DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!

Aizsāka izkopçju no câïa 

Kâpçc mîïâkajâm vienmçr liekas, ka sievas sevi liek par kâjslauíi? Tapçc, ka viòas kaut kâdu iemeslu dçï nav paðas sievas nekad bijuðas (varbût arî nebûs) un nezin kâds ir ìimenes vîrietis. Tas, ka sieva uzzin par sânsoli visbieþâk ir viòas paðas vaina. Mîïâkajai ir svçtki, ka vîrietis ir atnâcis, taèu viòa nezin to, ka laikâ, kad ðâda mîïâkâ pastâv, vîrietis visbieþâk neapzinâti cenðas nogludinât savu vainu sievas klatbûtnç - ir mîïâks, uzmanîgâks un pat bieþâk nekâ parasti mîlçjas. (Te es runâju par gadîjumu, ja ìimene ir nozîmîga, kâ tas bieþi vien arî ir). Protams, neviens neteiks miïâkajai, ka es ar savu sievu tagad mîlçjos bieþâk kâ pirms tevis un tad kâdu laiku arî sanâk tâds riòía dancis, kamçr mîïâkâ vairs nav interesanta, kas galu galâ tâ vienmçr ari notiek... Ne jau sievas turas pie vîra kâ pie pçdçjâ salmiòa, bet drîzâk otrâdi. Piedot ir grûti, bet ne neiespçjami, viss ir atkarigs no savstarpçjâm attiecîbâm un kas Tev ir svarîgâks - vîrs vai viòa sânsolis.
Varu padalîties savâ pieredzç. Biju precçta vîrieða mîïâkâ. Kad iepazinâmies, teica, ka ðíîries. Veda pie sevis uz dzîvokli, bieþi nakðòoja pie manis, iepazîstinâja ar saviem draugiem. Pat nebija aizdomu, ka viòam ir sieva. Vçlâk gan izrâdîjâs, ka ir gan, tikai kamçr dzîvoklî remonts, viòa dzîvo pie vecâkiem, tâdçï arî viòas mantas dzîvoklî neredzçju un nebija nekâdu aizdomu:( Un tas vilkâs mçneðiem, konkrçtâk - pâris gadus:(
Vçlâk atzinâs, ka oficiâli nav ðíîries, bet dzîvojot atseviðíi un ar sievu nekas nesaista. Vajadzçja jau tad patriekt:( Bet ne par to stâsts.

Protams, viòð stâstîja cik sieva slikta. Cik auksta, cik reti gribçjusi seksu. Cik sîkumaina, cik piekasîga, cik kaðíîga. Uzminiet kâ bija patiesîbâ?

Sieva viòam skaista, seksîga un gudra, domâju - par daudz laba viòam, viòas vienîgais mînuss ir viòas vîrs, kurð atïaujas izturçties pret viòu ar tâdu necieòu. Sâkumâ, protams, ticçju mîïâkajam, kamçr pamanîju, ka pats jau nav nekâda medusmaize, pat vçl vairâk - uzskatu, ka man ir ÏOTI ÏOTI paveicies, ka nu viòð ir prom. Joprojâm nesaprotu kâ tik skaista, materiâli nodroðinâta un izglîtota sieviete kâ viòa sieva var sev blakus izturçt tâdu palaistuvi (jo es jau nebiju vienîgâ un sieva labi zin, ka ir sânsoïi).

Un tagad, kad lasu precçtu vîrieðu mîïâko tekstus par nesaprotoðajâm un sliktajâm sievâm, nudien smiekli nâk. Naivulîtes:)
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 15:53
Praatiigais viirietis atkal izraadijaas praatiigs. Shito njemshu brunjojumaa "...mîïâkajai ir vieglâk par vieglu bût labai, jo kopîgu rûpju un atbildîbas taèu nav.Tikai vieni vienîgi svçtki:))".
Skatos un brînos - sievas savu ìimeòu problçmâs vaino mîïâkâs!
Kaut mani tas neskar, tomçr ðîs sievas rada pamatotas aizdomas, ka paðas vien vainîgas (vîri, nenoliedzami, arî), ja ìimenç kâds aizgâjis par tâlu...
Manuprât, ðâdos gadîjumos ir nepiecieðams dialogs, abâm pusçm..., ja vien tieðâm ir vçlçðanâs kaut ko mainît... Mîlestîba tak piedod visu!!!!

Bet, ja piedot ir grûti, tad..., diez vai ir mîlestîba, bet, ja nav mîlestîbas, tad sen jau bija laiks izðíirties, nevis bçrnu dçï palikt un mocîties kopâ...

Kas te tik nesaprotams?!!
hmm, es arî esmu piekrâptâ sieva.
dzîve - kâda tâ ir tagad? sastâdîjâm laulîbas lîgumu, viss ir tikai un vienîgi mans! tagad vîram stâv vienvirzina biïete pie savas likteòa sievietes (pagrimusi sabiedrîbas dvçsele, i-netâ plika spoguïojas), un mums ir vienoðanâs - kurð skrien projâm - tikai un vienîgi ar abiem bçrniem. jo kâdçï viens baudîs laimi, otrs mocîsies ar iztikðanu, sâpçm utt.?
karoèe tâ, gaidu, kad vecis ar bçrniem aiztîsies. bûs man tad âdas mçbeïu komplektiòð, skaista guïamistaba. mersis jau man ir.
un vienmçr viòð bûs tas sliktais, kuram varçðu pârmest, ka nespçj pietiekoði labi rûpçties par mûsu meitâm!
ïauni, vai ne? bet tas par to, ka es esot 'riebîga ragana', kura tika gadiem pazemota, apvainota utt., lai tikai viòð redz varçtu brîvsoli paòemt ârpus mâjas.
nesaprotu, kâdçï ðis vîrieðu vâjais dzimums var iegût sievietes tikai sevi þçlojot, redz - viòam esot tik slikta sieva! pats vainîgs, ka tik sliktu aprecçja. arî tas nenâk par labu viòam, muïíis, ka tik sliktu aprecçja!
un nez kâdçï viòiem tik maz asiòu (ka apasiòot var tikai vienu galvu!)?
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 16:33
signe
tev ordenis pienâkas :)
Nu,es gan Tev ordeni nedotu!
Met to vîru laukâ,ja tâds un lai atstâj mantiòas....Bet,jâsaka krieviski,prièom te bçrni? Tev vienalga,ja viòi iet pie tâs plikâs interneta daiïavas?
Bet kaut ko laikam neesmu sapratusi..nevar bût,ka sieviete gaida,lai aiztinas bçrni,kâ tu saki..laikam joks.
Nç nu it kâ jau normâli, ka bçrni paliek pie tçva, tomçr signes gadîjumâ liekas, ka viòa atriebjas par kaut ko bçrniem, izmanto viòus kâ nevajadzîgas lietas. Un, sprieþot pçc izteiksmes veida, diezko pârâka par vîra mîïâko nav, tâ kâ vçl nav zinâms, kur bçrniem labâk.
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 18:20
galvenais visu, ko te raksta, vajag uztvert nopietni
Esmu bijusi gan sieva,gan mîïâkâ-teikðu,vienâdi labi un vienâdi grûti.
Ir savi plusi bût mîïâkajai-vienmçr ir laiks par sevi parûpçties un vîrietis atnâkot vienmçr redz uztûnçtu,atpûtuðos,nogaidîjuðos mîïoto.Turklât riska moments,slepenîba arî piedod asumiòu.
Bet mînuss..viòð aiziet un nav kam paraudât padusç vai naktî izstâstît riebîgu sapni..Ai,neç,tas nekam neder.
Kâds pluss ir dzîvot ar vîru,nav nevienam noslçpums-vîrs ir draugs,mîïotais,draudzene,rotaïu biedrs,badmintona partneris,tçtis,cîòu biedrs no ierakumiem,druþka,ar ko kopâ çst naktî kûku no ledusskapja utt
Mînuss....kad viòð no iepriekðminçtâ pârvçrðas par dçlu..
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 18:38
jâraud ir spilvenâ, kad neviens neredz.
To Sieva - ïoti labi zinu, kâ tas ir bût sievai - izbaudîjus sievas laimi vai nelaimi vairâk kâ 10 gadu garumâ, un bûtu baudîjusi vçl joprojâm, ja nebûtu saòçmusies un pateikusi, lai vâcas prom. Jo es arî biju tâ labâ, pie kuras vîrs atgriezâs, un raudâja un lûdzâs, bet tad bija lîdzîga apstâkïu sakritîba un viss scenârijs atkârtojâs - paldies veselajam saprâtam, ka sapratu, ka atgrieþas viòð tâdçï, ka vienmçr esmu tâ labâ, kura to noklîduðo un kâju paslîdçjuðo avi pieòems, noticçs puòíiem un asarâm un vienîgajai mûþa mîlestîbai, un cik viòs mani tagad alkst, jo sapratis, ka es esmu tikai tâ îsteni labâ un cik ar manim ir labi, utt. un, ka nevçlos mocît savu dzîvi ar bezgalîgo piedoðanu/nepiedoðanu vîram. Nu kâ teica normâlâ sieviete, nemîlçju viòu tik ïoti un tik dikti viòð man nebija vajadzîgs. Labâk katram iet uz savu pusi un dzîvot tâ kâ gribas.
Un nevajag spïaut bïodiòâ, ja nezini, vai paðai var nenâkties to izçst kâdâ jaukâ brîdî - parasti tâs moralizçtâjas un lielâs uzticîgâs, brîdî, kad viòâm attiecîbu dzîve saiet greizi, visvieglâk sper sânsoli- jo lûk, atriebîbas garða ir salda. Un nepiekrîtu, ka rûpes un atbildîbas ir tikai sievai ar vîru, arî vîram ar mîïâko, ja viòu attiecîbas ir ilgstoðas un pastâvîgas, ir tâdas paðas mâjas rûpes un atbildîba vienam par otru (lasi - paralçlo sievas/vîra) kopçjo saimniecîbu:)

Un naivo zinâðanai - ar varu vîrieti gultâ neviena nevelk un bikses nost arî nevelk. Pieaudzis (tâds, kurð domâ ar galvu, kas uz pleciem, nevis to, kas starp kâjâm) un sociâli nobriedis precçts vîrietis ir spçjîgs pateikt "nç" (un alkohols nav attaisnojums) ðâdâs situâcijâs, pagriezties un aiziet nevis krâpt savu uzticîgo, mîïo un gaidoðo sievu. Un vçl trakâk, ir ja piekrâptâ sieva zvana/tiekas ar mîïâko (vai otrâdi) un mçìina izskaidrot situâciju un atgût "savu" vîrieti. Var izteikt tikai dubultu noþçlu, jo ðâds vîrietis, kas pats nav spçjîgs atrisinât "putru, kuru ievârîjis", vienmçr bûs zem sievas/mîïâkâs tupeles.

Bijuðajai mîïâkai - un ne katreiz mîïakajai ir tâ doma, ka viòai tas vîrietis ir vajadzîgs kâ vîrs (starp cilvçkiem var bût labs sekss un viòiem vienkârði labi sapas). Jo nu, ja nav galîgâs roþu brilles, tad ar prâtu saprot, ja krâpj vienu sievu, tad krâps arî nâkamo utt. Bet to, cik sieva slikta, tas tieðâm ir skaitâmpantiòð:)))))
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 19:01
Þanete
Preciizi uzrakstiits! :)
nevienam neatriebjos! bet atbildîba vecim ir jâmâk uzòemties! ja jau viòð izbaudîja 'brîvîbu' bûdams precçts, visu atbildîbu man tikai bija jâuzòemâs - jâuztur, bçrni jâapkopj utt., tad lai zin kâ ir tad, kad ir jâatbild par visu, arî par sekâm! :))
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 21:49
to signe.
mjâ... bçrni un âdas mçbeïu komplektiòð, skaista guïamistaba, mersis... salîdzinâmas vçrtîba...
nebrînies, ja pçc gadiem 10 bçrni tevi pasûtîs
nu re... sâkas arî vîrieðu, tâdu kâ "nu gan" kârtçjais prastais terors!

Vîrieði tak esot labâki pedagogi - nu tad lai audzina gan, un, lai LABI IZAUDZINA (!), jo kâpçc tas jâdara tikai sievietçm...????
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 22:32
Un kâpçc bçrniem ir jâbût par pieauguðo attiecîbu íîlniekiem?
Es saprastu: bija mums divi suòi, vîram piedraudçju, ka ja slikti uzvedîsies, tad ... Vai arî: bija mums divi bruòurupuèi...
Èeèòa
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 22:39
Kaut kaa neforshi izklausaas ka viiram par to ka bija slikts tiek piespriesti divi beerni. Es kaa reiz saaku tiesaashanaas procesu ar sievu. Uzskatu ka bija slikta bet netaisos vinjai nevienu siici atstaat.
sadusmojusies normâlâ sieviete
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 22:48
bet kurð ðos bçrnus padara par attiecîbu íîlniekiem??!!!!

Vai tad nesanâk, ka attiecîbu íîlnieces ir sievietes - mâtes??? Nç??!!!

Es esmu paaaaaaaaaaarrrgurusi vienatneeeeeee 1. audzinât + 2. sniegt morâlo + 3. materiâlo + 4. nodarboties ar visiem 1000 un 1 jautâjumiem + SMAIDÎT.....

Vo veèi..........MULDÇTÂJI!!!!!!!!!!!
Bez vârdiem...........
es jau sen esmu beigta un PAVISAM mirusi - to viòi gan sievietçm 100% nodroðinâjuði!!!


Atbildiet uz jautâjumu TIEÐI : kâpçc bçrni jâaudzina sievietei????
Kur ir atbilde???
Sievu vajag krâpt ar puisi, nekad nepamanîs !!! To var arît pat deguna galâ!!!
sadusmojusies normâlâ sieviete - nesaka jau, ka vienmçr bçºniem jâbût pie sievas. Pareizi ku! nodefinçja :" viiram par to ka bija slikts tiek piespriesti divi beerni" it kâ bçrni bûtu kâdi spitâlîgie vai Dieva sods. Ja gribçtu ieriebt vîram, neizmantotu bçrnus, augstâkminçtajâ situâcijâ viòi tieðâm padarîti par íîlniekiem. Ko tad, ja vîrs bçrnus neòems? Sviedîs uz ielas kâ kaíçnus? Pârdos bordeïiem?
sadusmojusies normâlâ sieviete
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 23:25
Tur jau tâ lieta, ka tie vîrieði tos bçrnus NEÒEM, bet muld un vçl moralizç!!!
Pretîgi, ja to dara tie, kas paði reâli bikses piekakâtu, nevis reâli izdarîtu visu to, ko izdara viena sieviete!

Es pazinu daudz daþâdus vîrieðus, kas no sievâm negâja prom tieði tâpçc, ka nebija spçjîgi paòemt bçrnus! Bet bçrni tak arî nav IDIOTI... Viòi redz ðos neko nevaroðos vîrieðus tik un tâ... Parasti laulîbu izðíîra sievas (ja izðíîra)...

Par bçrniem... Ðis jautâjums jârisina delikâti, nevis kârtçjo reizi visa morâlâ atbildîba jâuzveï sievietei vienai paðai!!! Bet, ja tie vîrieði tâ vçlas, lai bçrnu mâte morâli vairs nebûtu spçjîga nodarboties ar bçrnu audzinâðanu - nu tad, droði mçtâjietiies ar vârdiem, kas aizskar, aizvaino u.t.t.
Par sevi varu teikt, ka savus bçrnus neparko neatdotu. Un piebildîðu vçl, ka pazîstu pâris vîrieðu, kas vieni audzina bçrnus un lieliski tiek galâ.
Un muldçðana, ka sievietei jâpaliek ar bçrniem tikpat bieþi nâk arî no sievieðu mutes.
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 23:53
Redz, ja bçrnus uztver kâ dzîves slogu, tad atdot, kam gribi. Esi brîva un dari ar savu brîvîbu ko gribi. Man mans dçls ir laime un cerams ka nâkotne. Piedzîvoju arî ðíirðanos. Bet dçls zina, ka gan viòa tçvs, gan mâte ir normâli cilvçki, kuriem nav lemts bût kopâ. Nekad viòð netika nostâdîts soìa lomâ: kurð no vecâkiem labâks, kurð vainîgs.
Vienai bçrnus audzinât ir grûti, kurð strîdâs. Nenormâli grûti.
sadusmojusies normâlâ sieviete
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 23:53
Es gan atdotu, bet, ja bûtu kam atdot, ar to domâju normâlu vîrieti - tçvu, kas bûtu spçjîgs bçrnu uzaudzinât labâk kâ es! Un, tieði tâpçc, lai tad nu ir tam bçrnam tas labâkais cilvçks! Starp citu, tieði maziem bçrniem svarîgâka ir mâte... Lieliem bçrniem (personîgs viedoklis) svarîgâks tomçr ir labs tçvs... Kur ir ðie retie eksemplâri, kas vienatnç audzina bçrnus?? Kaut no vislielâkâ attâluma es gribçtu kaut drusciò pavçrot, lai zinâtu, ka tâdi tieðâm ir...
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
03.08.2005 23:56
to normâlâ sieviete.

nu re... sâkas arî vîrieðu, tâdu kâ "nu gan" kârtçjais prastais terors!

:D
es esmu sieviete :)
un es savu meitiòu nemainîtu pret mersedesu. sorry - mîïâkais ir viena lieta, bçrns ir pavisam cita...
aizejam uz Domeniku un nopçrkam mersi...
tâdu vîrieti, kâds ir tas, kuru mîlu, nopirkt nevar (vismaz man tâ ðíiet)...
mana meita ir vienîgâ, es viòu mîlu lîdz nemaòai... nekad man neienâktu prâtâ pateikt: man ir mersis, lai viòð savâc bçrnu...
vismaz man, kâ varbût nenormâlai sievietei, liekas, ka bçrnu salîdzinât ar âdas dîvânu nevar.
P.S. man ir gan âdas dîvâns, gan dzîvoklis, gan maðîna utt.
sadusmojusies normâlâ sieviete
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
04.08.2005 00:02
to plant:

grûti ir tieði tâpçc, ka apkârtçjie nepârtraukti mçìina mani negatîvi ietekmçt... Es tak arî esmu vispirms cilvçks, un tikai pçc tam mâte un arî man nepiecieðams kâds pozitîvs vârds... Bet, man tie radiòi (pilnîgi visi, bez ðíiroðanas) ir patrâpîjuðies tâdi, kas savu mûþu nekad man neko labu nepateiks, pat daudz ïaunâk - kritizç pilnîgi visu, ko vien var... Kâ tâdi enerìijas vampîri... Goda vârds, nervi netur!

A es tik nodarbojos ar paðiedvesmu, lasu gudras grâmatas, cînos atspçrusies... Vai tas nav stulbi??
sadusmojusies normâlâ sieviete
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
04.08.2005 00:14
to nu gan:

man ir vienalga, kas tu esi, jo arî mani NEVIENS nekad vçl nav nopircis vai uzpircis... Un, man visa kâ paðai pietiek... Runa ir par vîrieðu attieksmi, kâdu to esmu izjutusi pret sevi un pilnîgi nepamatoti... Un, ko es varçju pavçrot - tâdu vîrieðu latvijâ ir daudz...

Mani joprojâm interesç jautâjums, kâpçc bçrnus neòem vîrieði?

p.s. mans bçrns pie sava tçva negribçtu dzîvot pats, bet te nu man atkal kâds pieðûs, it kâ es bçrnu noskaòoju pret tçvu... Atkal tâ bûs manipulâcija ar mani...

ES NEKAD NEUZÒEMÐOS ATBILDÎBU PAR SLIMÂS SABIEDRÎBAS FANTÂZIJÂM!

Viss, jâiet prom no datora... ;)))

Atvainjos visiem, ka nedaudz paspçlçjos ar jums un savâm emocijâm... Tagad eju savâkties! ;)))
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
04.08.2005 00:20
sadusmojusies normâlâ sieviete
Stulbi, ka Tev tie radi shitaa zaagjeee :(
Paldies Dievam draugus mees varam izveeleeties pashi.. :)
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
04.08.2005 00:43
sadusmojusies normâlâ sieviete

Nu naac uz mani skatiities, es esmu retais eksemplaars kas viens audzina beernus.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 22?
Ziņa: