dziedniece Ilze Jansone

Aizsāka ,,, 

besk
Re: dziedniece Ilze Jansone
08.03.2006 18:37
jâ, viòa viesojâs ar veselîga uztura lekcijâm arî manu vecâku pilsçtâ.
tad, khm, tâ gadîjâs, ka viòa laikam bija viesnîcas istabâ çdusi cepumus, un visu paklâju televizora priekðâ piebirdinâjusi.
tâ kâ trekno cepumu çðana bija klajâ pretrunâ ar lekcijâs stâstîto (un piebirdinâts bija riktîgi sivçnîgi), viesnîcas apkopçji to izklaèoja visai pilsçtai, un visi pçc tam smçjâs. (un neòçma viòas stâstîto nopietni)
besk
Re: dziedniece Ilze Jansone
08.03.2006 18:45
piebildîðu, ka mani vecâki nemaz uz to lekciju nebija, un viòi vispâr dzîvo nevis tajâ pilsçtâ, bet rajonâ, bet tagad viòi labi zina stâstît, ka konkrçtâ lektore runâ vienu, bet dara citu, un nemâk uzvesties telpâs ar paklâju, un laikam to paðu zina pastâstît viss ciems, kas arî uz to lekciju nav bijis :)

vispâr jau stâsts patiesîbâ ir sirsnîgs, katrâ ziòâ jaukâks nekâ par viòas vîra ârstçðanas apstâkïiem. bet vai kaut vienam ir kâda laba pieredze? tad uz ko viòa vispâr turas?
kortnija
Re: dziedniece Ilze Jansone
08.03.2006 18:54
Nu îsts Ostaps Benders brunèos!:))
Re: dziedniece Ilze Jansone
10.03.2006 23:22
Kudzîtei zinâðanas nâk no amerikâòu radinieka. Citâdi pati neko daudz spçjîga nav. Tâ tâda baumiòa no tuvu strâvoðiem cilvçkiem.
lasitaja
Re: dziedniece Ilze Jansone
06.04.2010 00:36
Lasot sis atsauksmes man ir nepienemamas, bet protams katram ir savs viedoklis.Es varu tikai teikt labus vardus par vinu. Pildot vinas programmas vina ir palidzejusi loti daudz, galvenais vajag stradat ar sevi un jabut gribasspekam lai atveselotos. Tas ir gruti, bet dariju, lidz sasniedzu velemos rezultatus. Mes esam pieradusi iedzert tableti un gaidit pec stundas kad paliks labak (bet ta ir kimija papildus inde organismam). Tadel jaed veseligi, lai nevajadzetu slimot un dzert kvantumu ar zalem.Tas ir liels darbs stradat ar sevi un ir japiespiez sevi, lai atteiktos no visadiem gardumiem, ja ir griba dzivot visu darisi lai butu vesels tikai dazi to nenoverte ko mums daba ir devusi un caur Ilze mums ir iespeja arsteties. Es zinu tagad ka pareizi est ka pagatavot daudz garsigu edienu un but veselai. Milzigs paldies Ilzei un paldies Dievam ka bija lemts satikt dziednieci Ilzi.
Re: dziedniece Ilze Jansone
06.04.2010 08:13
lasitaja - un Tu speciāli ienāci šajā portālā lai sameklētu info par viņu? Tēma taču 4 gadus veca.
lasitaja
Re: dziedniece Ilze Jansone
06.04.2010 22:40
Noela- un ko tad tu seit pec cetriem gadiem mekle? Man bija savs viedoklis un izteicu kaut pec cetriem gadiem.
Re: dziedniece Ilze Jansone
07.04.2010 08:55
Nē nu man vnk interesanti - kas tevi pamudināja šeit ienākt un meklēt tēmas par šo personu. Es saprotu, kad meklē par slimībām, par simptomiem kaut kādiem, bet šitā - nevisai, godīgi sakot.
Re: dziedniece Ilze Jansone
12.04.2010 00:44
palasījos tās tantes mājaslapu - āāfigeķ, nu i ribās krampis no ņirgšanas :D

Hemoroji, Stenizējošais ligamentīts, Vitaligo ir vien dažas pērles no šitās ekhmm.. "dziednieces", 86 nekur neminētu grāmatu un mikstūras "Ilzīte" autores uzveiktajām slimībām. Un ādas slimības viņa ir izārstējusi pat 2reiz :D joopcik un ir kas uz šito durismu iekrīt?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 2?
Ziņa: