muguras trauma

Aizsāka kkkometa 

muguras trauma
29.07.2011 17:09
Sveiki! 08.08 vīrs kaut kā šķībi noliecās pie rakstāmgalda- viņam riktīgi ,,iedūra,, mugurā- krustu rajonā. Bet nebija tā ka nevar pakustētis; aizbrauca pat uz darbu. Šobrīd tā krustu sāpe ir praktiski pārgājusi; notrulinājusies, bet ir uzradusies jauna- atstaro uz kreiso gluteusu, augšstilba aizmuguri un apakšstilba aizmuguri. To pat nevarētu nosaukt par sāpi- ir tāda diskomforta sajūta; smagums; tāda sajūta kā bērnībā pie augšanas sāpēm. Pie ārsta viņš šobrīd netiek. Iedevu 1 Nimesilu un sāka dzert neiromulti vitamīnus ala neirorubīns. Reāli, kas tas varētu būt? Lumbosakrāls sastiemums vai dislokācija? Šodien bija uz rtg. Pirmdien es viņa vietā aiziešu aprunāties ar fizioterapeitu. Vēl kāds kaut ko var ieteikt?
KlikKlik
Re: muguras trauma
29.07.2011 18:47
Nu, kad man tā bija tad pirmo reizi tā bija diska trūce (tieši sāpju atstarošanās liecināja, ka muguras smadzeņu nervi tiek kairināti ar izlūzušo diska gabalu).
pāris gadus pēc operācijas, kad es šķībi pieliecos zem rakstāmgalda man bija nervs iespiests starp disku un skriemeli operētajā vietā. Masāža un "ievilkšana" stradiņu vertebroloģijas nodaļā palīdzēja.

Bet nu man jau pa smago.
Re: muguras trauma
30.07.2011 10:01
Ko tur ieteikt? Vajag zināt arī vecumu,augumu,svaru vismaz.
Vai agrāk ir kas līdzīgs bijis?
Kāda fiziskās aktivitātes sportā,darbā?
Kāda ir muskulatūras vēdera-sānu rajonā?
Vai ir gājis sistemātiski uz diskotēkām un lēkājis?
Lai veiksme.
Oto
Re: muguras trauma
31.07.2011 03:21
Nekustīgs dzīvesveids tur tā vaina. Ja neko nemainīs paliks tik sliktāk.
Re: muguras trauma
31.07.2011 11:14
oto - ir liela taisnība, bet ar nimesilu nevajag aizrauties, tas ir diezgan termojadjernijs ASV pat aizliegts.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 13?
Ziņa: