smirdîgi ârsti smirdîgâs slimnîcâs

Aizsāka pûks 

Kad jûs beidzot sevi apvâksiet- halâti nonçsâti un ne pirmâ svaiguma, mutes smird pçc vakardienas cigaretçm, figûras izplûduðas, mâsiòas vispâr pçc èuèmekiem izskatâs ne kosmçtikas, ne labu smarþu. Un kad beidzot sâks vçdinât slimnîcu koridorus? Jûs smirdoòa apmierina?
Nu lûk, a te vçl viens dr. plçsâs, ka pacienti smird un kâ ta viòð tâ cietîs, ber re kâ paði nesakopti staigâ, tak moð no paða daktera tâs smakas nâk, bet iegâþ pacientus.
Privâtâs slimnîcâs, kur par visu tiek samaxâts tâ nav.
Saki paldies, ka valsts slimnîcâ vispâr kâds strâdâ.
Ja nepatîk - ej pie privâtajiem vai ârstçjies ârzemçs.
Lai veicas.
qwq - domâ ko raksti. Slimnîcu pienâkums ir ârstçt iedzîvotâjus un paðam tikai ir izvçle kur iet, tas nenozîmç, ka jâsçþ smirdoòâ un bez tam par parasto smirdoðo slimnîcu arî jâmaksâ un ârstam arî jâmaksâ.
Man ari patik un "apmierina" privatklinikas; ari Latvija bija Dr.Renemanna privatklinika. Kadel neej uz tadam? Kas, nespej samaksat? Ja taa- tad turi muti!
mums piemçram pilsçtâ tâdu nav un tâpçc ja nezini pats/i arî turi muti. Pirms ðitâ cilvçkam atbildi uzzini varbût viòð ir vecâks par tevi un kâdâ sakarâ tu uzrunâ nepazîstamos uz "tu"? Audzinâðanas pietrûkst?
07:46

Vai tad gaiss,kas nâk iekðâ vçdinâðanas laikâ pa atvçrtajiem logiem privâtklînikâs ir dârgâks kâ tas, kas nâk iekðâ pa valsts slimnîcas logiem?
07:46, 08:24

vienkârði izskatâs, ka cilvçki ciena tikai sevi un tikai bagâtos, neiejûtîgos tipiòus uzskata par dzîvot cienîgiem, pârçjie gan var mirt, bçrni arî, ja nav naudas, tad arî nav jâdzîvo. Par ârstiem jau tagad nemâcâs, lai'dzîvîbas glabtu, bet lai naudas savâktu. Ir arî tâdi mediíi kuriem paðiem jâpiemaksâ lai pie viòiem ietu ar tâdu attieksmi, bet izvçles jau nav, jâiet pie tâ kas ir kaut arî viòð neko nesaprot no medicînas. Ir arî tâdi gadîjumi bijuði.
Ja nu tieðâm kâds ârsts nav sakopies, tas nav forði, lai gan paðai nav nâcies uzrauties. Godîgi sakot, neesmu arî pamanîjusi, ka nodaïas smirdçtu, nu pçc mçsliem, piemçram. Vai, ka kaut kur mçtâtos neiznesti podi vai nesavâkti vçmekïi. Vai tik tie tomçr nebûsiet jûs paði - pacienti, kas lâga neapkopjas? (neaiztieku tos, kas nevar, kas guloði, bet nu sanitâru taèu mums trûkst - varbût kâds ies un pieteisskies brîvprâtîgos, aptîrît vâjiniekus. Kâpçc ne ????)
Pûks;varbût no tevis paðasmird,av ko cilvçkus nolikt un ja epatîk kas tad ir visas iespçjas nelîst pie tiem smirdîgajiem ârstiem,atradies pedants ha.
****** - te nu gan pûkam taisnîba, bet izvçles mums nav lîst vainç. Ko tad iesaki mirt? Un ja mçs ejam pie ârstiem tas nenozîmç ka viòi var darît ko grib un viss var smirdçt. Mçs viòiem maksâjam. tâpat jau viòiem daudz atïaut, tâpçs es pçc iespçjas retâk eju pie ârsta, jo tâpat vairâkums neprot tevi izârstçt.
09:16

Bet pa koridoriem slimnîcâs vienâdiò stumdâs garâm gan smirdîgie,gan nesmirdîgie ârsti,tad kâ tad izvçlçsies? - teiksim, tu, smirdîgais, nenâc garâm, bet tu, nesmirdîgais, vari nâkt garâm.Izvçles tak nav,jo visi pa vienu vietu minas...
nu jee, par dakteriem nezinu, bet toties vecie vechi un vecenes - vinjus tach dzen mazgaaties, a shie, ne parko, un staigaa smirdiigi, fuiiii.
gadiijums - atbrauc vecis pie aarsta- urologa- kad peedeejoreiz mazgajaaties - da pirms meenesha vannaa biju, a kas? nu ko, veiksmiigu vemshanu, biedriishi...
Es tevi (ievero, pat ar mazo burtu rakstu) uzrunaju tiesi ta, ka tu to esi pelnijis. Pamatojums tam - sii teema. Ar taadu attieksmi pret arstiem tev vispar - kluset un paklauties. Citus cienu, un ar audzinasanu man ari viss esot kartiba. Un ari parejos tiesi no sii foruma cienu.
Re: smirdîgi ârsti smirdîgâs slimnîcâs
12.04.2006 11:16
Hmm... medmaasinjas ar labi treneetiem augumiem, tvirtaam kruutiim, daargaas kvalitatiivaas dreebees, daargaam smarzhaam, telpaas ozolkoka parkets-vaskots, pie sienas palaataa 60" plazmas panelis, interneta piesleegums.... aarsti arii visi taadi treneeti onkas ar Playboy tipa augumiem, zhilbinoshu smaidu...... Tu seriaalus neesi paarskatiijies???

Pa kaadu naudu tad lai vinji to atljaujas??? Sporta zaale ~30Ls meenesii, daargas smarzhas 20-50Ls meenesii, dreebes.... a kas vainas baltajiem halaatiem?, krutas telpas... hm... ja tauta netizlotos un buutu gatava maksaat, gan jau buutu arii tas.

Besii shitie gudrelji...



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
:( - vispirms noskaidro ar ko saraksties vîrieti vai sievieti un tad raksti savus murgus. A mani JÛS necienas tâpçc ka taisnîbu rakstu un no tâ nevienam nepatîk, bet ar audzinâðanu JUMS ir nulle, laikam arî vecâki tâdi paði bija, ka neprata uzrunu iemâcît. Saskartos JÛS ar tiem ârstiem kad nâkas ârstçt ko nopietnu un konvertâ jâmaksâ vçl laba summa, tad arî saprastu, ka smarþas, labi halâti ir nieks priekð viòiem. Man vairâki ârsti ir pazîstami un es redzu kâ viòi staigâ darbâ un kas viòiem ir mâjâs, kâ dzîvo. Tiesa gan nav visi tâdi un paldies Dievam, ka ir arî tie kas apguva ðo profesiju tâpçc ka grib palîdzçt.
:(
Re:
12.04.2006 11:25
Ak ja, un vel piebilde - tas, ka tU NESPEJ PELNIT TIK DAUDZ, lai brauktu uz kadu kaut vai SSveices uuberkruto privatkliniku - tikai un vienigi tavas problemas, tikai tavas. Patiesi ceru, ka tevi nekad neesmu redzejusi + ari neredzesu. Jebkada sakaraa.
Re: smirdîgi ârsti smirdîgâs slimnîcâs
12.04.2006 11:28
hmm... negaaja runa par sasmarzhinaataam medmaasaam? Vinjaam Tu arii konvertus dod?

PSC tauta...
Vai tieshaam Tu domaa, ka esi vieniigaa kurai kautkas nopietns bijis jaarstee. Vareetu jau te uzskaitiit katrs kaadiem murgiem gaajis cauri, bet ne visi ar to lielaas ;)

???
pastaasti man luudzu, kuraa no visaam valstiim neko nemaksaajot Tu vari ieguut LUX? Aizbrauc varbuut uz Vaaciju vai Angliju, kas ir tepat blakus un ieej taa un pasaki... es te biki paarsteeshos... man LUXu luudzu. Protams, ka apdroshinaashana Tev nav un tici man, ka TUR Tu par LUX pakalpojumiem samaksaatu 10x vairaak kaa LV privaatkliinikaas.

Nenodirs aarstus, kuri Tev dziiviibu varbuut ir glaabushi!!!

Un Tu neesi radiijusi ne mazaako priekshstatu par pieklaajiigu cilveeku, kursh arii apzinaatos savas runas buutiibu. Tu vienkaarshi lej augumaa med personaalam.

Naakamreiz luudzu iedod konvertu (reizi meenesii) arii medmaasaam ~100Ls katru meenesi... tad vinjas speciaali Tev smarzhinaasies un iepirksies Stockmann dreebju nodaljaa utt...



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: smirdîgi ârsti smirdîgâs slimnîcâs
12.04.2006 11:31
Es nekad neesmu sajutusi, ka kaads medikjis nelabi ostu, arii vairs nemanu baltos halaatus, tagad ir zalji, zili.
Neesmu redzçjusi nevienu ârstu tâdâ paskatâ. Un mâsiòâm pârmest to, ka nav labas kosmçtikas, smarþas un frizûras ir pilnîgs absurds. Vai tu zini, kâda viòâm ir alga?
Tâpat joka pçc pacitçjam kaðíîgo ???

***Autors: ???
Datums: 12-04-2006 07:57

qwq - domâ ko raksti. Slimnîcu pienâkums ir ârstçt iedzîvotâjus un paðam tikai ir izvçle kur iet, tas nenozîmç, ka jâsçþ smirdoòâ un bez tam par parasto smirdoðo slimnîcu arî jâmaksâ un ârstam arî jâmaksâ.***

Kur ta ðamajâ tekstâ JUMS ties visi smalkie JÛSI pazuduði? :)))

Bet vispâr man reizçm liekas, ka laikam dzîvoju kâdâ paralçlajâ pasaulç. Cik man ar ârstiem sanâkusi darîðana, esmu sastapusies tikai ar iejûtîbu, pretimnâkðanu (reizçm pat vairâk kâ prasa profesionâlâs normas), kompetenci.
Slimnîcâs paðai kopð agras jaunîbas par laimi nav nâcies pabût, bet nereti esmu draugus/ radus apciemojusi un nevienam smirdîgam ârstam vai èuèmeku mâsiòai nav nâcies uzskriet virsû. Telpas ir kâdas jau nu ir un smaka kâ jau slimnîcâ, bet ne jau aiz ârastu un mâsiòu cûcîbas.
Re: smirdîgi ârsti smirdîgâs slimnîcâs
12.04.2006 11:36
choice: autors jau pieteicaas katru meesi savai medmaasai 100Ls dot, lai sanaak smarzhaam un kosmeetikai kaa arii solaarijam ;)

Bet man patiik... luxu grib, maksaat negrib... bljin.. uz Baltkrieviju autoram jaabrauc.. Tu vel ir vecaa sisteema. Muusdienaas arii par smadzenju darbu ir jaamaksaa un arii par visu skaisto ir jaamaksaa!!! Nevar atljauties... cieties! Aarsta pienaakums ir aarsteet nevis labi izskatiities un smarzhot!



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Tos kuri glâbuði man pazîstamiem es kâ reiz arî neapdirðu, bet cienu. Jâ medmâsâm esmu maksâjusi aploksnç un nesalîdzini mûsu apspïudîto Latviju ar ârzemçm. Tur maksâ par kaut ko nevi par neko. Un neviens te nelielâs, bet apstrîdu tos murgus ar kuriem citi attaisno. ârzemçs tu gulçsi samaksâjis 100 Ls par slimnîcu un tev prusaks ielien kompotâ? Neviens nezin kâ ir citâs pilsçtâs.

Diskusijai nav jçgas.
Re: smirdîgi ârsti smirdîgâs slimnîcâs
12.04.2006 11:42
Cik es zinu, tad prusaki ir arii Vaacijaa :D
Apspljaudiitaa Latvija... pa muti tEV uzshaut dereetu par taadiem vaardiem, jo deelj taadiem cilveekiem kaa tU rodas shaadas situaacijas, kad nepelniiti tiek aizskarts mediciinas personaals!!!

100Ls par slimniicu? Kuraas aarzemees ir tik leeti? Krievijaa?

Un kas tad nepatiik? Smirdiigi aarsti vai prusaki?

Opredjeljis...



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Mateus nevis TEV, bet JUMS!!! To ka necieni cilvçku paturi pie sevis. Un summu es kâ piemçru pateicu, katrai valstij ir savas cenas. Uz doto brîdi neteicu par ârstiem bet par valsti kâ tâdu un ïoti gribçtu paskatîties kâ tev izdotos man pa muti uzðaut. Runâ par ko esi pârliecinies, nemçtâjies ar vârdiem.
palasi ko dr. par cilvçkiem raksta un tad saki cik labi ârsti, tâpat kâ mums jâtur mute par smirdoòâm, tâpat arî ârsti nedrîkst par mums smirdîgajiem neko teikt, jo nebûtu slimo, nebûtu darba.
Re: smirdîgi ârsti smirdîgâs slimnîcâs
12.04.2006 11:56
???
izlasi savu pirmo postu... nekur neredzu teemu par valsts veseliibas blaa blaa...

Un ja jau tU runaa par valsti... tak brauc prom.... Jo mazaak taadu kaa tU jo labaak.

Cieni citus, tad citi tEVI cieniis! Pashlaik Tu tikai aizskar cilveeku, bet nu jau arii Valsti, kuru es miilu un cienu!

Izlasi manu paraxtu... piekuriem piederi tU?



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: smirdîgi ârsti smirdîgâs slimnîcâs
12.04.2006 11:57
Man vieniigajam liekas, jeb autors svaidaas starp teemaam vienkaarshi mekleejot kashkji? o_O

Moins...



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Esmu jau prom! un man tikai þçl to pazaudçto gadu Latvijâ.
Re: smirdîgi ârsti smirdîgâs slimnîcâs
12.04.2006 12:13
Brauc brauc :) Un nenaac te pie apspljaudiitajiem ;)
(gaidu naakamo ??? postu :D )



__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 17?
Ziņa: