Pēc ēšanas uztūkst mandele..

Aizsāka Delicate 

Sveiki!
Man jau kādu laiku nomoka kāda problēma - pie manas ģimenes ārstes ir pamatīgas rindas, tā ka kādu laiku neuzzināāsu, kas man īsti kaiš.. Bet esmu pasvērusi, ka tā varētu būt kāda alerģija, lasu arī par iekaisumiem.. Man pēc ēšanas diegzn pamatīgi uzpampst labā mandele, agrāk man tā ir gadījies pēc tunča ēšanas, tas skaidrs, ka tā bija aleŗgija, tāpēc domāju tā arī šoreiz un mēģināju izkalkulēt no kā tā varētu būt - taču nu man tā ir pēc gandrīz jebkura ēdiena apēšanas.. esmu ievērojusi it sevišķi pēc garšas izteiktiem - sāļiem, skabiem, saldiem izteikti, stipriem, asiem.. Pēc kāda laika pampums noeit un ir tāda durstoša nepatīkama sajūta.. Taču pārējā laikā izmērs ir normāls un nekas nesāp, nesūrst, nekādu pazīmju.. Tas sākas tieši ēšanas laikā.. Mistika kkāda.. Bet varbūt kādam tā ir bijis? :)
Paldies!
Re: Pēc ēšanas uztūkst mandele..
01.08.2012 19:34
Varētu būt ka ar zobiem problēma, proti kautkur gar smaganu un/vai dziļāk kaut kas no ēdiena ieiet un tad mandele arī piepampst, ar laiku attiet atkal. Takā ar alerģiju diezvai būs saistība, var protams ēst ar vienu pusi un tad pampums pazūd bet tā ja unav aršana.
Re: Pēc ēšanas uztūkst mandele..
01.08.2012 22:26
derētu, ka lors to mandeli apskata. iespējams, ka hronisks iekaisums.

jāmācās mazāk stresot, jāceļ imunitāte.
Tas gan :D labi, paldies visiem ;)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 11?
Ziņa: