mugura

Aizsāka Lote 

Lote
mugura
14.07.2004 10:19
Specs ar dr. med. grâdu, sirmu galvu par 15 min. darbu (manuâlâ terapija) paòçma 15 Ls. Uzlabojuma no tâ pilnîgi nekâda, nulle. Zvanu, saku, ðis – vai nu traki, jâmeklç tâlâk, nâciet vçl. Cena tâ pati. Vai tad tas ir normâli! Vai nevarçja uzreiz! Vai atkârtotas vizîtes parasti nav lçtâkas? Ja kâds zina, pasakiet, lûdzu, kur mît normâls manuâlists, kas ir reâli spçjîgs muguras problçmas risinât. Jûtos slima un apkrâpta.
x
Re: mugura
14.07.2004 10:31
nu traki, man tâpat bija, aizgâju pie tâdas dakteres kâ Stella Upate un kâda silma atnâcu, tâda arî aizgâju. bet naudu atstâju 25 Ls.

Atkârtotâm viþitçm jâbût lçtâkâm, bet tâkâ tâ ir procedûra - nezinu, bet tu pasaki, ka tas nav godîgi, tu samaksâji, bet rezultâta nav. pacînies, pasaki, ka sûdzçsies. protams, ne vienmçr ir uzlabojums peè man.terap., bet nu dakterim arî jâbût godîgam.
ineshuks
Re: mugura
14.07.2004 11:24
Nu nezinu, vai peec pirmaas reizes ir praatiigi gaidiit uzreiz baisu uzlabojumu. Manos priekshstatos bez personiskas pieredzes manuaalaa terapija ir kuures veida metode, t.i., nepiecieshamas vairaakas reizes. Un nekur nav teikts, ka atkaartotaam viziiteem jaabuut leetaakaam. Un nekur, arii mediciinaa, neviens ieprieksh nevar paredzeet kaa uz kuru konkreetaa metode iedarbosies/neiedarbosies, kas ne vienmeer noziimee, ka darbs paveikts slikti.
x
Re: mugura
14.07.2004 11:27
nu vispâr jâ, manuâlâ terpaija ir tâda lieta, ka pietiek ar vienu reizi, bet varbût vajag desmit.
Lote
Re: mugura
14.07.2004 12:12
To jau paðam dakterim, ne man pacientam, vajadzçja zinât, kâ mçdz bût ar ârstçðanâs ilgumu. Par kursu nemaz runas nebija, kad jautâju, ar ko bûtu jârçíinâs laika un finanðu ziòâ. Kâpçc pçc tâm 15 min. apgalvot, ka cieðanu cçloòi ir likvidçti un nu bûs OK. Ko tad tagad - vçl un vçl pa 15. min. meklçs citus cçloòus? Ticîbas nav. Un ejot tâpat uz dullo pie cita, atkal var sanâkt èiks. Taisni izmisums, vai tieðâm nav veida kâ palîdzçt mugurai (izmeklçjumi jau sen izdarîti), vai atliek vien mocîties!!!
otto
Re: mugura
14.07.2004 13:46
man jau manuâlie ârsti nedaudz dziedniekus atgâdina.
Manuâlçt muguru pirms tam nenoskaidrojot sâpju iemeslu, man ðíiet, nav labi.
Pareizais ceïð jau tomçr
- muguras ârsts(neiropatologs, vertebrologs)
- izmeklçjumi (rtg , Ct )
- diagnoze
- pieòemam lçmumu, ko ðajâ gadîjumâ darît ( medikamenti, operâcija, manuâla terapija, ârstnieciska fizkultura, parasts masieris)

ja sâkam visu no otra gala (pieòemam lçmumu ârstçties ar manuâlo terapiju) tad arî rezultâts ir tâds kâ ir un atbildîba uz par to ir jâuzòemas jums paðai
Lote
Re: mugura
14.07.2004 13:54
Tur jau tâ lieta, ka sâku ar pareizo galu. Tâdas noteiktas skriemeïu vai nervu patoloìijas nav atrastas. Diagnoze ir muskulatûras disbalanss, kustîbu ierobeþojums u.tml. Neirologa ieteikums - fizkultûra, masâþa, manuâlists. Varbût daru to visu nepareizi, bet es taèu nezinu kâ ir pareizi, un specu norâdîjumi ir bez rezultâtiem!!! Bçdîgi.
otto
Re: mugura
14.07.2004 13:58
atvainojos.
nevienum muguras patoloìiju vienâ dienâ neizârstçsi, man pâðam jau gadus 25 ir problçmas
vajag labu , uzticamu neirologu ar kuru godîgi ðði lietas izrunât, varbût, ka nemaz nevar dabût labâk
ole
Re: mugura
14.07.2004 14:26
Iesaku osteopatu Dr. Zemîti. Ðe pat forumâ viòa vârds parâdâs ne reizi vien. Man palidzeja. Pçc 3 apmeklçjumiem jutos atkal ka cilvçks. Viena apmeklçjuma maksa bija toreiz 10Ls.
ineshuks
Re: mugura
14.07.2004 15:07
Ja nav konkreetas patologjijas atrastas, tad dikti jau nu biezhi muguras saapes, taapat kaa galvassaapes ir somatizaacija, t.i., psihologjiskas dabas probleema. Negaacijas, ko galvaa "nospiezham" caur rumpiiti vien mums par sevi atgaadina.
Lote
Re: mugura
14.07.2004 15:07
Kur atrodams ðis dakteris?
Lote
Re: mugura
14.07.2004 15:13
Var jau but, Ineshuk. Bet vai tad arii taadaam lietaam nav iespeejama paliidziiba. Probleema, ka slikti orienteejos med. lietaas un mekleeju padomu pie profesionâïiem., bet nekas labs nesanaak. Nav slimnieciòam paðam viss jâzina, katram tak savs darbiòð.
ineshuks
Re: mugura
14.07.2004 15:22
Nu, psihologjisko iemeslu apzinaashana tagad taada modes lieta un nav veel kaartiigi ienjeemusi sev pienaakoshos vietu mediciinas laucinjaa. Gan aarstam, gan pacientam vieglaak mekleet drapes, nekaa ceelonjus. Daudzi pacienti, kuriem labu gribeedama esmu ieteikusi psihologu/psihoterapeitu dazhaadu jautaajumu risinaashanai tik pasmaida- ko nu taada jauna shpidrilka muus te maaciis, mees tak zinaam, ka zaales jaadzer, nevis mute velti jaadzisina ;)

A vingrot pie fizioterapeita ar meegjinaats?
Re: mugura
14.07.2004 16:10
Dr. Zemîða koordinâtes atradîsi, ja Meklçtâjâ uzliksi "Zemîtis".
Ceru, ka arî Tev spçs palîdzçt. Man palîdzçja pçc tam kad neirologa nozîmçtâ terapija un fizioprocedûras nelîdzçja.

Man pienaktos no daktera honorârs par reklamçðanu :)
Re: mugura
31.10.2013 08:36
No vienas vizītes pie ārsta muguras sāpes nepāriet. Jā tagad ir dārgi iet uz ARS-u , ne tikai pie dakterītes Upates . Par šo dakterīti varu pateikt daudz laba . Ārstējos pie viņas jau apmērām 10 gadu. Bija momenti , kad pusdienlaikā atskrienu uz ARS-u pie viņas ar stipru kakla sprandas sāpi ( man ir sēdošs , saspringts grāmatvedes darbs ) , viņa man uzreiz uztaisa poti(diklofenaku vai ko citu ), profesionāli, ātri . Es skrienu laimīga uz darbu tālāk strādāt , neviens pat darbā nepamanija - es vienkārši biju pusdienas pārtraukumā . Jā , tagad tie ir pāris desmit latu vizīte. Bet mīļā , neapmierinātā dāma- jūs jau varat iet pie cita daktera, gaidīt 1 vai 1.5 mēn. par 3 latiem , ciešot sāpes mugurā un vēl trakāk - kustības traucējumus., kā tas tiko bija ar mani . Visātrākais pie kā es tiku(pēc 2 nedēļām ) tas bija traumatologs Vikmanis Gaiļezerā par 3 Ls ar ģim. ārsta norīkojumu. Vizīte pie viņa vilkās , labi , ja 5 min. Viņš pat uz mani nepaskatījās , klusēja , nenoguldija uz kušetes un ar rokām pat nepieskārās . Bakstījās ar kompi , nekā nevarēja arvērt disku ar muguras rentgenu. Kad es uzprasīju, ko man tagad darīt ar manu problēmu mugurā , viņš pateica caur zobiem - ko? Ko? braukt uz sanatoriju ! un nosūtīja ......"3 mājās tālāk" pie neirologa . Vienmēr cienīju dakterus , bet te es atbraucu mājās, šokā un nožēloju savu zaudēto laiku , pat tos 3 latus. Nākošā dienā meklēju dakterīti Upati un viss aizgāja uz izveseļošanos. Līdz vizītei pie viņas pati dzēru tabletes , vitamīnus ut.. iztērēju vairāk naudas , nekā būtu aizgājusi uzreiz -"Skops maksā 2 x ". Tāda ir mana pieredze
Re: mugura
02.11.2013 14:55
Lote neuztraucies, man paņēma 2 x pa 40 Ls par 15 min. darbu un rezultāts nulle :D
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 5?
Ziņa: