Mugurkauls & sāpes sirds rajonā

Aizsāka wille 

Mugurkauls & sāpes sirds rajonā
01.04.2010 19:53
Sveicināti!

Lieta ir sekojoša: sāpes mugurā starp lāpstiņām un jostasvietā ( mugurkauls) un vieglas sāpes krūtīs sirds rajonā reti otrā pusē. Datortomogrāfijas slēdziens: Deģenerati'vu pārmaiņu dēļ starpskriemeļu locītavās un starpskriemeļu diskos spinālas un foraminālas stenozes CT aina, prevalē L5-S1 segmentā. Tas viss ilgst gandrīz 3 mēnešus. Iemesls tam visam nepareiza smagumu nešana. Vecums 34 gadi.
Veicu ārstniecisko vingrošanu utt.
Jautājums sekojošs vai kādam ir kas līdzīgs un ja kāds ar to ir veiksmīgi ticis galā tad kādā veidā un cik ilgu laiku tas prasījis?



Edited 1 time(s). Last edit at 01.04.2010 19:54 by wille.
Re: Mugurkauls & sāpes sirds rajonā
12.04.2010 00:50
Kaut kas līdzīgs ir daudziem. Tiek galā ļoti labi, ja normāli vingro.
Re: Mugurkauls & sāpes sirds rajonā
12.04.2010 09:39
Varbūt, bet ja novingro gadu vai divus piemēram un nekas nemainās tad kāda jēga vingrot. Vingroju 2 mēnešus jēgas nekādas, sāp katru dienu. Ja tur kautkas iekšā spiež piem:disks, trūce uz nervu tad spiedīs visulaiku, sāk jau likties ka bez ķirurga nevarēs iztikt. Lasīts ka daudzi gadiem mocās vingro, iet pie dažādiem speciālistiem, bet tie kas aiziet pie ķirurga tie vairs neko neraksta, jādomā ka tiem mocības beigušās..
Re: Mugurkauls & sāpes sirds rajonā
12.04.2010 11:31
Es ieteiktu paralēli uzspiest uz vielam un produktiem kas veicina skrimšļu atjaunošanos un kaulu nostiprināšanos. Tas jau arī ir galvenais iemesls kāpec tas mugurkauls "nosēžās" un saspiež tos nervus... Varbūt izveidot mājās ekstensijas gultu lai gulešanas laikā noņemtu to spiedienu. Vingrošana viena pati bez barības vielu piegādes mugurkaulam man šķiet veltīgas pūles...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Mugurkauls & sāpes sirds rajonā
12.04.2010 13:44
var jau visko mēģināt bet jautājums cik ilgi? mēnešiem,gadiem?
Re: Mugurkauls & sāpes sirds rajonā
12.04.2010 16:23
Vingrošana nostiprina muskuļus un saites.Tiek atvieglots spiediens uz mugurkaulu.Līdz ar to palēlinas organisko izmaiņu process.
Pašas organiskas izmaiņas tas (vingrošana) nemaina.
Paralēli,kā saka Ku,jāuzlabo vielmaiņa(barošana).
Gulēšana uz cietas,siltas virsmas 15,20 minūtes vairākas reizes dienā.Peldēšana slltā baseinā.Uzmanīgi stiepšanās vingrinājumi. Samazināt savu LIEKO svaru. Izslēgt smagumu nešanu,skriešanu, lēkāšanu.
Nēsāt korseti,kosmo disku saprāta robežas.Kosmo disks neaizstāj muskuļa korseti,tikai papildina to.
Mugurkaulu (kaulus) nostiprina 5ci faktori.Kalcijs,"D" vitamīns,"C" vitamīns,fosfors,saules gaisma.Tikai visi kopā saprāta robežās.
Izslēgt faktorus,kas atņem kauliem kalciju. Tie būtu:Gāzētie dzērieni(ogļskābā gāze,kas ir viās Colas,kvasos...)),kafija,īstā tēja,lielas un nesamērīgi ilgstošas fiziskas slodzes.Grūtniecības un bērna barošanas laikā ar krūti sevišķi jācīnās ar kalcija deficītu.
Re: Mugurkauls & sāpes sirds rajonā
12.04.2010 16:47
ar kirurgiskam metodem to visu slikto nevar veiksmigi likvidet? ta nebutu labakā izeja?
Re: Mugurkauls & sāpes sirds rajonā
12.04.2010 19:58
Ķirurģija ir pēdēja cerība.Diezgan riskanta un dārga.
Re: Mugurkauls & sāpes sirds rajonā
12.04.2010 20:12
kapec riskanta? daudz ir veikuši to un diezvaī jūtas sliktāk...Laikam japamullajas gadu visu ko jaizmegina ja nekas nelidz & neuzlabojas tad pie kirurga un miers.
Re: Mugurkauls & sāpes sirds rajonā
12.04.2010 21:16
Par dārgumu nekomentēšu bet risks neapsaubāmi ir... Un kas pats būtiskākais, ja problēma nav konkrētas traumas rezultats tad nev nekāda garantija, ka tas neatkārtosies ar citu skriemeli jo novērstas jau tiek tikai sekas... Bet ja nu neka citādi, tad var ari operēt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Upsaaa
Re: Mugurkauls & sāpes sirds rajonā
16.04.2010 13:03
wille Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> bet tie kas aiziet pie ķirurga
> tie vairs neko neraksta, jādomā ka tiem mocības
> beigušās..


Droši vien visas un uz visiem laikiem. lai viņiem vieglas smiltis!
man ir veikta mugurkaula operācija,tieši L5-S1 segmentā, atveseļošanās proces nemaz nav tik viegls, tas ilga 6 mēnešus un sāpes tik un tā parādās paceļot kautko smagāku vai netā palocoties.Ķirurģiskā iejaukšanās bija pēdējais ko varēju darīt,jo tika spiesti ciet nervi kas iet uz kājām.Šāda veida operācijām pastāv liels risks!!! Tādēļ iesaku labāk kārtīgi visu izdomāt pirms gulties zem skalpeļa. :) Un operāciju sedz valsts ja ārstu konsīlijs uzskata ,ka cilvēks bez tās nevar iztikt( tikai gadu jāgaida rindā :) )Man paveicās ka operāciju veica viens no labākajiem Latvijas mugurkaula speciālistiem.
Re: Mugurkauls & sāpes sirds rajonā
16.04.2010 23:58
ūuhh, mazdakteris atkal dedzina :D mazdaker, a mazdakter, moš vari izskaidrot, kādā veidā tieši kosmodisks iedarbojas uz muguras sāpju patoģenēzi? Kāds ir tā sanoģenētiskais mehānisms? Ja nejēdz izskaidrot, tā arī uzraksti, ka vienkārši ļoti gribas pamuldēt par lietām, no kurām nav ne mazākās nojēgas.



ku! -> Kādā veidā "produkti kas veicina skrimšļu atjaunošanos un kaulu nostiprināšanos"varētu ietekmēt muguras sāpes? Zinām taku, ka pēc 70 gadu vecuma, kad diski ir sausi, trūces ir ārkārtīgi reti. Ij ko dos kaulu nostiprināšana, ja vien nerunājām par osteoporozi.


wille, ja vingro 2 mēnešus un nav uzlabojumu, maini spaciālistu.
Re: Mugurkauls & sāpes sirds rajonā
18.04.2010 18:04
nu labi pavingrošu gadu un pamainīšu speciālistus...un ja nebūs uzlabojumu tad būs skaidrs par vingrošanu!
Re: Mugurkauls & sāpes sirds rajonā
24.04.2010 00:39
Iesaku Kristīni Lapseli "Arho medicīnas centrā", Kristīni Baranovu "Global fitnesā" vai Judīti Dzerkali VC4 Pārdaugavā
Labi specialisti šajos jautājumos ir psihiatri iesaku iečekot http://www.psihiatrija.lv/ tur var atrast informāciju par mistiskām sirds sāpēm, kuras nemaz nav tik bieži saistītas ar to nabaga muguru.
Re: Mugurkauls & sāpes sirds rajonā
24.04.2010 21:30
ar tam vingrošanām jau arī pacietība vienreiz beidzas ja nav rezultātu, jo vingrot gadiem cerot uz rezultātu arī diezko cerīgi nav. Un psihiatrs diezvai pierunās starpskriemeļu diskam vai diskiem nespiest uz nerviem un neradīt sāpes!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 8?
Ziņa: