diska trūce, sēžas nervs, osteopāts

Aizsāka Džindžarellaa 

diska trūce, sēžas nervs, osteopāts
17.10.2011 03:59
sveiki! problēma tāda,ka jau kādu laiku atpakaļ kontstatēta diska trūce 0,8mm,kas spiež uz kājas nervu,kā rezultātā kāja visā garumā sāp. zāles,vitamīni ārstnieciskā vingrošana nepalīdz,vai palīdz tikai uz īsu laiku. šobrīd atkal ir aktīvais periods,kad nezinu kur lai to kāju iebāž. dakteri operācijai pagaidām saka nē. esmu dzirdējusi labas atsauksmes par osteopātu,kas var palīdzēt diska trūces gadījumā. šobrīd man galvenais lai palīdz pret sāpēm kājā. tādēļ jautājums,vai tas maz ir iespējams? esmu nolēmusi griezties pie osteopāta andra Zemīša. kādas atsauksmes?

varbūt kādam ir kādi citi ieteikumi šajā sakarā?

esmu jauna,man 26 g.
Re: diska trūce, sēžas nervs, osteopāts
17.10.2011 12:23
Nepalīdzēja, izdevu 2x40 Ls par 10 min.seansiem.
Man arī bija diska trūce. Nelīdzēja ne ziedes, ne tabletes. Labākajā gadījumā tās deva īslaicīgu efektu.Tad saņēmos un sameklēju dr.J.Puriņu . Viņš sniedza izsmeļošu konsultāciju šajā jautājumā. Mani izoperēja. Varu teikt viņam tikai PALDIES, jo līdz šai dienai nezinu ,kas tas ir muguras sāpes. Man šķiet ,ka palīdzēt var tikai operācija, jo ja jau sāpes izstaro uz kāju.Nejoko.Tev taču tikai 26 gadi! Tas ir nopietni.Tādas ir manas domas ,balstoties uz personīgo pieredzi. Lai veicas!
Re: diska trūce, sēžas nervs, osteopāts
17.10.2011 14:49
nu bet es tak nevaru nevienu piespiest opereet mani,ja aarsti saka nee,pagaidaam ir javingro,blokaades blabla bla. turklaat,cik zinu operacija ir ljoti darga
ZIVE,cik izmaksaaja muguras operacija? man mugura nav sapejusi ne dienu,tikai kaaja
Blokādes noņem sāpes tikai uz laiku. Domāju, ka nav vēlams bojāto vietu tā ļoti "tramdīt" ar vingrošanu. Es jau nesaku,ka tūlīt ir jāoperē! Protams, ārsts noteiks ko darīt. Kāja jau sāp no tā, ka problēma nāk no muguras, no diska trūces, kas Jums ir konstatēta. Pirms kādiem 6 gadiem tas pasākums maksāja 1000 latu. Tagad gan nezinu. Bet pie Puriņa ir iespējams maksāt pa daļām. Viss ir sarunājams. Ja Jums ir kompūtertomogrāfijas rezultāti, vajag ar viņu pakonsultēties. Lai izdodas atrast risinājumu!
Ja saap, tad vingrot nevajadzeetu. 0,8mm ir daudz vispaar.. Kaads ir aarsta viedoklis, kaapeec operaaciju nee? Ko iesaka? Vai nepliidz nekaadas zaales? Vai nepaliidz b vitamiina injekcijas? Vai mugura saap visu laiku, vai naktiis vairaak, vai ir dienas, kad nesaap, vai no riita vairaak vai vakaraa? Loti biezi, pat tad,kad ir diska truuce, muguras saapes izraisa un pastiprina ar muguras skriemeliem nesaistiitas lietas, bet ar nervu sisteemu saistiitas. Nervi mums iet pa visu kermeni, un ir taadas juutiigas vietas kur tie dod par sevi zinju. Diska truuce var paariet, situaacija uzlabojas, piemeeram dziivojot mieriigi un lietojot muskuljus atslaabinoshus medikamentus, Volteren, Midokalm utt. ,plus pretsaapju, kau vai tas pats cokstraals, citiem ketanovs paliidz, ir jau arii smagaa artleerija, tramadols, morfija preparaati, bet ar taadiem loti uzmaniigi, nedeelju varbuut, ne ilgaak, stipri atkariibu izraishoshas. No savas pieredzes ieteikshu vienu fisku, kas varbuut liksies smiekliig, pameegini ar muguru taa miilji parunaat, tikai ne dusmiigi, ja noticeesi- paliidzees.:)
Re: diska trūce, sēžas nervs, osteopāts
17.10.2011 19:46
fox,es jau saku,man mugura nav vispar sapejusi,visa probleema ir saposhajaa kaajaa. neoperee tadelj,ka nedod garantijas. varot arii neliidzeet. apmeram taa,kad viss jau bus izmegjinats un bez maz gjiipshu aiz sapem,vai nervs paliks nejutiigs tad operes.
esmu izdzerusi kaudzem zales,olfen,gordius,neiromidins,midocalm,kkaadas pret sapem shpriceja,neirorurbina injekcijas un neirorurbina tabletes. nu cik var? aknas var sabojaat.
laikam bus ar kaaju japarunaa :))
Aknas tieshaam var nokaitinaat ar zaaleem:). Parasti jau saapees uz kaaju tiek uztvertas loti nopietni, tas taa iisti nav tas forshaakais variants. Vai Tev ir paarbaudiita arii staaja? Nu tas, kaa Tu staavi, ej. Vai nav atskiriibas kaaju garumaa, kau vai milimetros?vai saap kriesaa kaaja?
Re: diska trūce, sēžas nervs, osteopāts
17.10.2011 20:28
fox,nav paarbaudiita staaja,un saap labaa kaaja. peec idejas jau es apmeram nojaushu,kapec man shi truce ir izveidojusies. man ir mazs berninjsh,kursh regulaari jacilaa,japarnesaa,turklaat ziemaa stipri nokritu,kas uzlika punktu uz i,beet taa arii saakaas sapes kaajaa.
Nu jaa, ir kaut kaadas lietas, kas var izprovoceet, radiit to truuci, kaut ko nepareizi celot, velkot, stumjot. Bet parasti tas pirmais "zvans"nav veel tas galeejais pirmsoperaacijas, it seviski Tavaa vecumaa. Parasti pirmaas reizes to var dabuut atpakal ar zaaleem, un tad jau veelaak skataas kaa viss attiistaas vai neatiistaas. Par to staaju, tas ir ineejums, un par kaaju garumu, iz pieredzes, ne savas gan, bet tomeer. Parasti gan, tad saap arii pati mugura personiigi, un uz kaaju saape tikai atstaro, bet nu cik cilveeku tik variantu. Vai savaadaak dziivee viss kaartiibaa, nu lielos vilcienos? To Tu vari nerakstiit, padomaa par to, vai nav kaut kaads iekseejs krenkis? Tizls, mazs krenkiitis, kas taa kaa ne ko dikti nesatrauc, bet tomeer patstaaviigi atgaadina par sevi.
Re: diska trūce, sēžas nervs, osteopāts
18.10.2011 13:57
Diska iztecējušais saturs spiež uz nerva saknīti kas atspoguļojas uz kāju. Protams jebkāda smaguma cilāšana ir jāizslēdz. Ja ārsts/ārsti neiesaka operāciju tad nevajag steigties. Varētu palīdzēt fizioterapija t.i. vingrošana. Ieteicams aiziet pie labākajiem t.i. Gibnera vai Gulbja. Cita veida muļķībās ieteicams naudu netērēt.
Labdien ! Mana seansa cena ir 30 Ls , ārstēšanas ilgums ne mazāk kā 30 min . Ar cieņu Dr . A . Zemītis
Atrodos sobriid Anglijaa. Jau 4 meenesus ciesu no arvien stipraakaam saapeem labajaa kaajaa un seezas muskulii. Labaa kaaja staavot vai paejot dazus solus, tirpst. 4 meenesus gimenes aarsts izraksta arvien stipraakus pretsaapju liidzeklus un nesuuta ne uz izmekleejumiem, ne arii pie speciaalista. Fizioterapets liek vingrot, bet tad saapes pastiprinaas. Esmu nomociijusies un nobijusies, jo man ir taukainaa aknu hepatoze(ja taa ir pareizi) un tabletes nu jau esmu izdzeerusi loti daudz. Veelos padomu - vai man nebuutu gudraak veersties peec paliidziibas pie Latvijas aarstiem? Varbuut varat man ieteikt pie kura tiesi. Sobriid atradu atsauci uz dr.Purinu. Paldies par atbildi.
Re: diska trūce, sēžas nervs, osteopāts
08.02.2013 19:35
Mārīte, ir nepieciešams vismaz Rtg mugurkaula jostas daļai. 'Protams, labākajā gadījumā- Kompjūtertomogrāfija, lai varētu spriest par turpmāko ārstēšanu. Būs vien jābrauc mājās.
Es uzskatu(pēc pieredzes),ka operācija ir jāveic tikai,kad vairs pilnīgi neko citu nevar izdarīt un kāja jau šak palik majūtīgāka. Man gan jau bija nedaudz kāja palikusi majūtīgākbet,ja būtu zinājusi,kā būs pēc operācijas,nebūtu vēl uz to gājusi.
tā kā,bēdu brāļi/māsas,cīnās :)
Man jau diska truce ir laikam 8 gadi, ap 6 mm, uz operaciju negaju, negribejaas, neko labu par to visu nebiju dzirdejis, ir bijis gadu laika, kad i uz kaaju man sapes iet, i no gultas divas dienas nevaru piecelties, cetrapus uz toleti jarapo, ir sedets uz olfen, nimisil. Ar zalem ir ta, neesmu tonnam lietojis vinjas, bet laikam pietiekosi, pedejos gados maximali izvairijos no lietosanas, tagad uznak akutas sapes, iedzeru pat 4 olfen kapsulas, bet neka, kermenis jau pieradis ir.
Varu vienu pateikt, jurmala, precizi neatceros kur, dubultos vai tamlidziigi, ir daktere Djacenko man liekas bija, var pie vinas aiziet un vina dara brinumus, saliek muskuljus vieta, utt. Bija ta ka mani aizved pie vinjas un draugi balstot mani ienes kabineta, araa palekdamies skreeju, peec seansa. Braucu pie vinjas reizi 6 menesos un viss bija kartiibaa. Reali ceturto gadu esmu kanadaa, saapes tagad loti moca, laikam jaiet uz operaaciju un miers majaas, un tad redzees kas buus.

P.S man 27
Man trūce bija 1,3cm,liela. Nu,tā jau ir,ja vairs neko nevar,jāveic operācija,bet es ar vien vairāk nozēļoju,ka jau uztaisīju:(
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 6?
Ziņa: