Pirsings melee...

Aizsāka Linda 

cita
Re: Pirsings melee...
23.03.2005 13:24
un kadas tad ir sekas?
vispar kas par aizspriedumiem pret pirsingiem?
kad dur ausis,visi to ozskata par normalu,bet kapec ne tad kad ir uz sejas?
what's going on?
es duru pati un vel nekas nav noticis ne man un nevienam no maniem draugiem.........
Re: Pirsings melee...
23.03.2005 13:37
to cita - Tev tmeer ir paveicies, ka nekas nav noticis durot pashai... elementaaraam droshiibas normaam tomeerir jaabuut. un par to nevajadzeetu striideeties.

tachu piirsingi man patiik - bet visus savus *caurumus* esmu duurusi tikai salonos... un taa kaa tie nav iipashi redzamaas vietaas - nedomaaju tos audzeet ciet, taapeec arii par iespeejamaam reetaam maz uztraucos.
p.s. tachu reetas tieshaam paliek - iipashi uz sejas - dikti nesmukas.

kristine
Re: Pirsings melee...
23.03.2005 14:37
nu nepaliek retas...ja ir durts salonos un dzijis bez komplikacijam,retu nav.man vismaz uz deguna nav neka.nevar pat pateikt,ka kadreiz ir bijis.
cita
Re: Pirsings melee...
23.03.2005 20:28
pluume....
nu tadi ka viereiz lietot ada,dezinficeet..nu tadi jaa.....
koko ðanel
Re: Pirsings melee...
24.03.2005 17:55
jûs esat kaut kâda atpalikusî paaudze!pîrsings mçlç ir riktîgi kièîga mantiòa,bet jums jau to nesaprast!neviens normâls cilvçks nedara neko tikai kaut kâdu niecîbu dþeku dçï.viss ir tikai priekð sevis-savai labsajûtai un skaistumam-kaut vai pîrsings pakaïâ-tas ir priekð sevis!ha!
darma
Re: Pirsings melee...
08.11.2005 16:10
tas ir super....
man ljoti gribaas to izdariit.....draugi saka,ka esmu aptrakusi,bet man gribaas priecinju sev.........
tikai bailes no taa,kas tas var buut saapiigi..:(((
Re: Pirsings melee...
08.11.2005 16:30
koko ðanel

Pareizi tu saki ka pirsingu neliek "kâdu niecîbu dþeku dçï". To liek aiz personiskaa stulbuma. Un atpalikuusii paaudze ir tie kas taisa pirsingus. Tas ir neapstriidams fakts jo taa dara atpalikushaas Aafrikas ciltis. To saprast tev nav nepiecieshams. Pietiek ka to saprot tie kas pirsingus neliek.
Re: Pirsings melee...
08.11.2005 18:22
njem labaak aaraa.
1. gruutnieciibas laikaa imuunsisteema ir daudz reizes "riebiigaaka" pret visaadiem sveshkjermenjiem - mikrobiem, bakteerijaam utt. Piemeeram, kaa rezultaatu biezhi redzam taa saucamo gruutnieciibas smaganu iekaisumu ja netiek ieveerota dubulta zobu higiena. tautaa mulkjiigi radies iespaids - 1 beerns - 1 zaudeets zobs. anyway, ja dabuuusi infekciju ap pirsingu, kas kaa noskaidrojam ir lielaakaa varbuutiibaa tagad, infekcijas rezultaats celjos pa asinsriti - auglii un dievs vien zin kaadas izmainjas tas var radiit.
2. vieglaak traumeet zobus. iisti jauki nav seedeet zobaarsta kreesla gruutnieciibas laikaa. medikamentu lietoshana arii diezko labi beernu neietekmees.
3. ilgstoshi lietojot pirsingu noveerojam kaula pazushanu pie priekshzobiem + smaganas atkaapshanos kas noved pie smaganu slimiibaam un priekshlaiciigas zobu zaudeehsanas.

taa kaa padomaa labi.
:))
Re: Pirsings melee...
08.11.2005 18:51
Starp citu- pîrsings mçlç (un arî lûpâ) bojâ zobu emalju:(
...
Re: ku!
08.11.2005 19:44
Paga. bet kâ tad paliek ar auskariem? Ar sava veida pîrsings. Vai es ir personîgi stulbs tamdçï?
Re: Pirsings melee...
08.11.2005 20:06
...:

neredzot gruuti spriest. varbuut.

atskiriiba ir higienaa, mitraa vide, paartikas paliekas kas uzkraajas mutes dobumaa utt. - labveeliiga vide mikrobiem vairoties ;)
Re: Pirsings melee...
18.01.2006 21:50
nebojaajas nekaadu emalju............muïíîbas!:)) rakstîja:

> Starp citu- pîrsings mçlç (un arî lûpâ) bojâ zobu emalju:(
Re: Pirsings melee...
27.01.2006 13:41
Ak juus!
Man nabâ pîrsings jau treðo gadu! pagâsnedçï aizgâju un izdûru mçlç! nuvienkârði super jûtos! un tâs sâpes - muïíîbas kâdas! ja patieðâm gribas, var visu paciest! :)
un darîju es to tikai sevis labâ! nejau kâdu subjektu vai objektu ietekmç!!! :)
mmm
Re: Pirsings melee...
28.01.2006 08:24
Man patika koments ka atpalikusi paaudze..., ka kârtîgiem veèiem pîrsotas dâmas nepatîk u.t.t.... auts!
cik cilvçku - tik viedokïu
man piemçram ïoti patîk (vienmçr esmu gribçjusi) intîmais pîrsings (un draugam arî + tâda veida pîrsingam ir vairâkus gadsimtus sena vçsture), tâ ka beidzot varçðu to uztaisît, jo iepriekðçjie dzîvesbiedri bija gana mietpilsoniski... un paaudzes - nu nez - man jau turpat 40... viòam vairâk.
Toties neizsprotu visus uzacu u.t.t. pîrsingus, kas ir klajai izrâdîðanai (un 95% gadîjumu konkrçtajai personai vienkârði nepiestâv - par pârçjiem 5% runa neiet).

P.S. Jâ arî auskari ir pîrsings.
bla
Re: Pirsings melee...
28.01.2006 21:05
taa ir katra pers.dariishana, un ir taads kr.teiciens(nje sui svoi nos v chuzhoi vopros, a to barbos otkusit nos)
dead kiss
Re: Pirsings melee...
21.02.2006 14:53
cita--ja pareizi izdur caurumu tad nekaadas sekas nav!

plume-- es pati sev un citiem, un citi man ir duurussi bet pagaidaam man un nevienam citam kam esmu duurusi nekaadu probleemu nav bijis! Taa ka vajag maaceet! un pie citiem meistariem jau arii nav tik sterili!!!!!!!
>
ewinja
Re: Pirsings melee...
01.07.2006 00:30
psc .... vienigais ko varu pateikt par pirsu mele ---> tas ir vnk super!!!!
ai, kadu vel zobu emalju boja [vieniigi warbuut mazliet] bet ir taks dazadu izmeru piiirsu izmeri, kurus var pielaagot savai meelei [taa ka pat zobus neskar] pati saku no savas pieredzes ... tas kas nav izmeginajis NEKAD nesapratiis !!! :) :) :)
man pashai sis rotajums jau ir 1 gadu, un tagad veelos ari izdurt naba ...
sapes?! nekadas ... ja vien pats to velas...
uz prieksu :D
Re: Pirsings melee...
03.07.2006 18:11
"ai, kadu vel zobu emalju boja [vieniigi warbuut mazliet] "


:)
Re: Pirsings melee...
05.10.2007 11:55
nu man pashai ari ir pirsings mele, un nekaadas edienu atliekas tur neuzglabajas :p piemeram tirot zobus var vnk iznjemt ara un iztirit caurunmu
MarikaR
Re: Pirsings melee...
16.10.2007 20:45
Pîrsings izskatâs forði. Ar iepriekðçjo draugu es sâku satikties tikai tâpçc, ka viòam bija pîrsings, taèu kâ jau daudziem (to uzzinâju vçlâk) tâ kïûst par apmâtîbu. Kad sâkâm satikties, viòam apakðlûpâ bija 4 spaiki, visrdegune caurdurta, krûðu galos un kreisajâ ausî 5 gabali. Skûpstîties îpaði netraucçja, bet vienâ reizç vienam no lûpu spaikiem atskrûvçjâs iekðçjâ skrûve (tâda plakana plâksnîte) un spaiks izkrita, skats uz caurumu pabriesmîgs. Mana iekâre kâ ar roku. Bet gada laikâ to pirsingu kïuva ar vienu vairâk. Principâ uz sejas jau vairs îpaði nebija kur, degunâ vien 8 gabali, uzacis vairs i redzçt nevarçja, la'bâ auss ieguva papildu atveri (aplis sâkumâ 0,5cm, tad 1 cm, tad jau laikam 2 cm diametrâ). Bet, kad uz locekïa uzlika (neatceros vairs skaitu, bet principâ âda visâ peòa garumâ ar pîrsingu) amizanti izskatâs, bet ïoti nepatîkami mîlçties. Sâku vairîties pavadît naktis kopâ. Bet nedomâju, ka kvalitatîvs pîrsings var radît iekaisumu, kad viss jau sadzijis.
ahtum
Re: Pirsings melee...
29.10.2007 16:36
lasu un skatos: kaut kâda tumsonîba un aprobeþotîba abâs pusçs...
Re: Pirsings melee...
29.10.2007 23:42
ahtum

Paskaidro siikaak savu domu...
franèeska. ;DDD
Re: Pirsings melee...
20.01.2008 23:42
man jau 8gadus ir pîrsings mçlç, bija nabâ. nabas pîrsu izòçmu, kad paliku stâvoklî - droðs paliek droðs. vçl tgd atceros, kâ gâja ar to mçli - pirmâ nedçïa traka bija, pçc tam nekas. çdu zupiòas, putriòas, cik atceros. bija vienreiz arî kkas ar zobiem noèakarçjies, bet aizgâju pie zobârsta un bija labi - nekas nelabojams man tur nebija. izdûru, kad man bija 15gadi. mamma nezinâja, dûru pa kluso.pçc tam gan bija nejauki, noþçloju, ka neaprunâjos ar mammu. tas bija priekð manis, pat draudzenes nezinâja par pîrsu. mans toreizçjais puisis - tagadçjais vîrs bija starâ, viòam tas likâs kas ïoooti interesants. patika buèâties. nu, nekâdas lielâs problçmas man nav bijuðas, esmu norijusi bumbiòas, stienîðus. redz kâ, vçl dzîva. to nabu gan negribas atkal durt - 7/8 mçneðu laikâ aizauga. bçbis arî vesels, nu jau mums ir gadiòð ar kapeikâm. kad parâdu mazajam mçli, ðis èamda savçjo, domâ, ka viòam ar' kaut kas mutç ir. strâdâju par advokâti, pelnu labi, neviens nesûdzas par ðtruntu mçlç.
:)
Re: Pirsings melee...
21.01.2008 08:15
"Iesûtîjis: zb ()
Datums: 08-11-2005 18:22"

wow - izskataas ka ieskatos te jau 3o gadu....
Hmm... es gribu piirsu meele... bet veel nezinu... kaadas vareetu buut probleemas ar to??? peec tam, kad vins ir aizdzijis - kaa tas jaakopj??? tiem, kam taads ir... vai esat nozeelojusi, ka izduuraat?? ko juus man ieteiktu... vajag??? nevajag???
Re: Pirsings melee...
22.01.2008 11:17
Ir jârçíinâs, ka jebkurð sveðíermenis izsauc organisma aizsargreakciju.
Tâ ir papildus slodze organismam.
Pie grûtniecîbas ðî slodze ir milzîga. Es neieteiktu riskçt nekâdâ mçrâ grûtniecîbas laikâ.
Organismam visi spçki ir "jâmet kaujâ' lai svçtais dzîvîbas radîðanas process notiktu nevainojami.Mçle ir diezgan jûtîgs organisma sastâvdaïa.Tâ nav auss...
Katrai jaunai mâmiòai ir daudz jâinteresçjas par ðo jautâjumu.
Veiksmi.
Re: Pirsings melee...
09.08.2008 22:51
Njam. es gribu meelee,bet nevaru paarliecinaat vecaakus. vinji domaa,ka es skrienu pakalj visiem. bet tie,kuriem piirsu vajadzeeja tpc ka visiem vajadzeeja.. tiem jau tas sen ir aizmirsies. tikai ne man. manaa uztveree taa ir smukuma lietinja,kura jaakopj. turklaat mana stila paarstaavjiem biezhi vien ir piirsingi. (es neskrienu pakalj!) jautaajums-KAA PAARLIECINAAT SENCHUS?!
...maza...
Re: Pirsings melee...
27.08.2009 19:16
atradusies visu gudrā! ja grib taisīt pīrsingu, lai taisa! bet nav jānosoda par to! ne jau tev dur!!
...maza...
Re: Pirsings melee...
27.08.2009 19:18
adresēts ku!
Re: Pirsings melee...
29.08.2009 23:40
Atslēga - ja tev tagad 24, cik tad gados tev bija tas tavs pirmais un vienīgais mēles pīrsings Latvijā? 10 gados? 90-to gadu sākumā pie mums jau normāli dūra, neticu, ka tev 10 gadu vecumā ko tādu sagribējās... nav ko zīmēties
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 25?
Ziņa: