Meitai domas par nâvi.

Aizsāka Roberts 

Skaistaa
Re: Meitai domas par nâvi.
14.07.2005 22:52
bibliotekaare
Nu nepaliec smiekliiga. Mees kaa vecaaki peec Xskalas esam vai tuvu ideaalam..Vienmeer bijaam/esam gaadiigi,optimisti,savas saapes patureejaam sevii,bet muusu beerni ir daudz skumjaaki par mums..Un katrs beerns ir savaadaaks..Ar savu Es..
Neteelo gudriiti un neapvaino AUTORU!
Es tev ietektu mazaak lasiit citu saraxtiitaas graamatas,bet vairaak pieveersties realitaatei..REAALI viss ir savaadaak..Diemzheel..
Un veel..TEV NEBUUS SODIIT!!! -)
ruuta
Re: Meitai domas par nâvi.
14.07.2005 23:35
Tas ir labi, ka meitinja arJums veelas par shiim lietaam runaat, bet neklusee. Manu radu gjimenee meitene viena mociijaas ar shiim domaam, kameer saslima ar anoreksiju. Runaajiet ar meitinju, biezhi sakiet vinjai, ka ljoti miilat vinju, un protams arii miiliet vinju.
dzeerve
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 00:13
ruuta
Shodienas beerni ar visu tavu paarspiileeto miilestiibu pasuutiis tevi dI*st..
biblotekaare
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 00:31
Skaistaa:

Pirmkaart, NEKO aizvainojoshu neuzrakstiiju..., bet, ja Tevi tas ir kaut kaadaa meeraa aizkjeeris, tad taa jau cita lieta..., kaut arii savu textinju neadreseeju Tev, taa kaa, a chom rech....????????

Es Tev vareetu ieteikt domaat biezhaak un vairaak...
p.s. arii textus ir JAPROT lasiit...

Par realitaati... Vispirms, definee pati sev savu realitaati, bet man ar maneejo liidz shim nav bijushas probleemas...

Un, es jau nesaku, ka attieciibaa uz autori kaut ko zinu, tieshi preteeji - paaraak maz un taa pati pa daljai nepatiesa informaacija... Un, veel, paaraak pretruniigs autores iisais staasts...
Piem. vispirms tika rakstiits, ka meita par shiim teemaam runaa/jautaa biezhi..., taalaak - tiek atklaats, ka izraadaas, netiek runaats/jautaats, bet gan autore to paslepus izlasiijusi meitas dienasgraamataa....
Kaa tad ir tajaa (autores) realitaatee - Dievs vinj zin...
To bibliotekaare
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 00:39
Nu nepaliec rupja,tu shajaa diskusijaa esi taada vieniigaa.
_a chom rech....????????_
Liidzjuutiiba tev ) .
dzeerve
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 00:42
>biblioteKaare
Tava realitaate ir skarba - tev patiik pazemot cilveekus,kaadu izmekleeshanu tu te veic,kas tu galu galaa esi - bibliotekaare vai Sherloks Holms!?
biblotekaare
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 00:47
Jaaa, slimnieku te netruukst.......!!!!!!!!!!!!!

Vai veel kas uz sirds???
biblOtekaarei
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 00:50
Un tu esi viena no vinjiem.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Domaa,KO raxti! :(
Vai tu sheit esi,lai atbriivotos no zhults?
viizija
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 00:55
biblotekaare
Atklaajies! ;)
Varbuut Tu esi viirietis?!? -)
biblotekaare
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 01:06


Ja gadiijumaa Tev, nezinaamaa/is izdosies uzrakstiit kaut vienu sakariigu teikumu, tikai tad es veel vareetu meegjinaat diskuttet...
Saki, ja Tev ir kas sakaams, bet runaa par teemu......
bailes To biblio...
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 01:17
Nu tu esi baisa!
-)))
Paldies Jums visiem,kas iesaistîjâs diskusîjâ.
Esam vienkârða latvieðu ìimenîte,mâte tçvs un divi bçrni.Ðoreiz tçtis rakstîs,bet ar sieviòu mçs bijâm ðokçti.Pârsvarâ ar meitiòu vairâk" klaèas uzlaiþ" mamma.Vai kaut kas ir palaists gaºâm?
To ka mçs ar sievu maz veltam uzmanîbas bçrniem,to mçs esam konstatçjuði jau sen.Gan sieva ,gan es atdosim pçdçjo kas mums ir lai bçrni bûtu laimîgi,tâ darîtu jebkurð no vecâkiem.
Komentçðu nedaudz 1.Par baznîcu .Reâlu palîdzîbu ðaubos vai sniegs.
2.Par bçrnu psihoterapeitu domâjot,nebûs pa kabatai.

Cita mamma
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 05:06

Roberta ìimenei
neðaustiet sevi par dienasgrâmatas izlasîðanu.Tas taèu nebija dçï plikas intereses bâzt degunu bçrna dzîvç.Ja Jûs par to rakstat ðiet,tas jau vien nozîmç,ka bçrna jûtas Jums svarîgas.
Es reiz izlasîju meitas dienasgrâmatu -viòai bija 13.Un uzzinâju,ka viòa nomçìinâjusi narkotikas..Pçc smaìâm sarunâm,kad neatzinu,ka esmu lasîjusi,pateicu,ka redzu visu pçc uzvedîbas un acîm.Jo iazdomas bija,bet,bçrns,baidoties no sekâm,man to nestâstîja.Kaut mûsu attiecîbas ïoti tuvas,atklâtas.
Bçrniem bieþi ir depresija.Nat.Draudziòas ìimnâzijâ divas meitenes izlçma beigt dzîvi-vienu izglâba..Ko mums darît-piedâvât vçl vienu pulciòu vai deju stundas,ja redzam,ka ar bçrnu nav viss kârtîbâ.Ne visiem psihologs ir finansiâli pieejams.
Daru tâ-runâju ar meitu,cik vien iespçjams,cik vien viòa to grib.Un,ja negrib,tad saku,ka es gribu runâties.Un tâ,vârdu pa vârdam bçrns atklâjas...Bet ir ïoti jâgrib saprast sava bçrna dvçseli,tam jâvelta laiks-nekas cits nav to vçrts.Sarunâm ar bçrnu vienmçr laiks ir jâatrod.
Lai Jums veicas!
Irçna
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 08:58
Es te tâ nevarçju ierubîties, ko tad biblotekaare tââââdu uzrakstîja, ka citi te tâ ðausminâs?

Bet par vecâkiem - ir, ir tâ, ka bçrnu problçmu sakne vienmçr ir vecâkos. Vai nu vecâki nav pieòçmuði kaut kâdas bçrna jûtas un emocijas, vai nu pârlieku iejaukuðies, bet ir kaut kas, kâpçc bçrns neuztic svarîgas lietas. Un nav jâapvainojas par to.
Te izskançja doma par bçrna "aizveðanu pie psihoterapeita vai psihiatra". Tas nav zobârsts, pie kur avar "aizvest", nosçdinât krçslâ un salabot zobu. Iedomâjieties, bçrnam ir smagi, drûmas domas, nav kam uzticçties un te - viòu par to òems un vedîs pie kâda, lai ârstç. Psihologs tieðâm vispirms vajadzîgs vecâkiem, lai viòi saprastu, kâ izturçties ðâdâ situâcijâ un kas viòiem traucç veidot uzticîbas pilnas attiecîbas ar bçrnu. Tas jau nenozîmç, ka vecâki ir "slikti" vai kaut ko dara aplami, vai nemîl bçrnu. Ir svarîgi visi apstâkïi, arî tas, ka ìimenç ir divi bçrni, kâdu lomu, katrs no viòiem ieòem utt. To visu psihologs var palîdzçt saprast, bet tas ir darbs galvenokârt ar vecâkiem nevis tikai ar bçrnu.
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 09:15
Raksta Skaistaa "Mees kaa vecaaki peec Xskalas esam vai tuvu ideaalam.."

Vai Tu varçtu uzrakstît ideâlâ vecâka recepti???

Tas varçtu ïoti palîdzçt (ja Tavs apgalvojums atbilst patiesîbai, par ko es nekâdâ gadîjumâ neðaubos) citiem vecâkiem, kuri tomçr ðaubâs par to vai viòi dara un rîkojâs pareizi!
Irçna
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 09:24
"optimisti,savas saapes patureejaam sevii" (tas bija no Skaistaas teksta).

Nez vai, paturot sâpes sevî, ir iespçjams iemâcît bçrnam tâs kâdam atklât un uzticçt. Visticamâk, ka arî bçrns tad savu sâpju izpauðanu uzskatîs par kaut ko neatïautu un bezjçdzîgu. Nu tad nav jâbrînâs, ka bçrns dienasgrâmatâ raksta kaut ko, par ko vecâkiem par jausmas nav.
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 09:38
Nekad nevajag novçrtçt savu bçrnu par zemu!
Man patîk teiciens (metafora), ka bçrniem ir treðâ acs, kas pieaugot aizverâs.
Bçrni redz, dzird un saprot daudz vairâk, nekâ mçs pieauguðie to gribçtu, tapçc Irçnas doma ir desmitniekâ!

Kâ tur bija, ka cilvçka verbâlâ komunikâcija ir tikai 20% (?), pârçjo viòð pasaka ar þestiem, mîmiku, pozu, acu zîlîtçm...., kas nozîmç, ka bieþi vien nemaz nekas nav jâsaka, lai viss bûtu pateikts!
Ir vçrts par ðo padomât!:/
Robertam

Es pusaudþu vecumâ arî gribçju beigt savu dzîvîbu, bet, kad sâku to izpildît, tad man uznâca bailes no asinim un vçl es atcerçjos, ka pçc paðnâvîbas cilvçki nokïûs ellç - un pârtraucu. Daudzas reizes es meklçju kaut ko uz zemes, kas mani apturçtu no paðnâvîbas, dzîves jçgu. Es tad nezinâju daudz par Dievu, bet Viòð zinâja par mani, un es esmu dzîva lîdz ðim brîdim, pateicoties Viòam. Baznîca mani neizglâba, mani izglâba Jçzus Kristus. Viòð man deva dzîves jçgu.

Un vçl, bçrni skatâs uz saviem vecâkiem, uz viòu piemçru, vçrtîbâm. Ja vecâkiem ir vçrtîga dzîves jçga, tad bçrni to pâròem no vecâkiem, bet ja nav, tad bçrni sak to meklçt paði.

Tad mans ieteikums jums: pârdomât, kâda ir jûsu dzîves jçga, vai tâ jûs paðus apmierina. Es jums neko neuzspiedu. Nekam. Jums katram ir atbildîba tikai par jûsu un jûsu bçrnu dzîvîbu.

Lai Dievs jums palîdz!
seerga
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 13:14
Olga!
Vai Juus, luudz, beidzot nebeigtu uzbaazties ar bazniicas lietaam? Sheit runa iet par ko pavisam citu...
Mulders
Roberc
15.07.2005 13:52
Ikelausies ko Olga teica... Ne jau Bazniica paliidz... Jeezus Kristus paliidz... prosto vai nu pashi vai kopaa ar meitu izlasiet Evangjeelijus. Saac ar Luukas Evangjeeliju! :)

Ja tu iesi pie Kristus pa taisno (bez starpniekiem), tad 1) Ietaupiisi uz psihoterapeita 2) Tu un tavs nams tiksit pestiiti!
biblotekaare
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 15:26
...es ar' veel starp dziivajiem ;)))

Man liekas, ka gandriiv visiem cilveekiem kaadreiz dziivee, kad ir nogurums, kaadas citas gruutiibas vai vienkaarshi dusmas, jeb taa pati nelaimiigaa miilestiiba u.c., ir tamliidziigi..., kad cilveeks klusiibaa vai skaljaak nodomaa: " ai, viss ir tik dranjkjiigi, ka pat dziivot negribaas..." Un tieshi tad, ja shiis negatiivaas emocijas ir izpaustas, tieshi tad taas aatri paariet... Nu kaut kaa taa...

No pers. pieredzes:
Man pashai ir 14-gadiigs deels. Kaadus 3 - 4.g. atpakalj mees ziimeejaam ciltskoku un noskaidrojaas, ka deela vec-vec-vecteevs ir miris 109. gadu vecumaa... Tad es pateicu savam deelam, ka man gribeetos, lai vinjsh nodziivo veel ilgaak, lai "paarspeej" savu vec-vec-vecteevu...
Kad vinsh bija mazs, dazhreiz iegaajaam pareizticiigo bazniicaa (tajaa, kas uz Briiviibas ielas), jo tur, garaam ejot, vareejaam atpuusties un pie reizes aizdedzinaat kaadu sveciiti un taa ljoti miilji parunaaties...
Un taas nebuut nav vieniigaas reizes, kad esam sarunaajushies taa gariigi..., dveeseliitei...
Skaistaa
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 17:03
Audzinaashanas receptes nav, ''kas der visam, tas neder nekam...''(kaa tai reklaamaa par balinaataaju;)
Ko es gribeeju teikt ar vaardu tuvu IDEAALam-resp., abi beerni muus ljoti miileeja, labi maaciijaas, miileeja dziivi,/paliidzeeja/ liidzcilveekiem un arii SHODIEN vinji ir taadi,nu jau krietni paaugushies - atveerti PASAULEi...savaas neveiksmees nevienu nevaino, nevienam nedara paari...
Saviem beerniem vienmeer bijaam, esam un buusim atbalsts.Mees esam viena stipra gjimene.Es domaaju, ka taadu Latvijaa ir ne mazums. Gribeetos jau, lai visi buutu pusliidz laimiigi...
Robertam
Nevajag ðaubîties par Dieva tâ kunga esamîbu. Skaidrs ðeit daudziem arî ðeit izteikuðiem savas domas un versijas par ticîbas lietâm, kad tâs ir ïoti atðíirîgas. Vajag izprast tâdu faktu, kad Dieva tâ kunga sûtni uz zemes Jçzu Kristu nepieòçma un izdarîja to, ko visi labi zin no sakropïotiem "svçtiem rakstiem", tâpat arî ir visiem labi zinâms, kâ iet tâm tautâm, kuras vçsturiski bija iesaistîtas ðajos notikumos. Dievs tas kungs soda un piedod laicîgâs dzîves cilvçkiem. Nevçlos ne aìitçt ne uzbâzties ar savu pakalpojumu. Meitai psihoterapeiti nevar palîdzçt, ja viòai karmiska problçma. Ja bûtu papçtîjuði savu dzimtas "koku" lîdz 6 atzaram pa sievas lîniju, tad Jums bûtu atbilde rokâ. Kâ tikt galâ ar ðo karmisko problçmu. Pirmais nosacîjums, - bçrns ar steigu jâkrista labâ Dievam tam kungam atzîtâ dievnamâ, bet ne "lûgðanu namâ". Kad tas bûs izdarîts, tad vari sazinâties ar mani. Daudziem esmu palîdzçjis kâ dziednieks ar Dieva tâ kunga dotu dâvanu, ka arî neviens nav atkârtoti griezies ar to paðu dvçselisku vai veselîbas problçmu. Info: http://www.sorcerer.eclub.lv/
Paula
Re: Meitai domas par nâvi.
15.07.2005 19:09
dziedniekam Vladimiram
Paldies Jums par sakariigu INFO )))
Man ir jautaajums> Ko tas noziimee _...liidz 6 atzaram..._ Kaa to peeta...?
Un veel> Kaapeec tieshi pa _...sievas liiniju..._???
P.S. Kaapeec Juusu lapaa nevar atveert informaaciju par Jums...Pokainju mezhu... :(?!?
Dievs pateica: "Negriezieties pie pareìiem, netaujâjiet zîlniekus; nemeklçjiet tos, ka jûs ar tiem nesagânâties;- Es esmu tas Kungs, jûsu Dievs!" (3. Mozus grâmata 19.nod. 31.pants)

"Un kas griezîsies pie zîlniekiem un pareìiem, lai ar tiem kopâ ielaistos netiklîbâ, to Es uzlûkoðu ar dusmîgu vaigu un viòu iznîcinâðu no viòa tautas vidus." (3.Mozus gr. 20:6)

Mans pienâkums ir brîdinât visus, kas grieþas pie tantiòâm un dziedniekiem, ka tie nav no Dieva, bet no sâtana. Tas ir grçks Dieva acîs.

"Bet zinâmi ir miesas darbi: tie ir netiklîba, neðíîstîba, izlaidîba, elku kalpîba, burvîba, ienaids, strîdi, nenovîdîba, dusmas, íildas, ðíelðanâs, nesaticîba, skaudîba, dzerðana, dzîroðana un tamlîdzîgas lietas, par kurâm es iepriekð saku, kâ jau esmu senâk sacîjis: tie, kas tâdas lietas dara, nemantos Dieva valstîbu." (Galatieðiem 5. nodaïa 19.-21.pants)

To nesaku es, bet tas ir rakstîts Bîbelç - Dieva vârdâ.
seerga
Re: Meitai domas par nâvi.
16.07.2005 16:39
jesss.. es jau gaidiiju:)))
"Autors"
Re: Meitai domas par nâvi.
17.07.2005 10:38
......saac iepaziities "Autor" ar 3 punktu nervu zini par ko.......
Olgai
Saistîba cilvçka problçmu tâ laicîgajâ dzîvç ar mantotu dzimtas grçku jeb saikni ar savu ìençtisko izcelsmi:
(Îsumâ) Lakonisks skaidrojums ðeit bûtu jâsâk ar to, kad cilvçks kâ anatomiskâ substance jeb tâ fiziskais íermenis ir tikai biomasa, kura piedzimst, aug un nomirst. Ðajâ íermenî jeb cilvçkâ ir Dieva tâ kunga dota dvçsele jeb gars, kurð ir tâ visvçrtîgâkâ cilvçka neatòemamâ sastâvdaïa. Sâkotnçji nonâkot uz zemeslodes, Dieva tâ kunga sûtîtam garam, jaunam cilvçkam, kurð iemiesojas bçrnâ ap 12 gadu vecumâ, ðâds jauns cilvçks, dzîvojot savu pirmo dzîvi uz zemes, var savu garu izkopt, darot Dievam tam kungam tîkamus darbus, kâ arî var to degradçt, darot Dievam tam kungam netîkamus darbus, kuri var bût ïoti plaðâ diapazonâ un nav iespçjams visus uzskaitît. Saprotamâk bûtu to formulçt ðâdi,- darbi cilvçka laicîgajâ dzîvç veikti pçc sava gaiðâ noskaòojuma un gaiða gara vadîti, kâ arî pçc savas intuîcijas, tad tâdi darbi ir gaiði un Dievam tam kungam atzîti, bet tie, kuri vadâs tikai pçc sava racionâlâ prâta un nav saiknes ar savu garu, vai arî tas ir ïauns un tad ðâda cilvçka laicîgâ dzîve un tâ darbi Dievam tam kungam nav tîkami. Neviens labs un slikts zemes civilizâcijas cilvçku darbs netiek ignorçts Dievam tam kungam. Tâ ir aksioma, bet ne teorçma, kuru ðeit saitâ viens otrs loka pçc sava prâta vai ieòemtas dogmas, kas arî ir ïoti bîstama nodarbe un Dievam tam kungam nav tîkama. Dieva tâ kunga likumu nezinâðana vai negribçðana tos pieòemt – neatbrîvo no Dieva tâ kunga Pastarâs tiesas, kura jau ir sâkusies un noris, kâ arî beigsies 2009. gada oktobra mçnesî, bet pçc tam sekos 1000 gadu Zelta laikmets, kurâ nebûs ne zagïu, ne laupîtâju, ne prokuroru, ne tiesneðu. Lûk,- tâ! Ja kâds interesçjas par ufologiju, tad var îsumâ sniegt skaidrojumu par kriptogrammu rudzu laukâ Bauskas rajonâ 2004. gada jûlija mçnesî. Zemeslodes laicîgâ zinâtne ir konstatçjusi, ka tas ir ârpusszemes civilizâcijas darbîbas rezultâts. Tas ir nenoliedzams fakts. Ko ðî zîme simbolizç zemeslodes civilizâcijai? Atbilde vienkârða- Apokalipsi! No putna lidojuma tâ rudzu laukâ atgâdina senu latvieðu darbarîku- lâpstu. Skarbi, bet Patiesi. 3. Atklâsme Portugâles pilsçtâ Fatimâ 1917. gadâ tieði par to arî stâsta zemeslodes civilizâcijai, bet kura ir vçl ðodien „norakta” tiem zinâmu iemeslu dçï laicîgai varai un kroplas reliìijas augstmaòiem.
Fatimas hobits
Re: Meitai domas par nâvi.
17.07.2005 23:33
Mûsu korpulentais elfs un ufologs rakstîja:

> Daudziem esmu palîdzçjis kâ dziednieks ar Dieva tâ kunga dotu dâvanu,
> ka arî neviens nav atkârtoti griezies ar to paðu dvçselisku vai
> veselîbas problçmu. Info: http://www.sorcerer.eclub.lv/

Turklât lielais vairums ir bijuði tik prâtîgi, ka nav griezuðies pat pirmoreiz. :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 25?
Ziņa: