Iesnas :(

Aizsāka wille 

Iesnas :(
12.02.2011 19:14
Kas tas par sviestu ka nākas 3 reizi šoziem ar iesnām slimot? Agrāk kad cepuri nenēsāju un šalli, tikai cimdus 1 reizi paslimoju ar iesnām un viss.
Vai imunitāte galīgi sanīkusi vai? Jāpērk vitamīni varbūt.
Kāds var iekomentēt, kam kautkas līdzīgs!
Bu.
Re: Iesnas :(
13.02.2011 13:08
protams ka tagad arī jānēsā cepure un šalle :D jāēd daudz augļi un dārzeņi + vitamīni. pa tadu ziemu imunitāte ātri iztērējas
Re: Iesnas :(
13.02.2011 18:04
Koments iznāktu saturīgāks, ja dotu sīkākas ziņas par sevi. Dzimums, vecums, augums. Ar ko slimots.
Jāskatās vai veseli visi zobi. Vai nav hronisks kakla vai deguna iekaisums ( tonsilīts,haimorīts...). Varbūt silta cepure un šalle bet ja ir aukstas kājas, tad var nākties slimot biežāk.

Te bieži draugi pārmet , ka prasu vairāk datus par jautātāju. Minēšu dažus piemērus, kāpēc tas vajadzīgs. Pēc auguma un svara var noteikt vai cilvēks ir apaļīgs vai vājš. Sievietēm tauku kārtiņa ir nepieciešama vēdera un gurnu daļā. Tas pasargā no aukstuma sieviešu iekšējos orgānus.No cistītiem.
Puisis zināmā vecumā ir hiperseksuāls. Šajā vecumā, kad organismā daudz testosterona- vīrišķo hormonu, tad parasti ir pazemināta imunitāte.
Liels kalsnums varētu likt domāt par vairogdziedzera pastiprinātu darbību vai tārpu invāziju. Atkarībā no sūdzību rakstura. Gaišmatainas personas nāk no baltu vai izolētām tautām. Te jādomā par ģenētiskām slimībām. Cilvēki ar tumšu acu krāsu , parasti ir pastiprināti jūtīgi pret sāpēm.Atkarībā no vecuma un sūdzībām apaļīgi cilvēki liek domāt par iespējamo aizkunģa dziedzera saslimšanu (diabēts). Sirds aptaukošanos, žultsakmeņiem, aknu darbības traucējumiem u.c.Arī smaids dod ārstam zināmu informāciju. Vēl šo to stāsta ādas stāvoklis. Bālums, sārtums, akrocianoze, iekaisīgums,dzeltenīgums, palielināti acu maisiņi.
Tātad, jo vairāk par sevi stāstīsi aiz ekrāna, jo vieglāk būs dot padomu.
Protams, tuvojas pavasaris. Imunitate pazemināta. Vajag vairāk dārzeņus, "C" vitamīna avotus. Labāk izgulēties klusumā ,tumsā un mierā. Parādīt seju saulītei. Vairāk gaisa un gaismas telpās.
Lai veselība un veiksme!



Edited 1 time(s). Last edit at 13.02.2011 18:04 by Mazdakteris1.
Re: Iesnas :(
13.02.2011 19:55
Deguns jāskalo ar sālsūdeni katru rītu. Tas notiek tā : iebāž degunu bļodiņā, pa vienu nāsi ievelk, pa otru izpūš. Nebūs nekādu iesnu pat bez cepures staigājot.
Re: Iesnas :(
14.02.2011 22:31
es nesaprotu kas tās par iesnām...visi simptomi vienlaicīgi tek, deguns ciet, jāsņauc un kakls arī tāds paslikts nu rupja balss, tie simptomi tak parasti pakāpeniski man vienlaicīgi viss, plus to visu pavada galvassāpes tapēc cenšos nešņaukt - nav kautkāds termojadernijs jauns iesnu veids parādījies?
temperatūra un vemšana nav, takā gripa itkā nevarētu būt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 6?
Ziņa: