Mugurkaula disks

Aizsāka Alis 

Mugurkaula disks
07.11.2011 13:38
Labdien, man ir jautajums, nav tiesi pa mani bet par draudzeni vinai tikai 22gadi.
Vinai patik nodarboties ar sportu, cilat svarus un vingrot, vina nekad dzive nav varejusi izveidot "tiltinu" un joka pec vina pameiginaja, protams uz momentu nekas nebija, bet velak vinai paradijas sudzibas ka mugura jutamas sapes tiesi jostas vieta.
Velak vina neko neteica, bet nu jau ir apkart menesis un brizam ir ta ka noveroju vinai sapes nav pargajusas, vina stivaka palikusi. Kustibas lenaka un pratigaka, neko neteica, kluseja, bet peddejas dienas esmu ieverojis ka vinai jau paliek gruti pieliekties, parrunajam un pec pirmas domas man skiet ka disks ir izvirzijies no vietas.bet parliecinats neesmu. Pie kada daktera jagriezas lai noskaidrotu kas isti pa lietu?
Oto
Re: Mugurkaula disks
07.11.2011 15:27
Ārstam jāatrādās, bet tie jau visticamāk ieteikts tik sazāļot vai operēt. Patiesībā gan ir jātrenē muguras muskuļi un tas jādara pareizi. Terapeits varētu līdzēt. Mugurai treniņu rezultātā jābūt nostiprinātai tādā kā muskuļu korsetē, lai nevar nekas izbīdīties. Svarīgi arī kā sporto un kā svarus cilā, jo nepareizi trenējot kāju muskuļus čakarē muguru.
Re: Mugurkaula disks
07.11.2011 16:36
Mani interesē arī augums un svars. Otrkārt,ja draudzene pati neinteresējas par savu muguru, tad es neredzu jēgu stāstīt par to trešai personai.
Cieņā.
dr. Plotnikovs
Re: Mugurkaula disks
07.11.2011 17:31
Jāgriežas pie dr. Rolanda Gibnera vai pie dr. Kalvja Briuka. Abi strādā Traumatoloģijas slimnīca Duntes ielā un ir tiešam izcili specialisti šajos jautājumos.
Re: Mugurkaula disks
07.11.2011 21:54
Augums 168, svars 58.
Intreseties jau intresejas,bet isti nezina pie kada arsta lai griezas, arsti tik daudz ka cilveks pat isti nevar saprast pie kura tad iet, apjuk, ar muguru saistiti tik daudz arsti, ka var pat izveleties un tad pec tam tik nosuta pie viena tad cita un tad cita, rezultata ne gala ne malas.
Un mugura specialisti vinai dizi neaizrauj, dazus gadus atpakal piedzivoja ka del muguras operacijas tevs palika uz ratiniem, un cilvekam tas iedzina bailes ipasi no arstiem kas saistiti ar muguras traumam.
Nemsu vera un ieteiksu aiziet pie terapeita.
Treneties jau trenejas, bet mulkiga karta sadarejam ka vina izstaisis "tiltinu", ko vina dzive nav varejusi taisit, jo kautkadi muguras muskulu grupa nedarbojas lai varetu uztaisit, bet uztaisija, un tagad ir problema.
Re: Mugurkaula disks
08.11.2011 13:19
Vislabāk būtu uztaisīt datortomogrāfiju vai magnētisko rezonansi - ja kautkas būs tad tur uzrādīsies kas un cik daudz!
Re: Mugurkaula disks
08.11.2011 16:42
wille Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Vislabāk būtu uztaisīt datortomogrāfiju vai
> magnētisko rezonansi - ja kautkas būs tad tur
> uzrādīsies kas un cik daudz!
------------------------------------------------------------------
Pievienojos.Lai veiksme.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 12?
Ziņa: