AnimalPak

Aizsāka BCAA 

abc
Re: AnimalPak
18.08.2005 23:01
jo lielaa somatotropiina deva nestraadaas bez papildus insuliina. Somatotropiins paaugstina cukura (jeb glikozes) liimeni, insuliins samazina, uzkraajot to shuunaas. taadejaadi rodas balanss, kas rada pozitiivo efektu. cukurs nav obligaati jaaneesaa :) heh..
konkreeti nezinu, par kura tipa insuliinu tu domaa. ir insuliins, ko laizh iekshaa diabeetikjiem, un ir 2 veidu insuliinam liidziigie faktori, kas arii sastaav no aminoskaabeem (tie veidojas aknaas), bet ir pieejami arii kjiimiskaa veidaa.
peace, vecais ;)
abc
Re: AnimalPak
18.08.2005 23:03
krampiishu ceelonis ir straujaas cukura liimenja svaarstiibas. :)))) atseelgos :)) smiekliigi
Re: AnimalPak
19.08.2005 09:27
Tieshaam smiekliigi???
Un vispaar jau Tu arii insuliina nepiecieshamiibu shim procesam nemineeji korektu. Sorii, bet Tu lej uudeni. Respektiivi, to ko kautkur esi izlasiijis kaadaa kachoku lapaa vai zhurnaalaa un esi tas uz vaarda noticeejis. Kautkaada liidziiba ar iisteniibu gan ir, bet puisiit... aizej labaak pie laba endokrinologa un parunaa ar vinju. Ja nevari atrast labu endokrinologu tad aizej vismaz pie taa pasha Jaanja Orbidaana. Sviests ar Tevi un Tavaa galvaa... krampju ceelonis nav cukura svaarstiibas bet gan shis tas cic (nu kjeries klaat iemiiljotajam guuglem) un jaa no taa var atsleegties un ne tikai, arii naave var iestaaties (arii no preteeja efekta).
ahh
Re: AnimalPak
19.08.2005 15:24
ehh, ja tu esi tik zinoss, tad tev vajadzeeja zinaat ka somatotropiinu laizh iekshaa vienu pashu, bez kkaada insuliina.
Re: AnimalPak
19.08.2005 15:29
:)
vai esi informeets par lietderiibas koeficientu shaadaa gadijumaa? Tb cik ljoti noardaas attieciigais hormons?

P.S. puisiit, Tu tikko pieraadiiji, ka ik pa briidim kautkur kautko sagraabsti jo ar peedeejo postu Tu iebrauci pretrunaas pats ar sevi

Un vispaar es uzskatu ka shii teema iz izbeigta, jo neba nu sheit jaadiskutee, kaa labaak sevi sabendeet.

Gribi dirsties un teelot gudro? Dod zinju un sarunaashu Tev tikshanos ar LV speekaviiriem. Varu pat meegjinaat pielauzt Juriju Gucaanu (ja zini kas tas ir) uz kaadu pamaacoshu lekciju, bet tad gan no Tevis pienaaksies (ne jau alus, bet LS )

Adjos!
:)
Re: AnimalPak
19.08.2005 16:45
istais abc jau sen te ir patinis makskeres, mateus ka tu nesaproti! tak...
Re: AnimalPak
19.08.2005 22:32
aaaj... iespeejams :D
Iisteniibaa mani kopsh zinaama briizha, ir paarnjeemusi doma, iemaaciit jaunieshiem sportot ne tikai izskatam, bet arii veseliibai.

Pats pameegjinaaju pasportot tikai izskatam... un jo projaam tikai atkopjos.
Re: AnimalPak
20.08.2005 00:10
" puisiit, Tu tikko pieraadiiji, ka ik pa briidim kautkur kautko sagraabsti jo ar peedeejo postu Tu iebrauci pretrunaas pats ar sevi

Gribi dirsties un teelot gudro?"

nu ko tu te cepies viens pats? :))))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 17?
Ziņa: