DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!

Aizsāka izkopçju no câïa 

to ku!
ðito es òemu...
nelasîju kârtîgi visu, bet:

nu kâdçï, ja vîrs skrietu pie savas 'likteòa sievietes' baudît laimi, man jâpaliek vienai, salauztu sirdi, sâpçm abiem bçrniem. tâdâ dvçseles stâvoklî vainotu bçrnus, negribot viòiem pârmestu kaut ko.
es bûtu mamma, kas divus vîkendus mçnesî bçrnus òemtu pie sevis, ikdienâ ar tiem sazinâtos, dotu uzturnaudu utt.
tas taèu ir normâli, ka atbildîbu par bçrniem uzòemtos tçvs, nevis vienmçr sieviete!
dalît bçrnus (viens pie manis, otrs pie vîra), tas gan nebûtu labi, zustu viòiem vienotîbas saikne!

mûsu ar vîru vienoðanâs vienkârði ir tâda - kurð skrien no ìimenes prom (t.i. pie jaunas otrâs pusîtes), tam jâuzòemas atbildîba par bçrniem!

nu un ja man uznâks bzdings galvâ un atnâks jauna mîlestîba (un kâdçï gan ne?) bçrni paliks ar mani un es pat vîram neprasîðu tos uzturçt, ja viòð to nevçlçsies!

galvenais vçsu galvu un viss ok! :)

par to âdas dîvâniòu! :)))
tad redz, vîrs vçl kaíi paòems. jo kamçr mincis mâjâs, âdas dîvâns nav prâta darbs - kârdinâjums tik kaía nagiem! :D
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
04.08.2005 10:49
diskusijas autorei

sadzîvot ar to ir grûti.
piedot gandrîz neiespçjami.
ticçt un uzticçties ðim cilvçkam vairs nevari un visdrîzâk nevarçsi nekad.

grûti kaut ko ieteikt, jo galu galâ tuvâkais cilvçks ir tevi nodevis (mani tâpat!).
mana situâcija bija vçl drausmîgâka - gaidîju otru plânoto! bçrniòu. mans lçmums bija - doðu otreiz iespçju, bet treðâ iespçja tieðâm vairs nebûs. iespçju devu tâdçï, ka tiku daïçji ðantaþçta un pakïauta - ja es viòu padzîðot, tad lai gatavojos uz viòa bçrçm. tâ arî bija - viòð trîs reizes centâs izdarît paðnâvîbu. grûti man bija stiprai bût par sevi un vçl viòu.
katrâ ziòâ, ja bûtu otreiz ðî iespçja - pieòemt lçmumu. patriektu nedomâjot, jo ar to sadzîvot nevaru, piedot nevaru. nu un kas tâ par kopdzîvi? it seviðíi seksuâlo, ja zinu, ka no vîra varu nez kâdas slimîbas noraut (jo redz lkikteòa sieviete regulâri skrçja pati pârbaudîties, acîmredzot bija iemesls!)?

turies! it kâ esot tâ - viss, kas notiekot, notiekot uz labu!
tu kïûsi stiprâka un vairs neuzticçsies cilvçkiem.
ja ir iespçja - izmanto to savâ labâ, gûsti arî sev labumu. tu taèu esi situâcijas noteicçja!
Klera
Re: OTTO
04.08.2005 11:28
Un tâ man arî nav atbildes par tâm reizçm10-15, vai tas kâdâ noteiktâ laika periodâ, vai pinîgi vienalga kâdâ laikâ, bet nu reizes 10-13??

Gribçjâs kâdu pamatojumu dzirdçt:))
Klerai - tad pamatojumu vai tomçr - mierinâjumu? Ka pçc 15. reizes bûs miers un vairs nekur neskries :)))))
Klera
Re: varvara
04.08.2005 19:28
Godîgi-pamatojumu.

Ir dzîvç pierâdîjies, ikurât 11 reizes, daudz gadus atpakaï:))

Tagad jauns gadîjiens , jau 13, vot i domâju, mosh man ar pietiek jau:)))

Pasaule laikam mîl kompensçties, ja skrien sieva, neskrien vîri un otrâdi:))) Protams, ir izòçmumi, skrien abi vai neviens, par ko patiess prieks!
Mani krâpa - var teikt - apzinâti - vîrs izdomâja, ka " jâpamçìina " kâdas ir citas. Viòð uztvçra to kâ variantu - visi dara tâ , arî sievietes, tikai es biju baltais zvirbulis, jo nekrâpu un nedaru to arî tagad. nejauði atklâju krâpðanu, kad vîrs teica, ka viòam bija jau apnicis. Ne viòð bija îpaði labs, ne apdâvinâja, drîzâk attiecîbas bija sliktas, jo viòð sevi mçìinâja pârliecinât, ka esmu slikta ( pazemojot par itin visu ) , lai savu sirdsapziòu apklusinâtu. Tas , ka reizçm dzirdçju - pçkðòi no viòa _ bet tu taèu izskaties tik jauna, tieðâm tev jau ... gadu, tev taèu nav celulîta, kâ gan tava sejas âda tik svaiga ( neapmeklçju skaistumkopðanas salonus )- nç , tie nebija glaimi, tas skançja kâ izbrîns. Tu esi pârâk gudra , teica viòð , to es visvairâk nevaru ciest - tâ arî teica.
Tâtad, krâpa, salîdzinâja, bet salîdzinâjums bija man par labu. Tas viòu arî tracinâja.
Savu vîiru nekad neaizmirsu , seksu gribçju- viòam to arî atklâju- viòð teica - man nâk miegs. Ar viòu runâju , par daudzâm lietâm, viòð to pat nevçlçjâs. Nekad kâ briesmonis neesmu izskatîjusies, bet tam visam nebija nozîmes . tie bija vîra kopleksi, citu sievieðu nelaimîga ìimenes dzîve , kas lika viòâm meklçt kâdu - kas viòas " paþçlo " - bet viòð jau tikai bija izmantotâjs - attiecîbâ pret to otru ( viòu pat par mîïâko nevarçtu saukt )- jo satikâs 1 reizi 2 mçneðos , steigâ darba laikâ, bez priekiem un prieciòiem , ðapmanieða un kaviâra- tikai nofakojâs un prom bija- ne skûpstu , ne glâstu , ne kopçju svçtku. Vîrs izstâstîja - tâ viòð gribçjis viòu paþçlot. Uz to teicu - ka arî to otro viòð krâpa, jo pat ne mirkli neðaubîjâs, ka to pârtrauks. viòð to noþelojis, bet cik sâpju man , bçrniem, bet kâds tukðums - tur ârâ - tai ... ko nevar nosaukt pat par mîïâko, viòai tikai vârds - fakojamâ, drâþamâ ... un nez vai laimi sieviete var gût slepus tiekoties un nedrîkstot neko cerçt ? stulbi! varbût tieðâm, ja kâda sadomâ ielîst sveðâ laulîbas gultâ, lai vispirms to veci dabû prom no sievas sâniem, ja tas sanâk, tad lai liekâs gultâ, jo tikai tad viòai bûs cerîba uz kaut ko.

Piedevusi - neesmu , mçìinu aizmirst - nâkas grûti, jau 3 gadus. Mierinu sevi, ka izrâdîâs - esmu - the best ...
Salauztu sirdi un sagrautu paðcieòu salâpît grûti, tomçr iespçjams pie noteikuma , ja vairâk nekrâpj. Protams, ja nav nekâdu jûtu , nav vçrts kaut ko saglabât.
Klera
Re:
05.08.2005 15:11
Laikam jau atbildi uz tik konkrçtu jautâjienu nesagaidît:)))
kâ es varu zinât kapçc
dati ir no liela Francijâ veikta pçtîjuma, ka precçta vîrieða sakars ar mîïâko nav atkarîgs no laika bet no reizçm vidçji 13 X
domâju, ka apmçram tad mîïâkâ sâk celt prasibas un vecim mîlestîbas reibums ir jau pârgâjis
Pretiigi ir lasiit juusu komentaarus - vinjsh/vinja/vinji kraapj...
Nu nedziivojiet viens ar otru..., ja taa - tad attaa...!!! -)
Es to nemuuzhaam nepiedotu...!!!
Esmu pashlepna un tas mani apmierina...NEDRIIKST piedot MEESLAM(jaa, tieshi taa...), kas bradaa dveeseli...!
Tad jau labaak dziivot vienai, ja pasaulee NAV neviena viiriesha... ;)
to kâda>
>jo satikâs 1 reizi 2 mçneðos , steigâ darba laikâ, bez priekiem un prieciòiem , ðapmanieða un kaviâra- tikai nofakojâs un prom bija- ne skûpstu , ne glâstu , ne kopçju svçtku. Vîrs izstâstîja - tâ viòð gribçjis viòu paþçlot. Uz to teicu - ka arî to otro viòð krâpa, jo pat ne mirkli neðaubîjâs, ka to pârtrauks. viòð to noþelojis, bet cik sâpju man , bçrniem, bet kâds tukðums - tur ârâ - tai ... ko nevar nosaukt pat par mîïâko, viòai tikai vârds - fakojamâ, drâþamâ ...

Vai Tev neshkjiet, ka tU esi vienkaarshi nozheelojama...Neiesliigshu detaljaas,,,bet kaa tU vari dziivot ar TAADU(!) dranjkji...? Piedod man..!
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
05.08.2005 19:03
Paula, cik tad Tev paðai gadini. ka tâda maksimâliste? Un pie tâdas nosodîðanas nebaidies, ka paðai var kâja paslîdçt?
nu otto:)
tad sakars ar mîïâko var ilgt baisi ilgi - 1x gadâ un tâ 13 gadus no vietas!:)
plant, man nav 18...
Es esmu TAADA.. kopsh beerniibas, vienkaarshi neljauju sevi pazemot... Lai tik kaads pameegjina..>dabuus pretii.. tas viss atgrieziisies pie pasha paaridariitaaja dubultiigi.. Un neba es saaktu kraapt miiljoto.. es vinju vienkaarshi aizmestu kaa kaut ko nevajadziigu.. Zem mana goda buutu ciiniities ar veejdzirnavaam, jo miilestiibas ''kontrole'' ir garaam.. Miilestiiba vai nu ir, vai vinjas vienkaarshi nav un nav ko te forumaa nodarboties ar pashapmaanu.. -)
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
05.08.2005 21:15
te jau neviens nesaka, ka krâpj mîïoto vîru/sievu...
ja krâpj, tad jau droði vien nemaz tik ïoti nemîl?
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
05.08.2005 21:25
Tâ ir ïoti liela stresa situâcija uz kuru katrs cilvçks reaìç savâdâk. Viens kïûst kareivîgs, otrs apâtisks, treðais cinisks. Pa burzmu kâds arî nodzerâs. Kâ ir pareizi neviens nezin. Tava taisnîba ir tikai Tava taisnîba. Ir jâbût iekðçjam spçkam, lai dzîvi uzsâktu no jauna. A ja tâ padomâ, vai tad ir viegli turpinât dzîvot ar cilvçku, kuram vairs nevari ticçt? Te vairâkas sievietes padalîjâs ar savu bçdîgo dzîves pieredzi. Spçj aptvert, cik izraudâtu asaru un rûgtu domu, aiz tâ visa? Nenosodi cilvçkus tikai par to, ka viòi domâ savâdâk. Viòuprât tas bija pareizais lçmums. Visi jau esam gudri, kad jâdot padomi, îstenojot tos nikïûstam citâ realitâtç.
normâlâ sieviete nomierinâjus
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
06.08.2005 01:14
Prieks par Paulu!!! ;)))

Tieði tâ, arî es nospïaujos par tâdiem, kas nodevçji!!!
Labâk esmu viena, bet ar paðcieòu!

...sievietes dvçsele nav caurstaigâjamâ sçta! Amen!
Autors: normâlâ sieviete nomierinâjus
Datums: 06-08-2005 01:14

Prieks par Paulu!!! ;)))

Paldies Tev! ;)
Arii man ir prieks par Tevi ;)
Man saap, ja tiek pazemotas sievietes - sievas - beernu mammas...
Censhos ignoreet negaacijas, bet IR robezha.., Medic forumaa nespeeju ''paiet garaam''... nenotureejos... ;)
Domaaju, ka finansiaalaa atkariiba neljauj sievietei iet ar lepni paceltu galvu...+ dazhai labai - fobija palikt vienai...
Paula ! tu noteikti esi jauna un vçl nezini, kas tevi gaida.
LAI VISI LABIE SP"EKI ST"AV TEV KL"AT TAV"A dzîvç - nekad nesaki nekad , tas ir maksimâlisms , kas piemît cilvçkiem- daþam tikaI JAUNÎBÂ - MAN LÎDZ PAT TAM LAIKAM kad mani piekrâpa. Es arî teicu - nekad, ja mani piekrâps - tûlît savâkðu mantas un aizieðu. Mani nu gan vîrs nevarçtu krâpt- domâju es( bet viòð krâpa ).
Tâpçc arî saku, ka jau 3 !!! gadus mokos ar sevi - vai pareizi izdarîju - KA PALIKU kopâ ar vîru. Katrs var kïûdîties , katram jâdod otra iespçja.
paliekot ar vîru - vai esmu rîkojusies pareizi ? - nu, nezinu. Tâ ir mana dzîve . Kâ reiz man teica ïoti skaists vîrietis - tikai es pats sevi varu nososdît un tas ir mans lielâkais sods - varu tikai piekrist viòam arî ðobrîd - ( toreiz viòð bija mans draugs, par mîïâko nevaru viòu saukt - es biju brîva , bet viòð precçts - sâkumâ to gan nezinâju, lîdz sexam tâ arî netikâm, jo es uzskatîju, ka sex pirms laulîbâm nav pieïaujams. Bet ar viòu tikos gan , bijâm ïoti saderîgs pâris , bet kad uzzinâju par sievu - aizgâju uz neatgrieðanos , bet tas gan bija - vai pirms vairâk kâ 25 gadiem - bija citi tikumi). BET JA JAU NEB"UTU SIEVIETES KURAS PARAKST"AS UZ TO VISU < TAD NEB"UTU IESP"EJAS K"ADAM K"ADU PIEKR"APT - morâle , kuras nav , visatïautîba . Var bût tas ir îstais iemesls, kâpçc tik bieþi ir krâpðana laulîbâ. Teikt , ka piekrâptâ sieva ir noþçlojama , jo paliek ar krâpnieku ? BET ko teikt par TO OTRU - kura iejaucâs gan mana vîra , gan arî manâ dzîvç, bet pati tâ arî palika pie sasistas siles . Katrs ðajâ forumâ mani var nosodît , ja vçlas - bet tam nav nozîmes , jo manu dzîvi dzîvoðu es pati . Kâ mums iet ðobrîd - dîvainâ kârtâ - labâk kâ jebkad.
ko ar to gribu teikt - mçs katrs izvçlamies to ko izvçlamies . Drîzâk tas viss domâts kâ' mâcîba citiem - jo gudrie mâcâs no citu kïûdâm. Nosodît viegli. Par to,kas ar mani bija noticis , nekautrçjoties padalîjos ar sev tuviem cilvçkiem, neviens gan no viòiem neteica- tu esi noþçlojama. Bet ja arî teiktu , es rîkotos kâ pati vçlçtos. Tagad zinu, ka esmu pati labâkâ , gudrâkâ, skaistâka - sliktu tas nevienam nedara , bet man ir tik labi kâ nekad, jo es taèu to visu pârdzîvoju- neieslîgu depresijâ, netaissîju paðnâvîbu, bçrnus audzinu, karjera virzâs uz priekðu. Viss notiek. Neprasu atzinîbu, ne nopçlumu , mans teiktais ir tikai kâdas sievietes pieredze - kam noderçs , kam nenoderçs. Tâm kurâm iet grûti , lai zina , ka var to visu izturçt ( pat bez antidepresantiem ) - tâ ir smaga mâcîba, pçc kuras sieviete var kïût tikai stiprâka , bet ja godîgi - mans vîrs arî ir mainîjies uz labo pusi. Varbût esmu vismaz vienu cilvçku atkarojusi ïaunajiem spçkiem un neesmu ïâvusi viòam aiziet pazuðanâ. Ja kâds redzçja Gibsona filmu par Jçzu Kristu - tur taèu cilvçka cieðanas bija neizmçrojams nekâdâs vienîbâs. Tâdçl piekrâptâs sievietes - esat stipras, dzîvojiet tâlâk tâ , lai viss pagâjuðais pazûd no jûsu dzîves uz neatgrieðanos. BET T"AM - kuras vçlas kïût par precçtu vîru mîïâkâm - nenodariet ïaunu sev un tai otrai - uzreiz piespieþat ðo vîrieti aiziet no ìimenes - jûs tikai iegûsiet , bet precçtâs sievas tiks pasargâtas no cieðanâm, jo zinâs , ka neko vairs nevar darît. UN tad jûs bûsiet ieguvçjas. Galvenais to izdarît pirms liekaties ar ðo vîrieti gultâ. Bet , ja tas nesanâk, tad esat skaidrîbâ, ka ka esat malduguns ðî vîrieða ceïâ un mirâþa, bet ne liktenîgâ sieviete, kâ daudzas krâpnieces domâ. Vçlu veiksmes visâm sievietçm , tâ mçs arî vîrieðiem iemâcîsim cienît jebkuru sievieti. J a ar mîlâko nepaliek kopâ , tad jau viòa ir tikai noþçlojama kâ PAULA iepriekð pieminçja. Pauliò, esi arî turpmâk tikpat prasîga pret sevi un citiem.
starp citu - nebaidos palikt viena, arî materiaïi atkarîga neesmu. Paula - ir vçl kas cits , bet to jau saproti tad , kad daudz piedzîvots.
kâda
Atvaino,es negibeeju Tevi aizvainot,vienkaarshi man ir taads raksturs>
Paldies tev par atklaatiibu...
Veelaak... uzrakstiishu ko vairaak.
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
07.08.2005 08:55
Cilvçkus par cilvçkiem, tâdi kâ viòi ir, "taisa" apkârtçjâ vide - dzîves pieredze, tajâ skaitâ arî otrs cilvçks, ar ko dzîvojam kopâ.
Un mçs taèu neprecamies ar maitâm, cûkâm, kretîniem, lopiem - mçs aprecam to îsto, vienîgo, otro âbola pusîti.
Un tad pçkðòi attopamies, ka otrs cilvçks ir pârvçrties par suòu parka virsçjo zemes kârtu ....... - ......... padomâjiet dârgâs sievietes - vîrieðu nîdçjas - vai tikai paðas neesat piedalîjuðâs sava "vîrieða-suòusûda" - sistemâtiskâ veidoðanâ radîðanâ?
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
07.08.2005 11:17
tâ ir
un pat ja jûsu otrâ puse ir suòa s....., kas tad esat jûs, ja ar tâdu savienojât savu dzîvi

.. un punkts. necieðu viòus. Bâc, tik bieþi esmu gribçjusi izjaukt svas attiecîbas tikai dçï tâ, ka necieðu krânainos. Besî man viòi!!! Un riebj tâpçc, ka galvenais dzîvç viòiem ir kails sievietes íermenis un kâdu izdrâzt. Da kuiïi jûs visi esat!!!
normâlâ sieviete nomierinâjus
Re: DZÎVE PÇC KRÂPÐANAS. KRÂPNIEKIEM - PÂRDOMÂMAM!!!!
07.08.2005 14:57
..nu ir jau vçl sievietes, kas jaunîbâs naivumâ vienkârði nepazina cilvçku, jeb, konkrçtajâ cilvçkâ saskatîja vairâk laba, nekâ tâ bija, tâpçc nedomâju par to uzòemties morâlo atbildîbu! (Kâpçc man bûtu jâjûtâs vainîgai, ka ticçju, païâvos uz cilvçku?) Ir Vîrieði, kuri savu "patieso seju" parâda pie Pirmajâm Kopîgajâm Grûtîbâm - mani krâpa manas grûtniecîbas laikâ. NODEVÇJS! Jâ, man tas bija un arî tagad, kad atceros, ir pretîgi, kuram, bez ðaubâm, esmu jau "pâri", tik, cik tam "pâri" vispâr var bût... Nu nç, ir virkne PATIESU KRETÎNU, kuri stipri pabojâjuði sievietes dzîves kâdu posmu...
Jâ, cilvçku daudz kas veido. Arî to krâpnieku : mâte, kura mçìina savu dçlu audzinât sev vai vispâr neaudzinot - veidoot dçlâ kompleksus , apkârtçjas meitenes un sievietes, kuras vîrietis pazinis pirms laulîbas un tâs , kuras jau viòam esot precçtam , mçìina iekârdinât, pamudinot izklaidçties - pat ja zina , ka viòð ir precçts , ka viòð atsakâs no piedâvâjumiem ; pieredzçjuðie " gudrie " vîri , kuri saka , ka sieva jâkrâpj - citâdi tu neesi vîrietis , bet to jau neviens vîrietis neizturçs , ja to vçl pasaka daudzu kolçìu priekðâ ; tçvs , kurð krâpj mâti un tas ir normâli ... daudzas sievietes uzskata , ka krâpt otru ir normâli , " " parakstâs " uz to . Spiediens ir liels , svârstîties var sâkt jebkurð , pat viscietâkâ klints var tikt ietekmçta no ûdens iedarbîbas... Protams, viena pagale nedeg !!!
Bet , ja man kaut ko gribâs - es saku, esmu atklâta sarunai, bet ne jau visi dzîvç tam gatavi . Un kam negadâs : problçmas , stresi , pârslodze darbâ. Bçrns jau no mazotnes jâaudzina, bet , ja mâtes savus dçlus , vairâk lutina , nekâ audzina . Katrs kâ personîba nobriest daþâdâ laikâ, diemþçl , es cerçju , ka man blakus ir cilvçks , kas sevi pilnveidos, ne jau uzreiz vari aptvert , ka tev jâbût arî par sava vîra vairogu un droðo balstu - gandrîz tieðâ nozômç no apkârtnes ietekmes uzticîbas jautâjumos ; bet tâ kâ ( tu apgrozies kâdâ noteiktâ vidç ) bija ïauþi, kuri uzskatîja , ka mans vîrs ir tik labs - mani apskauda, mçìinâja viòam " piekïût " : jo nebija taèu normâli , ka viens vîrietis gadiem dzîvo ar sievieti un nekrâpj viòu : gan kolçìi gan arî kolçìes to viòam " bâza " acîs , jo citu arî krâpa , kâda bija vientuïa un atklâti piedâvâjâs . Nav attaisnojuma , bet paskataties - sex kontakti - i - netâ, avîzçs, þurnâlos ( "zirafç " kaut vai ) - un ko gan tur " dara " sievietes , kurâm vajadzçtu bût mâjas pavarda sargâtâjâm ? svingeru klubi : kurus apmeklç arî sievietes u.t.t. Un krâpt tagad , tas ir labais tonis un cilvçks ir tikai cilvçks. Es apprecçju labu vîrieti , mçs mîlçjâm viens otru ( reizçm gan man ðíiet , ka viòa kompleksi bija tie , kas liedza viòam saprast - man ir labi , tâpçc viss kârtîbâ un tâ jâturpina, kompleksi un apstâkïi - lika rîkoties : meklçt neatrodamo , jo viòaprât - nevar bût , ka mana sieva ir labâka vai vismaz tâda pati , kâ citas - viòa kompleksi un ârçjais spiediens lika izdarît citu izvçli . Es vienmçr esmu bijusi seksuâla un alkusi pçc sava vîra , arî ðobrîd . Vîra prâts " aptumðojâs " - to tagad post factum saprotu.
Un tagad viòð ir tas pats , daþâs izpausmçs pat labâks , bet viòa tçlam ir arî çnas puse , kura vienmçr bûs ar viòu.
Jo tâpat pie kases veikalâ - kasiere koíetç ar manu vîru , bet kad pie eju es - uzmet man baltu aci un nemaz nesteidz teikt " labdien " , kâ to prasa veikalos jauniedibinâtie noteikumi, vai sievietes - nâk mums abiem pretî - skat uzmet aci manam vîram , tad vçrtçjoði man - skatâs , vai ir tâ sieviete tâ vîrieða vçrta . Tikai sîkumi... Un cik joprojâm sexsludinâjumu - ko gan tâs sievietes tur nepiedâvâ un ko gan vîrieði nepieprasa un otrâdi. Tâdi jau mçs esam. Katrs var paklut , tikai tik smagi , ja man blakus kâds to izdara. Man draudzene teica - piekrâp tu arî, mani vîrs piekrâpa un es tâ izdarîja , lai esam vienâdi , bet vai tâs bûtu z''ales? Nç, es tikai rîkotos tikpat slikti kâ citi, kas man ïaunu nodarîjuði. Briesmîgâkais, ka manu vîru nesaistîja kâda cita kâ sieviete, bet viòam nav gribçjies nomirt nezinot, kâ tas ir ar citâm, esot precçtam - kâ citi vîrieði sludinâjuði. Ðausmîgs infantîlisms. Jâ , bet citâdi labs cilvçks , un tagad pat vçl labâks kâ agrâk , þçl tikai kâds periods no dzîves jâatskaita - kâ brâíis darbâ.
Un tad , nu , sievietes , pirms krâpjat kâdu sievieti kopâ ar viòas vîru , padomâjiet - vai vçrts , labâk atrodiet to vienîgo ar kuru bûsiet lîdz nâve jûs ðíirs un nevis sabradâjiet savu un otra cilvçka dzîvi - mâòu pçc , tikai tâpçc ka kâds nomaldîjies , jo kâds ieteicis iet ne to ceïu , bet tai laikâ ðo cilvçku vienkârði nesa straume un viòð bija tik vârgs un akls un peldçja pa straumi un tur gadîjâties jûs - kâ nejauðiba, bet galu galâ abi ar ðo vîrieti jûs tomçr nenonâcât krastâ kopâ , jo viòð atguvâs un peldçja viens , bet jums no tâ kïuva tikai vçl grûtâk. Tâda morâle.
GUDRAIS VIENMÇR MÂCÂS no otra kïûdâm.
to kâda:

Izlasot tavu textu, rodas viedoklis, ka tev pârâk slikts priekðstats par citâm sievietçm, kas kaut kâdu iemesli dçï vienas, ja jau tik ïoti vçlies sniegt "pamâcîbu"... Precçti vîrieði mani nespçj un nespçs ieinteresçt..., un, ne tikai mani... Pilnîgi droði!!!

p.s. Par tâm pieauguðu vîrieðu mâtçm... Liksim tâs mierâ! Nodevîbu nevar attaisnot, it îpaði, ja neviens neko nav noþçlojis, atvainojies un lûdzis sev "otru iespçju"!


Ir cilvçki, kas nomirst tâ arî nepiedzimuði (jebkâdu attîstîbu nav vçrts pat pieminçt...)! ;)))
Domâju , ka sievietes pazîstu labi , jo manu klientu starpâ - lielâkâ daïa sievieðu, zinu arî viòu dzîvesstâstus. Mans priekðstats par sievietçm nav slikts , tikai runâju par to , ko zinu. Es taèu neapsprieþu tçmu - uzticîga sieva, laba mâte . Es runâju pavisam par ko citu: pirms gribi bût slikta , padomâ vai tev to vajaga.
Tâpçc jau tu esi normâla sieviete un par precçtu vîrieti neiinteresçsies, bet ja nezinâtu par sievietçm - no íçía puses , tad ðeit par to nerunâtu.

Par mâtçm - protams, tikai ìimene spçj cilvçkam dot patieso izpratni par lietâm. Protams, tikai mâte un tçvs - ja abi to spçjîgi darît , vai vismaz viens no vecâkiem. Te atkal runâju par to , ko zinu - manas klientes ir tâs, kuras stâsta savus dzîves stâstus : par vîramâtçm , savâm mâtçm u.t.t.- par viòu ietekmi uz ðo sievieðu dzîvi ( arî caur vîru ).

Kâpçc cilvçks neattîstâs un nepilnveidojas - varbût ka ðîs iespçjas un tendence jau mazotnç tikusi nokauta no to paðu vecâku puses.

Mûs gan audzina citi, gan paði sevi audzinâm. Ðo spçju paðiem audzinât sevi - iegûst , bet ir jâbût kâdam skolotâjam, kas to iekustina vçlamâ gultnç.
Ir daudz cilvçku. Likteòi daþâdi . Ðobrîd kâda jauna sieviete cieð no tâ , ka mâte pirms daþiem gadiem aizliedza viòai precçties, sagrâva viòas paðnovçrtçjumu, tagad ðî jaunâ sieviete netiek ar sevi galâ, jo domâ , ka dzîvç viss ir garâm. Un ' mîïotâ " mâmiòa to izdarîja un ðî meitene tiek joprojâm kontrolçta kaut ir pieaugusi.

Var jau teikt , ka sievietes nepazîstu, kaut gan tâm , kuras ir piekrâptas esmu spçjusi palîdzçt. Tâds mans darbs. Un pati arî ðobrîd mâcos dzîvot. Ïauju otram noþçlot savas kïûdas, dodot otro iespçju. Mçs visi esam cilvçki un tikai retais nekïûdâs.
Mçs katrs kïûstam redzîgs tad, kad kïûstam. Un nekad nesaki nekad...
Interesanti, ka visi megina savus pamatojumus balstit uz visadiem stereotipiem un vel piesaukt latviesu tautas teicienus, par vienas pagales degsanu utml, tas protams piedod tadu ticamibas efektu.

Faktiski ir ta, ka nevar kada cilveka dzivi merit ar cita cilveka dzives merauklu, mes visi esam tomer tik dazadi gan uzskatos, gan dzives veida, tapec neceriet atrast pareizo ieteikumu, un vel mulkigak uzticeties citu cilveku ieteikumiem tik svarigas lietas un veidot dzivi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 22?
Ziņa: