mazas ūdeņainas pumpiņas

Aizsāka Marta555 

Man ir tāda problēma..man uz rokām periodiski uzmetas mazas,bezkrāsainas,gandr;iz nepaman;amas pumpiņas,pildītas itkā ar ūdeni(ja pumpiņu pārspiezh,šķidrums iztek) un ļoti niez..neesmu ievērojusi kad tieši tās man uzmetas. Varētu būt alerģija,bet es nevaru saprast pret ko,turklāt tagad dzeru xizal tabletes,un pumpiņas tāpat nepāriet. Pēdējā laikā vispār kaut kāda alerģiska esu palikusi, piemēram pret kukaiņu kodumiem.
Kašķis tas nav noteikti, tāpēc,ka ir jau bijis un es zinu,kā tas izskatās un pretkašķa smēre arī nepalīdz,mēģināju. Varbūt varat ko ieteikt, es vairs izturēt nevaru,naktī sakasos pat līdz asinīm. :(
Re: mazas ūdeņainas pumpiņas
09.07.2010 10:03
Variants: ir viņas neaiztikt tad pāries pašas no sevis!
gadijumā nav gadījies pārsauļoties vai saules ietekmē ?
sakne(īstā)
Re: mazas ūdeņainas pumpiņas
10.07.2010 10:23
Katru vasaru vienas un tās pašas tēmas...tak padarbiniet meklētāju: P
Re: mazas ūdeņainas pumpiņas
10.07.2010 20:13
Nevar izslēgt parasto kašķi...... Jāiet pie dermatologa.!!!!
Re: mazas ūdeņainas pumpiņas
10.07.2010 23:20
Organisma reakcija pret karstu laiku. Parasti taas pumpas paariet pasas no sevis, ja stipri traucee, vari padzert kaadu pretalergijas medikamentu.
Sveicinati man ir problema ar sim udenainajam pumpinam uz rokam periodiski. Vinas medz paradities un pazust, esmu jau aizmirsusi,ka manas rokas izskatas normali. Esmu bijusi pie dermateloga un gimenes arsta vienigais ko vini var pateikt,ka tas ir kaskis. Esmu meginajusi jau visus kakska kursus (tas smeres) Esmu izmetusi visas veces drebes. Visas gultas velas mainas un higenas tiek ieverotas. Es vairs tiesam nesaprotu,ko darit. Nekur citur uz kermena nav ir tikai uz rokam. Nu jau tas ir ievilcies paris menesu, Manaam puisim ir tiesi tas pats. Pirms paris menesiem mums vis vel bija kartiba. Ari vins lietoja visas smeres, mes pat izmeginajam smeres un tabletes pec alergijam,nekas nelidz esmu izmisuma, varbut varat ko ietiekt?
Re: mazas ūdeņainas pumpiņas
31.01.2015 12:58
Es nerunāju ja nezinu ar ko. Vecums,augums/svars.
Vēl,vai nelietojiet kādu trauku vai veļas mazgājamo līdzekli. Kādu noteiktu krēmu,ziepes?
Lai saprāts.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 25?
Ziņa: