kuznecova iplikators

Aizsāka bite53 

bite53
kuznecova iplikators
29.11.2010 00:31
Man sākušās problēmas ar muguru. Bēdīgākais ir tas, ka neesmu Latvijā, bet savas darba dienas pavadu Anglijas fabrikā- darbs stāvot kājās 12 stundu garumā.Manos 53 gados tā ir liela slodze mugurai. Cik saprotu, tad mugurkaula skriemeļi nospiež nervu galus, kas rada nepanesamas sāpes. Pagaidām kaut nedaudz atvieglo sāpes elastīgā josta un pretsāpju zāles. Tā kā bija dzirdēts, ka mugurai palīdz Kuznecova iplikators, pasūtīju tādu arī sev (Krievijas ražojums). Bet nezinu kā pareizi viņu lietot. Internetā arī neko neatradu par tā pielietošanu.
Lūdzu izglītojiet! Paldies!
Re: kuznecova iplikators
29.11.2010 11:00
...darīju sekojoši, jo problēmas ar mugursāpēm bija divās vietās starp lāpstiņām un jostasvietā, sagriezu divās daļās un atbilstoši sāpju vietām piešuvu ķermeņa pieguļošam kreklam no iekšpuses un tā arī nēsāju, jāsaka ka sāpes mazina un līdz ar to apasiņo tās vietas vairāk. Tas ir labākais veids jo pielīmēt ar plāksteriem utt., tas nav reāli neturas klāt. Pēc kāda laika var uzvilkt citu kreklu un tad atkal šo - apmēram tā darīju!
Vel var izmantot sinepju plāksterus.
Re: kuznecova iplikators
29.11.2010 11:02
Labdien. Tas ir tas paklājiņs ar daudzām asām adatām? Vai tad instrukcija viņam nebija klāt? Zinu vienīgi, ka uz viņu ir jāguļ.Sāpju deva, ko rada paklājiņs būtu jāpalielina pakāpeniski.
Iedarbība, ir vairāku faktoru kopsumma. Sāpes izsauc adrenalīna izdalīšanos, kas mazina hronisko sāpju fonu. Asins pieplūdums izsauc aizsargvielu koncentrāciju dotajam rajonam un veicina pretsāpju vielu palielināšanos.. Gan mākslīgi uzņemto, gan arī paša organisma izdalīto endorfīnu lokalizāciju.
Muguras ādā rodas simtiem mikrotraumu. Kas palielina infekcijas ienešanas risku.Nedrīkst būt strutojošu procesu uz ādas. Nedrīkst dot lietot citiem. Pirms un pēc lietošanas āda jāapstrādā ar aseptiskiem līdzekļiem.
Jācīnās ar lieko svaru. Jānēsā darba laikā kosmodisks, kas palīdz noņemt slodzi. Vajag atrast tādu stāvēšanas veidu, kas ļautu noņemt kaut daļas slodzi no muguras. Balsts uz elkoņiem. Augsta sēdēšana. Ceļa balstīšana.Nelieli pārtraukumi ar gulēšanu uz cietas virsmas. Kaut vai dažas minūtes. Noteikti vajag precizēt diagnozi, lai nenogulētu kaula destruktīvas slimābas. Audzējs, osteoporoze (kaulu cietības samazināšanās sakarā ar kalcija trūkumu), u.c.
Jostas daļas muskulatūras veidošana.Tā saucamā dabiskā muskuļu un saišu korsete.
Jāpalūdz draugiem lai sameklē firmas mājas lapu internetā.Ierakstiet google.lv meklētājā "'Kuzņecova paklājiņš'' un iegūsiet simtiem informācijas avotu.
Lai veselība un prieks.



Edited 2 time(s). Last edit at 29.11.2010 20:32 by Mazdakteris1.
Re: kuznecova iplikators
29.11.2010 11:12
he, he pamēģini uz viņa pagulēt, es gan nēesmu apaļīgs bet uz viņa pagulēt ir nereāli. Un par kosmodisku lasīju ka neviens nopietns mugurkaula ķirurgs viņu neiesaka, bet katram pašam protams izvēle jaīzdara.
sakne(īstā)
Re: kuznecova iplikators
29.11.2010 11:32
Ir, ir reāli arī pagulēt...un uz iepakojuma IR instrukcija, ja kas. Es tā ņemu nost galvassāpes, visādas osteohondrozes un spondilozes, labs. Jā, bet diagnozi vajadzētu zināt, ka nenodara vairāk ļaunuma, kā labuma.
Re: kuznecova iplikators
29.11.2010 13:33
es zinu, ka mans koments var sadusmot, jo noteikti nav citas izejas, bet tāds darbs vienā brīdī var beigties ar to, ka vispār nevar pastrādāt... ja to zina, dažreiz tomēr, enerģiski domājot, kaut ko var izdarīt.

ja tomēr nevar, tad, pirmkārt, ir jāvingro, lai nostiprinātu dziļos muskuļus. ja tas netiek darīts, tad visi tie plāksteri ir pupu mizas. noņemt sāpēs ir viegli, to visi prot. visi zinām, kā beidzās Maikla Džeksona sāpju noņemšana. sāpēs ir signāls, ka ir ziepes. noņemt sāpēs ir tas pats, kas nospiest modinātājpulksteni un gulēt tālāk.

re, kur ir daži ieteikumi:

http://www.vesels.lv/index.php?option=com_content&task=view&id=209&Itemid=34

vislabāk vismaz dažas reizes apmeklēt fizioterapeitu, lai iemācītos secību utt.



Edited 1 time(s). Last edit at 29.11.2010 13:43 by Runcene.
bite53
Re: kuznecova iplikators
01.12.2010 11:24
Paldies visiem par viedokļiem.
Uz iepakojuma mikroskopiskiem burtiem rakstītajā instrukcijā latviešu valodā ar mokām salasīju, ka uz paklājiņa var gulēt apmēram minūti.To drīkst likt uz muguras , pleciem, galvas pakauša daļas. Noriskēju un 2 reizes dienā pa minūtītei guļu uz tā.
Jādomā, ka pārāk liels ļaunums nenotiks no tik īsa laika. Darbā lietoju elastīgo jostu. Vakar pirmo reizi nejutu sāpes mugurā, nebija jādzer ibumetīna deva. Šorīt no rīta sev par pārsteigumu tā viegli izkāpu no gultas, bez stīvuma mugurā. Nedomāju, ka tas man tā psiholoģiski nostrādāja, drīzāk tomēr tas iplikators palīdzēja.
Nezinu, cik nopietna vaina var būt mugurai. Parasti man tā nesāp, vienīgi darbā stundas 2 pēc stāvēšanas kājās sāk mocīt. Pēc 10 nostāvētām stundām ir pavisam smagi. Guļot, staigājot, sēžot mugura nesāp.Liekā svara man nav.
Tagad jāapgūst vingrojumi muguras pastiepšanai.
Paldies!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 13?
Ziņa: