijas pamatpazîmçm - es esmu vienîgais tâds visizcilâkais un daudzi spçki mani tâpçc vajâ, bet pârçjie ir noþçlojami stulbeòi kas pârstâv baru un es viòus nicinu kâ necienîgus. Protams tâpçc es nesâku noliegt kristietîbu kas ir viens no ceïiem pie Dieva. Paðlaik manai pusmâsai ir vakar palîdzçjis invalîdu centra psihalogs. Baznîcas sveci sagâdâðu un varbût sameklçðu arî kâdu mâcîtâju. Vai kâdam ir labas idejas? Man ir ïoti negatîva pieredze citâ jautâjumâ kontaktejoties ar Toròakalna luterisko baznîcu kur sajutu to paðu augstpratîbu. Saprotu ka viòi ir ir viena no Rîgas prestiþâkajâm baznîcâm ko apmeklç ievçrojami cilvçki, bet es Dievu saprotu savâdâk.
Re: miruðo_gari
07.02.2006 11:12
Nez vai vajadzeeja mani cenzeet.
Pateikshu veelreiz-- apeed seenes vai lsd un izciini sho ciinju.
Shamanisms ir tieshi saistiits ar sho teemu.

Ejiet un pieluudziet savu jeezulinju un buchojiet krustus laimiigi. es no kristietiibas atsakos.

hindu.

Re: miruðo_gari
07.02.2006 13:52
.



Edited 1 time(s). Last edit at 25.08.2006 16:43 by Runcene.
med med
Re: miruðo_gari
07.02.2006 19:14
Parunâju ar saviem bhaktâm.
Tas ir vienkârði.Atnâc uz Kr.Barona 56.Kafeijnîcâ paprasi Mahaprasâdu(Dievam piedâvâtu çdienu).Noliecc ðo gabaliòu savas radiniecces fotogrâfijas priekðâ un piedâvâ to viòai no visas sirds.Pçcc tam atgriezies (pçc kâda laiciòa) un izbaro ð0 çdienu putniòiem.Vienlaiccîgi turpat iegâdâjies smarþkociòus.Viòi ir taisîti no svçtâs govs karaðâm un tiem pievienotas smarþas.Citur raþoti kociòi neder,tikai Indijas. Demoniem un gariem ðîs smarþas ir nepanesamas.
Vçl vari griezsties ar lûgðanâm pie padieva Ðivas.Viòð ir spoku un moðíu pavçlnieks.Rokâ Viòð tur trijzari .Viòa roku loccîtavas un kakls ir rotâts ar èûðkâ un Viòu jauc ar paðu Kriðnu. Sievietes veikalâ pastâstîs citus droðus paòçmienus.Kâ aizlûgt par grçcinieku-tçvu.Tas palîdzçs jums un radiniekiem. Esmu priecîgs,ka jums mâjâs ir Bhagavat -Gita.Zinâmâ mçrâ tâ Jûs ir pasargâjusi no lielâkâm nepatikðanâm.Esmu pat mazliet izbbrînîts,ka jums tik daudz jâcieð.Dieva svçtîbu jums un jûsu aizsaulç aizgâjuðiem.
Protams tas nenozîmç,ka jums nav jâgrieþas pie sociâliem darbiniekiem un ârsta. Ârsts jums izrakstîs mazos trankvilizâtorus,kas kâ vairogs jums dos uz laiku patvçrumu,mîkstinâs likteòa triecienus un ïaus sakoncentrçties jaunai cîòai.
mjaa
07.02.2006 21:54
Vai man vieniigajam liekas, ka juus tur gjimenee visi esat slimi?Lukreecija rakstîja:
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 14?
Ziņa: