Hlamīdijas

Aizsāka mika11 

Hlamīdijas
17.04.2011 22:16
Sveiki.
Draugam atklāja hlamīdijas un ureaplazmu. man analīzes neko nauzrādija, tagad gan nodevu atkārtoti infektoloģijas centrā. I-netā tik pretrunīga informācija (par hlamīdijām), cits raksta, ka no tām nav iespējams tikt vaļā, ka viņas atkātojas atkal un atkal... savukārt ārste teica, ka padzersim antibiotikas un izārstēsim - ka tās neatkārtošoties. vai ir iespējams, ka dzīvojām ar tām ilgi, bet ka tas devušas par sevi zināt tikai tagad? Jo simptomi uzradās vīrietim apmēram pirms mēneša, man gan nekādu simptomu nav (tas esot normāli). Jautājumi: 1. vai tās pēc izārstēšanas var atkārtoties, vai tomēŗ tās var izārstēt pavisam? 2. vai ārstešana aprobežojas ar AB lietošanu? 3. vai var būt tā, ka hlamīdijas organismā jau ir kādu gadu, bet analīzēs simptomi paradās tikai tagad? 4. ja neesam viens otru krāpuši, kā tās var uzrasties organismā? EHHH..
Thanks..
Re: Hlamīdijas
17.04.2011 22:41
Kādas analīzes Tavs draugs nodeva? Kādi viņam simptomi?
Re: Hlamīdijas
17.04.2011 23:11
Nodeva daudz un dažādas analīzes (uz dažādām STS) infektoloģijas centrā. Simptomi - sāpes un izdalījumi. Bet cik man zināms, tad tām hlamīdijām simptomi var būt un var nebūt, kā ari var būt dažādi..
Re: Hlamīdijas
18.04.2011 14:56
Dzirdēts ka piena sēne var būt organismā - snaust un to var kādam pielipināt kam vājāka imūnsistēma. Hlamīdijas diezvai var uzrasties organismā, tās var visdrīzāk dabūt no kāda, tie ir sīki mikroorganismi. Jā, nu no AB lietošanas laikam neizvairīties ja grib tikt no tā visa vaļā.
Re: Hlamīdijas
18.04.2011 15:12
" 4. ja neesam viens otru krāpuši, kā tās var uzrasties organismā? "
tu esi tik ļoti pārliecināta arī par savu draugu?
Hlamīdijas var iegūt no kāda kam jau tādas ir..
Re: Hlamīdijas
18.04.2011 15:25
Man bija hlamīdijas - 5 dienas padzēru antibiotikas un viss kārtībā (džekiem gan laikam vienkāršāk tikt no tām vaļā). Toties ar trihomonām nocīnījos pamatīgi - pa 5 antibiotikām dienām - 10 dienas, bet arī beigās viss ok. :)

Vēlu veikmsi
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 19?
Ziņa: