dzinkst ausis un miglojas acis

Aizsāka garais 

Sveiki. nu patiesiba ausis nedzinkst, es domaju ja vaina butu ausis tad es iespejams nedzirdetu pavisam klusus troksnus un skanas, bet par cik naktis kad ir pilnigs klusums paraleli dzinkstesanai dzirdu visus sikos troksnus tad nevaru saprast kas par vainu. nu ja nemaldos man tas ir jau vairakus gadus, nu vismaz 3 tochna kad to piefikseju un saku satraukties,
un veel, ar redzi man viss ir kaartiibaa, redzu gan tuvumaa gan taalumaa, bet kad skatos debesiis, tad pat vissaulainakaja diena gluzhi zilas bedesis neredzu, tajas itka peld, mazi spilgti plankuminji. sorry nemaaku to savaadaak aprakstit. par cik esmu nedaudz paranoisks un plasiibo efekts arii ir gana izteikts, tad neesmu bijis ne pie kadiem arstiem versies ar shim savam problemam.
pirms diviem gadiem tieshi ap sho laiku biju sakeris nervu kaiti - vegetodistoniju, tovasar sanaca daudz dazadi pardzivojumi kas nervu kaitei noteikti bija par pamatu. meginaju psihoterapiju, nu paris reizes biju pie skolas psihologa, jo naudas nopietnam terapeitam nebija, ziemu nomocijos, uz pavasari uz eksamenu laiku aizgaju pie psihiatra, konstateja vegedistoniju un izrakstija vieglus trankvilus un antidepresantus. padzeru tos eksamenu laiku, jo negribejas rikset salaist visus eksamenus deeli deel siis kaites. varbut tapec troksnus galvaa un acu apmaanu nenjemu nopietni un norakstu uz nerviem ( nu tie kas zin kas ir vegetodistonija, sapratis, ka nervi mullko musu organismu utt )

varbut kads var ko ietekt, vai vismaz iteikt domas par augsupminetaja problemam ??? paldies jau tagad
ja tas ko liidz, tad es smeekjeeju ( tiesa gan arii sportoju ) arii alinjsh un viskijs man iet pie sirds. man ir 20 gadi
Re: dzinkst ausis un miglojas acis
25.10.2009 19:49
nav jau cita rezultatīva ceļa kā psihoteraija... īslaicīgi varbūt līdz meditācijas, ūdens procedūras, aromaterapija... ja galīgi traki, tad tas pats psihiatrs.

sevi jāmaina kardināli...

īsa un viegla ceļa arī nav. palasi psihiskās veselības sadaļu: tur šitādas tautas pilns.



Edited 1 time(s). Last edit at 25.10.2009 19:50 by Runcene.
psihiskas veselibas sadalu es loti labi zinu, bet tagad tur neeju jo jau minetais plasiibo efekts var mani atkal novest pie distonijas. un ja, Tavu niku es labi atceros no psihiskas veselibas sadalas... joprojam mocies ar to ? diivaini, bet pirms diviem gadiem jo retak apmekleju psihiskas veselibas sadalu, jo vairak distonijas simptomi mazinajas. daloties savaa beedaa uz lasot citu beedas, labaak nepalika, tishi otradi, pielipa tadi simptomi, kuri man pasham nebija, lai gan ja taa labi padomaa, man bija pilna smptonu bukjete. ar sho diskusiju es veeleejos dzirdet viedoklus par savu dzinksteshanu un acu problemu. varbut kads var kko par to pastastit paldies
????????????
Re: dzinkst ausis un miglojas acis
26.10.2009 20:20
Tu pie neirologa esi bijis? T'adas džinkstēšanas un plankumi tā kā ir viņa darba lauciņš.
neesmu gan veel bijis, pa priekshu gan laikam aizieshu pie sava gimenes aarsta
Man 21 :)

Protams, neesmu nekāds psihologs, vai vēl kas cits, normāls cilvēks, varu pateikt šo:
mazie plankumi - ja tie ir, ko es domāju, ir mikrobi uz acīm. Ja nēsā lēcas, tad ir vairāk :) Nu vismaz man ir tā :), bet tie it kā netraucē. Un viņi kustās, jā. Krāsu nevar noteikt, it kā caurspīdīgi, it kā nē. Es par to neuztraucos. Vari pamēģināt nopirkt vieglu lēcu šķidrumu un iepilināt acīs, bet tas nedos ilglaicīgu effektu. p.s. instrukcijā rakstīts, ka tā var dezinficēt acis no mikrobiem. Bet es negarantēju neko. Bet pašam palīdz, kaut par tādu lietu nestresoju, lai jau.

Nākošais: Džinkstēšana ausīs.
Atkal ko es varētu pateikt? hmm....... nu tas, ja ik pa laikam, piemēram mēnesī divas reizes džinkst, tas man liekas, ir normāli. Man džinkstēšana asociējas ar skaļas telpas nomaiņu uz klusu telpu (noņemot austiņas, izejot no Arena Rīga kāda koncerta, dažreiz pat dabā, ir bijis tusējoties.).
Ja es būtu psihologs (zemā līmenī, protams) es teiktu, ka tās ir dvēseles vibrācijas, kuras dzirdam, jo, kā jau to var zināt, visur ir skaņa.
Un nobeigumā, man tas liekas normāli, bet arī gribētu zināt, ja kādam ir cits viedoklis, piemēram, ka džinkstēšana ir molekulārās bāzes sastāvdaļu izmaiņas samazināšanās gadījumā, tas ir, ka cilvēkam pietrūkst vitamīnu un tā tālāk, nē, tiešām, gribētu zināt zinātnisko viedokli.
liels paldies par vidokli par aciim.
bet man taa dzinksteeshana ir visu laiku
Re: dzinkst ausis un miglojas acis
27.10.2009 12:16
Man arī džinkst, gadus 25 jau... nu un tad? Vairumā gadijumu to novērst neizdodas...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Smaida
Re: dzinkst ausis un miglojas acis
27.10.2009 12:25
tā džinkstēšana ausīs drīzāk ir no smēķēšanas. Kaut kas saistīts ar asinsspiedienu un asinsvadiem, jo nikotīns sašaurina asinsvadus, palielinot tajos spiedienu, bet īslaicīgi. Acīmredzot naktī kad organisms nesaņem kārtējo nikotīna devu, asinsvadi liek sevi manīt, varbūt izraisot to džinkstēšanu. Kad smēķēju (jaunībā), man tā bija. Domāju, tas saistīts ar organisma īpatnībām. Citi taču smēķē visu mūžu, un nekas... Bet man piemēram organisms ļoti pretojās, un tāpēc nācās atmest...
Vienmēr laipni :)
nja man tas pats es tikai snovojot lecu un kirbi atsitu pret ledu un pamodos slimnica ausis man dzinks jau kadus 2 gadus esu bijies pie nenormali naudz arstiem un nekas nepaliidz nja un ari tracina ka nevar normali aizmikt :D
Nu džinkstēšana ausīs varētu būt saistīta arī ar iekšējās auss kaut kādu slimību. Būtu derīgi konsultēties ar otorinolaringologu vai neirologu.
es ari esmu kontaktlecu lietotajs un nekad nebiju aizdomajies ka tie mazie bezkrasainie rimbuliisi ir bakteerijas.. bet tad jau sanaak baigi kruti - nevajad vairs mikroskopu . tik iemet leecas aciis un veero kaa vini kustas.. lai nu kaa, es patiesam nezinu kas vini taadi ir, bet man vini nekad nav dzivot trauceejusi... kad dzivot paliek galraicigi paskatos debesis - mazie zalie mani izklaidee... ;) da neker krenjki... pats saki ka redze tev laba i taluma i tuvuma ;)
Arī augstam asinsspiedienam ir šādas pazīmes.
meičuks
Re: dzinkst ausis un miglojas acis
07.02.2010 12:55
ja džinkst ausīs un acu prieksā tādas kā mušiņas tad vaina sprandā, kā man. jāsēž taisnu muguru, nedrīkst strauji celties (galva griežās un mušiņas lido). Ej pie neiraloga, es biju un man atklāja nepareizi augošus sprandas kaulus+problēmas ar asinsriti. rezultātā jāuzmana sprandas stāvoklis, nekāda galvas gāšana uz atpakaļu, ilga slodze.
Re: dzinkst ausis un miglojas acis
07.02.2010 13:22
meičuks Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ja džinkst ausīs un acu prieksā tādas kā
> mušiņas tad vaina sprandā, kā man.

nevērtē visu pēc sevis.
meičuks
Re: dzinkst ausis un miglojas acis
07.02.2010 16:31
puce Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> meičuks Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> -----
> > ja džinkst ausīs un acu prieksā tādas kā
> > mušiņas tad vaina sprandā, kā man.
>
> nevērtē visu pēc sevis.

Vai tad es to daru? Ja Tev ir viedoklis, kas cilvēkam kaiš, tad izsaki, un netraucē to darīt citiem ! Neuzskatu sevi par visszini, dalos savā pieredzē, un viss.
Neuztraucies, es neesmu Tev konkurente, Tev cik noprotu no Taviem padomiem, kas te atrodami, Tu kā minimums esi kvalificēta ārste.
Lai Tev veicās;)
Re: dzinkst ausis un miglojas acis
07.02.2010 17:33
> > > ja džinkst ausīs un acu prieksā tādas kā
> > > mušiņas tad, IESPĒJAMS, vaina sprandā, kā man.

tā būtu pareizāk
Labdien.Es ari veletos uzzinat vai kads ir lietas kursa par manu problemu.2 menesus atpakal man aizkrita auss un saka nenormali dzinkstet.Pec tam man auss atgaja vala bet dzinks vel joprojam.Vairs pat nevaru isti saprast vai ta auss dzinkst vai jau galva.Diena mani tas netrauce bet vakara gan.Paldies.Pa cik uz doto mirkli dzivoju Irija es siem arstiem neuzticos jo cik esmu dzirdejusi seit ir briesmiga medicina.
Ausu Zvans
Re: dzinkst ausis un miglojas acis
30.07.2010 01:28
man arii dzhinkst ausiis.....es pat teiktu zvana......shad tad no riitiem aizkriit augsheejais regjistrs.....bet tad pakusties....pachakaree pirkstu ausii un atnaak valjaa....spiediens visu muuzhu 120/80 un iepuut .....pilnas acis ar mikrobiem....vai plankumiem.....vai gljukiem.....nekad neesmu neesaajis brilles.....redzu labi.....

cilveeki nemezhgjiet smadzenes.......

lai zvana....un lai radaas veel viena dimensija......vismaz var noveerteet klusuma briidi.
grapa
Re: dzinkst ausis un miglojas acis
07.09.2010 13:10
Man džinkstēja ausis pirms kāda gada (aptuveni mēnesi), pēc dažādiem izmeklējumiem ģimenes ārsta slēdziens bija - nepareizs sprandas stāvoklis, liela pārslodze muguras un kakla muskuļiem, plus vēl izmaiņas asinsspiedienā, kas var radīt džinkstoņu ausīs, gan arī melnās "mušiņas". Medicīniski ar ausīm viss bij kārtībā.
Tagad džinkst atkal, gaidu kad pārstās un neatceros, ko darīju, lai pārstātu. Laikam vairāk atpūtos :)
Un melns gar acīm man regulāri (arī kā "mušiņas"), tas drīzāk dēļ asinsspiediena, it kā esot vislaik par zemu (tā ārsti teica).
Man arii tika noteikta distonija . bet es tik neliekos mieraa un visulaliku paarbaudos . taatad mums ir taas pa6as izjuutas un sapes , un teikšu ,ka arii smeekeeju un patik iedzert ,man ir 20 un sportoju nemitiigi visu vasaru , vasaraa gadiijaas arii iešņaukot amfetamīnu un pašlaik jau 2 menešus juutos drankjiigi un nu man arii kaa tev taadi paši plankuminji mazi apalji ,caurspiidiigi raadaas skatoties debesiis un itkaa aizliktas ausis visu laiku . analiizes ir veiktas visas , 2 reizes kardiogramma ir veikta .aarsti neko nekonstatee . bet es visulaiku rakaajos internetaa ,liidz nonaacu pie miokarda infarktam , kas pilniigi raksturo manas sapes un visu paareejo . ljoti liidzigi distonijai , un nu esmu satraukta par o briinumu , pat nezinu ko lai dara . kas iisti uzraada šo slimiibu ? laikam jaaveic EKG. kaartiigaak sirds japarbauda .
Jo neticu tai distonijai , antidepresantus dzeru , bet tie neko , tik sliktaak no tiem palika . tad itkaa noteica diagnozi ostrohaadas sondoze , jo man muguras rengens uzraada kakla daljas diskozi, itkaa ostrohondoze no kuras ari var buut tadas sapes sirdii un astmveidiigas paziimes . ai pat nezinu ,ko iesaakt , tas mani tik stresaa dzen . varbuut varat ko piebilst par manu ieprieks sarkstiito .
Re: dzinkst ausis un miglojas acis
09.09.2010 20:56
normāls psihiatrs jāatrod. ne visiem der antidepresanti un ne visi, ir psihiatrijā arī citu grupu medikamenti, kurus it bieži kombinē. un psihologs vai psihoterapeits arī, lai palīdz atmest lietot vielas. nav Tev infarkts, tās ir iedomas, bet ļoti īstas.

spondiloze tādas sajūtas nedod.
Jaa bet lasiiju ka no afetamiina un smeke6anas un nepareizas sporto6asnas miokarda infarkts ar var buut. palasiiju tos simpotomus un nu tie bij preciizi ,par taam spiedo6ajaam saapeem sirdii un sapes kreisajaa rokaaa un , kungja rajonaa, nespeeks u.t.t daudz esmu izlasiijusi par to infarktu , ka tas var but pat hronisks , un ka to ari jaarstee ne tikai ar medikamentiem bet ari ar pareizu sporto6anu un pozitiivu domaa6ananu ,pareiziem vingrinajumiem un pareizam dietam . Es par to infarktu spriezu , jo sakoies vasarai saaku nemitiigi dien dienaa sportot un noslogot sevi ,protams neizpalika arii katru 2 dienu tusinji ,kaa jau minejuu , arii alkohols un smeekjee6ana un arii tas amfetamiins drankjiigais . ( tagad protams nozeeloju ,bet tas protam draugu darbs ) ,kas var novest pie tadiem infarktiem , un vai asins analiizees tad kautkas uzraadiitos ,ja jau buutu tas infarkts ? kardiogramma ta4u ar neko dizhu neuzraada . vai es kljuudos ? tur manupraat speeciigaaka izmeklee6ana jaaveic ,lai noteiktu vai taas ir miokarda infarkts. Kaads ,kur6 tie6aam ir leitas kursaa par 6o slimiibu vai var man atbildeet , jo jau mokos 2 mene6us ar 6adaam saapeem un nezinju ,kas notiek ar mani .
Re: dzinkst ausis un miglojas acis
10.09.2010 05:54
Acis japarbauda pie oftalmologa/okulista.Vins veiks redzes testu ar krasam un tabulu.
Vajag sapilinat pilienus,jauztaisa oftalmoskopija, kur ar ipasu spogulu un lecu sistemu dakters parbaudis acis.
Pie ta pat arsta jaizmera ieksejais spiediens aciis.Nesapigi tas viss.
Musinas, spligti plankumi parasti ir no 1.akuta vai hroniska asinsrites traucejumi redzes nerva apasinosanas baseinaa/ asinsvadu izmainas vai tilpuma process galvas smadzenu vielaa vai zem smadzenu apvalkiem..
2.tiklenes saslimsanas aciis 3.kataraktas sakuma stadijas 4.pec acs lecas,radzenes bojajumiem,ari mikroskopiskiem ,5.no taa spranda,ja trauceta apasinosana ar arterialam asinim uz noteiktu smadzenu apgabalu vai venoza attece no taa.Asinis sirds pumpe pa arterijam uz smadzenem un pa venam tas nonak atpakal sirds-plausu lokaa.
Traucejumi var but ari islaicigi un nebut bistami,var but bistami
ORL/LORS ka vel saka- vins ar aparaturu parbaudis dzirdi,daudzas slimibas sakas ar sikiem traucejumiem.
Nu,ko es ,ja pasam vajadzetu, aizietu uz CT galvai un mugurkaula kakla dalai uztaisit.
Varbut vel neirologa konsultaciju panemtu.
Melns var but no spiediena,bet caurspidigi apali plankumi parasti ir kataraktas sakuma stadija,loti reti pie citam acu slimibam vai galvas smadzenu slimibam.
Tapat melnas musinas ir glaukomas pavadones, rodas no sikiem tiklenes vienlmainas dabas traucejumiem.
Progresejot glaukomai draud pilnigs aklums ,tadel iesaku parbaudi saakt ar acu dakteru.
Visadi kaifi izraisa straujas spiediena mainas likvora sistema un ne tikai asinsritee.
Protams,kaa kuram.Smekesana pasliktina tiklenes vielmainu un bojajumu regeneraciju, var sekmet kataraktas attistibu un asinsvadu slimibu attistibu.
Re: dzinkst ausis un miglojas acis
10.09.2010 08:21
sirsnija, ar infarktu cilvēki nesēž pie datora.

kur Tu ņēmi, ka kardiogramma neko dižu neuzrāda? Tu esi mediķis?
Nu uzrāda , bet nu tomeer satraukums dara savu . Tiešām jau 2 menešus mokos .! esmu jauna diezgan un iedomaajos ,ka aarsti tai sirdij uzmanibu iipa6u nepiever6 ,jo domaa nu kas taadai jaunai gan var buut ar sirdi . !Runcaane varbuut vari ienaakt zinju sarakstaa -miokarda infarkts izlasi luudzu manu peedeejo rakstu un varbuut veel vari kko ieteikt . :) vai arii kaads ,kurš saprot no taas mediciinas . :) paldies jau iepriekš ,butu ljoti pateiciga ,jo pagaidaam nezinu ko iesaakt . un nezinja gan ir ljoti mokoša . un stresinjš . un bailes :(
Re: dzinkst ausis un miglojas acis
10.09.2010 18:20
sirsnija, labāk raksti vienā tēmā.

vēl Tu vari iet pie dziedniekiem, gaišreģiem utml. es rakstu nopietni, jo, kā jau teicu, tās ir psiholoģiskas lietas, ne medicīniskas. nav jau nekādu Eiropas Savienības direktīvu, kā tās obligāti risināmas. rezonanse ir normāla, būtu laiks beigt izmeklēties un izmest par to naudu.
pingvins
Re: dzinkst ausis un miglojas acis
10.09.2010 19:49
Mīļo sirsniņ, tev ir riktīgi švaka nervu sistēma, esi kā apmāta ar savu veselību, kaut ''nekur neko neatrod''. Tā ir VD jebšu noraktās emocijas, kas spiež gar zemi. Tici man, var būt ļoooti slikti pie tā. Tiklīdz tu to sapratīsi un pieņemsi, paliks bišķi vieglāk- un tālāk jau pēc izvēles- ārstēt savu dvēseli vai nemitīgi meklēt ķermeniskas izpausmes, kuras būs arvien vairāk. Pati esmu gājusi tam cauri...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 10?
Ziņa: