diska truce un muguras saturosha josta

Aizsāka Džindžella 

diska truce un muguras saturosha josta
04.07.2011 11:06
pec neparejoshaam sezhas nerva saapeem man beidzot tika konstateta paliela diska truce 0,7 mm un diska protruzija. pie muguras specialista vel nesmu bijusi(jagaida rinda),bet cilveki no malas man saka,ka japerk josta kas satur mugurkaulu. peec pieredzes cik liela nepiecieshamiiba man ir peec shadas jostas? ko vinja man var liidzet? mugura man nesaap,tik saap sezhas nervs un regulaari jaacilaa 7.meneshus vecs mazulis.
un veel,cilveki,kas ar sho problemu saskarushies,ko jus varat pec pieredzes ieteikt,ko dariit,kas vislabaak paliidz? diksus jau laikam vietaa atpakalj nesalikt,bet problemu laikam var aptureet gan!?
man 27 g.
Re: diska truce un muguras saturosha josta
04.07.2011 18:48
Jostu nevajag jo to nesajot tev paliks vaji muskuli kas muguru satur, kosmodisku vispār neviens nopietns ārsts neiesaka, palidz vingrosana un laiks bik sadziede.Specialisti parasti iesaka taisit operaciju ja kajas tirpst, proti ietekme kajas, ja neietekme tad nevajag. Pats cakarejos ar to 2 gadus no sakuma bij sliktak tagad labak, protams neko smagu celt nevar.Izgaju VISUS iespējamos ārstus gan dārgus gan lētus bet jēgas nebij.
Re: diska truce un muguras saturosha josta
04.07.2011 19:09
Man pašai arī akurāt tāda ppati problēma- diska protrūzija, arī sāka izpausties, kad bēbis bija mazs. Palīdz tikai un vienīgi vingrošana ( klāt vēl Terapimaster jeb slinga terapija)- lai veidotu muskuļu "korseti" ap nobīdītajiem skriemeļiem. Vingroju mājās un 1x nedēļā pie fizioterapeita. Uzreiz var just, ja kādu nedēļu paslinko.
Josta neko nedod. Iemācies arī pareizi cilāt bēbi- nevis liecoties, bet tupstoties ceļos. Vistrakākais-likt bērnu redeļu gultā, kad tā atrodas viszemākajā pozīcijā- to labāk deleģēt darīt papucim.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 17?
Ziņa: