Destilçtâ petroleja

Aizsāka VA 

Re: Destilçtâ petroleja
18.05.2007 10:33
Uz Latvijas kjiimiju un Enolu zvaniji?
Re: Destilçtâ petroleja
18.05.2007 14:07
Homeopâtiskajâ aptiekâ. Bet - neiesaku vis lietot, visi man zinâmie petrolejas lietotâji nomira pulka âtrâk ,nekâ prognozçts....
VA Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> KU! Tu laikam esi kârtçjais neko nezinoðais
> komentçtâjs.


Jā dzerot petroleju vēzis atkāpjas,kur dabūt nezinu,senāk petrojeju lampās lēja.Tagad vajag LUKOIL STATOIL,plauktos paskatīt ,domāju ,ka ir litra pudelēs.
Kope
Re: Destileetaa petroleja
27.02.2009 17:00
Labdien,

jaateic, ka esmu arī viens no tiem, kas meklee sho destileeto petroleju, bet nu bez razultaatiem. Ir taa, ka homeopatiskajaas aptiekaas taas nav, ir tikai spirta shkjiidums, Latvijas kjiimijaa ir nedestileetaa, kas ir paredzeeta lampaam, OSI (organiskas sintezes instituts) arii nepielieto.
Meegjinaashu mekleet Krievijaa.
Protams, dazhi var sheit iesmiet - nu lai, bet taas dziednieciskaas iipashiibas ir un paliek. Lai veicas!
Ome
Re: Destileetaa petroleja
28.02.2009 22:36
Zinu, ka no Amerikas sūtīja white petoleum bērnam aleģiju ārstējām, vai tas būtu tas pats?
Pētnieks
Re: Destilçtâ petroleja
24.04.2009 15:48
ir bidestilēta petroleja,Cik daudz vajag?
recepte
Re: Destilçtâ petroleja
03.10.2009 19:11
man arī ieteica dzert destilētu petroleju (pa laimi man audzējs ir labdabīgs) un es zinu kādā veidā to var nodestilēt pats.
nopērciet kerasīnu (tā ir tā pati petroleja, ko var nopirkt saimniecības preču veikalā) litra pudelē, izfiltrējiet cik vien iespējams caur marli vai vati, ielejiet puslitru burkā, pieberiet kārtīgu sauju(kādu pusglāzi)vārāmo sāli (sāls nepieciešama, lai uzsūktu sevī piemaisījumus), paņemiet katlu, ielejiet tajā ūdeni tik daudz, lai iegremdējot burku ūdenī, tajā nesmeltos iekšā ūdens. sāciet sildīt uz lēnas uguns līdz sāk vārīties, tad pieregulējiet siltumu tā, lai tas ūdens katliņā neiet pa gaisu, tajā pat laikā, lai arī nepārstāj vārīties.jāvāra 90minūtes, nepieciešamības gadījumā pielejot klāt izvārījušos ūdeni, bet tikai ar karoti - lai nepārstāj vārīties. pēc tam ļauj sālij no jauna izgulsnēties un ar šprici no nostādinātās burciņas virpuses, nesašļankājot sāli nosūc petroleju - līdz kamēr nevelk iekšā to sāli no apakšas. pēc vēlēšanās var atkārtot filtrēšanu un nostādināšanu, ja liekas, ka sāls iekļuvusi novilktajā šķidrumā. petroleja gatava dzeršanai un nav jāmeklē mistiskas vietas, kur to iegādāties. dzert to vislabāk ir iemaisot pusglāzē silta ūdens. uz veselību un ceru, ka kādam palīdzēs!!!
Re: Destilçtâ petroleja
03.10.2009 19:56
white petroleum ir tā pati petroleja.
Ja runa ir par destilāciju kā tādu, tad parasti destilējot tiek savākta kaut kāda frakcija, kas destilējas vai nu pie noteiktas temp vai temperatūru intervāla.
Ja petroleju karsē, vieglākās frakcijas iztvaikos, smagākās paliks. Sāls varētu absorbēt mitrumu, kaut kādu citu funkciju šajā procesā grūti iedomāties.
Taču, man atmiņā uzsausa kāds sarunas fragments, kad gulēju slimnīcā ar izoperētu apendicītu. Tas patiešām bija sen, un jau tad gultas kaimiņiene stāstīja, ka ASV aptiekās varot nopirkt destilētu naftu, un stāstīja par tās iekšķīgu lietošanu tieši audzēju ārstēšanā. Viņa atstāstīja konkrētu gadījumu, kad audzējs tiešām pazudis. Nekas operēts neticis, tikai šī nafta.
(Diemžēl neatceros ne stāstījas vārdu, ne izveseļojušās personas vārdu- tāpēc kā faktu materiāls šis nederēs):D
Re: Destilçtâ petroleja
03.10.2009 20:08
Te viens internetā atrasts stāsts

AUCKLAND, Sunday.— Kerosene heated to a high temperature and allowed to cool to blood heat, and then injected, is claimed as a cure for cancer by Mr. L.N. White, of Hamilton. Three years ago he was sent to Auckland Hospital suffering from cancer. The case was considered incurable, and two years ago he went home believing he had nothing to do but await death. Hearing that kerosene injections would cure cancer, he decided to try the experiment. The process was unpleasant and painful, but he persisted, and his ailment has evidently been completely cured. For a year there has been no sign of a recurrence of the disease. Officers of the Health department have examined him and pronounced the cure effective. Where the growth formerly was there now remains only cavity burns.
Re: Destilçtâ petroleja
04.10.2009 09:34
PronoUnced cure effective un neko nedarīja, lai no tālākas izmantošanas gūtu labu piķīti, ja ne palīdzētu ļaužiem? Kā tad...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 18?
Ziņa: