DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!

Aizsāka izkopçju no câïa 

vçl aizmirsu, nu man liekas, nav ar ko îpaði tâm mîïâkâm lçpoties. Es domâju, ja vienlaicîgi kaut kas notiek ar ìimeni vai ar mîïako vîrietis tomçr veltîs sevi ìimenei. Ja gribas samierinâties ar otro lomu var jau protams. Jâpiebilst, ka paldies Dievam pieredzes ðajâ lietâ man nav, tâpçc tâs ir tikai manas teorçtiskâs domas, vai arî no citu pieredzes.
to sesa:

Var protams ilgi par to smieties, un neticçt, bet mans vîrs ir mans vienîgais vîrietis vispâr. Man ðobrîd ir 32 gadi, reâli mçs kopâ 16 gadus.

Tur nu gan nebûtu ko smieties un neticçt,ar to ir jâlepojas.Arî mans vîrs ir mans vienîgais vîrietis vispâr,un reâli mçs kopâ jau esam 20 gadus,lai vairâk bûtu tâdas ìimenes kâ mûsçjâs.
Man neizdevas aizmirst..Ari piedot to nevar..Vienigas zales ir pashai iegadaties miljako, bet es tomer neesmu dzivnieks..
Te viens cilveks jau rakstija, ka uzticeshanas ir zaudeta uz visiem laikiem.es savam viram vairs neuzticos.Un milestiba ari ir mirusi.
Ta sajutas,kad uzzini, ir drausmiga..Tad tin to filmu atpakalj..Bet mums taja laika bija tik labas attiecibas..burvigs sex...Un milji vaardi..
Tad tu sac domat..tatad ta ir bijusi izlikshanas..Nu ka var ticeet pec shitaa visa cilvekam???NEVAR.
Dazhkart es jautaju sev, kapec es neshkjiros..
To Miljaka

Neredzu ar ko Tu vareetu lepoties. Ar to, ka raksti nakts viduu, jo esi viena un Tavs miljotais gulj pie sievas saaniem. Un saliidzini sievu ar suni, kurai iesper un peec tam apzheelojas... Varbuut shajaa gadiijumaa Tu esi tas suns, kam padod reizeem kaulu, atstaaj vienmeer otrajaa vietaa un beigaas, kad apniik, vispaar izmet uz ielas kaa vecu nekam nederiigu lietu. Forumaa sieviete jautaaja, kaada ir pieredze dziivei peec kraapshanas, nevis kaadas ir miiljaakaas izjuutas attieciibaa pret sievu, kura ir un paliek sieva nevis miiljaakaa, kura dziivi nodziivo viena, jo nevar izveidot pilnveertiigu gjimeni un visu savu zhulti izgaazh uz sievu, no kuras viirietis negrib un netaisaas prom iet. Katraa gadiijumaa, ja shaada situaacija ir izveidojusies, nav jaameklee vainiigie, tas neko neatrisina.
to:pieredze

Trâpîgi un precîzi teikts,ne ko pielikt ,ne atòemt!
A man patiik kaa miiljaakaas sevi slavee :-)
Sieva taada, sieva shitaada. Viirinjsh nabadzinjsh taa nomociits, ka likties nav kur. Un te uzrodas saprotoshaa buutne, kura visu zina, kaa ar viireli pareizi jaaapietaas. blefo tie viirelji, kas staasta kaa sievas jamos pametushas novaartaa. Pareizaak- viens otru pamet novaartaa, taa kaa pats ar ne bez vainas.
Pati savu gjimeni nevar nodibinaat, bet citus maaca, kaa dziivot...
taisniiba pieredzei! pilniigi piekriitu!!
Es savu sieviòu piekrâpu, kaut mîlçju un mîlu. Noþçloju. Bet es to mainît nespçju.

Viòa saka, ka piedot nespçj, bet mçìinâðot, kaut pagâjis jau ilgs laiks, laiku pa laikam met man to sejâ. Bet es neko nevaru teikt, jo esmu rîkojies cûciski.
Ja tâ bûtu izdarîjusi viòa, laikam arî nepiedotu.

Tâ kâ vismaz 80% laulîbas pârkâpçju vîrieðu savus mîlas sakarus neprec un nemaz netaisâs precçt un savas "ïaunâs, riebîgâs, nesaprotoðâs" laulenes pamest nemaz negrib- tâtad laulîbas partnera vaina tâ viennozîmîgi nav. Vaina ir sievietçs, kuras guïas virsû visam kam, nenoskaidrojot pat "sîkumus" un ir arî sportistes, kurâm nags vien niez kâdu pavedinât. Vispâr psihologi jau gan apgalvo, ka tâs kuras ielaiþas ar precçtiem ir ar kompleksiem, un vaina ir arî vîrieðos, kuri nav kârtîgi pielikti pie darba ìimençs un kuriem ir patiesîbâ tik labi ka palicis garlaicîgi. Vot i sjo.
Tâs blozgas , kas guï ar precçtajiem, paðas labprâtîgu uz to parakstîjuðâs, neviens ar varu gultâ nevelk:))
A pçc tam, kad ðamâs pamet,auro klausulç, ka vîrietis ðâs izmantojis:))
Kapçc jâbauro, ka pamet, vajag priecâties par pagâjuðajiem sakariem, saglabât TIKAI tîkamâs atmiòas
dear dr. labâk ierosiniet tçmu DZÎVE PÇC NÂVES. :}
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
02.08.2005 21:42
Jaa, es arii gribu par teemu DZIIVE PEEC NAAVES!!!
Ko juus par to domaajat? Man ir galiigi neskaidra bilde shajaa jautaajumaa... ;)
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
02.08.2005 21:52
a es tâ lâgâ nesaprotu, kâdâm pârdomâm vajadzçtu rasties, palasot ðos tekstus?
kleo
lieku "skaidru" bildi iekðâ:)
http://www.feini.lv/data.php?nodala=221&nodtips=b&rakstid=1270
http://www.feini.lv/data.php?nodala=221&nodtips=b&rakstid=1271
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
02.08.2005 22:22
Paldies zâlîte ka muus izgliitoji:)
Precetajam, bet iespçjami pieviltajâm, kuras kaitina mans niks un traucç rakstîðanas reþîms - viela pardomam(no personiskas pieredzes):
Vienu reizi cilvçks var piekrâpt ziòkâres pçc, un otra reize var nebût, ja vinð tieðâm ir saòçmis piedoðanu(vai bijis tik saprâtîgs ka to noklusçjis, vai arî nav ticis pieíerts), nevis viòð jût, ka piedoðana ir tikai vârdos un ik pa laikam "izdevîgâ brîdî" nodarîjums tiek iemests acîs, bet, ja bûs arî otrâ reize, tai sekos treðâ, ceturtâ un piektâ untt. Un, ja tâ krâpðana, kas izpauþas kâ vienkârðs sekss ar citu partneri, ir hroniskâ formâ, nu tad nav kaut kas tai ìimenç kârtîbâ, jo viena pagale nedeg. Bet bieþi vien latvieðu sievas aiz sava drausmîgâ privâtîpâðnieciskuma un paðu sevis þçloðanas to vîrieti tîkai "piesien savai iegribai", un tad mokâs paðas, jo nevar piedot, un moka arî vîrieti, kurð nejûtas laimîgs, jo piedoðanu ir saòçmis tikai vârdos nevis no sirc. Un vçl, ja mîl, nevis sadzîvo kopâ, tad nekrâpj, jo krâpðana ir apzinâta darbîba un uz to iet apzinâti (var gan bût apstâkïi, kas uz to pamudina un bieþi vien ðis apstâklis ir vienas vai otras puses darbîbâ, kuras rezultâtâ otrs cilvçks jûtas atstumts, kaut uz brîdi, bet tas ir pietiekams, lai piekrâptu otru) - nav tâ kâ nabaga vecis gâja un neredzçja, kurâ bedrç bikðupriekða paðïuka vaïâ. Ir tâds A.Dziïuma daiïdarbs "Saplçstâ krûze" - tur viss ir skaisti pastâstîts un arî tas, ar ko beidzas izjûtas, kad nav iespçjams piedot ar sirdi. Ja cilvçks otru cilvçku krâpj, nu tad nav viòð tâ âbola îstâ un veselâ pusîte, tik tâda ar târpiòiem:)
Nez ko es lai saku..? Mans viirs ir man vieniigais viirietis, nu jau 24 gadus.
Viens otru neesam kraapushi,fui,ku nesmuki tas skan..........Neesam viens otram iespljaavushi dveeselee......
Grûti dod kadu padomu.................ja cilvçks nav bijis lîdzîgâ situâcijâ........
bet ja arî ir bijis .... cilvçki, jûtas, attiecîbas, kopdzîves motivâcija un viss pârçjiais ir TIK DAÞADI!!!!
Klausies, ko Tev saka sirds!!!!
ja tu nekraap, kraapj tevi.
iisi un konkreeti.
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 11:50
Zaaliite
Loti smiekliigi :D
Piedot var visu un ir jâmâk piedot,bet aizmirst nevar neko,ja tikai gadîjumâ krît uz trepçm un iegûst amnçziju...

Nodzîvot dzîvi kopâ ar 1 veci,tâ ir mâka piedot...ja kaut kripatiòa vçl ir no mîlestîbas,tad to vajag audzçt lielâku,rast kompromisu starp abiem,bet ja nav,tad nevajag mocît sevi,bçrnu un to atpakaïnâcçju....

Starp citu,nav tâda veèa,kas nekristu virsû izlaidîgâm vecençm,kuras ar pliku pakaïu danco pa galdavirsu,lai tikai savaldzinâtu nâkoðo ar mazâk spçcîgu raksturu noklîduðu vîreli...Profesionâla mîïâkâ nekad nepieïaus variantu,ka tiek atmaskota pçc viòas izkrituðajiem matiem(râda viòas vecumu) vai vçl trakâk,pçc lûpukrâsas uz krekla...

Un vispâr ,priecâjies,Tev ir vîrs,bet mîïâkâ tik ir krasta lîdaka,kura cenðas pa visu makti nozvejot kaut uz laiku kâdu veci,kas iekristu viòai starp kâjâm...
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 12:38
hmm.. ne kraaptai sievai ir viegli, ne miiljaakai ir viegli(buut vienmeer otrai)... Varbuut vismaz pasham kraapeejam ir viegli? Vai arii tomeer gruuti? Laviereet starp divaam sievieteem.. A, kam sodien viegli - gandriiz vai jaasaka...
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 12:39
Buut par uzticiigu laulaato arii laikam nav viegli.... Dziive gan ir gruuta!
Zelta vârdi Kleo - tâ arî ir - uzticîgam/-ai ir bût grûti, jo tas nozîmç atteikoðanos no sava egoisma un, brîdî, kad kâja taisâs slîdçt - iedomâties par to otru cilvçciòu, kuram tas sâpçs, untâdçï noturçties. Bet daudzi/ daudzas to nesaprot - un pçc tam tik sâkas - ïoti noþçloju, ka savu mîïo, kuru SAUSMÎGI mîlu, bet tomçr - piekrâpu. Domât vajag, pirms krâpj, nevis justies vainîgam pçc tam un sagaidît piedoðanu. Ar varu krâpt piespiest nevar, krâpçjs to dara apzinâti, un tâdçï nav ko viòu þçlot un vaidçt, lûk vîrs mani krâp jau n-tos gadus, bet es esmu tik laba, ka viòam visu piedodu, un - ja ne es, tad kas viòam vecumdienâs ûdens glâzi pasniegs, jo esmu viòam tâ vislabâkâ - katru reizi, pçc krâpðanas, atgriezâs pie manis. To, cik asaru un sâpju paðâm sievietçm viòu paðu vienpusçjâs mîlestîbas dçï bijis dçï krâpðanas - paklât vecim sevi kâ kâjslauíi, bet tikai ar domu, lai viòð bûtu.
Nu, uz îsu vai garâku brîdi sveðu veci (retâk sievieti) savaòìot nav nekâda neiespçjamâ misija :-) ïoti reti kurð noturçsies, ja viòu tâ cîtîgi valdzinâs. Un nebût ne otra puse ðajâ situâcijâ vainîga. Un þçl, ka ir cilvçki, kas to izmanto.
Te nav runa par minçtajiem "apzinâtajiem" krâpðanas gadîjumiem.
vacieshiem ir tads labs teiciens - kljudities var 1x un tad ir japiedot,ir verts piedot.
bet ja piekrapj vel 2.X , tad gan nav tas cilveks tevis piedoshanas verts..
Un veel ir tads labs teiciens - neviens NAV manu asarau veerts, bet tas kas IR,neliks man raudaat..

Otra reize manam viram bija pedeja..nu jau 3 gadi ka esam shkjirushies.
man ir cita gjimene un esmu laimiga, bet viirs vel tagad nespej mani aizmirst..bet par velu.
sapiga teema..

ari mani piekrapa, kaut nebiju to pelnijusi.es nepiedevu un nepiedoshu!jo tas notika apzinati,gadiem ilgi...
kopa palikaam delj beerna.
tagad krapju pati un kad satikshu to isto cilvecinju,aizdrazishos ka vejsh atpakalj neatsakatoties.
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 14:56
Lai arii cik skaists buutu skurbuma mirklis, PRAATS vienmeer lieti noder.
skurbums âtri pâriet..maximums gadu, divus..velkas..bet arî tikai tâpçc var izvilkt gadu,jo tikðanâs un kopâ dzîvoðana ir pavisam kas cits:))

Un piekrîtu tam, ka mîïâkajai ir vieglâk par vieglu bût labai, jo kopîgu rûpju un atbildîbas taèu nav.Tikai vieni vienîgi svçtki:))

tâ kâ es priekð sevis sen esmu sapratis, ka kreisie soïi manâ ìimenç ir pagâtnç.
Tieshi taa - nav jeegas mirklja delj sagraut to, kas buvets gadiem.

Mirklja delj var sagraut to, kas buuveets gadu gadiem, bet mirklii uzbuveet ko jaunu, nav iespeejams..un vai vispar ir iespeejams..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 13?
Ziņa: