nu tauta ! grrrrr :((

Aizsāka dusmiigaa 

dusmiigaa
nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 19:49
Lasu un briinos, un saak jau besiit !! laikam bija taisniiba tam cilveekam, kursh teica, ka tomeer ir tie cilveeki tik aprobezhoti!!! Nu ko var kapaaties pa taadiem siikumiem, pa absoluuti nenoziimiigaam lietaam? Ko juus aiznjemat te tonnaam vietas? Vai tieshaam jums nekad nav bijushas nopietnaakas probleemas? Vai te ir kaads hipohondrikju salidojums? Visi tak it kaa pieaugushi cilveeki, ne?? Es ljoti pat atbalstu ruupes par veseliibu, bet nu tas jau iet paar meeru - ''vai man ir pamats uztraukumam", ''vai man buutu jaaiet pie aarsta''? - nu skaties, kaa juuties, un izdomaa! ja satrauc - ej, ja nee- neprasi!!! ''cik jaasver beernam'' utml. - nu maaminjas... panjemiet da jebkuru beerna kopshanas enciklopeediju un tabulaas apskatieties!! kolosaalaaas maaminjas! Dazhi te ilgi apspriezh, nez vai taa liesa vareetu palielinaaties unn saapeet- labaajaa pusee! vareetu gan, miiljie, tik ne labajaa pusee! Un kaa pieaudzis cilveeks var satraukties par nepaarejoshaam iesnaam? nu vai manu dienij, iesnas 10 dienas!!! ko nu dariit??? man bijis 2 meeneshi, nu un? nu toch juus visi te hipohondrikji esat!! vienam nervu tiks acij un lielaa baile klaat ! citai probleema, nez ko nu dariit, ja nav iespeeju apmazgaaties mr laikaa, kas nu notiks... nu, ja stulba esi, tad sorry, neviens neplaiidzees! citam drusku biezhaak 2 dienas bijis jaaiziet pachuraat, un cauri - uz slimniicu, ja? es laikam paldies dievam nepiefikseetu, ja kadu dienu biezhaak buutu jaapachuraa! Jums tieshaam laikam laika par daudz un nekad nav bijis nopietnu probleemu!!! Nevaru visas taas nejeedziibas atcereeties, ko te vareetu uzskaitiit!!! Es pati ljoti ruupeejos par beerna veseliibu, mums tieshaam ir PROBLEEMAS, tapeec taa besii visas taas teemas par pumpaam un par tieshaam nenoziimiigiem siikumiem!!! jautaajiet to forumos par skaistumkopshanu!!! Un -nu kur var buut tik nezinoshi cilveeki?? Vieni te jautaa pilniigi nesvariigas lietas un uztver to kaa pasaules galu, otri nopietnaas lietaas nerubii ne tik, cik melns aiz naga un neiet steigshus pie aarsta,bet jautaa, vai ir pamats satraukumam, treshie stulbus padomus dod un raksta rakstiishnas peec, un veel dazhi sevi par nu taaaaaaadiem gudriishiem izteelojushies, ka nelabi metas!!
p.s.rakstiitais neattiecas uz ljoti daudziem forshiem komenteetaajiem, diemzeel neuzskaitiishu visus uz sitienu.
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 19:56
Kas vienam liels, tas otram mazs... :)))))
/
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:04
Te nu es piekrîtu "dusmiigai" ir tik debîli jautâjumi, ka teikt, kas tas kacina ir stipri maigi :(((((
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:08
Loti daudzam piekritu.
/
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:15
liriskai atkâpei :)

izlamâjos ar to Bûtni, kas nezinâja ko darît, ja nav iespçju nomazgâties mr laikâ....tâdai pa pakaïu sist ( piedodiet) pamçrcçt un atkal sist...lai beidzot sâk kaut nedaudz domât.
Forumâ neesmu pirmo dienu, bet tik tizlu jautâjumu sen nebiju lasîjusi.
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:29
Un juusu atbildes uz taa teikt tizlajiem jautaajumiem arii aiznjem forumaa daudz vietas...
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:30
Es gan aicinu buut iecietiigaakiem vienam pret otru un nevairot negatiivaas emocijas!
Kas vienam stulbs, citam tas ir nopietni!
Ne visiem ir vienaads sadziives intelekts kaa arii iespeeja apguut dazhaadas lietas!!!
Un ja nebuutu "stulbenju", tad kaads cits te nevareetu ar savu "gudriibu" izcelties!

Ja sheit pret kaut ko vajadzeetu veersties, tad taas buutu rupjiibas un citu apdirshana&aizvainoshana!
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:33
Dusma, pilniigi Tev piekriitu!
Nav jau vienâdu cilveku uz pasaules.
PROLETARIÂTS
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:36
Tiem dumjajiem jautâjumiem ir simts un viens iemesls.Ir darba vietas,kur no slimajiem cenðas atkratîties kâ vien var.Baidies òemt slimîbas lapu un strâdâ kamçr krîti no kâjâm.Vari jau sâkt cînîties par savâm tiesîbâm,bet tad droði tiksi atlaists.Piekasîties var jebkuram,neviens neesam nevainojams.Tâpçc jau rodas tas "vai tas bûtu nopietni?".Kâds atbild,ka nav.Ja nav,tad tik rukâ tâlâk.Aptiekâ izprasi kâdu drapîti un uz priekðu.Diemþçl tâdu darba vietu ir daudz.Gan jau kâds gudrinieks pateiks,lai eju projâm.Bet uz kurieni,ja neko citu neprotu un strâdâju tur vairâk kâ divdesmit gadus.Un cilvçkus kuriem tuvu piecdesmit jau nekur ar atvçrtâm rokâm negaida.Tâ nu ar foruma un aptiekârîðu laipno palîdzîbu kuïamies par to dzîvîti.
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:37
Man biezi jautajumi par visadam stulbibam maisa, jo nacas tas izlasit. Labi man vel ir tas trumpis, nav kur dezura laiku bazt, kad sezu stacija. Jo uz atrajiem vai nu darbs ir, vai nav. Sodien piemeram tikai viens izsaukums bija.
Mani akmenus es ceru nemetis? Man pat interesanti palika.
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:40
Butu labi, ja daziem cilvekiem pieskirtu, tadus ka admina tiesibas. Vienu otru jautajumu varetu tad izmest no topa ara.
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:41
:))) Starpcitu hipohondrikji parasti, briinumainaa kaartaa, ir daudz informeetaaki par slimiibaam, nekaa pashi aarsti, bet ja "regulaars" cilveeks peekshnji ir saslimis ar slimiibu, ar kuru vinjam liidz shim nav bijusi dariishana, protams, ka vinsh ir apjucis un nelaimiigs un nav briinums, ka vinsh uzdos jebkaadus jautaajumus, kas hipohondrikjiem liksies peec beernu shljupstiem!
dusmiigaa
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:45
Nu tieshi taa, tapeec neatbildiet!!! Es, piemeeram, rakstu tikai tad, ja teema nopietna, un tikai tad, ja kaut ko tieshaam labi paarzinu, turklaat izveerteejot plashaak, nevadoties tikai peec savas pieredzes!! Ignoreejiet stulbus jaut.!! Lai cilveecinji pieaug fiziski, gariigi, intelektuaali un emocionaali, lai ieguust kaadu dziives pieredzi! taa vinjiem vieniigaa ceriiba! kaa lai juutas tie, kam tieshaam ir nopietnas probleemas par ko domaat, kaa tas var nekaitinaat? jaa, kas vienam liels, otram mazs, bet te gadaas tik 'mazs', ka nekaados normaalos un cilveeciski saprotamos raamjos neiet!! man shausmiigi nepatiik dumji cilveeki!!! ja gribaas kaut ko jautaat par veseliibu, taatad tas satrauc, interesee? kapeec tad neizgliito sevi?? vajag arii pashiem intereseeties, nevis paraziteet! lai veidojas sakariiga zinaashanu un pieredzes apmainja
paldies / un liidziigi domaajoshajiem par atbalstu!!
dusmiigaa
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:49
nepaskatiijos paareejaas atbildes, kameer te drukaaju sho
jaa, nevajag vairot negatiivo. bet tieshaam traucee tie sarakstiitie palagi neparko, ja vajag kaadu veertiigu info!!!

nu nezinu es, cik daudz zina hipohondrikji, es tikai esmu redzeejusi te taadus jaut., kurus uzdod nevis ''regulaars'' cilveeks, bet stulbs cilveeks
to dusmîgâ
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:49
Pareizi,forumu slçgt,visiem medicînas enciklopçdijas rokâ un problçmas nav.
/
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:51
To: dusmiigaa
laikam esi mana domu mâsa :) pilnîgi piekrîtu !
dusmiigaa
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:51
ne gluzhi, bet ideja nav slikta,-ne par foruma sleegshanu, bet- jaa, njemiet tik enciklopeedijas rokaas, tad nebuus jaavaimanaa, ka iesnas ir 10 dienas, ko lai dara...!
dusmiigaa
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:52
to / paldies :)))
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:52
Nu beidz, dusmiigaa, nu varbuut tie nuugji tieshi forumaa grib izgliitotiesun kaa vinji zinaas, ja neviens (ar stipriem nerviem) vinjiem nepastaastiis!:)
Esi tak pozitiivaaka, skipee, ja kriit uz nerviem!;)
dusmiigaa
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 20:57
labi, labi, Dusma :))) neesmu es negatiivaa, nu nemaz parasti
btw, Tavs rakstiitais man patiik 99%, arii Alstere...kas veel? biezhi te ir forshi cilv!
to dusma
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 21:00
dusma,dusma,te tu aicini visus bût iecietîgâkiem vienam pret otru,bet pçc 20 minûtçm apsaukâ jautâtâjus par nûìiem:)
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 21:01
Nu vot taa, un tagad pasmaidi! Un pasaki - da nu vinju visus, es tagad ieshu un izdariishu kaut ko jauku sev un taa arii dari!;)
Lai Tev jauks vakars!
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 21:02
Vai dusmiigaa atkal smaida? Nu tas ir jauki! :))))
/
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 21:03
Dusma
Tev arî labu vakaru !
Bet palieku pie tâ, ka muïíu ir baisi daudz :))))
to dusma
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 21:03
lasot tavus komentârus vienmçr smaidu,pat delfu anekdotes vairs nelasu:)
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 21:06
Nuugjis nav nekas slikts, tikai mazliet leenaaks nekaa visas citas foruma piranjas!:)
Un Tu, "to dusma", arii ej seedi pie spogulja un smaidi un nekaap nost no shiis nodarbes vismaz 5 minuutes!:)
dusmiigaa
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 21:07
nu jaa jau, jaa :))) bet nesolu, ka kaadreiz kaadam neuzbraukshu!!! ;))) -ne jau jums, bet kaadam, kas kaut ko 'labu' pajautaas! es veel ne reizes( !!! ) nevienam neesmu uzbraukusi, esmu tak iecietiiga un atbildu, kad kaut ko zinu ;))
bet 'da nu vinjus' es neteikshu, jo mani mediciina interesee un chekoju es te forumu regulaari, ceriibaa atrast kaut ko par sava beerna probl.:(
dusmiigaa
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 21:08
jauku vakaru jums visiem, iipashi Dusmai un / !!!!!! :))))
Iron
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 21:12
es visu neizlasiiju, bet fakc - ar lielaam lietaam iet pie aarsta nevis forumaa konsulteejas. Taa man liekas. Te var tikai par siikumiemparunaat vai noprecizeet kaut kaadu neskaidriibu lielaa lietaa.
Re: nu tauta ! grrrrr :((
08.12.2004 21:27
bet es uzskatu, ka ja tev nepatîk kâda cilvçka jautâjumi, tad neatbildi uz tiem!
JO katram cilvçkam viòa problçma ir visnopietnâkâ un daþreiz gribas vienkarði paklausîties ne tikai ârstu (jo diemþel ârstu viedokli par vienu un to paðu kaiti var atðíirties), bet arî citu cilvçku viedokïus. Tas protams nenozîmç ka forumâ var izârstçties... un tik un ta bûs jâiet pie ârsta :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 18?
Ziņa: