plausu rentgens

Posted by zancha 

plausu rentgens
October 17, 2012 12:18AM
ko tas noziimee...

abu diafragmas kupolu relaksācija ar diskveida atelektātiskām izmaiņām S4, S5
Re: plausu rentgens
October 17, 2012 12:25PM
Diafragma ir izliekusies un saspiedusi plaušas. Visticamākais, ka muskuļu vājuma dēļ.
October 17, 2012 12:27PM
ku ...tad tas nav kkas ssausmiigs? man radiniecei taada diagnoze un domaa jau visu to sliktako :(
October 17, 2012 12:30PM
Tur par šausmīgumu nekas nav teikts, ir tikai "diafragmas kupolu relaksācija ar diskveida atelektātiskām izmaiņām"... :)
October 17, 2012 12:32PM
bet vinja man mineja,ka maasinja laikam teikusi,ka kkaadi sabiezeejumi plaussaas....un suuta uz datortomograafiju
October 17, 2012 12:52PM
Ja daļa plaušas ir saspiesta un neventilējās tad tur var sākties strutaini procesi. Un vispār jautājums, kas to diafragmu spiež uz augšu...
October 17, 2012 12:58PM
vispaar vinja man iemineejaas,ka reizeem ir taada sajuuta,ka kkas sazhnaugtos tur....
varbuut var buut pie vainas arii liekais svars???
October 17, 2012 01:33PM
Hmm? Nu es ar tā domāju, ka varētu žņaugt... ja jau pat izmaiņas ir redzamas. Protams, liekais svars, visu laiku pilns vēders, palielināta akna (tas gan vairāk ir vienpusēji), ascīts (piemēram no audzēja), tas viss var būt pie vainas...
October 17, 2012 01:37PM
kaa no audzeeja KU???
October 17, 2012 01:42PM
Un kāpēc gan lai mums katram nevarētu būt pa audzējam? Pārāk tīrā vidē dzīvojam vai pārāk veselīgu pārtiku ēdam? Bet cienijamā zancha, neaizrausimies ar diagnozes uzstādīšanu šādā veidā...
October 17, 2012 02:31PM
nu nebiedee KU...

bet nu vispaar taa skatoties taa diagnoze nav tik traka ,ja??? cilveeks vnk ljoti streso tagad |:(
October 17, 2012 04:41PM
Tas labi, ka streso. Varbūt drusku novājēs un diafragma palaidīsies uz leju. Skat, i elpu varēs līdz galam ievilkt... :)

p.s. Es nebiedēju, Jūs paši baidaties... :)

Edited 1 time(s). Last edit at 10/17/2012 04:42PM by ku!.
Zane Blūmentāle
April 13, 2018 07:52PM
Labdien. Vēlētos uzdot jautājumu. Ieraksts pēc plaušu rentgena veikšanas. “Zem diafragmas Lb.kupola brīvs gaiss”
April 13, 2018 08:35PM
Eee...tam tā nevajadzētu būt. Cilvēki ar šādu Rtg ir uzņemšanas nodaļās pie ķirurga.
moljers
April 14, 2018 12:17PM
cilvēkam vēdera dobumā gaisam nav jābūt ! ja tikai pēdējā laikā nav bijusi kāda vēdera dobuma operācija
Sadra
August 20, 2018 11:49AM
,,labais diafragmas kupols relaksēts" ko tas varētu nozīmēt, kā tas ietekmēs mani? Ko es varētu darīt, lai situāciju uzlabotu?
-------------------------------------------------------
> Tur par šausmīgumu nekas nav teikts, ir tikai
> "diafragmas kupolu relaksācija ar diskveida
> atelektātiskām izmaiņām"... :)
August 20, 2018 12:01PM
Neviens nevar sniegt atbildi , ja vadās tikai no viena Jūsu teikuma.
Tikai pašpārliecināts "viszinis".
Es arī varu pateikt , ka tas nav labi.
Ir jājautā ārstam, kurš nosūtīja.Jo viņš zina jūsu sūdzības. Dzird jūsu elpas amplitūdu. Pulsa skaitu. Izklausa plaušas. Redz muskulatūru. Zina par iepriekšējām slimībām. Redz elektrokardiogrammu. Zina dzimumu, augumu, svaru un vecumu.
Ja jūs gribat kaut ko uzzināt apejot savus ārstus, tad stāstiet vairāk. Neviens neprasa Jūsu vārdu, uzvārdu, adresi un darba vietu.
Lai veselība un sapratne.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.