krēpas ar asinīm

Posted by JānisFFC 

JānisFFC
krēpas ar asinīm
April 17, 2019 05:10PM
sveiki , 18 gadi , 180cm , 76 kg , esmu puisis , sāksu arto ka bija sapes krutis , aizgaju pie gimenes arsta nosutija uz rentgenu , sirds konfiguracijas nav , tikai paaugstinata pneimatizacija , arsts ari neko neizrakstija , tikai atpusties jo man itka palika labak , bija ziema auksts , darbs man bija caurvējā , pagajusi 2 menesi jutos visu laiku labi , bet visulaiku padaudz krepas baltīgas tadas , darba ceļoties kajas bija asi durieni kakla vidu 5 reizes apmeram , pectam es atkrepoju bija mazins bumbulitis ar asinim , bet skatijos man deguna visu laiku ir asins plekitis kas stav un asinis ir visulaiku loti maza daudzuma , bet siekalas bija var teikt neicīgs asins daudzums , bet man nepatik tie asie dūrieni kas bija , varbut tas no mazajiem asinsvadiniem ???? vai no deguna tomer??? iesu pie gimenes arsta prasisu lai uzmet sci , paldies par atbildi.
Re: krēpas ar asinīm
April 18, 2019 11:23PM
Normāli tas nav.
JānisFFC
Re: krēpas ar asinīm
April 22, 2019 10:55PM
biju pie arsta pateica ka tas ir kairinats kakls jo elpoju puteklus liela daudzuma un man stipri krepojot plīsa mazinie asinsvadini taprc bija maza daudzuma asinis bet nujau pedejas 4/5 dienas nav .. paldies jums
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.