krusas grauds

Aizsāka kailā madam 

krusas grauds
07.10.2013 16:33
Man ir tāda situācija.
Vasarā - apmēram jūnijā, pamanīju tādu pavisam pavisam mazu izcilnīti labās acs iekšpusē.Pavēru vaļā plakstiņu un tur pretī bija tāds kā košsarkanāks asinsvadu kamolītis. Tagad septembrī nejauši atkal pavēru acs plakstiņu un atkal redzu to asinsvadu receklīti,vai kamolīti. No ārpuses vispār neko neredzu - es domāju, nekāds bumbulis vai tā nav.
Kaut kā ļoti sanervozējos un pat sestdienā uzreiz aizskrēju uz pasaules optiku pārbaudīt,kas tas ir.
Daktere teica,ka tas ir krusas grauds, iekapsulējies asinsvadu sastrēgums. Izrakstīja smērējamas zāles ar sudrabu sastāvā. Ja nepalīdzēšot , būšot, operācija, bet tās esot vieglas un ātras.
Tagad ir pagājušas 2 nedēļas, ar to kapsulu -krusas graudu nekas nav mainījies, kā bija tā ir palicis. Man aptrūkās pacietība un ticība vai tās zāles vēl vispār lietot. Vienlaicīgi - nekādi negribu nekādas operācijas. Šausmīgi negribu nekādas. Bet ko darīt? Vai ir kādas tautas medicīnas metodes, vai kādam kāda personīgā pieredze.
TVNET izlasīju nesen virsrakstu, ka cilvēks var pats sevi ārstēt. Lūk, to es ļoti gribu, jo ticu,ka var. Bēda tā,ka to pašu rakstu neizlasīju un kā sākt sevi ārstēt īsti nezinu.
Re: krusas grauds
08.10.2013 09:57
Mehānisku veidojumu var dabūt ārā tikai mehāniskā ceļā. Sevišķi ja tas ir acs gļotādā.
Saprātu un ticību.
Re: krusas grauds
12.10.2013 11:42
Krusas grauds ja nav pārāk liels var arī uzsūkties un palikt nemanāms bez zālēm, protams ne jau vienā dienā, operāciju taisa ja nav mazs.
Re: krusas grauds
16.10.2013 15:26
Paldies par komentāriem. Varēji jau Mazdakteri būt mīlīgāks.
Kādā ziņā krusas grauds ir mēhānisks veidojums?
Lūk, mana pašas doma ir tā,ka es bieži lietoju dabīgās eļļas un viņas diezgan bieži iegāja arī acīs. Tagad to vairs nedaru. Zāles arī vairs nelietoju. Vienīgi iedomājos,ka varbūt es varētu aiziet pie homeopāta. Bet šobrīd īsti budžets tā nav sakārtots,lai pa dakteriem staigātu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 2?
Ziņa: