Pasnaviba

Aizsāka Eldarite 

Re: Pasnaviba
17.10.2004 13:24
Pusaudþiem domas par nâvi var veicinât hormonâlâs vçtras.Arî nelaim;iga mîlestîba un diemþçl literârie ðedervi,kâ Romeo un Dþuljeta.
Katrs no mums ir Dieva radîba un neaizkarama personîba.Ir jârada paðnâvîbas nepieòemðanas,neizdarîðanas formula.Senâ Grieíijâ kâdâ pilsçtâ no nelaimîgas mîlestîbas paðnâvîbu izdarîja skaista un jauna meitene.Visa pilsçta bija ðokâ.Viòai sarîkoja grandiozas bçres,visi par viòu sçroja un runâja.No tâ laika pilsçtâ sâka izdarît paðnâvîbu skaistas un jaunas meitenes. Pilsçtas vecajie sanâca kopâ un domâja ko lai tâdu daru lai tas vairs neturpinâtos. Un nolçma sekojoðo. Pçdçjo paðnâvnieci izìçrba kailu nolika pilsçtas laukumâ un tur atsâja visu aplûkoðanai ilgi... No tâ laika paðnâvîbas pârtraucâs.Bhagavat-Gita 5 tûkstoð gadus veca "visuma bîbele" saka,ka paðnâvîba ir viens no cilvçku smagâkiem noziegumiem.Viòu dvçseles tiek sodîtas neþçlîgi tûkstoðiem gadus nerodot tâm mieru un jaunu íermeni.Bet mçs neesam Dievs.Mums ir jâpalîdz lîdzcilvçkam vâjuma brîdî un nav jâbût par soìiem.Valstij jârada apstâkïi lai cilvçki nenonâktu lîdz bezizejai.Cînoties ar bandîtiem un korumpantiem.Izstrâdâjot programmas,uzticîbas telefonus.Cilvçkiem kas domâ par paðnâvîbu ir jâzin pie kâ griezties.Tas jau jâzin skolas bçrnu dârza lîmenî.Ticîgiem jâiet pie mâcîtâjiem,darbiniekiem pie psihologiem un ârstiem.Neviens mediíis nedrîkst ciniski izteikties par paðnâvniekiem.Valstij ir jâmaksâ liela nauda ârstiem par to lai viòi savas kompetences robeþâs darîtu visu lai paðnâvnieks dabûtu viscilvçciskâko attieksmi.Jo tieði medicîniskâ iestâde varçtu bût tâ iestâde,kas palîdzçtu pieòemt pareizo lçmumu paðnâvniekam.Tâ tauta,kas nerûpçjas par savu lîdzcilvçku ir lemta iznîcîbai.Ðodien Latvijâ katru dienu paðnâvîbas vidçji veic divi cilvçki.Cilvçkam ar paðnâvîbas domâm ir jârunâ ar mâcîtâjiem,juristiem,mediíiem.Ir jâmeklç iemesls ðîm domâm,jâcînâs pret ðiem iemesliem nevis sekâm. Tas norâda ne jau par slimiem cilvçkiem,par kuriem var òirgâties.Tas liecina par slimu,smagi slimu valsti.
Ûûuu
Re: Pasnaviba
17.10.2004 13:44
Es ar piekrîtu ka mediíi nedrîkst ciniski izteikties par paðnâvniekiem, bet ðeit forumâ no viena laba ârsta cinisms pret strupceïâ nokïuvuðiem cilvjiem sit pa visiem galiem ârâ.
Re: Pasnaviba
17.10.2004 14:09
to ÛÛuu
Netiesâ un netiesâts tapsi. Papçti sevi vispirms.
Re: Pasnaviba
17.10.2004 16:08
zinâms cinisms ir dzîves neatòemama sastâvdaïa
Re: Pasnaviba
17.10.2004 16:13
Cinisms nav dzîves sastâvdaïa:)
Re: Pasnaviba
17.10.2004 17:10
man ir, savâdâk es varbût arî sev galu mçìinâtu padarît
Re: Pasnaviba
17.10.2004 17:16
Leons48.
Interesants raksts.Bet es ne visam piekriitu kas tur rakstiits.Pirmkaar kaapeec prieks pashnaavniekiem raadiit iipashaakus apstaakljus un attieksmi kaa prieksh paareejiem.Otrkaart visi aarsti un paliidziibas centri ir vajadziigi tiem pashnaavniekiem kas grib spekuleet ar sho riiciibu.Tas kas pa iistam to grib dariit tur to nosleepumaa lai kaads vinju neatrunaa vai citaadi neiztraucee.
Re: Pasnaviba
17.10.2004 22:57
Taa ir gljeevuliiba. Jo dziiviiba ir dota kaa unikaala daavana. Un ja mees to neprotam noveerteet...Neesat padomaajusi, ka ne jau nu nejausi juus esat radies. Taa ir kaa nepelniita daavana.
Protams, ka vajag mugurkaulu, lai staatos muusdienu Latvijas situaacijai pretii un izdziivotu (bez krediitiem).
Noveerteejiet savu dziivi!
Re: Pasnaviba
18.10.2004 10:11
Piekrîtu Es
Tikai kredîti gan (kad sasniegta zinâma stabilitâte) ir baigi labâ lieta :)))
roberts
Re: Pasnaviba
19.10.2004 00:58
Paðnâvîba ir egoisma augstâkais pakâpiens.

Re: Pasnaviba
19.10.2004 01:10
Piekritu Robertam. Pasnavnieks doma, ka ar lecienu no Preses nama vai Akmens tilta pieradis visiem, ka "ta nedriiksteeja ar mani apieties!!! pasaule, tu esi vainiiga!"
Lai vai kaadas saapes, kadas beedas cilveekam nak prieksa - ko noziimee vinja VIENA cilveeka saapes pret tam, ko jutiis pasnaavnieka vecaaki, draugi, u.c. utt. Cilveeks uz so zemi naacis, lai maaciitos, nevis, lai kaifu kertu. Varbuut pirms leeciena vai gaazes balona vajadzetu pajautaat sev, aber, ko es shite, sai pasulee daru, kapec mani kads ir radiijis? Varbuut, lai pasniegtu peerno kaulu kaiminju sunim,, kurs nav jau nedeelu eedis? Varbuut...
yta
Re: Pasnaviba
19.10.2004 10:01
Egoisms augstâka pakâpç, vislielâkâ gïçvulîba...
Kurð paðnâvnieks tad domâ, ka dara varoòdarbu! Skaidrs, ka gïçvulîba, saprotams, ka bçgðana un padoðanâs...
Kurð gan to apstrîd? Un par to kaut kâ pierâdîðanu, lecot no tilta - nezinu, tas laikam raksturîgi, pieòemot lçmumu spontâni. Paðnâvnieks manâs vîzijas ir vienkârði piekusis dzîvot! Un varbût viòiem tik viegli to ir izdarît, ja apkârt tâda agresija. Diez kâdu lçmumu pieòemtu ðaubîgais paðnâvnieks, ja pçc padoma vçrstos, piem., pie dahir? Varbût tava dzîves jçga ir pasniegt sunim kaulu? Ïoti iedvesmojoði! Globâli raugoties - protams, ka arî tâ var bût, bet anyway - par maz empâtijas. Manuprât.
dahir
Re: Pasnaviba
19.10.2004 12:13
Reiz kads vieds viirs teica: "vislielaka laime dzivee ir, kad tu vari pakasiit to vietu, kas niez" Ar ko kaula pasniegsana ir sliktaka vai labaka?
yta
Re: Pasnaviba
19.10.2004 12:46
Neredzu kopsakaru, bet vienalga..
Tas ir tâ kâ visi mestos lamât alkoholiíi par to, ka ðis pçdçjais cûka, nodzerot bçrniòiem naudu, a viòð tak to saprot, uz ko tad atkal uzdzer, lai vainu mazinâtu... vai stâstît nabagam, ka laime jau nav naudâ... vai resnam - skaistumâ! Protams, savu nostâju vajag pozicionçt, bet dahirveidîgdomâjoðie (es, starp citu, arî domâju, ka paðnâvîba ir gïçvulîba) nekad nebûs tie, kas PALÎDZÇTU problçmu risinât. Bût gïçvam arî ir izvçle/tiesîbas!
Re: Pasnaviba
19.10.2004 12:51
yta,
globaali laikam tieshaam muusveidiigie (es pievienojos) nekad neies kraameeties ar taadaam nozheelojamiibaam, BET, liidzko tas skars kaadu muusu tuvinieku vai pazinju, mees buusim pirmie, kas iespees paliidzeet, kaut vai ar optimsimu un logjisko domaashanu.
Peec labi padariitaa darba gan mees ilgi spljaudiisimies un izjutiisim knjudonju riikles galaa...
yta
Re: Pasnaviba
19.10.2004 14:27
Nu ja, ja slîks kâds dzçrâjs, neieðu jau slapinâties, ja kâds radinieks - ar vislielâko prieku!
Laima
Re: Pasnaviba
19.10.2004 20:08
Taapeec ka dziive ir suuds un nav veerst dziivot
Melanija
Re: Pasnaviba
22.10.2004 10:31
Paldies Eldariit, Tev par ideju, par taam tableteem!
Piedod, ka tomeer nespeeju buut Tev draugs...
Esmu staigaajusi pa dakteriem un sakraajusi jau kaartiiigu chupinju...
Ja veelies ariii taa vari dariit...
Shodien domaaju pielikt punktu shai tumsajai un drumajai dziiivei sheit!
Beidzot ieshu pie savas meitinjas....
Pie savas Luiiziites...
Driiz meitinj, driiz...
zâlîte
Re: Pasnaviba
22.10.2004 10:36
Te jau tâds "mirlu" tusiòð sâk veidoties.
Re: Pasnaviba
22.10.2004 10:52
Man gan, pat visdrûmâkajos un traìiskâkajos brîþos, nekad nav nâkuðas prâtâ domas par paðnâvîbu.`Ne tikai pienâkuma dzîvot dçï.
Esmu runâjusi par ðo problçmu ar savu psihoterapeitu (baidîjos, kas notiktu, ja man uznâktu paðnâvîbas domas). Viòð sacîja - ja cilvçks to nopietni izlçmis, tad tâ tam arî jânotiek.
Cita lieta, ka daudzi tieðâm apzinâti un neapzinâti spekulç ar ðo lietu, lai pievçrstu sev uzmanîbu un saòemtu lîdzjûtîbu.
Es tomçr uzskatu, ka psihiski normâls cilvçks sev galu nedarîs. Mums katram iekðâ ir primârâ vajadzîba izdzîvot par katru cenu. Var gadîties tumðie brîþi krîzes situâcijâ, tad gan vajag tuvu cilvçku atbalstu un ârsts9zâles) var lîdzçt.
Melanija
Re: Pasnaviba
22.10.2004 12:26
Man ir mils virins
Man ir brinisciga viramate
Jauka, milja mamina
Burviga masina
Ar parejiem ari labi saprotos
Man ir man patikams darbs
Bet tik un taa gribas aiziet no shiis pasaules....
Re: Pasnaviba
22.10.2004 12:31
kâpçc? ja tev ir tik jauki tuvinieki, tad jau tu vari ar viòiem izrunâties, kopîgi atrast kâdu risinâjumu. ðie cilvçki tevi vienmçr tevi sapratîs un atbalstîs labâk par jebkuru citu. galu galâ padomâ, kâdas sâpes tu viòiem sagâdâsi. un jebkura melnâ strîpa kâdreiz beidzas, sâkas gaiðâ un dzîve vairs neliekas tik ïoti drûma.
Melanija
Re: Pasnaviba
22.10.2004 12:44
Es jau vairaakus gadus juutos shajaa pasaulee lieka...
Tur man ir meitinja, kurai es esmu vajadziiga....
Esmu meeginaajusi ar viniem izrunaaties, bet vini mani nesaprot....
Sak, beidz taas mulkiibas un maina teemu...
Re: Pasnaviba
22.10.2004 12:49
tas, ka maina tçmu, nozîmç, ka grib novçrst tavu uzmanîbu no sliktâm domâm. tavai meitiòai tur noteikti ir labi un tu esi vajdzîga ðeit, jo tavs laiks vçl nav pienâcis, ne mums noteikt, kad ir jâdodas projâm.
pazîstu kâdu sievieti, kurai arî tur ir meitiòa, bet cilvçciòð atrada spçkus saòemties un tagad audzinât jauku puisîti, tas nâca grûti ar sâpçm un depresijâm, protams ka savu bçrniòu aizmirst nedrîkst, bet nu jâdzîvo tâlâk, dzîve ir skaista... un diemþçl tikai viena.
daþi rod mierinâjumu darbâ, citi pie ârstiem, citi pie radiem, citi baznîcâ, varbût ir vçrts aprunâties ar kâdu mâcîtâju, kas uzklausîs, sapratîs, apskaidros. aiziet ir viegli, atgriezties nevar.
Melanija
Re: Pasnaviba
22.10.2004 12:54
Es zinu to pasauli....
Es pavisam aizeit negribu tikai mazliet atpuusties, paguleet slimniicaa...
Briziem skiet, ka esmu viena no taam par kuraam Juus visi nedaudz augstaak smeejaaties un noniecinaajaat...
Es neesmu paarliecinaata, kaa taa pasaule man buus labaak, bet varbuut tur buus vieglaak...
zâlîte
Re: Pasnaviba
22.10.2004 13:06
Pçdçjais koments ir pilnîgais bezsakars.

Es zinu to pasauli... - par kuru pasauli ir runa?

Es pavisam aiziet negribu tikai mazliet atpûsties, pagulçt slimnîcâ... kur ðeit loìika????

Un ja nu aizsaulç izrâdîsies sliktâk nekâ te, ko tad darîsi?? :)
Melanija
Re: Pasnaviba
22.10.2004 13:10
Es esmu bijusi aizsauleee
Tur nav nemaz tik slikti, bet man zeeel tuviniekiem saapes radiit ar savu naavi...
Taapeec labaak izveelos taadu variantu!!
Re: Pasnaviba
22.10.2004 13:14
Nu vai zini, Melanija!!!

Man arii Tajaa Saulee ir daudzi tuvi un vistuvaakie cilveeki, bet neviens no vinjiem negribeetu, lai es savos ** gados mirtu un pievienotos vinjiem!
Vinji ir mani Sargengjeli shajaa saulee un sargaa mani, lai ar mani nekas slikts nenotiktu!

Domaaju, ka Tava meitinja ir shokaa, seezhot uz maakonja malinjas un redzot shito idiotismu, ko Tu dari!
Laid, lai Tavs beerns iet, atlaid vinju, lai vinja ir mieriiga un laimiiga par Tevi!

Ko noziimee - atpuusties un paguleet slimniicaa???
Piepuut vaidzinjus sapelni mazdruscinj naudinju un atpuuties kaadaa celjojumaa!

Goda vaards, man ir dusmas, citi mirst, kam buutu jaadziivo, pati aizvakar biju uz beereem, bet Tu nenoveertee to, kas Tev ir dots ...
zâlîte
Re: Pasnaviba
22.10.2004 13:16

Tâ pat nevar saprast par kâdu variantu iet runa - par paðnâvîbu vai pagulçðanu slimnîcâ?

Un piedod, cinismu, bet ja esi bijusi aizsaulç un tur tev bija labi, kâdçï sevi mocîji un atgriezies?
Melanija
Re: Pasnaviba
22.10.2004 13:24
Taadeelj, ka mani atgrieza!
Pret manu gribu!
To Dusma
Vinja, mana meitinja ir taa kas mani nelaiz valjaa!!!
Vinja naak pie manis ciemos gan dienaa gan naktii!
Es nespeeju to izturet!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 16?
Ziņa: