Trīcēšana no uztraukuma

Aizsāka Dune 

Dune
Trīcēšana no uztraukuma
24.01.2012 14:55
Nevaru nokārtot vadīšanas eksāmenu, jo man sāk nekontrolējami trīcēt un raustīties rokas un kājas un pabraukt vispār nav iespējams, es pat pedālim nevaru trāpīt un stūri noturēt. Kaut kāds murgs. Nejau es tur baigi baidos vai pārdzīvoju, tas sākas pats no sevis, kaut arī apziņā esmu mierīga un cenšos neuztraukties.
Jautājums - ko lai tādu iedzer, lai atslābinātu muskuļus? Balderjāņus? Nekad neesmu dzērusi, viņi tā arī saucas un aptiekā bez receptes dod? Varbūt vēl kaut ko, ko varētu bez receptes dabūt un kas darbojas?
Palīdziet, man jau kauns iet uz to eksāmenu, ja visu laiku raustīšos, padomās, ka psiha esmu un vispār tiesības nedos.
Salvadors
Re: Trīcēšana no uztraukuma
24.01.2012 19:39
Principā jau te vajag psihoterapiju, bet tā kā tas ir ilgs process, tad var mēģināt medikamentus ātrākam efektam. Domāju, ka no bezrecepšu zālēm liela jēga nebūs ( bet vari mēģināt nomierinošas tējas, Persen tabletes ...) Recepšu medikamenti atkal izraisīs miegainību.
Re: Trīcēšana no uztraukuma
24.01.2012 23:18
Dzimums,vecums,augums,svars.
Man ir veģetatīvā distonija un pirms nedēļas noliku tiesības. Pirms tam ļoti uztraucos, kā būs, vai varēšu savākties, bet kkā savācos. Domāju nekādi balderjāni nelīdzēs un arī nekas cits no homeopātijas. Ja ir tiešām tik traki, ka nevar savākties, vajag dabūt kādas spēcīgākas nervu zāles. Mēģināt no kāda paziņas dabūt, ja ir iespēja, ja nē paprasīt ārstam lai izraksta, piemēram, Lexotonil. Es to dzēru kad bija panikas lēkmes. Miega efekts domāju netraucēs jo nav tik liels un iestājas pēc krietna brītiņa. Pustabletīte domāju būtu pietiekami lai Tu nomierinātos, bet ne pārāk daudz:D Lai veicas un centies neuztraukties.
Re: Trīcēšana no uztraukuma
28.01.2012 12:48
Jā bija šitā štelle ar to trīcēšanu pie zobārsta, sviests, ne nu sāp nekā vnk sēdi krēslā un trīci ik palaikam, pat kontrolēt nevar lāgā, cirks, bet pārgāja pats no sevis, kad plombēja trīcēšana bij kad rāva zobu nebij, nja.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 6?
Ziņa: