iespējamais iekaisums

Aizsāka Koudy2 

iespējamais iekaisums
29.04.2012 12:55
Sveiki, ir man táda situácija gadíjusies ka uz dzimumlocekļa pamatnes abas puses, gan labaja gan kreisaja izveidojušies sārti plankumi, sekss nav bijis labu laiku, jo atrodos ārzemēs, tāpēc masturbēju tā biežāk(vismaz reizi dienā). Par cik darba grafiks ir noslogots, reizem ir sanacis pec darba neieiet dušā, un apsārtumu pamaniju pēc šķietami nekaitīgas locekļa saniezēšanās. Sāpēt nesāp, bet vel pa laikam ieniezas, tad atkal ar ziepēm vai dušas želeju apmazgāju. Problēmas nesagādā pagaidām, un ar valodu pašvaki ārzemēs pagaidām, tāpēc ārstu apmeklēt vel negribu, vai butu kas dabigs lietojams lai šķietamo iekaisumu apkarotu?

esmu parliecinats ka ta varetu but senite parcik seksulas kontakts nav bijis un ir bijushi higienas neieveroshanas brizi.
ja jus ieteiktu Clotrimazole, vai to butu iespejams nopirkt bez receptes vaacijaa?



Edited 1 time(s). Last edit at 29.04.2012 13:47 by Koudy2.
Re: iespējamais iekaisums
29.04.2012 19:37
vecums augums,svars.Bez šiem datiem diskusijā neielaižos.
Re: iespējamais iekaisums
30.04.2012 01:41
21 gads, 1.85m garš un apmēram 76 kg smags.
Re: iespējamais iekaisums
01.05.2012 01:45
Izskatās pec iekaisuma.Palīdzēs zilo graudiņu vanniņas. Tikai rozā krasā un lai šķīdumā nebutu graudiņi. Ja nav zilie graudiņi tad var ar furacilīna šķīdumu vai kumelīšu tēju. Vai vienkārši ar bērnu ziepēm un siltu ūdeni.Tikai ļoti labi noskalot.Nosusināt un plānā kārtiņā ar augstāk minēto ziedi.Vai to var dabūt bez receptes ,nezinu.Uzraksti uz papīra Ung. Clotrimazoli 1% Ja piedava Crem.Clotrimazoli 1%,tas pat maigāks.
Lai veiksme.
P.S. Svars stipri par mazu.
Re: iespējamais iekaisums
02.05.2012 18:42
Man aptiekā iedeva tādu smidzināmo, viņa teica ka tas tāds pats kāzilie graudiņi, bet labāks, tāpēc ka nēesot problēmas ar pašiem graudiņiem, Saucās Octenisept.

Naudas kā ārzemēs strādājošam ir vairāk, bet nez kāpēc pēc darba vienmēr liels nogurums, un tad nogurums ēst uztaisīt, es es apsolu, ka labošos. :)
Re: iespējamais iekaisums
02.05.2012 19:11
Izlasīju velreiz tavas sūdzības.Radas jautajums.Dzimumlocekļa pamatne.... Kas tas ir .Vai cirkšņu apvidus. Tad runa varētu iet par cirkšņu eritrazmu.Minētais preperāts palīdzēs. Nenēsāt trījstūra tipa peldbikses! Izslēgt ciešu apģērbu .Arī sintētiku un cirkšņu apvidus pārkaršanu(sutināšanu). Naktī silti nesegties un gulēt bez veļas. Lai veicas.
Re: iespējamais iekaisums
02.05.2012 20:58
nē nē, atvainojos, galviņas pamatne, apsārtums ir jau gandrīz 6as dienas, traucēt netraucē, izmaņas izskatā, tonī un izmērā arī nemainās. Reizēm saniezas ari pēc smidzināmā dezinfekciatora uzsmidzināšanas. Pašam negribas arī izslēgt sēnīti, tāpēc sāku ēst ķiplokus. :) Vēl gribēju jautāt vai tas pats Octanisept palīdzēs ja tas ir iekaisums? Pārdevēja teica ka darbojas tāpat kā zilie graudiņi.

Aizmirsu piebilst ka gandrīz mēnesi liek mazliet manīt hemoroīdi, kas neprogresē, jo uzturu regulēju, katru dienu pa darbu 10km nostaigāju un ik pa laikam ieziešu FAKTU Lind ziedi, ko vācijā aptiekā iedeva. Reizēm paniez, bet arī netraucē, vienīgi domāju vai tam nevarētu būt sakara ar to galviņas iekaisumu kādā netīšā veidā.

Vēl nedaudz sabijos 2vas reizes par durstošām sāpoēm labajā cirkšņa apvidū pēc ļoti apjomīgas maltītes un 3km gājienā uz darbu ar kājām. Parasti pēc ēsanas kustoties sāp kreisais sāns, bet ne labais cirkšņu apvidus. Sabijos par apendiksu. Vēl jau ir savā vietā.



Edited 3 time(s). Last edit at 02.05.2012 21:28 by Koudy2.
Re: iespējamais iekaisums
03.05.2012 02:02
Palīdzes ieteikta izvairīšanās no sutinašanas un siltas segšanās.Pie hemorojiem ķiplokus gan nevajadzētu.Neko asu ,kairinošu,skābu,sālītu nedrīkst.Iekaisumam zem priekšādiņas tomēr labāk,manuprāt ir Clotrimazola ziede.Izvairīties no sēdoša darba un aizcietējumiem.



Edited 1 time(s). Last edit at 03.05.2012 02:03 by Mazdakteris1.
Re: iespējamais iekaisums
03.05.2012 19:11
Dabúju Clotrimazola AL 1% ziedi, nomazgáju apsártumu, nodezinficēju ar Octanisept, sajutu tādu mazliet kodīgumu, kā jau dezinfikciatoram, noslauciju un uzziedu Clotrimazolu.

Jautājums, cik bieži šādu procedūru atkārtot dienā?
Re: iespējamais iekaisums
03.05.2012 20:57
Domāju, ka abus preperātus vienlaicīgi nevajadzetu lietot.Tur ir ļoti maiga ādiņa. Ziedi 1-2x dienā.
Lai veiksme.
Re: iespējamais iekaisums
07.05.2012 13:49
Ir pagājušas 3 dienas, smēre ir virsū praktiski visu laiku, izmaiņas neesmu manījis, vakar gan iedzēru alu uz hokeju, bet izmaiņas nav bijušas vienalga.
Re: iespējamais iekaisums
07.05.2012 22:30
zāles + alkahols=neveiksmīgs savienojums, it īpaši ārstējoties un tas nav nekas jauns.
Re: iespējamais iekaisums
08.05.2012 10:40
wille Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> zāles + alkahols=neveiksmīgs savienojums, it
> īpaši ārstējoties un tas nav nekas jauns.
-------------------------------------------------------
Piekrītu. Jāiet pie dermatologa,ja ir šaubas.TAS nav pirksts vai dibens.Jaiet pie ārsta ,kaut vai ar tulku.Aiz širmes stāvot var uzdot jautajumus ar tulka palīdzību.Pat ja es redzētu foto, es nedotu padomus jo tas nav loģiski.Es pat savu labāko draugu neņemtos pats ārstēt.Jo zinu cik sarežģītas ir lietas,kas ir saistītas ar dzimumsfēru.
Lai beidzot nāk apgaismība.
Re: iespējamais iekaisums
08.05.2012 11:18
Nu cik esmu párliecināts man ir balanitis. Jo tagad sajutu arī mazas sāpes izvadkanālā. Vakar biju dušā, tad izlasiju un sapratu ka nedrīkst viņam dušas želejas izmantot mazgāšanai, plus nedrīgst antiseptiķus, kas Octanisept arī ir. Bet nu pie ārsta laikam aiziešu uz nedēļas nogali, kad būs brīvs. Ir mums arī viens krievu ārsts, tam jau kautko apskaidrot varēšu.
Re: iespējamais iekaisums
26.05.2012 19:39
Sveiki, ārsts protams apstiprināja ka tas ir iekaisums parasts, un ieteica turpināt mazgāt ar kālija permanganātu, tad izžāvēt un tad ieziest Baycuten HC creme. Krema sastava ir tas pats clotrimazols un vel hydrocortisons, kas acimredzot ir tas kas palidz, jo clotrimazols viens pats nelidzeja, bet no šī dzīšanas process izskatās ka ir sācies. Paldies, pat palīdzībām un ieteikumiem.
Re: iespējamais iekaisums
27.05.2012 16:10
Mums prieks:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 24?
Ziņa: