Atkal liekais apmatojums...

Aizsāka Izmisusî.... 

Izmisusî....
Atkal liekais apmatojums...
08.06.2005 18:37
Atkal jau tas pats, bet varbût tomçr...
Esmu vienkârði izmisusi...Man ir liela problçma ar lieko apmatojumu. Tas ir gan uz rokâm, kâjâm, augðlûpas, bikini zonâ.. Vai kâds nezin, kâ lai to uzveic? Vai nav tâda lîdzekïa, kâ lai vienu reizi izdara un tiek no tâ vaïâ uz visiem laikiem??? Dzert hormonâlâs tabletes man ir aizliegts. Apnika jau arî visu laiku skût un pat krçmi neko nepalîdz...
Paldies jau iepriekð visiem par atbildçm.

...
Re: Atkal liekais apmatojums...
08.06.2005 18:39
Nav taada liidzeklja.
ja nu vieniigi dziljsh apdegums. bet tad tas nesmukums buus veel lielaaks kaa ar lieko apmatojumu...
joko
Re: Atkal liekais apmatojums...
08.06.2005 20:15
juutu tev liidz...tas ir viss, ko varu pateikt....
Maza
Re: Atkal liekais apmatojums...
08.06.2005 21:36
Vaksacija.
uga-uga
Re: Atkal liekais apmatojums...
08.06.2005 21:38
ir jau kautkaadi laazeri ar ko to lieko apmatojumu apkaro...bet tas maxaa bargu naudu un iisti nezinu vai LV tas ir pieejams...
un tev vienai taa ir liela probleema...:)
Beatrise
Re: Atkal liekais apmatojums...
14.06.2005 18:56
izmisusii- nopeerc labu epilatoru un buus OK! Tici man daudzas sievietes ciinaas ar sho probleemu.Un tev noteikti liekas,ka apmatojums ir vairaak nekaa patiesiibaa tas ir!
Par to ikdienâ rûpçjas principâ ikviena sieviete - kad pârvarçsi slinkumu, tad nevajadzçs domât - uz visu mûþu tikt no apmatojuma vaïâ..
Paarvareesi slinkumu??? Kaads sakars slinkumaam ar lieko apmatojumu? Piedod, bet nesaprotams komentaars:(
varde
Re: Atkal liekais apmatojums...
15.06.2005 12:44
Sakars tâds, ka apmatojuma regulâra likvidâcija prasa daudz laika un pacietîbas!
Citçju: "Tas ir gan uz rokâm, kâjâm, augðlûpas, bikini zonâ.." Vari nosaukt kâdu sievieti, kurai apmatojuma ðajâs vietâs nav? Ikviena ar to strâdâ un rûpçjas - katra tikai pçc saviem ieskatiem - tas saucâs sevis kopðana!
eredisfunks
Re: Atkal liekais apmatojums...
15.06.2005 16:54
beata, ir tâdas sievietes, kam ðâds apmatojums ir beizmaz vai vairâk nekâ vîrieðiem. Pats esmu vienreiz redzçjis, brauca viena mâte un meita, mâte rikti ûsaina un spalvaina, un meita ap 18 gadiem, ar jau diezgan spalvaina, taèu glîta. Man piemçram vienalga vai kâjas ir spalvainas, vai bikini zonâ ir tumða, taèu izteiktas ûsas un vçl jo vairâk vaigu bârda gan traucçtu :)
Vienkârði gadîjies cilvçciòiem piedzimt ar paaugstinâtu vîriðío hormonu lîmeni. Neko darît, jâprecas kamçr jaunas un spalvas dikti nav saauguðas. Jap kaut kur lasîju, ka ðâdas sievietes ir kaislîgâkas nekâ mazspalvainâs sugasmâsas :) Tâ ka sexuâlâ ziòâ tâdas brâíçt nevjadzçtu.
Khm to Hm
Re: Atkal liekais apmatojums...
15.06.2005 20:36
Es domâju, ka par ðo jautâjumu labus padomus varçtu sniegt mûsu kultûras ministre. :)
Vai tad tieðâm ir problçma 1 vai 2 reizes mçnesî aiziet uz vaksâciju!!??
zb
Re: Atkal liekais apmatojums...
15.06.2005 21:01
pameegjini elektroliizi. garsh un pacietiigs process bet rezultaataa var tikt valjaa no neveelajamiem matiem/uusaam utt.
Re: Atkal liekais apmatojums...
15.06.2005 21:41
eredisfunks

Es jau vinjas arii nebraakjeeju. Negribeejaas te tautu atkal uzkurinaat bet man taas spalvainaas tiiri labi patiik. Nu man vismaz taada veel nava gadijusees kurai buutu par daudz.
Ziedonis
Re: Atkal liekais apmatojums...
16.06.2005 01:45
man arî patîk tâs ar apmatojumu - izskatâs seksîgi, un nav frigidas, kâ citas!
An
Re: Atkal liekais apmatojums...
16.06.2005 08:37
fuuuj, spalvainas NAV GLITAS. sieviete kas sevi nekopj - nav iekârojama sieviete, ja kas.
Re: Atkal liekais apmatojums...
16.06.2005 10:29
An

Apmatojumam nav pilniigi nekaada sakara ar kopshanu.
go
Re: Atkal liekais apmatojums...
16.06.2005 13:00
nu, labi - ar sevis estçtisku uzlaboðanu (-izdaiïoðanu)!
Ku!
Nu gan nepiekrîtu, ka apmatojumam nav nekâda sakara ar kopðanu!!!
Arî tad, ja ir pastiprinâts apmatojums, tas ir jâkopj tâ, lai izskatîtos pievilcîgi - tâ pati bikini zona - ja PILNÎGI NEKO nedara, tad nu, piedodiet, FUI!
Re: Atkal liekais apmatojums...
16.06.2005 15:32
beata

Taa ir gaumes lieta. Es apmatojuma kopshanu saistu vieniigi ar mazgaashanu. Un uzskatu ka visa shii azhiotaazha ap apmatojumu ir tiiri biznesa lieta tiem kas razho shos kopshanas liidzekljus. Es piekriitu ka to vareetu uzskatiit par uzlaboshanu vai izdailjoshanu bet apziimeejums kopshana ir ieviests taapeec lai peec iespeejas vairaak cilveeku justos "nekopti" un peljnja buutu lielaaka. Jo vaardi kopts un nekopts jau vairs neapziimee gaumi bet dala itkaa pa sociaaliem slaanjiem. Taa kaa tas viss ir viena nelietiiga viltiiba.
?,m
Re: Atkal liekais apmatojums...
16.06.2005 16:54
ku! - tatad, piem., "kopti krumi" - pietiek tikai apliet, nevis ik pa reizei ari pagrizt? :D
Re: Atkal liekais apmatojums...
16.06.2005 19:06
nav kopti kruumi un nekopti - ir apcirpti kruumi un neapcirpti (dabiigi skaisti kaa fraktaalji)... :)))
Visi shie komentaari man liekas pilniigi absoluuti mulkkigi, neba es pati piedzimu kaa dabas briinums vai aborta atlieka. Liidz 12 gadu vecumam biju pilniigi normaals un laimiigs skukkis, liidz saakaas shis aarpraats. Reizeem pat domaaju, ka dariishu sev galu, taa ir paaraak liela psihologiska un emocionaala trauma, ka tevi apsmej, neesi pati mieraa ar sevi utt. Ja aarsts atlaijas nosaukt tevi par "kosmeetisku defektu" tad man vienkaarshi vairs nav ko teikt. Laikam vieniigaa iespeeja ir pieteikties extreemaas paarveertiibaas... Man ir gandriiz 20 gadu, vientulja, ne reizi neesmu skuupstiijusies.... dziivoju ar domu kaa tikt pie naudas, la vareetu novakseet kaajas, rokas, bikini, virsluupu, zoodu, respektiiivi, 70% sava kkermenja. Vai tad tas ir normaali? Arii hormonaalaas terapijas rezultaataa var palielinaaties shis apmatojums, nemaz nerunaajot par svara pieaugumu. Blakusparaadiibas kaads ir lasiijis? A kaa man dziivot taalaak? Paarggeerbshanaas sporta stundaas ir mokosha, cik gan ilgi var sleepties tualetee. Tam nav nekaada sakara ar kopshanu, no malas varbuut taa liekas, bet ar to nav iespeejams ciiniities...... Es nezinu, ko dariit? Vai kaads gudrs aarsts zina?
Visi shie komentaari man liekas pilniigi absoluuti mulkkigi, neba es pati piedzimu kaa dabas briinums vai aborta atlieka. Liidz 12 gadu vecumam biju pilniigi normaals un laimiigs skukkis, liidz saakaas shis aarpraats. Reizeem pat domaaju, ka dariishu sev galu, taa ir paaraak liela psihologiska un emocionaala trauma, ka tevi apsmej, neesi pati mieraa ar sevi utt. Ja aarsts atlaujas nosaukt tevi par "kosmeetisku defektu" tad man vienkaarshi vairs nav ko teikt. Laikam vieniigaa iespeeja ir pieteikties extreemaas paarveertiibaas... Man ir gandriiz 20 gadu, vientulja, ne reizi neesmu skuupstiijusies.... dziivoju ar domu kaa tikt pie naudas, la vareetu novakseet kaajas, rokas, bikini, virsluupu, zodu, respektiiivi, 70% sava kkermenja. Vai tad tas ir normaali? Arii hormonaalaas terapijas rezultaataa var palielinaaties shis apmatojums, nemaz nerunaajot par svara pieaugumu. Blakusparaadiibas kaads ir lasiijis? A kaa man dziivot taalaak? Paarggeerbshanaas sporta stundaas ir mokosha, cik gan ilgi var sleepties tualetee. Tam nav nekaada sakara ar kopshanu, no malas varbuut taa liekas, bet ar to nav iespeejams ciiniities...... Es nezinu, ko dariit? Vai kaads gudrs aarsts zina? Patieshaam buushu pateiciiga, ja uz e-pastu kaads man atsuutiis, ko dariit.
dansiga
Re: Atkal liekais apmatojums...
29.12.2005 14:18
Pirmkaart jau sakaartot savas domas ..... gruuti jau pateikt, cik liels Tev tas apmatojums ir ... bet esmu redzeejusi meitukus, kas gjiibst dazhu skaistu spalvinju deelj ..... visi cilveeki (sievietes ieskaitot) ir vairaak vai mazaak spalvaini - cits ar gaishaam , cits ar tumshaam spalvinjaam ... Man teiksim kajaas dabiigi klaatas ar uhhhhhh ku melnaam un biezam spalvaam un man vinjas pashai nepatiik .... nu un? nu epileeju - jaa laiku tas prasa, bet - jebkura maaxla prasa upurus (lasi - laiku) ... ;-) Uz rokaam man arii ir spalvinjas un ne jau nu 3 , bet tadas iisas un gaishas .... smuki tachu ;-))) un taam es ljauju dziivoties savaa nodabaa:-)
Taa ka nestreso par daudz un izveelies sev piemeerotako liidzekli - epilators, vaksaacija, laazereplaacija uttt ... Kaa jau te ieprieksh raxtiija - tas viss ir izpuusts tik liels (tas attiecas arii uz celuliitu), lai razhotaajiem buutu peljnja! Iespeejas shobriid ir tik daudz .... atliek tik izveeleeties!
ita
Re: Atkal liekais apmatojums...
29.12.2005 14:34
Fotoepilâcija, pati ceru sakrât naudu un to izdarît, bet jârçíinâs gandrîz vai pâris tûkstoðos uz íermeni. man arî apmatojums trûkst vienîgi uz plaukstâm un pçdâm. raustu ârâ ûðas, bârdu, baíenes gan tâda kârtîga pûka.esmu samierinâjusies. uz vçdera un krûtîm cenðos ar pinceti izraustît, pârçjo vienkârði nodzenu. paaugstinâts vîriðkais hormons daudz par daudz, to gan atklâja tikai ginekoloìisku probl.dçï - policistiksâs olnicas
saika
Re: Atkal liekais apmatojums...
29.12.2005 14:48
Izmisusî!

No malas jau, protams, viegli dot padomu, nu bet mçìinâðu.
Nevaru uzminçt vai tieðâm ir problçma ar paaugstinâtu andogçnu jeb vîriðío hormonu lîmeni, vai arî esi vienkârði saskatîjusies, ka visâm draudzençm tâs vietas gludas un iedomâjies, ka tas tâ no dabas laimîgajâm, nevis regulâri skûts/ vaksçts/epilçts- kâ nu kurai..
Jebkurâ gadîjuma- iesaku pakonsultçties ar ginekologu (ja Tev tâda nav- atrodi, ja kaut kâdu iemeslu dçï ar kâdu ârstu neviedojas savstarpçja sapratne- meklç citu), ir hormonâlas tabletes ar antiandrogçnu efektu, Tavs ginekologs izvçrtçs, vai Tu tâs drîksti lietot un vai ir nepiecieðamas.

Biku par sevi- mani arî daba apveltçjusi ar salîdzinoði izteiktâku apmatojumu nekâ varbût lielâkai daïai. Kâjas skuju regulâri, apm. katru otro/treðo dienu, virslûpai izmantoju epilâcijas krçmu, bikini zonu un arî rokas eju vaksçt apm. reizi mçnesî, kâ nu sanâk. Tici man, katra sieviete varçtu pastâstît +/- lîdzîgu stâstu.
Tâ ka tikai saòemies!!!
ita
Re: Atkal liekais apmatojums...
29.12.2005 15:13
tas antiandrogena tabletes noteikti ieteiks Diane 35, no kuram pieòems svarâ vismaz 10 kg pa daþiem mçneðiem + vçl visâdas stulbîbas un kur tad tie mati paliks - tie jau tâpat ar vsiu sakni bûs jâiznîcina lai cerçtu, ak atpakaï neaugs.
saika
Re: Atkal liekais apmatojums...
29.12.2005 16:49
Itai

Diana35 nav vienîgâs ar antiandrogçno efektu, ir arî jaunâkaspaaudzes + katrai sievietei arî efekts nedaudz atðíiras, tâpçc jau tiek piemeklçtas piemçrotâkâs ginekologa uzraudzîbâ.
Par tiem matiòiem- nav jau tâ, ka "mats izdomâja un sâka augt", katras ðûnas augðanu kontrolç daþâdi regulatori. Androgçni savukârt veicina pastiprinâtu pamatojuma veidoðanos, noòemot pârmçrîgo androgçnu devu, mazinâs arî to izraisîtais efekts. :) Protams, nav runa par mata iznîcinâðanu ar sakni, matiòi IR katram cilvçkam visur,tur, kur ir âda izòemot plakstiòus, lûpas, plaukstas, pçdas- jautâjums tikai cik izteikti un saskatâmi tie ir katram. Androgçni ir tie, kas padara tos "diþenus un raþenus".
Ar to vien gribçju teikt, ka ir vçrts uzticçties ârstam, nevis vârtoties savâ sulâ brçkt pret debesîm, ka tas nav un ðitas nav.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 13?
Ziņa: