Burkanu sula

Aizsāka Mori 59 

Burkanu sula
07.02.2011 21:53
Gribetu Dzirdet kadu Padomu ka verst situaciju par Labu:)
Kadu Pus gadu dzeram Burkanu Sulu ar aboliem (veikala perkam) un skajdam to ar udeni.
Un nu pamaniju ka ada paliek nedaudz Dzelteniga .
Vairs dazas dienas to nedzeru.
Bet ka palidzu organismam stabilizeties?
Bu.
Re: Burkanu sula
07.02.2011 22:08
pārstāt dzert to vispār un vairāk dzert parasto ūdeni. vairs jau neko nepalīdzēsi, vienīgi var pasliktināt :D
Re: Burkanu sula
08.02.2011 17:58
Ilgstoši lietojot karotīna avotus novēro nelielu ādas dzelti. Vajag samazināt devu. Pakonsulteties ar hepatologu. Traģēdija tā nav . Karotīns ir dzeltenīga krāsviela kuras pārprodukcijas dēļ aknas nespēj attīrīties.Tāpēc gļotadas un āda iegūst dzelti.
Veiksmi.
Re: Burkanu sula
08.02.2011 20:57
Cits tieši speciāli dzer burkānu sulu lai āda nebūtu bāla bet nedaudz tumša, nu tas apmēram kā dabīgais solārijs.
Bu.
Re: Burkanu sula
08.02.2011 22:00
jā, laikam tagad ir tāda mode staigāt dzeltenam kā ar kaut kādu botkinu slimam :D
Re: Burkanu sula
10.02.2011 21:07
Vispār, varētu teikt, ka ar burkānu sulu var novērst daudzas nelaimes. Izrādās, ka "A" vitamīns ārstē ne tikai "Vistas aklumu". Viņu pielieto arī jauniešu ginekomastijas ārstēšanai.Pie tam ar diezgan labiem rezultātiem.
Ginekomastija ir zēnu un jauniešu viena vai abu krūšu dziedzeru palielināšanās. Viens no ginekomastijas galvenajiem iemesliem jauniešiem 12-19 g. vecumā ir harmonālo "vētru" rezultātā pazeminājies vīrišķo hormonu daudzums organismā. Tā kā zēna organismā ir arī sievišķie hormoni,tad var sākties sievišķo dzimumpazīmju veidošanās. Viena no pazīmēm ir krūšu dziedzeru palielināšanās. Burkāni satur "A" vitamīna provitamīnu-karotīnu.
Tā deficīts kavē epitēlijšūnu veidošanos.Epitēlijšūnas piedalās ne tikai zarnu sieniņu veidošanā. Tās un citas šūnas piedalās sieviešu un vīriešu reproduktīvās sistēmas veidošanā. Savlaicīgi lietojot olbaltumvielas un burkānus, mēs normalizējam zēna reproduktīvo sistēmu. Tā savukārt sāk ražot testosteronu-vīrišķo hormonu un ginekomastija izzūd.Tīrs "A" vitamīns eļļā to dara ātrāk , bet prasa rūpīgu ārsta kontroli.
Šajā sakarā var izskatīt vēl vienu interesantu teoriju. Varbūt pienāks diena,kad reklāmas teiks. Ar burkānu sulu pret gejiem un lezbietēm! Gribas uzreiz piebilst, ka burkānu sula var palīdzēt tikai agrajās zēna attīstības stadijās. Bērns ir biseksuāla būtne līdz brīdim, kad sāk pastiprināti darboties reproduktīvās sistēmas dziedzeri. Zēnam tās ir oliņas -testis. Tās ražo testosteronu-vīrišķo hormonu. Bet testosterons nosaka tikai vairošanās dziņu.
Ir vajadzīgs rādītājs,kas ir daudz spēcīgāks par testosteronu. Dzīvnieku pasaulē tos sauc par feromoniem. Izrādās, ka apmērām 10% vīrieši izdala sevišķi spēcīgu ceļvedi,kas liek sievietēm burtiski ļimt viņu priekšā.Ir sievietes ar sevišķi spēcīgu feromonu -kopulīnu. Šeit jau ir bezspēcīgi vīrieši.Tie bija Nefretiti,Kleopatras un Džuljetas slepenie ieroči.Tagad iedomājaties bērnu-pusaudzi ,kuram nenostradā pilnā mērā dzimumdziedzeri. Ir jau testosterons.Bet ir arī sievišķie hormoni. Un šajā brīdī uz zēnu iedarbojas superspēcīgais vīriešu feramons- androstenols. Vņš iededzina augstākajā smadzeņu vadības punktā-hipotalāmusā norādi. Tavs liktenis ir mīlēt vīrieti! Vēl jo vairāk ,ka šajā brīdī organismā ir sievišķie hormoni. Protams,ka jaunai specīgai mātei ir pretinde-kopulīns. Bet ja tāda nav padzīvojušai dzemdētājai? Ja māte ar alkoholu, narkotikām ir nopostījusi savus reproduktīvos orgānus. Ja bērns aug bērnu namā, kur ir simtiem jauniešu, kas kaisa feromonu-androstenolu un androsteronu pa labi un kreisi! Tajā pašā laikā tur ir maz jaunu sieviešu ar kopulīnu-pretindi. Ja mātes iekšējie sieviešu orgāni tiek agri izņemti slimības dēļ?
Varbūt mēs rodam atbildi,kāpēc nevar atrast homoseksualitātes gēnu.Kāpēc homoseksuāļus pārliecinoši neizārstē hipnoze,nomierinoši preperati. Nepalīdz lielas devas vīrišķo hormonu. Tieši otradi viņi vēl vairāk iekairina gejus. Par šo teoriju varētu pasmieties. Bet tad vajadzētu atbildēt uz dažiem jautājumiem. Kaķis ar normāli attīstītu vīrišķo saimniecību burtiski sāk trakot tiekot klāt baldrijāņiem,kas ir sievišķā feromona prototips viņu pasaulē. Taurenis-zilais kārklu raibenis, kas izdala skudru feromonu apmāna veselu skudru pūzni. Viņš liek visām skudrām šajā pūznī rūpeties par saviem pēcnācējiem.Tiek izaudzināts likumīgs skudru" pārtikas produkts". Viņš tiek apsagāts, barots un izlaists brīvībā.Liels ,spalvains,trekns kumoss.
Katram gadījumam visām jaunajām mātēm gribu ieteikt. Barojiet savu mazuli ar krūti. Glāstiet viņu. Dodiet viņam burkanus līdz 20 gadu vecumam. Nepieņemiet savās mājās donžuanus,kas liek jums ļimt viņa spēcīgo feromonu dēļ. Un jūs izslēgsiet varbūtību,ka jūs bērns kļūs homoseksuāls.
Lai cerība un miers.



Edited 3 time(s). Last edit at 20.02.2011 20:54 by Mazdakteris1.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 3?
Ziņa: