Sēņu apsēstais man līdzās

Aizsāka Mušmire 

Mušmire
Sēņu apsēstais man līdzās
23.04.2010 12:45
Dzīvoju kopā ar cilvēku, kuram nesen konstatēja nagu sēnīti. Lūdzu palīdziet ar padomu, kādu sa'dzīves higiēnas pasākumus veikt, lai arī es nesaslimtu ? Sevišķi mani baida kopēja vannas lietošana, kas ir neizbēgama. Kā jādezinficē vanna šajā gadījumā ? Paldies par ieteikumiem !
Re: Sēņu apsēstais man līdzās
24.04.2010 14:52
Dezinfekcijas līdzekļus pārdod aptiekās un saimniecības preču veikalos.Lietot pēc instrukcijas.Konsultēties pie ādas ārsta.
Labāk mazgāties dušā ar čībiņām kājās.Cilvēkam iziet ārstēšanās kursu ar apavu un zeķu dezinfekciju.
Veiksmi.
Re: Sēņu apsēstais man līdzās
01.05.2010 09:36
Labāk jau būtu ja tas cilvēks izārstētu savu sēni, jo tā jūs agri vai vēlu saslimsiet! Labs līdzeklis pēdām ir Lamisil (krēms & pūšamais).
Sēni var izārstēt pie dermatologa un nereti ar tabletēm ilgāku kursu veidā, kas iedarbojas uz visu organismu, nevis lokāli ar smērītēm.
Gailene
Re: Sēņu apsēstais man līdzās
06.05.2010 15:09
Nav tik ļauni, ja ievēro dažus piesardzības pasākumus. Slimniekam regulāri, nagu sēnītes skartie nagi jāieziež ar "Lamisil" vai "Terbisil" ziedi. Tas nagu sēni pavisam neiznicina, bet droši pasargā no citu inficēšanas. Protams, jāgriežas pie dermotologa, kas rūpīgi izvēlēsies ārstēšanu. Parasti Svarīgi, lai vispirms noteiktu, kas tā konkrēti ir par sēni, jo tās ir dažādi ārstējamas, ar dažādām zālēm. Ļoti rūpīgs šajā ziņā ir dr. Egīls Zvagūzis.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 17?
Ziņa: