loti saap mugura

Aizsāka mr.saaposha mugura 

mr.saaposha mugura
loti saap mugura
19.01.2010 19:28
Labsvakars. Saap mugura, jostas vieta, tur kur visi nervi. Nevaru liidz galam iztaisnoties. Ilgi nevaru paiet, seedeet veel var, guleet tikai uz saaniem, ar taisnu muguru-neiespeejami. Nezinu kas notika, nekas netika celts, vienaa briidii pieceelos no diivaana un leenaam leenam saapes pieneemaas. Saakumaa bija drusku gruuti paiet, kaa pieliku kreiso kaaju pie zemes, taa iesaapeejaas. Saapes pie kustiibaam, asas, nepanesamas. Dzeeru Nimesil-mazliet paliidzeeja uz pusstundu, Cataflam 50 ml-nepaliidz, Coxtral(tas pats vien Nimesil)-nepalidz, Voltaren 75 ml-nepalidz, Olfen plaaksteris-veel sliktaak. Ir bijusas probleemas, bet ne taadas, ka nevar paguleet, un peec smaga darba dariisanas (celsanas, nesanas). Dakteris jau ir ieplaanots. Kaa mazinaat saapes? Vai taas var buut arii nieres? Man 29.
Re: loti saap mugura
19.01.2010 22:48
mr.saaposha mugura Rakstīja:
-------------------------------------------------------

>Saakumaa bija drusku gruuti paiet, kaa
> pieliku kreiso kaaju pie zemes, taa iesaapeejaas.

Varētu būt ta, ka plīsis disks, kas spiež uz nerviem un tādos gadījumos sāpes ir kājās, lai gan esmu jauna, bet man neraksturīgā vecumā arī ir plīsuši jau 2 diski, tāpēc tas viss ir pilnīgi iespējams.!

Centies sākt kustēties lēnām, pameklē internetā kādus mugurkaulu iesildošus vingrinājumus.! Naktī gulēt palīdzēs spilveni,piemēram, guuļot uz sāniem apakšējā kāja taina, augšējā salocīta, atbaltot uz spilvena notur vienā līmenī ar locītavu, tādejādi neveidojas savilkums.! Vel, guļot uz mugurs, spilvenu paliec zem ceļiem, lai ceļi ir savilktu, līdz ar to muskuļi tiek atslābināti.! Vislabāk pati jūtos guļot uz vēdera.!
Dienas laikā sāpes mazināsies, ja kājas uzcelsi kkur augšā, lai ceļos veidojas 90 grādu leņkis', un atslābināsies.! No medikamentiem palīdz kkas stiprs, parasti amn pie stiprām sāpēm špricēja kkādas zāles.!
Uz ilgstošu laika periodu sāpes var ārstēt ar vigrojumiem, masāžam utt.

Tas ir viss, ko pagiadām varu ietekt.!
Gumijkoks
Re: loti saap mugura
20.01.2010 15:03
www.mfd.lv ir raksts par muguras sapem un ari tas ka saudzet sevi un muguru, varbūt noder. Lai no nierem butu tādas sāpes ir jabūt paatīgam iekaisumam tad būtu arī temperatūra, tā ka šoreiz laikam vairāk mugura - neirologs vai vertebrologs būtu vēlams.
Re: loti saap mugura
20.01.2010 15:41
Ir tādas zāles Ultracod. Tās ir paredzētas stiprām sāpēm. Būs gan vajadzīga recepte.
mr.saaposha mugura
Re: loti saap mugura
20.01.2010 20:51
Paldies par atbildeem, uztaisiiju rengenu, atbildee bija rakstiits, ka inicialaas spondilozes paziimes. Dzeru Magne B6, paliidzeeja labaak par visaam pretsaapju zaaleem. Tagad vien jaagaida ko aarsts teiks.
Re: loti saap mugura
25.04.2010 09:02
To ZANE-PELE Tev bija plīsuši diski - saki lūdzu kā Tu tiki galā ar sāpēm, vai Tev sāpes ir pārgājušas vai mocies joprojām? man arī līdzīgi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 10?
Ziņa: