Varat izskaidrot.

Posted by muxx 

Varat izskaidrot.
February 08, 2019 12:35PM
Biju uz augšējo edoskopiju.

Barības vads bez izmaiņām. Kardija vaļīga.
Kuņģa tonuss normāls. Gļotezers paliels, satur žulti. Gļotāda sārta, antrumā raiba.
Bulbus duodeni gļotāda sārta, lumēnā žults. Apskates laikā izteikti atviļņi ar žulti.

Slēdziens:
Kardijas nenoslēgšanās.
Antrālā gastropatija.
Izteikta duodeno-gastrāls žults reflukss.

Varat kāds izkaidrot saprotāmā valodā, par slēdzienu, biju pie ģimenes ārsta, neko arī nepaskaidroja, lika turpināt dzert omeprazole grindex 20mg, divas reizes dienā, un vēl Motilium 10mg pirms ēšanas. Bet cik ilgi jadzer neko nepateica. Un citas zales neizrakstīja. Šis žales jau nedēļu pirms kobras sāku dzert, un tagad tas pašas jaturpina.
Re: Varat izskaidrot.
February 11, 2019 09:53AM
Tiešam neviens nezin?
Vienigo, ko saprotu ir Kardijas nenoslēgšanās.
Bet kas ir?
Antrālā gastropatija.
Izteikta duodeno-gastrāls žults reflukss.
February 12, 2019 03:09PM
Ģimenes ārsts.
February 15, 2019 05:05PM
Dzimums, vecums ,augums,svars?????
Vai ir atklāta heikobaktērija, tas būtu galvenais jautājums.
Cieņā.
February 16, 2019 06:23PM
Vīrietis, 24 gadi, 176cm, 72kg.
Cik noprotu helikobaktērija netika pārbaudīta, jo uz lapas nekas nav par to rakstīts.
Vienīgi ir šads teikums, Biopsijas:2-no antruma(nr.108)

Edited 1 time(s). Last edit at 02/16/2019 06:30PM by muxx.
February 16, 2019 06:57PM
Es jau biju nākošajā dienā pie ģimenes ārsta, iedevu to lapu ar slēdzienu, viņa pateica, nu tas ir tas par ko runājām pirms kobras un viss, teica lai dzeru tas zāles ko izrakstīja jau pirms kobras, motilium un omeprazole.
Bet nepaskaidroja neko par slēdzienu, ne arī par zālēm cik ilgi man viņas dzert abas, cik dzirdēts tad motilium nav domāts ilgstoši, bet jau sāku otro iepakojumu, pirmās 30 izdzertas jau.
February 16, 2019 06:58PM
Sabzira Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Ģimenes ārsts.

Es jau biju nākošajā dienā pie ģimenes ārsta, iedevu to lapu ar slēdzienu, viņa pateica, nu tas ir tas par ko runājām pirms kobras un viss, teica lai dzeru tas zāles ko izrakstīja jau pirms kobras, motilium un omeprazole.
Bet nepaskaidroja neko par slēdzienu, ne arī par zālēm cik ilgi man viņas dzert abas, cik dzirdēts tad motilium nav domāts ilgstoši, bet jau sāku otro iepakojumu, pirmās 30 izdzertas jau.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.