nepariet ilgstoss klepss

Aizsāka kamene_k 

Ludzu jusu padomu, jo esmu galigi bez speka un nezinu, ka lai palidzu 19 gadus lielam puikam , kam klepus nepariet menesiem ilgi. Esam gajusi pie gimenes arsta, kas parasti liek aarstet kaklu, un tad jau visam vajadzetu but labi, kad zales (pararasti decatilen) ir izlietotas, tad kadu laiku ir miers, bet driz viss atkartojas, bet pie citiem specialistiem netiek sutits. Esam bijusi ari tuberkulozes centra, bet tur nekas netika atrasts, parasti klepss nepariet bronhita, bet saja bridi esmu bez padoma. Zinu, ka klepus medz but no kunga, bet musu gimenes arsts apgalvo, ka saja vecuma tas vel nevaretu but. Loti ceru, ka ieteiksiest kadu tiesam labu terapeitu, vai specialistu, kas varetu palidzet.

Paldies.
dzoudijs
Re: nepariet ilgstoss klepss
07.05.2008 20:08
Vai viòð smçíç?
Re: nepariet ilgstoss klepss
07.05.2008 20:19
puisim jaaatpuushas... naktis jaagulj kaartiigi, jaakustas daudz pa aaru, pie kompja nemaz... bet kunjgji vajag paarbaudiit anyway... kaartiigs atvilnis jau var buut arii tajaa vecumaa.
duja2
Re: nepariet ilgstoss klepss
07.05.2008 22:39
vai sakas ar saaukstesanos?

man bija vairak ka 2 menesus no vietas klepus. beigu beigas jau pargaja, bet ka mazdruzcin salu, ta atkal sliktak bija.
Re: nepariet ilgstoss klepss
08.05.2008 09:01
es tomçr sliecos domât, ka atvilnis (no kuòìa). Aizejiet pie gastroenterologa vai laba lora. Man lors ARSâ bija pirmais,kas pateica, ka klepus mçneðiem man no refluksa(atviïòa), ko pçc tam arî apstiprinâja gastroenterologs ar fibrogastroskopiju.
kuku
Re: nepariet ilgstoss klepss
08.05.2008 16:51
nu kâds par to refluksu varçtu tâ kârtîgi izskaidrot, ko darît lietas labâ? jâdzer tabletes vai kas jâgrieþ ârâ?
Re: nepariet ilgstoss klepss
08.05.2008 20:01
tas vispirms jaanoskaidro, vai reflukss ir. nekas nav nekur jaagriezh. pats nepatiikamaakais shajaa procesaa vareetu buut kobra, bet arii tie ir nieki. aarsts noriikos, kur vajadziigs. parasti to atvilni jau nu cilveeks juut.
Re: nepariet ilgstoss klepss
09.05.2008 00:20
Nu nez, es ar kâdreiz varçju klepot nedçïâm ilgi bet kopð regulâri lietoju vitamînus, ne tur vairs klepus, ne iesnas, ne vîrusi vairs îsti neòem... kaut kas piemetas, daþas dienas kaut kas jûtams un pazûd bez pçdâm...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
kosmo
Re: nepariet ilgstoss klepss
09.05.2008 10:22
Kâdus vitamînus tu lieto? Es lietoju arî visâdus, bet mani íer saaukstçðanâs un klepus lçkmes nenormâlâs.
Kosmo
Re: nepariet ilgstoss klepss
09.05.2008 10:23
Varbût varat ieteikt zâles, kas apstâdina klepus lçkmes?
Re: nepariet ilgstoss klepss
09.05.2008 10:38
Daudz lietoju, slinkums rakstît... kâdas 10...15 tabletes pa dienu bûs... Bet klepu var apturçt tikai ar specifiskiem recepðu medikamentiem, tas darâms ârsta uzraudzîbâ un tam ir savas negatîvâs sekas... jo klepus pats par sevi nav slimîba bet gan organisma reakcija un ðîs reakcijas izslçgðana rada citas problçmas...

Var palietot ACC, Mukaltînu un vçl bija viens labs klepus sîrups vel no veciem laikiem, nosaukumu gan neatceros...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
ilgstoðs klepus nav nekadi joki - var but viss kas, sâkot ar ûdeni plauðâs un beidzot ar tuberkulozi vai onkoloìiju. jâiet pie ârsta - nevis pie kautkâda ìimenes tizïuka, bet pie speciâlistiem. purðikâ, nîcgales ielâ ir plauðu slimîbu un tuberkulozes dispenceris. nosaukums skan baisi, bet tur strâdâ speèuki, kas specializçjâs tieði uz visâdâm plauðu un elpoðanas lietâm. uztaisîs asins analîzes, rengenus, fluorogrâfijas utt.
Re: nepariet ilgstoss klepss
14.05.2008 10:40
Jâ, plauðu lietâs ir prâtîgi griezties pie speciem tajâ plauðu slimîbu un tuberkulozes centrâ bet kas attiecâs uz klepu onkoloìisku iemeslu dçï tad parasti viòð nav ilgstoðs jo...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
k
Re: nepariet ilgstoss klepss
15.05.2008 20:49
tuberkulozes centrâ strâdâ labi speèuki, un ja viòi neko neatrada, tad jâdomâ par GERS (atvilni) vai alerìisku klepu.
Man pret ilgstoðu mokoðu klepu palîdz tautas lîdzeklis - lai cik tas muïíîgi izklausîtos, pie çdienieniem, mçrcçm, zupâm, uz sviestmaizes slimoðanas laikâ lietoju mârrutkus, Tâdus stiprâkus (spilvas mâjas mârrutki), tad âtri pâriet. Bet ja slimîba traki nopietna - varbût vajag pieprasît no ìimenes ârsta norîkojumu uz nopietnu diagnostiku. Varbût pim., sçne kâda ieperinâjusies (no zâïu lietoðanas), tâ arî ir reâli ârstçjamaa.
Re: nepariet ilgstoss klepss
20.05.2008 13:51
ku! ir gan pie onkiem ilgstoðs - tas kâ reiz daïâ gadîjumu ir viens no simptomiem un galvenais iemesls kâpçc pacients griezies pie ârsta. Lai gan ko nu kurð par ilgstoðu uzskata.
Labdien,manam dēlam klepus nepārgāja 6 mēnešus.dēlam 11 gadi,gājām pie ģimenes ārsta,sūtīja uz astmu pārbadītues,kur tik vien nebijām,kamēr bērnu slimnīcā,vienības gatvē neatradām dakterīti Viju Rimšu,pieņem poliklīnikā bērnu slimnīcā.ielika pie sevis nodaļā,9un pēc pāris dienām atrada iemeslu.GERS.kuņģa atvilnis.padzērām omeprozolu,tagad jau gandrīz gadu nav ne vainas .lūdzu atrodiet dakterīti,viņa jums noteikti palīdzēs,lai jums veicas!
Re: nepariet ilgstoss klepss
16.03.2011 11:07
Iespējams ka vaina ir pavisam citur, palicis ir klepus refleks kas nepāriet, tad jālieto sīrups kas aptur klepus refleksu vai tabletes un pāries dažu dienu laikā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 8?
Ziņa: