Sāp josta

Aizsāka Mike 

Sāp josta
24.03.2011 23:48
Pagajušā gada septembrī futbola treniņā traumēju muguru, paslidojot, kad stiepjos līdz bumbai. Jostas kreisajā pusē sāp joprojām katru dienu, nereti ir arī dedzinošas sāpes. Tomogrāfija konstatēja, ka ir divas protrūzijas 3-4 mm L4-L5 un L5-S1 līmenī.
Apmeklēju vingrošanas nodarbības pie speciālistiem, pats taisu vingrošanu katru dienu. Pagājis jau pusgads, bet rezultāts līdzīgs nullei. Biju pie vertebrologa - teica, ka vajag vingrot muguru. To pašu teica arī divi vingrošanas speciālisti un rehabilitoloģe, ģimenes ārsts un visi, kam bija kas sākams. Pusotru mēnesi atpakaļ biju arī 5-7 reizes pie manuāla terapeita. Nedēļu atpakaļ biju pie neirologa, kas izrakstīja zāles, pie tām ļoti dārgas. Tajā pat laika neirologs pabrīnījās, ka itkā protrūzijas man nav tik lielas, lai jau pusgadu izraisītu sāpes, pie tām nav atkarīgas no tā, vai izdaru kādu strauju kustību vai ko citu.
Nu labi, tabletes man vēl 3 nedēļas jāēd, bet tā pati vingrošana - pusgads ir pagājis un rezultāta nav vai tas ir tik niecīgs, ka es to nepamanu. Josta nesāp tikai nakti. Vienkārši brīnījos, vai pusgads nav pietiekams, lai vingrošana dod reālus rezultātus?

Varbūt kam ir kas sākams?
Re: Sāp josta
24.03.2011 23:50
P.S. Man 25 gadi, ar sportu nodarbojos visu mūžu.
Re: Sāp josta
25.03.2011 10:56
Citreiz saka ka ar pareizu vingrošanu par 3 mēnešos var just uzlabojumus, kā ir patiesībā kas to lai zin u ntas iespējams atkarīgs no katra cilvēka individuāli. Nu pēc gada sāpēs daudz mazāk, protams ja gada laikā vel kautko nesastiepsi utt. Protams ar sportu nodarboties ti kbrīvi kā agrāk diez vai varēs.
jamm
Re: Sāp josta
26.03.2011 10:26
Gaidīšu tevi spēlējam kādā Eiropas klubā..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 4?
Ziņa: