Krusas grauds

Aizsāka TAA sintija 

Krusas grauds
30.12.2011 15:49
sveiki. man uzmetas mieza grauds. arsteju ka parsti kad tadi uzmetas. bet nu ir parverties par krusas graudu. kadam vel tads ir bijis? ka to arstet.? un vai kads ir bijis uz operaciju kur iznem krusas graudu? ka no rit operacija un cik tas maksaa?
Re: Krusas grauds
02.01.2012 12:21
ja tev ir tads ka zirnis, tad mazliet pacieties un tas parsprags un strutas iznaks lauka un paliks vieglak. vari aiziet pie gimenes dakteres, lai izraksta smeri. ko izgatavo aptiekas. Vina ir tumsi bruna - melna, ta palidzes atrak tikt no tam nebusanam vala. man bijusas pat divas uz reiz - viena auksa un otra apaksa. Vienigais, kas man skiet, ka pec mieza grauga ir no rita vairak uzpampusas acis.
Re: Krusas grauds
14.08.2012 13:26
Kāds nosaukums smērei?
Re: Krusas grauds
20.08.2012 14:49
Runa jau vsp bij par krusas graudu nevis mieža graudu, tur ir diezgan liela atšķirība.Ar krusas grauda operāciju nevajag steigties, j otas var pāriet. Cik zināms sildīšana, kompreses utt. var palīdzēt tam uzsūkties.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 22?
Ziņa: